- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #30.301
merhabalar kızlar, benim taşınma durumu çıktı zaten erken doğum tehlikem var umarım kazasız belasız hayırlısıyla bir sorun çıkmadan taşınırım..bebeğim en hayırlı zamanda doğar inşallah..şimdiden heyecanlanıyorum neyi nereye koysam nasıl toplancam temizlik nasıl olcak falan diye :) zaten bebiş heyecanı vardı bir sürü eksik var onları bir an önce tamamlayım, doğum çantasını hazırlayım bebeğin kıyafetlerini yıkayım diye heyecan yapıyordum..bir de sporlar ve yürüyüşler yapmak istiyordum doğuma hazırlanmak güçlü girmek için..şimdi bir de bu taşınma çıktı bu kadar heyecanı bu bünye kaldıracak mı
amin canim.emzirme onlugunden ben de alicam ins. coookkkk seker duruyo yaaMerhaba hanimlar, Ben bugun havuzlu Hana gittim, cok guzellll yaaaa sirf bebis Esyalari seyrettim, magnet, tirnak makasi, sepet, corap, bebek cantasi ne kadar guzel bebek cantalari var yaaa hic bebek cantasina benzemiyor deri aldim, gunluk tak koluna git, eski bez cantalari hic sevmiyorum ve emzirme onlugu aldim ki bence com gerekli, almadiysaniz mutlaka alin derim, orda burda emzirirken boyuna Takip kocaman ortuyu heryerde emzirebiliyorsun, bende emzirrken baskasinda gormustum cok hosuma gitmsti buldum ve aldim. Allah saglikla kulanmayi nasip etsin hepimize.....
aynen canım bizim de bahçe var :) düşünsene işten rapor aldım sonra doğum iznine çıkıcam bebek gelmeden keyif yapıcam gezicem yatıcam diyordum ama evle ilgilencez mecburen..olsun bu rutubetli evden kurtulayımdainşallah taşınma yerleşme çok çabuk kolay ve hızlı olur ikimizinde..doğum öncesi bebişe de kendimize de bol bol zaman ayırırız inşallah..
selam kızlar...bugün esimle bebişimin bebek bezini ve ıslak mendilini aldık...bende yavas yavas bebişimin hastane cantasını hazırlayayım dedim.. ayyyy kızlar yenidogan bezini merak ettim actımm..ayyy cok küççükk yaa....dedimm paşamın totosunu bu küçüçük beze mi gircekk .....ne kadar güzel bir duygu ya......içim bir hos oldu.... =)))
Merhaba hanimlar, Ben bugun havuzlu Hana gittim, cok guzellll yaaaa sirf bebis Esyalari seyrettim, magnet, tirnak makasi, sepet, corap, bebek cantasi ne kadar guzel bebek cantalari var yaaa hic bebek cantasina benzemiyor deri aldim, gunluk tak koluna git, eski bez cantalari hic sevmiyorum ve emzirme onlugu aldim ki bence com gerekli, almadiysaniz mutlaka alin derim, orda burda emzirirken boyuna Takip kocaman ortuyu heryerde emzirebiliyorsun, bende emzirrken baskasinda gormustum cok hosuma gitmsti buldum ve aldim. Allah saglikla kulanmayi nasip etsin hepimize.....
Kızlar ben bu gün 31+2gun kaçıncı ayimdayim dogum 12 Mayıs her kafadan bi ses çıkıyor doktorum 8 ay dedi diyetisyen 7 çi aya girdin dedi beni şaşırtırlar artık çevredekiler 6 ay diyor bu ne ya kafam karıştı bana göre bu ayın 12 de 8 gircem hesaplarınızı bekliyorum tskler
Emzirme önlüğü enteresanmis canım foto paylasabililiyosan koyabilirmisin burda bulamam ama fikir edinerek yapabilirim kendim belki benim bütün gunüm disarda geçecek kızımı okula götürüp getiriyorum arabada falan emzirmem lazım onun Icin bana lazım Tskler fikir Icin düşünmemiştim
Ben aldiktan sonra internetten yorumara Falan baktim herkes cok memnun, bebek agladiginda heryerde rahatlika aninda emziriyorlarmis, cantamdan hic eksik etmedim diyenler var. foto koyamiyorum beceremiyorum daha dogrusu :) AMA google " emzirme onlugu " yazarsan gorsellerde resimleri cikiyor. Basit birsey hatta dikilisini bile gordum internette.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?