2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

Hiç duymadım ne hamile arkadaşlarımdan nede dr dan duymadım ama omurga açıklığıyla ilgiliymiş zaten galiba detaylı usg ye girdiyden orda gömzükürdü zaten dert etme

Arkadaslar birsey sormak istiyorum, bu aldigimiz magnetler, misafirlere dagitacagimiz cikolatalari hastaneye mi goturecegiz, yani hastaneye gelenlere orada mi verilecek yoksa evde mi? Sizler ne yapacaksiniz, fikir verirseniz sevinirim...

Canım ben hastanede sadece çikolata veririm gelene eve gelenlerede magnetleri vericem

Canım zaten illa yapma şartı yok ama benim bütün arkadaşlarım magnet yaptırdı ve hepsi buzdolabının üzerinde çok severek saklıyorum üzerlerindeki isim yazıları bile duruyor bence çok güzel bir hatıra

Evet kızlar yine ağdacıya gitmeye utandım ve kendi ağdamı kendim yaptım koydum aynayı karşıma ohhh çok rahat ettim biraz uzun sürdü ama verdiği huzur paha biçilmez sonra banyomuzu yaptık pehlivan gibi yağlandık kaş bıyık operasyonu ve son olarak saç düzleştiricimle saçlarıma fön çektim valla bütün günü kendime ayırdım çok mutluyum ha birde cilt bakımı yaptımTavsiye edilir

selam canım...ohh maşaallah canım ne güzel misler gibi olmuşsun...ben en son denediğimde 1 saatte komple almayı bitirememiştim bi de göbeğim falan çıkmamıştı daha o zaman...ondan sonra hamileyken bi daha kendim yapmadım :) ben şimdi saçımı da düzleştirsem, bakım da yapsam yüzümde öyle çok sivilce çıktıki yüzümün her miliminde minik minik sivilceler var kendimi hiç beğenmiyorum artık o yüzden..fizik olarak fena değilim sadece top kadar göbeğim var ama yüzüm çok moralimi bozuyor..fondotensiz dışarı çıkamıyorum..

kızlar bu arada yemek masamın, sandalyelerimin ve konsolumun fotoğraflarını bilimum spotçuya mail attım..iki spotçu aradı biri fiyat vermedi siz belirleyin dedi, diğeri de konsol pek satılmıyor sadece masa ve sandalyeyi alabilirim dedi..fiyat dedim fiyat olarak da 100tl maksimum 120 tl arası alırız dedi şok oldum ya..ben o masa ve konsolu 1750 tl ye almıştım 3 yıl önce ve hala yepyeniler bir tane bile çizik yok pırıl pırıl...ve hala moda olan bir takım hiç öyle modası geçmiş zevksiz falan da değil..paketleyip taşındığım evin sığınağına koyarım yada ihtiyacı olan bir tanıdığıma veririm daha iyi..100 tl diyor ya 6 sandalye ve masaya...

Tesekkur ederim aman 8 ay olsun bu ara Zor geciyor

Kizlar 15 gundur tartiiyodum 2 kilo vermisim normal mi acaba anlamadim bu ara biraz kosturdum ona mi oldu acaba inanamadim aksama kadar tartildim normalde hep kilo alirim da korkmaya basladim bebisime Zarar olur mu acaba???

Kizlar 15 gundur tartiiyodum 2 kilo vermisim normal mi acaba anlamadim bu ara biraz kosturdum ona mi oldu acaba inanamadim aksama kadar tartildim normalde hep kilo alirim da korkmaya basladim bebisime Zarar olur mu acaba???

merak etme canım eminim birşey yoktur. ben de son 2 aydır aynı kilodayım .gram almadım.telaşlanmaya başlamıştım ki doktor kontrolümde herşeyin normal olduğu arada böyle duraklama dönemleri olabileceği önemli olanın bebeğin gelişimi olduğunu öğrendim.inşallah bebeğinin gelişimi iyiyse sorun yok gerçekten.

oh ya fecı ımrendım sana bız jılete talım:)

canım burdada ıkıncı el urunler satılıyor forumda o bolumu bulup resımlerı koysan 100 tl az kullanılmıs bı urun ıcın cok az
ama spotcular oyle malesef cıdden onlara verıcegıne ıhtıyacı olan bırıne verıp yavrun ıcın hayır duası alırsın ..

