- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #30.481
Alıntı
Hamilelik süresince, Anne adayları İlk 14 haftalık dönemde 11,5 kg kadar kilo alır. 14 haftadan sonra ise haftada 0,5 almak mümkündür. Yani bu her ay 2 kilo anlamına gelir. 30. haftadan sonra kilo alımı yine düşer. Son haftalarda ya çok az kilo alınır, ya da hiç alınmaz.
Doktoruna yinede sor br canım. Ödemlerini atmışındır belki
günaydın kızlar. dün dirar yolları için monurolü içtim umarım bebişime bi zararı olmaz gerçi doktor olmaz dedi ama ana yüreği işte merak ediyor yinede.
2 doz kullandım arayla merak etmee bişeycik olmazzz:)
günaydın kızlarr.bu gece rüyamda bebeğin kıyafetlerini yıkıyordum..hazırlık yapmaya başladım ama rüyamdasahi biz neyle yıkıcaz kıyatfetlerini bebişlerimizin..normal deterjanla mı yoksa onlara özel şeyler var mı??ne kadar cahilim yaaa
Ay canım Allah razı olsun içim rahatladı vallahi ilacı içtiğimden beri gece gözüme uyku girmedi.Allah'ta bugün kontrol varda oğlumu görürüsem belki içime su serpilir.
Ay canım Allah razı olsun içim rahatladı vallahi ilacı içtiğimden beri gece gözüme uyku girmedi.Allah'ta bugün kontrol varda oğlumu görürüsem belki içime su serpilir.
bende geçen hafta tek kullanımlık bir ilaç kullanmıştım idrar yolları iltihabı için.
İdrar yolları iltihabı özellikle erken doğuma neden olma riski olduğu için tedavisi şart olan bir rahatsızlıkmış. bu sebeple benim doktorum üzerinde çok duruyor. böyle bir riske karşı ilacı kesinlikle kullanmam gerektiğini söylemişti.
herkese mutlu haftalar çok çabuk geçsin sağlık ve sıhhatle size bişey sormak istiyorum ben sezeryenle doğum yapacam şu an 29 haftalık hamileyim ve 38. hafta sonunda doğum gerçekleşecek son 3 haftaya kadar da çalışmak istiyorum benim şimdi son 3 haftam 40 haftaya göre mi hesaplanacak yoksa doğum yapacağım 38. haftaya göremi yani 37. haftadamı izne ayrılacam yoksa 35. haftadamı???bilen varsa yanıtlasın lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?