2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
selam kızlar mayıs annelrinde gebelik şekri çıkan yok sanırım kimse cevap vermemiş bana haziran annesiyim ama buradan devam etmek istiyorum benide eklermisiniz benim doğum mayısta olucakta sezeryan olucağım için 20 mayıs gibi olucak kısmet olursa:18:

MyHoS

renk cok guzel 4 lu cekmecelık cok ıse yarıyor daha genıs eve cıkar cıkmaz ılk ıs onu alıcam :)
hayırlı ugurlu olsun aldıkların

göğüs pedi ebeme gecen hafta sordurdum kullanın dedı ama sık sık degıscekmıs
almıcaktım bunu duyunca almaya karar verdım bol bol degısıcez artık ..
temızlık konusulmus ah bende bı temızlıgımı yapabılsem rahat edıcem
annemler sehır dısına cıktılar donsunler ablam koltukları esım camları
ben mutfagı nasıl yapcma artık esım yardım eder tırmanamam yukarlara:)
halılar temızlemeye bıtırcez bakalım temızlıgı o gunu bı gorsem sonrada bebısın esyalarını
arıtk yıkayıp yatagını sermek nısanı bulur bı ısler yavrum sakın erken gelme olurmu hersey bıtsın
annen dınlensın oyle gel:)

canım bildigim kadarı ile dogum 38. haftada gerceklesecekse 3 hafta öncesi 35. hafta o zaman izne ayrılman gerekiyor. diger türlü mantıksız olur.

merhaba canım ,
kısmetse bende cuma günü ayrılıyorum izne , bende senin gibi bebeğime bakıcam , bende çalışmayı düşünmüyorum.
senin 5 yılmış baya uzun bir süre bnmde 1 yıl, napalım artık bebek heyecanıyla geçiririz günlerimizi hayırlısıyla.

Canım çok emin değilim ama dr 38. haftaya göre rapor yazabiliyor galiba ama dediğim gibi emin değilim seni yanıltmayayım en iyisi druna sor o bilir

Aramıza hoşgeldin Pekbicici'de şeker çıkmıştı diyete başlayacaktı galiba ama o da bir iki haftadır uğramıyor

Neden oluyormuş ki acaba kemiklerimiz mi eriyor yoksa?:18:

vücudumuzdaki kalsiyum ve magnezyumu bebişlerimiz alıyo ve bizim depolarımız boşalıyo canım bol bol süt yoğurt tüketmek lazıım fazla yorulmamak gerek ve bebek büyüdükçede kemiklerimize baskı artıyo o da tetikliyo ağrılarımızı

kızlar göğüs uçları ağrıyıp acıyanlar varmı benimkiler çok acımaya başladı ilkinde böyle bişey yaşamamıştım

canım bildigim kadarı ile dogum 38. haftada gerceklesecekse 3 hafta öncesi 35. hafta o zaman izne ayrılman gerekiyor. diger türlü mantıksız olur.

mantık sız evet biliyorum ama bi yerde okumuştum doğum şeklin ne olursa olsun 37. haftada ayrılıyosun diye o zmn çok kötü olacak benim için 37. hafta sonunda ayrılıp 38. haftada doğum yapcam yani işyeinden direk hastane gibi oluyo

canım sadece nikinmi gokçe yoksa gerçek ismin de gökçemi? benim kıza babası gökçe ismini koymak istiyorda o yüzden sordum

yok benim ismim de gökçe annemi doğurtan doktor koymuş adımı doktorun soyadıymış herkes beğenmiş öylede kalmış:)

benimde bu hafta son haftam cnm emin ol çok zor geliyor benim 6. yılım ama bu hafta izni hak edicem 1 ay izin yapıp çıkışımı vericem
eş haddinden tazminatımı almak için benim için de çok zor ama böyle hem eve hem işe yetişmekten çok yoruldum çıkıp evimle ilgilenmek istiyorum artık yapacak bişi yok meleklerimiz için katlanıcaz