Ay biraz rahtladim kime sorsam burda normal değil son ayda kilo almam gerktini sooyluyolar randevum ayın
19 da ama kendim hiç bı degisiklik yok her şeyim aynı geliyor kilo verdimi bile farketmedim hatta karnım bu hafta daha çıktı bile:/

Kızlar internetten bikaç siparişim vardı bi de avent biberon söylemiştim pes olandan ama cam değilmiş biraz tereddüt ettim acaba değiştirsem mi??? :44::44::44:

aventin camı yok zaten cama yakın bir malzemesi var ama o da tam değil dr browns ın var baby home da bende sipariş ettim bugün yarın gelir myhos saolsun

kızlar nasılsınız bizim midemiz çok yanıyor sizdede oluyormu dayanılmıycak kadar

Ben onun formül buldum az az yiyorum sık yiyorum o zaman olmuyor bide mümkünse aksam 6 da yi yorum bAska bisey yemiyorum cok acikirsam sut iciyorum dene istersem sende Ama normal galiba cok kisiden aynı şikayet duydum :)

Ben onun formül buldum az az yiyorum sık yiyorum o zaman olmuyor bide mümkünse aksam 6 da yi yorum bAska bisey yemiyorum cok acikirsam sut iciyorum dene istersem sende Ama normal galiba cok kisiden aynı şikayet duydum :)

evet ben sanırım öyle yapmıyorum bundan sonra deniyim hamilelikde en çok zorlandığım şey istifra ve bu oldu .inan çok kötü bir şey

Bence zaman à birakman sidikce kurumasini elgelliyosun bence birak bi kac gun gecer Yani bir bisey var ben son aylarda kokuya duyarli oldum jersey kokuyo sanki eger sizdede varsa oda olabilir gule gule kullan
evet doğru burnum iice hasaslaştı hamiellikte normal ama eve giren hemen anlıyo kokuyo sadece ben değil yani sildikçede azaldı kokusu ama artık bıktım zaten silemem tşk ettim

kabonatı yarın deniycem ii fikir tşk ettim
darısı inşlh sizlere artık ama gidip imalatçısından almayın derim bizimki gibi oluyo iikide erken gelmiş mobilya b,de söyleniyodum erken oldu die son aylara kalsa daha kötüydü

kızlar nasılsınız bizim midemiz çok yanıyor sizdede oluyormu dayanılmıycak kadar

aynı şikayetler çoğu kişide var cnm bende aynı duurmdayım inan berbat bişey hatta sabahları ölücem sanıyorum yediklerim hemen ağzıma geliyo sölemesi ayıp ve öğürtü tutuyo çoğu zaman kusuyorum bu midesinde ratsızlık olanlarda ileri saffada yaşanabiliyo örnek ben ( tavsiye edilen az az sık sık yemek yemek ve yağlı baharatlı yiyeceklerden uzak durmak ama dediğim gibi midesi önceden rahatsız olanlarda hamilelikte daha şiddeti artıyo ne yersen ye bunu yaşıyosun yere eğilmek benim için eziyet hatta ayakkabı bile giyerken dehşet yanıyo mümkün mertebe başını dik tut yatarken özellikle ve ben ne yersem yiyeyim çözüm bulamadım ama bisküvi devamlı bi çözüm olmasada baya o an için ii geliyo midedeki asiti alıyo düşün benim ciğerlerim yanıyo sanıyorum :)))

Alıntı
Hamilelik süresince, Anne adayları İlk 14 haftalık dönemde 1–1,5 kg kadar kilo alır. 14 haftadan sonra ise haftada 0,5 almak mümkündür. Yani bu her ay 2 kilo anlamına gelir. 30. haftadan sonra kilo alımı yine düşer. Son haftalarda ya çok az kilo alınır, ya da hiç alınmaz.

Doktoruna yinede sor br canım. Ödemlerini atmışındır belki

kızlar mide yanmasını ilaçsız geçmiyor... gaviscon içiyorum birde yemekten sonra 1 saat kadr uzanmıyorum daha rahatım he çok aç kalmayın acıkınca daha çok yanıyor.. ve ekmeği mutluka yeyin çok çok iyi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…