2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

Canim Ben buraya izmirden geldim ve izmiri hic mi hic aramiyorum, bence Izmir Eski Izmir degil tabiii bu benim fikrim, su an istanbulda keyfim yerinde cok sukur AMA Ben tam bir Ankara hayrAniyimdir :) orasida buyuk sehir mutlaka vardir bebe magzasi, buradan sor istersen ankara da bebek esyalarini nereden aliyorsunuz diye.....

Selam kızlar. Umarım herkes iyidir. Alışveriş yapan arkadaşlar aldıklarını güle güle kullansın. Herkese sağlıklı, neşeli bir haftasonu diliyorum.

istanbulda çokgüzel bir yer fakat ankarada yok öyle gezilip bakınılacak yer.bebe magazalarının oldugu yeri bi görsen ankarada (( o özelcanı fln

herkese güzel bir hafta sonu diliyoruz... sabahtan beri temizlik yaptık, yorulduk babacık gezmeye gitti, yarın misafirlerimiz var, pasta börek işleri yapılacak malum... ama güzel bir havada hepsi de yapılıyor... bizim bebeğimizinde eşyaları geldi onun için ayırdığımız odaya yığdık hepsini, internetten alışveriş yaptığımız için her gün kargo geliyor ve merakla bakıyoruz ne gelmiş diye çok da heyecanlı oluyor. burada bebek mağazası adına hiç bir yer yok biz de çoğu ihtiyacımızı internetten alışverişle (hepsiburada) karşıladık. babamız kıskanıyor hep bebişe ve sana bişeyler alınıyor bana nie yok diye sızlanıp duruyor
halilefemiz de gayet iyi hiç durmadan tekmeliyor, yumrukluyor, kımıl kımıl... hatta gece bir ara onun hıçkırığıyla uyandım... hepinize bebişlerinizle bol eğlenceli bir gün diliyoruz...

selam kızlarrr

oğluşun mobilyası geldi kuruluyor ay ne heyecanlı yaaa yavrum da kıpır kıpır o da hissetti galiba rabbim heyecanlarımızı yarım bırakmasın mutlu haftasonlarrııııııııııııı

Kizlar,aranizda kanguru alan veya alacak olan var mi ? Ben almak istiyorum ama emin degilim,kullanisli mi degil mi.Yazin o sicaklarda problem olur mu mesela ? :44:

merhabalar kızlar, benim taşınma durumu çıktı zaten erken doğum tehlikem var umarım kazasız belasız hayırlısıyla bir sorun çıkmadan taşınırım..bebeğim en hayırlı zamanda doğar inşallah..şimdiden heyecanlanıyorum neyi nereye koysam nasıl toplancam temizlik nasıl olcak falan diye :) zaten bebiş heyecanı vardı bir sürü eksik var onları bir an önce tamamlayım, doğum çantasını hazırlayım bebeğin kıyafetlerini yıkayım diye heyecan yapıyordum..bir de sporlar ve yürüyüşler yapmak istiyordum doğuma hazırlanmak güçlü girmek için..şimdi bir de bu taşınma çıktı bu kadar heyecanı bu bünye kaldıracak mı

Kaldiyor ama cok zor canım bizde bugün evin bahçesini temizledik haftaya icini öbür haftaya tasincam cok yoruldum bu gün yanlız bende esimle onu konuştum evimize 6 aydır uğraşıyoruz iki heyecan aynı anda doyamadim diyorum ona ne yapcami şaşırdım resmen artık dikkat edicez güzel olur ama yeni eve gelcek bebis:):):)

aynen canım bizim de bahçe var :) düşünsene işten rapor aldım sonra doğum iznine çıkıcam bebek gelmeden keyif yapıcam gezicem yatıcam diyordum ama evle ilgilencez mecburen..olsun bu rutubetli evden kurtulayımda inşallah taşınma yerleşme çok çabuk kolay ve hızlı olur ikimizinde..doğum öncesi bebişe de kendimize de bol bol zaman ayırırız inşallah..

Bende ev tasimistim esim sirket ayarladi ben hic bir isle ugrasmadim tavsiye ederim cok rahat oluyor hamilelikte ev tasimayi pek onermiyor doktorlar dikkat et bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…