2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
kızlar buarada mobilyaları aldığmız yer akrabamız yıllardır bu işi yapıo ve kesinlkle bebek yatağı olarak organik eski usul yün yataklarını tavsiye edio bizde şahsen öle aldık kendisi kesinlikle çocuklarını yatırmmaış viscolarda falan sünger bile viscodan daha sağlıklı dio bilginiz olsun die sölemek istedim

kızlar ne yapıyorsunuz ben emzirme yastıgı dikmeye çalışıyorum :)) alanlar bana ölçüde yardım edebilirlermi :))

kızlar bugün forum istanbuldaydık bebek ürünlerinde güzel indirimler var.tavsiye ederim.ben beşli bady ve yazlık bir takım aldım çok şirin.
ablamız görünce biraz gözleri sulandı ama artık bebek için birşeyler almak gerek.

kesınlıkle sunger vısco yastıklar saglıklı degıl paylastıgım nottada belırtmıstım ebemız yarı ortppedık yatak alın demıstı
bende onu almayı dusunuyorum park besıgı bı odama uydurayım olcu tutsunda :)

kızlar bana bi bileniniz yardımcı olsun bizim mobilyalar geleli 20 gün oldu ama hala kokuyo 4 kez sildim silerken çekmeceleri çıkardım karyolasının yata koyulan suntasına kadar sildim düşünün hergün sabah açıyorum camını gece yatana kadar ama hala kokuyo ilk geldiği kadar değil ama ben bi an önce kokusu tamamen bitsin ve yerleştireyim herşeyini istiyorum nasıl yapıcam hee bu arada odanın her köşesine vanilya paketini açıp koydum belki kokuyu alır die başak önerisi olanınız varmı

Bence zaman à birakman sidikce kurumasini elgelliyosun bence birak bi kac gun gecer Yani bir bisey var ben son aylarda kokuya duyarli oldum jersey kokuyo sanki eger sizdede varsa oda olabilir gule gule kullan

harbiden pazartesi hepinize günaydınlar olsun ama yinede günlerin geçmesi güzel oluyor havalarda güzelleşiyor

bizim mobilyamızda da boya kokusu var hala odada.20 gün oldu hala var.varsa gidermek için bir çaresi ben de bilmek isterim gerçekten. üstelik ben kıyafetlerini de yerleştirdim kuzumun.hoş henüz yıkamadım cicilerini ya erken diye.

selam kızlar bende ne kadar haziran annesi gibi gözüksemde mayısta olucak doğumum 2. bebiş olduğu için şeker yükleme testinde yüksek çıkan varmı aranızda insüline başlayan :44:

herkeslere günaydınlaaaaaaaaaar, güzel güzel haftalaaaaaaaar, sağlık, sıhhat, mutluluk, huzur, bol para diliyoruzzzzzzzzzzzzzz
herkesler iyidir inşallah. bizler iyiyiz çok şükür
yeni bi haftaya başladık. sendromu atlatırsak çok daha iyi olucaz inşallah
oğluşumla öpüyoruz herkesleriiiiiii

kızlar gunaydınnnn
guzel bır hafta dılıyorum hepımız ıcınnn
aclıktan uyuyamadım yıne hortladım

bısııı sorucammm
su ıkea besıklerın fıyatı nedırrr
alanlar olmustuu burdan sanırım?

hayırlısı olsun, darısı başımıza imşallah. bende kısmetse 2 sene çalışmamayı düşünüyorum. 7 yıl çalıştıktan sonra işten ayrıldığımda eminim bende çok tuhaf olacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…