2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

canım valla allah kolaylık versin sana biz de balkonu kapattırdık pimapenle bir de oğlumun mobilyası geldi bugün onlar bile bana yetti bütün ev savaş alanı gibi oldu okadar zorlandım ki üstelik herşeyi eşim yapmasına rağmen sen nasıl altından kalkıcaksın bilmiyorum çok dikkat et kendine rabbim herkese kendi evinde oturmayı nasip etsin taşınmak zor olmalı hele bu dönemde:44:

aynen kızlar o şirketleri bende bir araştırayım..annem ve ablamlar yardım edecekler ama ne kadar olsa ben bişeyler yapmadan duramıcam çok ayakta kalıcam gibi..bakalım rabbim yardımcımız olsun..evde rutubet olmasa hiç düşünmücem az daha sabredeyim dicem ama bu evde kalmak her türlü zarar..bunca yıl durup durup hamilelikte taşınacağım hiç aklıma gelmezdi:) bi de ben zaten normal halimde de tek başıma dipköşe ev temizliğini beceremiyorum, kaldıki taşınmak neymiş, büyük temizlik neymiş görücez bakalım :18:

kızlar bir de taşınacağım eve yemek masam ve konsolum sığmıyor onlar ziyan olacak sığınakta bekleyecek diye düşünüyordum..şimdi nette araştırdım 2. el eşyaları alan birçok firma var..arıyorsun gelip eşyaya fiyat verip alıp gidiyorlar, yada fotoğrafını çeki fiyat teklifi alıyorsun çok hoşuma gitti...eşyalarım çok güzel yeni gibiler zaten onlara verdikleri parayla küçük bir masa alabilirim diye düşünüyorum..

selam kızlar...bugün esimle bebişimin bebek bezini ve ıslak mendilini aldık...bende yavas yavas bebişimin hastane cantasını hazırlayayım dedim.. ayyyy kızlar yenidogan bezini merak ettim actımm..ayyy cok küççükk yaa....dedimm paşamın totosunu bu küçüçük beze mi gircekk .....ne kadar güzel bir duygu ya......içim bir hos oldu.... =)))

Merhaba hanimlar, Ben bugun havuzlu Hana gittim, cok guzellll yaaaa sirf bebis Esyalari seyrettim, magnet, tirnak makasi, sepet, corap, bebek cantasi ne kadar guzel bebek cantalari var yaaa hic bebek cantasina benzemiyor deri aldim, gunluk tak koluna git, eski bez cantalari hic sevmiyorum ve emzirme onlugu aldim ki bence com gerekli, almadiysaniz mutlaka alin derim, orda burda emzirirken boyuna Takip kocaman ortuyu heryerde emzirebiliyorsun, bende emzirrken baskasinda gormustum cok hosuma gitmsti buldum ve aldim. Allah saglikla kulanmayi nasip etsin hepimize.....

amin canim.emzirme onlugunden ben de alicam ins. coookkkk seker duruyo yaa

Tatlı yorgunluklar canım olsun bebeklerimiz nasibiyle geliyor en cok istediğim Bahçeli bı evim olmasıydı oda oldu bahçede yazın oynarız onlarla eve tikilip kalmaz kuzucuklarimiz cok mutluyum inşallah yavrularimizla mutlu bı sekillde oturmayı nasip eder Allah :):)

Canım o küçük gördüğün bezler Buyuk gelcek bak görürsün bize küçük geliyor ama .......daha neler neler yaşayıp duygulancaz :)

Emzirme önlüğü enteresanmis canım foto paylasabililiyosan koyabilirmisin burda bulamam ama fikir edinerek yapabilirim kendim belki benim bütün gunüm disarda geçecek kızımı okula götürüp getiriyorum arabada falan emzirmem lazım onun Icin bana lazım Tskler fikir Icin düşünmemiştim

Kızlar ben bu gün 31+2gun kaçıncı ayimdayim dogum 12 Mayıs her kafadan bi ses çıkıyor doktorum 8 ay dedi diyetisyen 7 çi aya girdin dedi beni şaşırtırlar artık çevredekiler 6 ay diyor bu ne ya kafam karıştı bana göre bu ayın 12 de 8 gircem hesaplarınızı bekliyorum tskler

Kızlar ben bu gün 31+2gun kaçıncı ayimdayim dogum 12 Mayıs her kafadan bi ses çıkıyor doktorum 8 ay dedi diyetisyen 7 çi aya girdin dedi beni şaşırtırlar artık çevredekiler 6 ay diyor bu ne ya kafam karıştı bana göre bu ayın 12 de 8 gircem hesaplarınızı bekliyorum tskler

7 ay 10 gun bitmis oluyor yani 7 aylik hamilesin ama 8 ci aydasin

Ben aldiktan sonra internetten yorumara Falan baktim herkes cok memnun, bebek agladiginda heryerde rahatlika aninda emziriyorlarmis, cantamdan hic eksik etmedim diyenler var. foto koyamiyorum beceremiyorum daha dogrusu :) AMA google " emzirme onlugu " yazarsan gorsellerde resimleri cikiyor. Basit birsey hatta dikilisini bile gordum internette.

Tskler canım Tmm gördüm kolaymış terletmeyen bı kumaş alıp diktireyim bende hoş duruyo bide

Günaydın herkese. Meli1 kolay gelsin canım. Kendini çok yormamaya çalış. Nasılsa annen ve ablanlar varmış onlar yapar her şeyi sen kendini ve bebeğini düşün.
Başkent güle güle kullan aldıklarını. Ben de emzirme önlüğü almayı düşünüyorum. Arkadaşımda vardı ben de çok beğenmiştim. Çok kullanışlıbişey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…