- 9 Kasım 2010
- 8.410
- 32
- 358
- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #30.381
benim de çok işim var. ne zaman izne ayrılacağıma karar veremedim. 32 de ayrılmazsam 34 te ayrılayım diyorum.
temizlikçi çağıracam. öncesinde halıları yıkamaya verecem. mutfak dolapları, beyaz eşyaların altları, duvarlar, kapılar, camlar, koltuklar... iğneden ipliğe bi temizlik yaptıracam inş.
nisanın 10 u gibi kardeşim gelecek onu bekleyecem nasip olursa. onla beraber dururuz kadının yanında. perdeleri makinaya felan koymaya yardımcı oluruz.
inş. bu sayede son zamanlarımız su gibi akıp geçer
Canım bunlar büyük galiba 3-6 aylıkmı aldın ben 3-6 aylıklarını hep yazlık aldım kime sorsam 0-3 aylık giysileri anca 1 ay giyiyorlar 3-6 aylıkları yazlık al hem yazlıkların biraz büyükçe olması daha iyiymiş isirik olmuyormuş çocuk sen bunları hep kışlık almışsın o zamana kadar nasıl bileceksin boyunu kilosunuki ben en fazla 3-6 aylık aldım ondan büyük birşey almadım annem belli olmaz bebeğin gelişimi kişiden kişiye değişir dedi inşallah sıkıntı olmaz güle güle sağlıkla giyer bebişin
Canım sen yinede erken yapmışsın kurabiyeleri en fazla 10 gün dayanırmış şeker hamuru ayrıca buzluktada saklanmazmış nasıl yapacaksın yoksa sen normal kurabiyemi yaptın hani şeker hamuru olmadan falan bende öyle yapıp buzluğa koysam doğum yaklaşıncada şeker hamurunu alıp üzerine şekilleri ozaman versem daha kolay olacak heralde en iyi çözüm bu gibi geldi buzlukta normal kurabiyeler bozulmadan uzun süre saklanabiliniyor annem hep yapar koyar ama şeker hamuru buzlukta saklanmazmış vede dolapta en fazla 10 gün içinde tüketilmesi gerekirmiş yapacakların dikkatine...
isyan etme canım bol bol şükret.
aramızda 20 gün var demek senin zamanlarında inş. benim de öyle acılarım olacak
kaburga kemiğimin altında geçen haftadan beri kıpırdanmalar var hatta hafif acılar. ilk hissettiğimde yok canım bu kadar yukarı çıkmış olabilir mi dedim meğer çıkmış
bi de bebeğimin başı aşağıdaymış şu an için normal doğuma engel bir durum yok dedi. inş. hayırla sağlıkla ve kolaylıkla nasip olur
hareket etsin zaten de iste bazen boyle canimi cok acitiyor nefes alamiyorum hamilelik hic te kolay degilmis onu anladim,annemi daha cok anlar oldumne kadar zorluyor bebişin bilmiyorum ama bol bol şükret hareketlerine. son 2 gündür benim kızım çok nazlı çok az hareket ediyor benimde canım sıkılıyoryalvarır oldum hadi kızım hadi kızım diye:) şimdiden yalvartmaya başladı annesini:)
bende 3 aylık hamıleyken bı kadın tutmustum temzılık ıcın o gun bugundur dıp kose duruyoramma pasaklıyım ama napım her ay tutamam ınsallah nısan 10 una kadar bı kere daha tutup senın gıbı ıncı cıncık temızlık yapılması lazım evımde
Eki Görüntüle 647079
günaydın kızlar bizde bugün oğluşumuzu görmeye gidicez bakalım ne kadar büyüdü çok merak ediyorum kilosunu boyunu
1 de size oğluşuma aldığım küçük adam cicişlerini göstereyim güzel günlerde giysin inşallah
Valla çok şükür şimdilik bütün dip köşe temizliğimi kendim yapıyorum parça parçada olsa doğuma yakın eğer yapamıycak gibi olursam temizlikçi tutarım belki diyordum ama annem ben erken gelir yaparım dedi bakalım şimdilik sıkıntım yok ama çalışanlara Allah kolaylık versin çalışıyor olsaydım yapamazdım kesin
ne güzel erken erken işlerinizi hallediyorsunuz. ben eğer sağlık problemimiz olmazsa 32. haftadan sonrada biraz daha çalışmayı düşündüğüm için ancak hafta sonları yapabileceğim yıkama işini. ne olursa olsun ne kadar zevk veren birşeydir bu iş ya. minik minik kıyafetleri sermek , ütülemek. ay heyecan yaptım birden
bende hamileliğim boyunca hiç dip köşe temizlemedim, hep yaşanıcak kadar temizlik yaptık eşimle, benim evi düşünün artıknisan 15 ten sonra kadın tutup temizleticem evi. inşallah doğuma kadar tekrar eski hale dönmez :18:
Mrb kızlar bişey sorcam doğumdan sonra göğüs pedimi kullanacaksınız ne yapmayı düşünüyorsunuz bana herkez ped kullanma çok koku yapıyo hemde arkası muşamba olduğu için tahriş ediyo dediler annemde bana eminonunden 12 tane küçük elbezi büyüklüğünde havlular aldı sizce nasıl olur kullanışlı olurmu
gunaydınnnn
bız cumartesı doktorumuza gıttık hersey yolunda cok sukur bas asagı hala normal dogum pozısyonunda doktor amcamız donmez daha dedı..1900 gr olmus artık 15 gunde bır gıdıcez kontrolumuze
sonra cumartesı hava guzeldı tum kıyafetlerımıı yıkadık ve utuledık tatlı guzel yorgunluktu dunde oglusumun teyzelerıyle kurabıyelerımızı hazırladık.ınsallah bu cuma gunu mobılyamız gelıyor sımdı onu heycanı sardı her hafta bı heyecanla bı telasla gecıyro sanırım bole bole safak sıfırlanıcak
iyi haftalar anneler ve minikleriii
bizim dolabımız şifonyerimiz geldi duvar kağıdı kaplamamız bitti perde cam temizliğimiz de yapıldı sadece park yatağımız gelicek ve ufak tefek dekorasyon dokunuşları yapılcak kıyafetlerini de yıkamaya başlıycam dolaplar azcık havalanınca ütüleyip yerleştircem inşallah
fikir olsun diye mobilyayı çektim size ben marangoza yaptırdım kocaman ve çok kullanışlı oldular bir dünya kıyafet battaniye ıvır zıvır alıcak
Eki Görüntüle 647141
Eki Görüntüle 647142
Eki Görüntüle 647140
Bu arada birkaç gündür feci kalça ağrısı yaşıyorum dizlerim de ağrıyordu onlar geçti çok şükür ama kalçam çok fena oturduğum yerden kalkmam yarım saat sürüyor eşime diyorum yaşlılık böyle birşey sanırım her yerim ağrıyor
Ben bu aralar cok cıkolata yıyorum nedense hergun en az ıkı tane yıyorum ..gebelık sekerım de cok sukur yok ..ama bebegıme bı zararı varmıdır ? Dr. Haftaya gıdıcem ..fıkırlerınıze ıhtıyacım var..
ben de 2 aydır çekiyorum bu acıyı çok zor yatakta tek başıma sağa sola dönemiyorum eşim olmadan oturduğum yerden kalkamıyorum aynen bende hep felçli insanları düşünüyorum ne zormuş birine bağımlı kalıp hareket edebilmek hayırlısıyla doğursak inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?