2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
gunaydıınnnn
topiğe kımse gelmez oldu en cok yazısan topıkken en ıssızı olduk
nazae degdırdık kendımıze
kıslar arada da olsa bı cee dıyım ya

bende dikmeyi düşünüyorum.yazma böyle bak çok özeniyorum gidip izmire sabahtan akşama kadar çarşıda gezesim geliyor (

show tv yı ızledım bende bebıs dogunca bakım odasına alıyorlar ya hungur hungur agladım
bızde bu duyguyu yasıcaz inşallah gunler kaıp gıdıyor nerdeyse cogumuza 2 ay kaldı :)

Kizlaaar henize mutlu pazarlar,
Biz dun kizimin odasini ve arabasini aldik,bitanede park yatak aldik yanimda yatmadi icin,ayrica odasini aldigimiz yer bitane kucuk besik hdiye etti onuda oturma odamiza koyalim uyanikken yatiririz yanimizda dioruz sansli kizim kismetyle gelicek iisallah,cok heycanliyim biran evvel odasi gelsede yerlestrsek

günaydınlarrrr...

herkese mutlu pazarlar...

gunaydıınnnn
topiğe kımse gelmez oldu en cok yazısan topıkken en ıssızı olduk
nazae degdırdık kendımıze
kıslar arada da olsa bı cee dıyım ya

herkese günaydın pazar olunca buralarda kimse yok gibi

günaydın kıslarrrr babamızı işe gönderdik kızımla oturuyoruz şimdi pazar pzar da insanın bişey yapası gelmiyor valla :44: eee sizler napıyosunuz bakalım ? keyifler nasıl

ya ben daha başlamadım yıkamaya geçmi kaldım :44: ama dedim ki evim temizlensin ondan sonra rahatca yıkayım ütüleyim. başlasam mı napsam :44:

hayırlı uğurlu olsun canım. o yatağı gördükce heyecanın 2 ye katlanıcak benim öle oldu halada her sabah kalktığımda kızımı içinde hayal ediyorum kalbim pır pır çarpıyo

show tv yı ızledım bende bebıs dogunca bakım odasına alıyorlar ya hungur hungur agladım
bızde bu duyguyu yasıcaz inşallah gunler kaıp gıdıyor nerdeyse cogumuza 2 ay kaldı :)
bende cnm valla dayanamadım esımle ızledık odacok duygulandı
allah bhepımıze o anı sağlıcakla nasıp etsın ınslalh,nısan topiğinde başlamıs doğumlar
hayırlı guurlu olsun cnm
bızde dün odasını showroomda gördük çok guzel geldi
sabısızlandık
bende ek gıdalara gecınceye kadar yanımda yatırıp sonra odasına gecırmeyı planlaıorum
allah nasıp ederse onun ıcın ılk 5-6 park yatak alıcam bende cnm
duvar kağıtlarıda cok guzeldı konseptle uyumlu,amöa kiracıyız suan onuda yaza evımızı alınca
siparıs verıcez tam olucak ozaman

cnm bende gecn gun bıraz sancılandım
meğer ıshal oluomusum ondanmıs
bıa n gozumun onunden geçtı suan doğursam dedim cocuğun benım giyecek hiçbişeyı yok yıkanmıs
onun ıcın yıkayıp utuluorumm

ama en doğrusunu yapıyorsun çantayı bile hazırlamak lazım artık :18: kızımın tepikleri kuvvetlendi baya canımı acıtıyor artık o büyüdükçe beni heyecan basıyor yetişmicek diye :18:

Merhaba teyzeler nasılsınız bakalım bende dün paşamın kıyafetlerini yıkadim bugünde ütüledim ütü yaparken demet akalınin evli mutlu çocuklu şarkısı çıktı muhakkak dinlemişsinizdir en son hani bebek ağlıyo ya ben o ağlama sesini duyunca koptum başladım bende ağlamaya bi yandan oglusumun kıyafetlerini ütüluyodum sonra o şarkıya ağladıgim için başladım gülmeye benim hormonlar yine ters düz oldu anlıcaniz oğlum dogsa bide bağrıma bassam o mis kokusunu ciğerlerime kadar çeksem

ama en doğrusunu yapıyorsun çantayı bile hazırlamak lazım artık :18: kızımın tepikleri kuvvetlendi baya canımı acıtıyor artık o büyüdükçe beni heyecan basıyor yetişmicek diye :18:

her yer dalin koktu
ınsan sabırsızlanıo ama allah hepımıze zamanlı hayurlı sağlıklı ve kolay doğumlar versın
senın haftan bayagın onde benden,bız bugun 30un ıcındeolduk daha
gerçi ultrasonda 32 nin ıcınde gozukuoduk persembe gunu
onden giden bebeklerın suyu daha erken btıp daha erken doğularmıs
bebeği usg onden gıdenlere duyurulur16:

azkaldı heryeri bebek kokusunun kaplamasına ohhhh miss gibi önde gidiyorum ama sorsan bana hiç zaman geçmiyor valla bebegim 36 haftasını sağlıkla bitirsin de ondan sonra istediği zaman gelsin kısmetse 36 dan sonra kuveze almıyorlarmış

Hayirli pazarlar !.Herkesin iyi olmasina sevindim.Ben de evi topladim biraz,carsaflari yikadim,utu yaptim.Kuyruk sokumunun oldugu yer agriyo,neyse dayaniriz.
Yarin kontrole gidicem of umarim siradan bi kontrol degildir de minnosumu gosterirler.Kilosunu,boyunu her biseyini bilmek istiyorum.Dua edin kizlar.

herkese merhaba...biz bu pazar brz sıkıntılıyz babamz akşam samsuna gidio oğluşumla 2gün başbaşayz...gerçi 2gndr oğluşum da pek aktif degl onun verdgi can sıkıntısı da var inşallah iidir:s:s:s

Ay kizlar sinemaya falan gitmeyin nasil etkileniyo bebis iki dk durmadi yerinde hele ses az yukselince zipladim hep yerimden kuzum korktu )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…