2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
günaydın arkadaşlar. geçen hafta hiç giremedim bi seminere katıldım 5 gün boyunca. doğum iznim başlamadan bundan yararlanmak istiyordum hamd olsun nasip oldu.
cuma akşamı doktora gittik. oğluşum çok şükür sağlıklı şekilde ilerliyormuş. boyu 37 cm kilosu 1134 gr mış.
ara sıra kasık ağrılarım olduğunu söyledim. kalsiyum içmediğin için oluyor dedi üşengeçlik etmiştim tadını da beğenmediğim için içmemiştim. peynirle sütle almaya çalıştığım kalsiyum yeterli olmamış. ilaçla takviye şart dedi.
şimdi kalkıp su alacam ilacımı içmek için

dr bana 3 aylik olunca vermisti gunde 1 kere,6 aylik olunca 2 kereye cikardi 1000 mg aliyorum suan peynir ,yogurt yiyorum hergun ve 2 ayim kaldi sabrediyorumm ,buyudu sipalar artik kaburga kemiklerim aciyor o derece geriniyor icerde suan valla dayanamiyorum artikkkk isyanlardayim

isyan etme canım bol bol şükret.
aramızda 20 gün var demek senin zamanlarında inş. benim de öyle acılarım olacak
kaburga kemiğimin altında geçen haftadan beri kıpırdanmalar var hatta hafif acılar. ilk hissettiğimde yok canım bu kadar yukarı çıkmış olabilir mi dedim meğer çıkmış
bi de bebeğimin başı aşağıdaymış şu an için normal doğuma engel bir durum yok dedi. inş. hayırla sağlıkla ve kolaylıkla nasip olur

günaydın kızlar bizde bugün oğluşumuzu görmeye gidicez bakalım ne kadar büyüdü çok merak ediyorum kilosunu boyunu
1 de size oğluşuma aldığım küçük adam cicişlerini göstereyim güzel günlerde giysin inşallah

canım vanilya değilde karbonat koy karbonati bi gazetenin üzerine yay odanın bi köşesine koy ben rutubet kokusundan öyle kurtuldum karbonat kokuyu çekiyo bu arada hayırlı olsun güle güle kullansın meleğin :) darısı bizim başımıza

ne kadar zorluyor bebişin bilmiyorum ama bol bol şükret hareketlerine. son 2 gündür benim kızım çok nazlı çok az hareket ediyor benimde canım sıkılıyor yalvarır oldum hadi kızım hadi kızım diye:) şimdiden yalvartmaya başladı annesini:)

bizde bu perşembe gidicez doktora.çok merak ediyorum başı aşşagıya inmiş mi die. bana inmiş gibi geliyo göbek deliğimin altında bi sertlik var.sanırım başı orda.bide yukarıya dogru baskı da arttı.inşallah normal dogum pozisyonuna girmiştir kuzucum...

Günaydın kızlar herkese iyi haftalar çarçabuk geçer inşallah

yaa ben bişey merak ediyorum benim bebeğim göbek deliğim hizasında hiç yukarı çıkmadı kimi hamilenin taa göğüs altından başlıyor benim bebiş hiçç çıkmadı ki
bi de geçen kontrole gittiğimde biraz detaylı baktılar ölçüm yaptılar felan oradaki doktorda plesanta yerleşkesini makat olarak belirlemiş rapor olarak veriyorlar da oradan gördüm.... Böyle olduğu için mi bebeğim aşağıda ve göbeğimde hiç sert değil anlamadım yaniii

canım göbek seklı kısıden kısıye degısıyor plasentadan dolayı değidir ama ager plasenta aşağıdaysa sezeryanla doğum yapmak zorundasın.

inş. dönmüştür canım. ben hareketleri karnımın heryerinde hissediyorum. hatta doktora gitmeden 2-3 gün öncesiydi bi gece göbek deliğimin biraz aşağısından başlayıp sağ tarafıma doğru sanırım ayağını bi sürüdü. sanki içimi sıyırdı. acıdan refleks oldu karnımı hızlıca içeri çektim uyku sersemliğiyle. o zaman dedim bu çocuk yan duruyor. meğer öyle değilmiş

ya kızlar bişey soracağım idrar yollarım da yanma var birkaç gündür su içiyorum sürekli ama ne yapacağım bilmiyorum yarın doktorda kontrolüm var ilaç mı verir acaba söylesem bebişe bi zararı olur mu ki. hamilelikten öncede bıkmıştım bu sistitten hala peşimi bırakmıyor ya . hamilelikte olmuyor diyordum yine oldu offf offffff.

