2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

bende 3 aylık hamıleyken bı kadın tutmustum temzılık ıcın o gun bugundur dıp kose duruyor amma pasaklıyım ama napım her ay tutamamınsallah nısan 10 una kadar bı kere daha tutup senın gıbı ıncı cıncık temızlık yapılması lazım evımde

canım görünce dayanamıyorum alıyorum aldıklarım 9-12 aylık çok tombiş olmaz inşallah kışa kadar, gerçi eşim 6 kilo doğmuş umarım babaya çekmez

ev temizliği için bende haftasonu aldım saolsun koltuklarımı sildi banyo tuvaleti baştan aşağı yıkadı sildi mutafağımın içini dışını temizledi, 1 daha ki ayda camları kapıları perdeleri storları halledicek sonrada mevlüt için alıcam gerçekten büyük nimet ev temizliği çok yoruyo insanı hele hamileyken hiç yapılmıyo annelerimiz nasıl katlanmış onca şeye anlamıyorum ya biz çok mızmızız ya da onlar çok dayanıklı

hareket etsin zaten de iste bazen boyle canimi cok acitiyor nefes alamiyorum hamilelik hic te kolay degilmis onu anladim,annemi daha cok anlar oldum

Valla çok şükür şimdilik bütün dip köşe temizliğimi kendim yapıyorum parça parçada olsa doğuma yakın eğer yapamıycak gibi olursam temizlikçi tutarım belki diyordum ama annem ben erken gelir yaparım dedi bakalım şimdilik sıkıntım yok ama çalışanlara Allah kolaylık versin çalışıyor olsaydım yapamazdım kesin

ne güzel erken erken işlerinizi hallediyorsunuz. ben eğer sağlık problemimiz olmazsa 32. haftadan sonrada biraz daha çalışmayı düşündüğüm için ancak hafta sonları yapabileceğim yıkama işini. ne olursa olsun ne kadar zevk veren birşeydir bu iş ya. minik minik kıyafetleri sermek , ütülemek. ay heyecan yaptım birden

bende hamileliğim boyunca hiç dip köşe temizlemedim, hep yaşanıcak kadar temizlik yaptık eşimle, benim evi düşünün artık nisan 15 ten sonra kadın tutup temizleticem evi. inşallah doğuma kadar tekrar eski hale dönmez :18:

Günaydın kızlar :)
İyi haftalar minnaklara ve size
Zaman giderek azalıyor ve aynen benim de sizin gibi yapılacak bi dünya işim var ama bu işler en tatlı telaşlar oluyor :) büyük oğlumun eşyalarını bulacağım,odasını düzenleyeceğim,bikaç parça kıyafet almam lazım..iş çok yani..herşey yapılır nasılsa yeterki sağlık olsun :))

iyi haftalar anneler ve minikleriii

bizim dolabımız şifonyerimiz geldi duvar kağıdı kaplamamız bitti perde cam temizliğimiz de yapıldı sadece park yatağımız gelicek ve ufak tefek dekorasyon dokunuşları yapılcak kıyafetlerini de yıkamaya başlıycam dolaplar azcık havalanınca ütüleyip yerleştircem inşallah

fikir olsun diye mobilyayı çektim size ben marangoza yaptırdım kocaman ve çok kullanışlı oldular bir dünya kıyafet battaniye ıvır zıvır alıcak

sen beni bilsen en son ramazan bayramından önce kardeşlerimle beraber yapmıştık dip köşe. o gün bugündür duruyor.
kocamla ikimizin bünyesi alıştı pisliğe ama küçücük bebeği hastalandırmayalım mikroptan
bi de ben uzun süre hasta olduğum için hamileliğimde temizlik işlerine genelde eşim baktı. benim 4-5 satte temizlediğim evi ( ev çok büyük) o 1.5 saatte bitiriyordu. onda mı bi gariplik var bende mi anlamadım

Mrb kızlar bişey sorcam doğumdan sonra göğüs pedimi kullanacaksınız ne yapmayı düşünüyorsunuz bana herkez ped kullanma çok koku yapıyo hemde arkası muşamba olduğu için tahriş ediyo dediler annemde bana eminonunden 12 tane küçük elbezi büyüklüğünde havlular aldı sizce nasıl olur kullanışlı olurmu

nasılsınız kızlar sabah sabah toplaşmışsınız yine galiba biz özlüyoruz birbirimizi hafta sonları felan görüşmedik mi artık hepimizin zamanı azaldı çoğumuz pek giremiyor telaş kapladı temizlikler bebeğin eksikleri gelen mobilyalar yıkanıcak kıyafetler ütüler ay ne çok işimiz var ya ben hala ne temizlik yaptırdım ne çamaşır yıkadım ne ütü yaptım çok tembelleştim yaaa :44: evim pis diye üzülmeyin benim evimde yaşanıcak kıvam da fazlası yok kızım şimdi doğsa dicek ki "ay annemde nekadar pismiş" prensesim en güzel misafirim gelmeden işleri hızlandırmam lazım galiba neyse kızlar ben şimdik kayınvalideme gidiyorum nezamandır gitmedim kemküm yapmasın öpüldünüz hepinizzzz