bol su kesinlikle başka çaren yok 2 kez oldum 7 ay içinde ilaç da kullandım kanamalı olduğu için ama su tek çaresi emin ol

kurabiyeeye erken sankii ama dene bakalım bir 20 gün sonra açıp birini ufala anlarsın zaten taze olup olmadığını

gariplik sende değil cnm benim evim dubleks temizliği saatlerimi alıyor ama eşimle yaparsam erkenden bitiyor çünkü arkasından takip ettim süpürürken sadece halının üstünü süpürüyor:)))) sanki laminat ve fayanslı bölgeler bizim evimiz değilmiş gibi çektim kulağını artık daha dikkatli yapıyor:))))

bende hamilelik şekeri çıktı doktor diyet verdi, bir buçuk aydır diyet yapıyorum. tatlı, hamur işi, pilav , makarna falan yok. meyvelerden de sadece portakal, yeşil elma ve ayva yiyebiliyorum.

doğum için şimdiden hayırlı olsun canım hoş geldin aramıza allah bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah.

canım sen 37. hafta izne ayrıl, 38 sonunda doğurursan kalan bir hafta da doğum sonrasına atılır ama mecburen biliyosun ki 37. haftada izne ayrılman lzm, ben de aynı senin gibi düşünüyorum dr normal yapamazsın derse, 37. haftada izne ayrılıp 38de doğuma girip kalan1 ya da 2 haftayı doğum sonrasına atmış olucam inşallah, bu arada ben de 31. haftadayım.

bende izine ayrılınca kadın tutup camları kapıları dolapları dip temel temizleticem.halılar yıkamaya gidecek..mayısta 1 yıl olcak eve taşınalı camlar o zamandan beri silinmedi.dışarısı görünmüyo nerdeyse..umarım kadına 1 gun yeter evi temizlmeye

gökçe güldürdün beni bende eşimi takip ettim. banyoyu temizlerken nerdeyse fırça görünmüyor o kadar hızlı hareket ediyor ki

Göğüs pedini ben kullanmistim cokta memnun kaldım yine aldım yani kullanışlı koku falan yapmadı baslarda kullandım yani sonradan hepsini bitiriyordu kızım akmıyordu hiç yani bir ay kullandım galiba :):) sen bilirsin bide bezleri kim yikicak ped at gitsin

Bu pazar 10 kadın toplanıp temizliği yapicaz gelcek haftada taşınırım insalllah tertemiz olcak her yerim cok rahatlicam ama bebek geldikten sonra bebek germeye gelen cok olur inşallah altından kalkarım evin temizliğine alisamadan bebis gelcek bazen ne yapcami şaşırıyorum kafam duruyor resmen bı maza çıkıyoruz bebise mı bişey alayım evemi şaşırdım iyice evin yuzunden paralar suyunu çekti saten hiç bişey almadan geliyorum artık sağlımız yerinde olsunda alırım hepsini şükrediyorum

sanada geçmiş olsun canım inşallah hamilellikten sonra atlatırız bunları senin değerlerin kaç çıktı acaba ? bana insülin verdi günde 4 kere uyguluyorum yediklerime dikkat etmeye başladım şimdilik ama çok geliyor özelikle tatlı vs yiyemeyince saol canım inşallah hepimiz için hayırlısı olur

Son düzenleme:

doğum öncesi 3 hafta olan izin süresinde kullanılmayan izinler doğum sonrasına aktarılamıyor kesinlkle eminim(onun için sordum bende

selam kızlar bende ne kadar haziran annesi gibi gözüksemde mayısta olucak doğumum 2. bebiş olduğu için şeker yükleme testinde yüksek çıkan varmı aranızda insüline başlayan :44:
merhaba benimde ikinci bebeğim şekerim yüksek çıktı ama insülin başlanmadı diyet verdi dahiliye uzmanı
umarım sanada gerekmez.sonuçların kaç çıktı

ben dün baktım 160 ile 260 civarı çok da şık şeyler ben beyazları çok beğendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…