- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #30.501
öncelikle rabbim herkezin bebeğini sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin ben 2012 mayıs annesiyim sizleri okuyunca heyecanlandım kendimi hatırladım birden bensu arkadaşın sorusuna şu şekilde cevap vermek istiyorum eğer ki devlet memuru iseniz; çalıştığım işyerinde özlük haklarında çalıştım bir müddet birinci önerim doktorunuzla konuşup aktarmada ve doğuma ayrılırken size yüksek haftalı bir rapor vermesi örneğin 2 hafta erken doğum yapacaksınız ya 30. haftada iken size 32 haftalık raporu verebilir böylece 5 hafta daha çalıştığınzda aslında 35 ancak rapora göre 37 olursunuz; ikincisi ise kendinizi eğer çalışmaya müsait hissediyorsanız çalışın gerçek 37. haftanızda ayrılın bir hafta sonra doğum yapar ve kalan iki haftanızda doğum sonrası doğum izninize eklenerek bebeğinizle daha çok vakit geçirmeniz sağlanmış olur tercih sizin
canım benim aklıma şöyle bişey geldi kıyafetlerini sadece suyla makinede yıkasak ve yumuşatıcı koysak durulansa olmaz mı?? sonuçta lekesiz, deterjan leke çıkarmak için değil mi sadece olur mu acaba böyle??günaydın kızlarr.bu gece rüyamda bebeğin kıyafetlerini yıkıyordum..hazırlık yapmaya başladım ama rüyamdasahi biz neyle yıkıcaz kıyatfetlerini bebişlerimizin..normal deterjanla mı yoksa onlara özel şeyler var mı??ne kadar cahilim yaaa
canım maaşallah bebişine, merak ettim neden sezeryan istiyorsun?günaydın dün oğluşumu gördük 1570 gr 35 cm olmuşş maşallah tosunuma doktor toplamda 7 kg aldığım için normal dedi inşallah doğuma kadar çok kilo almam ,bende de mide fıtığı var ve yediklerim çok rahatsız ediyo doktorum pulcet verdi onu kullanıcam ve duymak istediğim şeyi söylemedi ben sezeryan olmak istiyorum doktorum ısrarla normal doğum diyo bakalım hayırlısı hakkımdaa
canım benim aklıma şöyle bişey geldi kıyafetlerini sadece suyla makinede yıkasak ve yumuşatıcı koysak durulansa olmaz mı?? sonuçta lekesiz, deterjan leke çıkarmak için değil mi sadece olur mu acaba böyle??
günaydın kızlarr.bu gece rüyamda bebeğin kıyafetlerini yıkıyordum..hazırlık yapmaya başladım ama rüyamdasahi biz neyle yıkıcaz kıyatfetlerini bebişlerimizin..normal deterjanla mı yoksa onlara özel şeyler var mı??ne kadar cahilim yaaa
yeni doğan ıslak mendil için hangi markayı tercih ediyorsunuz? Üni baby yi duymuştum arkadaşımdan pamuk+ saf su diye. birde Baby&me varmış aynı özelliklerde.
Siz neyi tercih ettiniz bana birr fikir verirseniz bende ona göre araştırayım.:44::44::44:
canım benim aklıma şöyle bişey geldi kıyafetlerini sadece suyla makinede yıkasak ve yumuşatıcı koysak durulansa olmaz mı?? sonuçta lekesiz, deterjan leke çıkarmak için değil mi sadece olur mu acaba böyle??
canım maaşallah bebişine, merak ettim neden sezeryan istiyorsun?
günaydın kızlarr.bu gece rüyamda bebeğin kıyafetlerini yıkıyordum..hazırlık yapmaya başladım ama rüyamdasahi biz neyle yıkıcaz kıyatfetlerini bebişlerimizin..normal deterjanla mı yoksa onlara özel şeyler var mı??ne kadar cahilim yaaa
tşk ederimm perşembe günü doktorumla konuşacağım
canım maaşallah bebişine, merak ettim neden sezeryan istiyorsun?
