2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

tşk ederimm perşembe günü doktorumla konuşacağım

canım benim aklıma şöyle bişey geldi kıyafetlerini sadece suyla makinede yıkasak ve yumuşatıcı koysak durulansa olmaz mı?? sonuçta lekesiz, deterjan leke çıkarmak için değil mi sadece olur mu acaba böyle??
canım maaşallah bebişine, merak ettim neden sezeryan istiyorsun?

canım banada sadece durulat öyle kaynatmaya gerek yok dediler sonuçta tozu çıksın dediler ama ben azda olsa deterjan atmak istiyorum yine pipiriklilikden

bende dogumum yakın dıye goruyordum ruyamda:)
sabun granur hacıcakırın bebıslere ozel olanlarını tavsıye edıyorlar egııtmdede ebe onu kullanın demıstı
bende oda var ama baby&me nın bebeklere ozel deterjanından aldım 3 4 tane ıcerıgı bebıslere gore
sıvı kullanıcam buyuk ıhtımal

unı baby alcaktım ama cok pahalı baby&me ebebekte sureklı ındırıme gırıyor 12lı paketı 19 tl almıstım evde 2 kolı var:)
bayagı sıparıs verdım yengemde aldı memnun ıcerıklerı aynı

yumusatıcı hıc olmaz canım hıc bır zaman yanı 1 yasına kadar kullanmıcaz
ılk yıkama da olsa nerelerden geldı ne mıkroplar var bılemeyız azcık deterjanı kulanıp gerekırse bol durulama yaparız cnaım
genellıkle bebıs esyaları 2 kere durulanıyo bıde kızlar granur sabun tozu olanlar cok kopuruyo kullanımı en azda tutmalıyız
yanı bızde oldugu gıbı bol kepce deterjan kullanmamalıyız:)

Ben dalan roxy ile yıkadım bebeklere özel, birçok kişi memnun kaldıklarını söylemişler bence de güzel.
Az da olsa deterjan koy bence, tekstilde çalışanlar dikim yapılan ortamların çok pis olduğunu, kıyafetlerin yerlerde gezdiğini söylüyorlar. Ben yumuşatıcı kullanmadım, kullanmayı da düşünmüyorm çünkü durulama sırasında makine yumuşatıcıyı alıyor ve giysilerin üzerinde kalıyordur illaki, ben kendi çamaşırlarımı yıkarken de nadiren kullanıyorum artık ütü yapınca yumuşak oluyorlar zaten

çünkü boyum kısa 155 cm ve kısa kadınlar çok zor doğum yaparlar annemin doğumlarıda hep zor olmuş bu tür şeylerde genelde genetik oluyo,ayrıca en korktuğum şey en az 6-8 saat sancı çekip sezeryana girmek 2 acıyı birden yaşamak istemiyorum melicim
biliyorum 2-3 cm açıklığım olunca hemen suni sancı takıcıklar ve istemiyorum diye bi hakkımda olmıycak o anda suni sancıda doğumu hem zorlaştırıyo hem süresini uzatıyo hemde serum fazla açıldığında bebeğin kalp atışlarını düşürüyo bu sefer hadi hoppaaaa acil sezeryana ben en kötüsünü düşünüyorum belki aksi de olabilir hemen de doğurabilirim ama ne biliyim hayatım boyunca hiç normal doğurabileceğimi düşünmedimm

Canım bende de var sivilce ama sende baya fazla olmuş heralde ama fondoten sivilceleri arttırır zaten benim gebelikten önce olmuştu senin dediğin gibi yüzüm dr gitti fondoten yada başka birşey kullanma bir süre düzenli temizle dedi hakikaten işe yaradı artık normaldede hiç kullanmam illa süreceksem biraz pudra bence sende dene

Canım ben dalinin bebekler için matik deterjanını aldım birde hacışakirin vardı diğerlerindede vardıda bebekler için olanları ben bu iki markayı duymuştum tavsiye üzerine dalin aldım.Yumuşatıcı kullanmıycam alerji yapabiliyormuş bebeğe tavsiye etmiyorlar.

