- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #30.321
Merhaba hanimlar, Ben bugun havuzlu Hana gittim, cok guzellll yaaaa sirf bebis Esyalari seyrettim, magnet, tirnak makasi, sepet, corap, bebek cantasi ne kadar guzel bebek cantalari var yaaa hic bebek cantasina benzemiyor deri aldim, gunluk tak koluna git, eski bez cantalari hic sevmiyorum ve emzirme onlugu aldim ki bence com gerekli, almadiysaniz mutlaka alin derim, orda burda emzirirken boyuna Takip kocaman ortuyu heryerde emzirebiliyorsun, bende emzirrken baskasinda gormustum cok hosuma gitmsti buldum ve aldim. Allah saglikla kulanmayi nasip etsin hepimize.....
günaydınlarrrr...
herkese mutlu pazarlar...
gunaydıınnnn
topiğe kımse gelmez oldu en cok yazısan topıkken en ıssızı olduk
nazae degdırdık kendımıze
kıslar arada da olsa bı cee dıyım ya
herkese günaydın pazar olunca buralarda kimse yok gibi
bende bugun kuzunun kıyafetlerını yıkıorum
çantasınıda elımde yıkadım makınaya sığmadı
hamile yastığı almıstım kılar cok rahat ettım hemde emzırme yastıgı ve yatırma mınderı olarak da kullanılıo
Sevi Bebe Çok Fonksiyonlu Anne ve Bebek Minderi - e-bebek.com
Kizlaaar henize mutlu pazarlar,
Biz dun kizimin odasini ve arabasini aldik,bitanede park yatak aldik yanimda yatmadi icin,ayrica odasini aldigimiz yer bitane kucuk besik hdiye etti onuda oturma odamiza koyalim uyanikken yatiririz yanimizda dioruz sansli kizim kismetyle gelicek iisallah,cok heycanliyim biran evvel odasi gelsede yerlestrsek
bende cnm valla dayanamadımshow tv yı ızledım bende bebıs dogunca bakım odasına alıyorlar ya hungur hungur agladım
bızde bu duyguyu yasıcaz inşallahgunler kaıp gıdıyor nerdeyse cogumuza 2 ay kaldı :)
hayırlı guurlu olsun cnmKizlaaar henize mutlu pazarlar,
Biz dun kizimin odasini ve arabasini aldik,bitanede park yatak aldik yanimda yatmadi icin,ayrica odasini aldigimiz yer bitane kucuk besik hdiye etti onuda oturma odamiza koyalim uyanikken yatiririz yanimizda dioruz sansli kizim kismetyle gelicek iisallah,cok heycanliyim biran evvel odasi gelsede yerlestrsek
ya ben daha başlamadım yıkamaya geçmi kaldım :44: ama dedim ki evim temizlensin ondan sonra rahatca yıkayım ütüleyim. başlasam mı napsam :44:
hayırlı uğurlu olsun canım. o yatağı gördükce heyecanın 2 ye katlanıcak benim öle oldu halada her sabah kalktığımda kızımı içinde hayal ediyorum kalbim pır pır çarpıyo
cnm bende gecn gun bıraz sancılandım
meğer ıshal oluomusum ondanmıs
bıa n gozumun onunden geçtı suan doğursam dedim cocuğun benım giyecek hiçbişeyı yok yıkanmıs
onun ıcın yıkayıp utuluorumm
ama en doğrusunu yapıyorsun çantayı bile hazırlamak lazım artık :18: kızımın tepikleri kuvvetlendi baya canımı acıtıyor artık o büyüdükçe beni heyecan basıyor yetişmicek diye :18:
her yer dalin koktu
ınsan sabırsızlanıo ama allah hepımıze zamanlı hayurlı sağlıklı ve kolay doğumlar versın
senın haftan bayagın onde benden,bız bugun 30un ıcındeolduk daha
gerçi ultrasonda 32 nin ıcınde gozukuoduk persembe gunu
onden giden bebeklerın suyu daha erken btıp daha erken doğularmıs
bebeği usg onden gıdenlere duyurulur16:
Hayirli pazarlar !.Herkesin iyi olmasina sevindim.Ben de evi topladim biraz,carsaflari yikadim,utu yaptim.Kuyruk sokumunun oldugu yer agriyo,neyse dayaniriz.
Yarin kontrole gidicem of umarim siradan bi kontrol degildir de minnosumu gosterirler.Kilosunu,boyunu her biseyini bilmek istiyorum.Dua edin kizlar.[/QUOTE
her kontrolde ultrasona almıyor mu doktorun ?
Hayirli pazarlar !.Herkesin iyi olmasina sevindim.Ben de evi topladim biraz,carsaflari yikadim,utu yaptim.Kuyruk sokumunun oldugu yer agriyo,neyse dayaniriz.
Yarin kontrole gidicem of umarim siradan bi kontrol degildir de minnosumu gosterirler.Kilosunu,boyunu her biseyini bilmek istiyorum.Dua edin kizlar.[/QUOTE
her kontrolde ultrasona almıyor mu doktorun ?
Ben yurtdisinda oldugum icin burda farkli.Her kontrole gidisinde ultrasonla bakmiyolar maalesef.Bazen sadece kalp atislarini dinliyolar,tansiyona,kiloya vs. falan bakiyolar.Bakalim yarin ne yapacaklar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?