- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #30.341
kızlar buarada mobilyaları aldığmız yer akrabamız yıllardır bu işi yapıo ve kesinlkle bebek yatağı olarak organik eski usul yün yataklarını tavsiye edio bizde şahsen öle aldık kendisi kesinlikle çocuklarını yatırmmaış viscolarda falan sünger bile viscodan daha sağlıklı dio bilginiz olsun die sölemek istedim
kızlar bana bi bileniniz yardımcı olsun bizim mobilyalar geleli 20 gün oldu ama hala kokuyo 4 kez sildim silerken çekmeceleri çıkardım karyolasının yata koyulan suntasına kadar sildim düşünün hergün sabah açıyorum camını gece yatana kadar ama hala kokuyo ilk geldiği kadar değil ama ben bi an önce kokusu tamamen bitsin ve yerleştireyim herşeyini istiyorum nasıl yapıcam hee bu arada odanın her köşesine vanilya paketini açıp koydum belki kokuyu alır die başak önerisi olanınız varmı
bizim mobilyamızda da boya kokusu var hala odada.20 gün oldu hala var.varsa gidermek için bir çaresi ben de bilmek isterim gerçekten. üstelik ben kıyafetlerini de yerleştirdim kuzumun.hoş henüz yıkamadım cicilerini ya erken diye.kızlar bana bi bileniniz yardımcı olsun bizim mobilyalar geleli 20 gün oldu ama hala kokuyo 4 kez sildim silerken çekmeceleri çıkardım karyolasının yata koyulan suntasına kadar sildim düşünün hergün sabah açıyorum camını gece yatana kadar ama hala kokuyo ilk geldiği kadar değil ama ben bi an önce kokusu tamamen bitsin ve yerleştireyim herşeyini istiyorum nasıl yapıcam hee bu arada odanın her köşesine vanilya paketini açıp koydum belki kokuyu alır die başak önerisi olanınız varmı
bugün doğum iznine ayrıldım arkadaslar,işyerimden ayrıldım çalışmayı düşünmüyorum bebeğime kendim bakmak istiyorum,tuhaf oldum üzüldüm 5yıl çalıştıktan sonra şimdi işten ayrılmak tuhaf geldi böyle olan varmı aranızda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?