gunaydınnnn

bız cumartesı doktorumuza gıttık hersey yolunda cok sukur bas asagı hala normal dogum pozısyonunda doktor amcamız donmez daha dedı..1900 gr olmus artık 15 gunde bır gıdıcez kontrolumuze

sonra cumartesı hava guzeldı tum kıyafetlerımıı yıkadık ve utuledık tatlı guzel yorgunluktu dunde oglusumun teyzelerıyle kurabıyelerımızı hazırladık.ınsallah bu cuma gunu mobılyamız gelıyor sımdı onu heycanı sardı her hafta bı heyecanla bı telasla gecıyro sanırım bole bole safak sıfırlanıcak

canım göbek seklı kısıden kısıye degısıyor plasentadan dolayı değidir ama ager plasenta aşağıdaysa sezeryanla doğum yapmak zorundasın.

Bak şimdi gözüm korktu yaww ben hep normal doğum düşündüğüm için sezeryan deyince içim cız etti inşallah normal olurda neyse hayırlısı tabii bebeğim nasıl gelmek isterse artık...

maşllah size her işinizi bitirmişiniz ne güzel güzel günler geçirin kuzucuğunla

Canım bunlar büyük galiba 3-6 aylıkmı aldın ben 3-6 aylıklarını hep yazlık aldım kime sorsam 0-3 aylık giysileri anca 1 ay giyiyorlar 3-6 aylıkları yazlık al hem yazlıkların biraz büyükçe olması daha iyiymiş isirik olmuyormuş çocuk sen bunları hep kışlık almışsın o zamana kadar nasıl bileceksin boyunu kilosunuki ben en fazla 3-6 aylık aldım ondan büyük birşey almadım annem belli olmaz bebeğin gelişimi kişiden kişiye değişir dedi inşallah sıkıntı olmaz güle güle sağlıkla giyer bebişin

Canım sen yinede erken yapmışsın kurabiyeleri en fazla 10 gün dayanırmış şeker hamuru ayrıca buzluktada saklanmazmış nasıl yapacaksın yoksa sen normal kurabiyemi yaptın hani şeker hamuru olmadan falan bende öyle yapıp buzluğa koysam doğum yaklaşıncada şeker hamurunu alıp üzerine şekilleri ozaman versem daha kolay olacak heralde en iyi çözüm bu gibi geldi buzlukta normal kurabiyeler bozulmadan uzun süre saklanabiliniyor annem hep yapar koyar ama şeker hamuru buzlukta saklanmazmış vede dolapta en fazla 10 gün içinde tüketilmesi gerekirmiş yapacakların dikkatine...

topik çok sessizleşti
gokche ,,pekbicici,, ffee,,mec,,zeynep34,,nerdesiniz kuzularbi haber edin

benim de çok işim var. ne zaman izne ayrılacağıma karar veremedim. 32 de ayrılmazsam 34 te ayrılayım diyorum.
temizlikçi çağıracam. öncesinde halıları yıkamaya verecem. mutfak dolapları, beyaz eşyaların altları, duvarlar, kapılar, camlar, koltuklar... iğneden ipliğe bi temizlik yaptıracam inş.
nisanın 10 u gibi kardeşim gelecek onu bekleyecem nasip olursa. onla beraber dururuz kadının yanında. perdeleri makinaya felan koymaya yardımcı oluruz.
inş. bu sayede son zamanlarımız su gibi akıp geçer

maşllah size her işinizi bitirmişiniz ne güzel güzel günler geçirin kuzucuğunla
amiinn ınsallahh canım

evet cnm erken yaptım onumuzdekı salı gunu baby shower yapıcam bı kısmını onun ıcın yaptım dıgerlerını de hastanede dagıtmak ıcın yaptım .seker hamurları dolaba konmuyor serın yerde bekletıyorum kımı 10 gun dıyor kımı posetlenırse 3 ay dayanır dıyor yaptım ıste bakalım dayandıgı yere kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…