- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #30.401
herkese mutlu haftalar çok çabuk geçsin sağlık ve sıhhatle size bişey sormak istiyorum ben sezeryenle doğum yapacam şu an 29 haftalık hamileyim ve 38. hafta sonunda doğum gerçekleşecek son 3 haftaya kadar da çalışmak istiyorum benim şimdi son 3 haftam 40 haftaya göre mi hesaplanacak yoksa doğum yapacağım 38. haftaya göremi yani 37. haftadamı izne ayrılacam yoksa 35. haftadamı???bilen varsa yanıtlasın lütfen
bugün doğum iznine ayrıldım arkadaslar,işyerimden ayrıldım çalışmayı düşünmüyorum bebeğime kendim bakmak istiyorum,tuhaf oldum üzüldüm 5yıl çalıştıktan sonra şimdi işten ayrılmak tuhaf geldi böyle olan varmı aranızda
herkese mutlu haftalar çok çabuk geçsin sağlık ve sıhhatle size bişey sormak istiyorum ben sezeryenle doğum yapacam şu an 29 haftalık hamileyim ve 38. hafta sonunda doğum gerçekleşecek son 3 haftaya kadar da çalışmak istiyorum benim şimdi son 3 haftam 40 haftaya göre mi hesaplanacak yoksa doğum yapacağım 38. haftaya göremi yani 37. haftadamı izne ayrılacam yoksa 35. haftadamı???bilen varsa yanıtlasın lütfen
selam kızlar mayıs annelrinde gebelik şekri çıkan yok sanırım kimse cevap vermemiş banahaziran annesiyim ama buradan devam etmek istiyorum benide eklermisiniz benim doğum mayısta olucakta sezeryan olucağım için 20 mayıs gibi olucak kısmet olursa:18:
Neden oluyormuş ki acaba kemiklerimiz mi eriyor yoksa?:18:
canım bildigim kadarı ile dogum 38. haftada gerceklesecekse 3 hafta öncesi 35. hafta o zaman izne ayrılman gerekiyor. diger türlü mantıksız olur.
canım sadece nikinmi gokçe yoksa gerçek ismin de gökçemi? benim kıza babası gökçe ismini koymak istiyorda o yüzden sordum
bugün doğum iznine ayrıldım arkadaslar,işyerimden ayrıldım çalışmayı düşünmüyorum bebeğime kendim bakmak istiyorum,tuhaf oldum üzüldüm 5yıl çalıştıktan sonra şimdi işten ayrılmak tuhaf geldi böyle olan varmı aranızda
ya kızlar bişey soracağım idrar yollarım da yanma var birkaç gündür su içiyorum sürekli ama ne yapacağım bilmiyorum yarın doktorda kontrolüm var ilaç mı verir acaba söylesem bebişe bi zararı olur mu ki. hamilelikten öncede bıkmıştım bu sistitten hala peşimi bırakmıyor ya . hamilelikte olmuyor diyordum yine oldu offf offffff.
gunaydınnnn
bız cumartesı doktorumuza gıttık hersey yolunda cok sukur bas asagı hala normal dogum pozısyonunda doktor amcamız donmez daha dedı..1900 gr olmus artık 15 gunde bır gıdıcez kontrolumuze
sonra cumartesı hava guzeldı tum kıyafetlerımıı yıkadık ve utuledık tatlı guzel yorgunluktu dunde oglusumun teyzelerıyle kurabıyelerımızı hazırladık.ınsallah bu cuma gunu mobılyamız gelıyor sımdı onu heycanı sardı her hafta bı heyecanla bı telasla gecıyro sanırım bole bole safak sıfırlanıcak
sen beni bilsenen son ramazan bayramından önce kardeşlerimle beraber yapmıştık dip köşe. o gün bugündür duruyor.
kocamla ikimizin bünyesi alıştı pisliğe ama küçücük bebeği hastalandırmayalım mikroptan
bi de ben uzun süre hasta olduğum için hamileliğimde temizlik işlerine genelde eşim baktı. benim 4-5 satte temizlediğim evi ( ev çok büyük) o 1.5 saatte bitiriyordu. onda mı bi gariplik var bende mi anlamadım
selam kızlar mayıs annelrinde gebelik şekri çıkan yok sanırım kimse cevap vermemiş banahaziran annesiyim ama buradan devam etmek istiyorum benide eklermisiniz benim doğum mayısta olucakta sezeryan olucağım için 20 mayıs gibi olucak kısmet olursa:18:
ne güzel erken erken işlerinizi hallediyorsunuz. ben eğer sağlık problemimiz olmazsa 32. haftadan sonrada biraz daha çalışmayı düşündüğüm için ancak hafta sonları yapabileceğim yıkama işini. ne olursa olsun ne kadar zevk veren birşeydir bu iş ya. minik minik kıyafetleri sermek , ütülemek. ay heyecan yaptım birden
bende hamileliğim boyunca hiç dip köşe temizlemedim, hep yaşanıcak kadar temizlik yaptık eşimle, benim evi düşünün artıknisan 15 ten sonra kadın tutup temizleticem evi. inşallah doğuma kadar tekrar eski hale dönmez :18:
Valla çok şükür şimdilik bütün dip köşe temizliğimi kendim yapıyorum parça parçada olsa doğuma yakın eğer yapamıycak gibi olursam temizlikçi tutarım belki diyordum ama annem ben erken gelir yaparım dedi bakalım şimdilik sıkıntım yok ama çalışanlara Allah kolaylık versin çalışıyor olsaydım yapamazdım kesin
Mrb kızlar bişey sorcam doğumdan sonra göğüs pedimi kullanacaksınız ne yapmayı düşünüyorsunuz bana herkez ped kullanma çok koku yapıyo hemde arkası muşamba olduğu için tahriş ediyo dediler annemde bana eminonunden 12 tane küçük elbezi büyüklüğünde havlular aldı sizce nasıl olur kullanışlı olurmu
sanada geçmiş olsun canım inşallah hamilellikten sonra atlatırız bunları senin değerlerin kaç çıktı acaba ? bana insülin verdi günde 4 kere uyguluyorum yediklerime dikkat etmeye başladım şimdilik ama çok geliyor özelikle tatlı vs yiyemeyincebende hamilelik şekeri çıktı doktor diyet verdi, bir buçuk aydır diyet yapıyorum. tatlı, hamur işi, pilav , makarna falan yok. meyvelerden de sadece portakal, yeşil elma ve ayva yiyebiliyorum.
doğum için şimdiden hayırlı olsun canım hoş geldin aramızaallah bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah.
canım sen 37. hafta izne ayrıl, 38 sonunda doğurursan kalan bir hafta da doğum sonrasına atılır ama mecburen biliyosun ki 37. haftada izne ayrılman lzm, ben de aynı senin gibi düşünüyorum dr normal yapamazsın derse, 37. haftada izne ayrılıp 38de doğuma girip kalan1 ya da 2 haftayı doğum sonrasına atmış olucam inşallah, bu arada ben de 31. haftadayım.
merhaba benimde ikinci bebeğim şekerim yüksek çıktı ama insülin başlanmadı diyet verdi dahiliye uzmanıselam kızlar bende ne kadar haziran annesi gibi gözüksemde mayısta olucak doğumum 2. bebiş olduğu içinşeker yükleme testinde yüksek çıkan varmı aranızda insüline başlayan :44:
kızlar gunaydınnnn
guzel bır hafta dılıyorum hepımız ıcınnn
aclıktan uyuyamadım yıne hortladım
bısııı sorucammm
su ıkea besıklerın fıyatı nedırrr
alanlar olmustuu burdan sanırım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?