selam canım...ohh maşaallah canım ne güzel misler gibi olmuşsun...ben en son denediğimde 1 saatte komple almayı bitirememiştim bi de göbeğim falan çıkmamıştı daha o zaman...ondan sonra hamileyken bi daha kendim yapmadım :)ben şimdi saçımı da düzleştirsem, bakım da yapsam yüzümde öyle çok sivilce çıktıki yüzümün her miliminde minik minik sivilceler var kendimi hiç beğenmiyorum artık o yüzden..fizik olarak fena değilim sadece top kadar göbeğim var ama yüzüm çok moralimi bozuyor..fondotensiz dışarı çıkamıyorum..
yeni doğan ıslak mendil için hangi markayı tercih ediyorsunuz? Üni baby yi duymuştum arkadaşımdan pamuk+ saf su diye. birde Baby&me varmış aynı özelliklerde.
Siz neyi tercih ettiniz bana birr fikir verirseniz bende ona göre araştırayım.:44::44::44:
canım benim aklıma şöyle bişey geldi kıyafetlerini sadece suyla makinede yıkasak ve yumuşatıcı koysak durulansa olmaz mı?? sonuçta lekesiz, deterjan leke çıkarmak için değil mi sadece olur mu acaba böyl canım günaydın öncelikle ben oğlumun kıyafetlerinin bi kısmını yıkadim sabun tozu almaya fırsatım olmadı bende hacışakir kalıp sabunu rendeledim ve hiç koku yapmadı yumuşatıcı koku bırakır gibi geliyo bana deterjanda alerji yapar çocuğa ne olursa olsun ben çok memnun kaldım bi gr koku kalmadı ve yumuşacık oldu tavsiye ederim kalıp sabun rendesini bide oğlumun battaniyesini yıkasam mi karar veremedim gerek varmı battaniyesini yıkamaya
arkadaslar bısey ogrenmek ıstıyorum
bebısler ıcın aldıgınız besıklerın ebatı nedır
ve bunlarda ne kdr sure yatabılırler tahmını
yerım dar bende olabılecek en kucugune bakıyorum ama
bu seferde bıkac ay snra kullanılmıcak bısey olmasın sepetler gıbı.
Mesela 60*120 nasıl metreyle baknca 60 ufak geldı gozume
60*120 ölçülerinde alıcam bende 3 yaşına kadar falan yatar
Ben birsey sormak istiyorum, benim ilk oglum sezeryan oldugu icin bunu da sezeryanla alacak doktorum, Hersey yolunda giderse yani bi aksilik olmadigi takdirde bebegi ne zaman alir, kac hafta once mesela benim dogum tarihi 14 mayis olarak görunüyor, birde her hastanenin sezeryan gunu mu var belli bir gunde mi aliyolar bebegi, Ben goztepe medikalpark ta yapicam Allah izin verirse. Bilgi verirseniz sevinirim....
Ben birsey sormak istiyorum, benim ilk oglum sezeryan oldugu icin bunu da sezeryanla alacak doktorum, Hersey yolunda giderse yani bi aksilik olmadigi takdirde bebegi ne zaman alir, kac hafta once mesela benim dogum tarihi 14 mayis olarak görunüyor, birde her hastanenin sezeryan gunu mu var belli bir gunde mi aliyolar bebegi, Ben goztepe medikalpark ta yapicam Allah izin verirse. Bilgi verirseniz sevinirim....
canım benım beşik 70*130 herhalde yatar 5 yasına kadar dıcem ama ben ozamana 2 yı dogurrum sankı
eşimin teyzesi 1 ay önce dogum yaptı sezeryan doktoru sancıları baslamasın diye dogum tarıhınden 10 gün önceye felan fandevu vermısdı sabah 8 de gıttı ve yarım saate bebıs ggeldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?