günaydın kızlar doktora gideli 12 gün olmuş ama benim bi gidesim var özledim kuzuyu bende eşyaları tamamladım sayılır eksiğimiz ;

biberon sanırım nuk alacağım cam olandan
göbek bağı diye bişi varmış onu hemşireye sorup alırım herhalde
bide fırça ve tırnak makası
pomba manuel alırım herhalde
gögüs pedi
kendime pijama , daha yok ortalıkta kısa kollu şeyler
emzirme atleti biraz daha geçsin dedim beden ne olcak bakalım :)

başkada bişi kalmadı allaha şükür bide bebişimiz gelse herşey tamam :) 80 günümüz kalmış geçsin artık kavuşalım bebişlere

benim evimde çok büyük dubleks bir sürü cam,banyo var mutfak dolaplarımda çok ayaklarıma kramplar giriyo şiddetli bacak ağrılarım var mümkün değil kendim yapamazdım 37.haftayada kadar da çalışmayı düşünüyorum inşallah, işte yeterince yoruluyorum evde bari rahat edeyim dedim
bebişimin kıyafetlerini de görümcelerimle kız kardeşim gelicek yıkayıp ütülemeye bazen diyorum bu gebelik çok güzel 3 sene falan hamile kalsak,bazende hemen geçse zaman bebişimi kucağıma alsam diyorum Allah olmayanlarada nasip etsin inşallah

canım ben görümcemden bildiğimden gögüs pedi aldım o memnundu bi şikayeti yoktu. sık sık değiştiriyordu kokufelan olmadı onda ama küçük havlularda kullanışlı olabilir

Maaşallah oğluşuna, ne güzel kontrollerin de 15 günde bire düşmüş ben iki hafta sonra gideceğim ondan sonra benimkiler de sıklaşır herhalde.
Biz 2 hafta önce yıkama yerleştirme işini hallettik şimdi boş boş duruyoruz, eşim yurtdışına gidiyor 3-4 gün annem gelecek o gelince bir iki küçük işimiz onları hallederiz artık

Çok güzel olmuş güle güle kullansın oğlun benim yer sıkıntım var dün annemden battaniye, yorgan vs getirdim kapının yanında paketlerinin içinde duruyorlar annem gelsin de birlikte biryerlere sıkıştırırz artık
Benim ağbilerimin kullandığı annemin ördüğü bebek battaniyesi vardı onu getirdim, astarı eskimiş onu değiştireceğiz oğluşum da onu kullanacak valla baktım da annem o zaman daha marifetliymiş sanki hee eşimin de birkaç parça bebeklik kıyafetini saklamış kaynanam onları yıkamam lazım bir ara, giydirip fotoğraf çekeceğiz

Bu arada birkaç gündür feci kalça ağrısı yaşıyorum dizlerim de ağrıyordu onlar geçti çok şükür ama kalçam çok fena oturduğum yerden kalkmam yarım saat sürüyor eşime diyorum yaşlılık böyle birşey sanırım her yerim ağrıyor

Ben bu aralar cok cıkolata yıyorum nedense hergun en az ıkı tane yıyorum ..gebelık sekerım de cok sukur yok ..ama bebegıme bı zararı varmıdır ? Dr. Haftaya gıdıcem ..fıkırlerınıze ıhtıyacım var..

ben de 2 aydır çekiyorum bu acıyı çok zor yatakta tek başıma sağa sola dönemiyorum eşim olmadan oturduğum yerden kalkamıyorum aynen bende hep felçli insanları düşünüyorum ne zormuş birine bağımlı kalıp hareket edebilmek hayırlısıyla doğursak inşallah

1 sakıncası yokmuş canım aksine gebeliğinde hergün çikolata yiyen annelerin bebekleri doğduklarında daha çok gülüp daha mutlu oluyolarmış,tek sakıncası annenin aldığı kilolar

herkese mutlu haftalar çok çabuk geçsin sağlık ve sıhhatle size bişey sormak istiyorum ben sezeryenle doğum yapacam şu an 29 haftalık hamileyim ve 38. hafta sonunda doğum gerçekleşecek son 3 haftaya kadar da çalışmak istiyorum benim şimdi son 3 haftam 40 haftaya göre mi hesaplanacak yoksa doğum yapacağım 38. haftaya göremi yani 37. haftadamı izne ayrılacam yoksa 35. haftadamı???bilen varsa yanıtlasın lütfen

Neden oluyormuş ki acaba kemiklerimiz mi eriyor yoksa?:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…