Ben huggiesin kini aldım, organik pamuk ve su içerikli 3 lü paket yalnız biraz fiyat olarak diğerlerinden pahalı

Yumuşatıcı tavsiye etmiyorlar canım alerjiye sebep oluyormuş ben birazcık deterjan koyacağım tozunu falan alsın birde bir sürü el değiyor sonuçta sadece suylada temizlenmez ki

Yumuşatıcı tavsiye etmiyorlar canım alerjiye sebep oluyormuş ben birazcık deterjan koyacağım tozunu falan alsın birde bir sürü el değiyor sonuçta sadece suylada temizlenmez ki[/QUOTE]

Bence de yumuşatıcı kullanmamak gerek. Çünkü son durulama suyuna alınp, durulanmayan birşey. Ve mutlaka deterjanla yıkamak gerekir, atölyelerde yerlerde ne şartlarda dikiliyor, mankinalardan geçiyor. Ben hepsine ekstra durulama yapıyorum ki deterjan artığı kalmasın.

arkadaslar bısey ogrenmek ıstıyorum
bebısler ıcın aldıgınız besıklerın ebatı nedır
ve bunlarda ne kdr sure yatabılırler tahmını
yerım dar bende olabılecek en kucugune bakıyorum ama
bu seferde bıkac ay snra kullanılmıcak bısey olmasın sepetler gıbı.
Mesela 60*120 nasıl metreyle baknca 60 ufak geldı gozume

Selam guzel anneler !...Dun,doguma hazirlik derslerini veren hemsire bizi hastaneye goturdu.Once nts odasini gosterdi,eger sanciyla falan gelirsek ilk orada olacagiz.Ondan sonra,acilmanin basladigi sureden itibaren bizleri kontrol edecekleri yere gectir.Iceriyi pek goremedik cunku hepsi doluydu dun..Buradan beni birazcik korkutan yere geldi sira,normal dogumun veya sezeryanin gerceklestigi koskocaman ameliyat odasi ! Her sey hazirda.Burayi gorunce soyle bi yutkunmaktan alamadik kendimizi.Oradan baska bir odaya gectik ve en son da,dogumdan sonra bebek ve annenin 2-3 saat gozetimde olacagi yeri gorduk.Butun bunlardan sonra yukari odaya cikariyolarmis seni hic bir problem yoksa...Bi ara birisi bagiriyodu biraz,sancidan dolayi sanirim,of bi tuhaf oldum.Yalniz butun bunlardan esim baya bi tirsti,kiyamam Iste hastane yolculugumuz boyle gecti...Bu arada ogrendim ki doguma girmeden once hemsireler herkesi tras ediyomus,ilgincmis.:44: Opuyoruz sizi

Ben birsey sormak istiyorum, benim ilk oglum sezeryan oldugu icin bunu da sezeryanla alacak doktorum, Hersey yolunda giderse yani bi aksilik olmadigi takdirde bebegi ne zaman alir, kac hafta once mesela benim dogum tarihi 14 mayis olarak görunüyor, birde her hastanenin sezeryan gunu mu var belli bir gunde mi aliyolar bebegi, Ben goztepe medikalpark ta yapicam Allah izin verirse. Bilgi verirseniz sevinirim....

60*120 ölçülerinde alıcam bende 3 yaşına kadar falan yatar

ben ikeadan aldım 60*120 3 yıl kullansa yeter.sonra büyüğünü alırız.bi beşiği de 10 yıl kullanmasın kuzum yaaaa

canım benım beşik 70*130 herhalde yatar 5 yasına kadar dıcem ama ben ozamana 2 yı dogurrum sankı

eşimin teyzesi 1 ay önce dogum yaptı sezeryan doktoru sancıları baslamasın diye dogum tarıhınden 10 gün önceye felan fandevu vermısdı sabah 8 de gıttı ve yarım saate bebıs ggeldı

hayır cnm hiç bi hastanenin özel sezeryan günü olmaz :) doğum bu öle gününe göre ayarlı olsa ooo
eğer 2. çocuğunda sezeryan olucaksa normal zamanı 38. haftayı doldurunca duruma göre alır dr. benimde 15 mayıs doğum tarihi sata göre ama dr. 5 mayısda alırız eğer bi süpriz yapmak istemezse dedi hayırlısı

Offfffff ne guzelllllllllll darisi hem normal yapacaklarin hemde sezeryan olacaklarin basina, ikinci bebegim olmasina ragmen aglarim heralde....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…