2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

Aslında kilo almadima sevinmem lazım çünkü 5 çi aya kadar cok hızlı aldım ama insan iste bebek olunca ne yapcani şaşırıyor biraz (aslında dediğin gibi ödem gitmiş olabilir taşınma telaşı derken farketmedim

günaydın kızlar. dün dirar yolları için monurolü içtim umarım bebişime bi zararı olmaz gerçi doktor olmaz dedi ama ana yüreği işte merak ediyor yinede.

Günaydın kızlar

benim kuzumda hareketler azaldı kafama çok takıyorum

bi haftadır öksürük var acaba ondan mı etkilendi yawrumm

günaydın kızlarr.bu gece rüyamda bebeğin kıyafetlerini yıkıyordum..hazırlık yapmaya başladım ama rüyamda sahi biz neyle yıkıcaz kıyatfetlerini bebişlerimizin..normal deterjanla mı yoksa onlara özel şeyler var mı??ne kadar cahilim yaaa

internetten edindiğim tecrübe ile sabun tozu ve alde yıkamak çok iyi değilmiş ikisinde de yeterince arınmadığından kalıntı kalıyormuş evet

bebek mağazalarında var deterjanlar hatta öyle ileri gitmişler ki bebek odası için yüzey temizleyici bile var cnmm ebebek mağazını gezerken görmüştüm baby me nin di sanıırım

Ay canım Allah razı olsun içim rahatladı vallahi ilacı içtiğimden beri gece gözüme uyku girmedi.Allah'ta bugün kontrol varda oğlumu görürüsem belki içime su serpilir.

sahiden merak etmeee biz öyle zor günler geçirdik ki oğlumla kanamam oldu sabaha karşı ben kötü şeyler aklıma geldiğinden ağladım hatta hemen hastaneye gittik şükür ki idrar yollarımı üşütmüşüm hemen içtim akşamnıa monurol u geçti şükür bişeyciğimiz kalmadı için rahat olsun bu arada bir bebeğe stres ilaçtan bile fazla zarar verebilir diye duymuştum diş doktorumdan haberin olsun sakin ol her zaman

Gunaydin kizlar ben dayanamadim bugun basliyorum kiyafetleri yikamaya cunku artik utu yaparken cok zorlaniyorum simdiden halletmek istiyorum ayirdim renklere gore yikayip utuleyip yerlestircem nasipse :)) henuz giymeyeceklerini de yikayip utuleyip hurç icine koyacagim toz olmasin hastane cantasini da hazirlirim birkac gune e tamam baska yapcak iste kalmaz :)

Ay canım Allah razı olsun içim rahatladı vallahi ilacı içtiğimden beri gece gözüme uyku girmedi.Allah'ta bugün kontrol varda oğlumu görürüsem belki içime su serpilir.

bende geçen hafta tek kullanımlık bir ilaç kullanmıştım idrar yolları iltihabı için.
İdrar yolları iltihabı özellikle erken doğuma neden olma riski olduğu için tedavisi şart olan bir rahatsızlıkmış. bu sebeple benim doktorum üzerinde çok duruyor. böyle bir riske karşı ilacı kesinlikle kullanmam gerektiğini söylemişti.

yeni doğan ıslak mendil için hangi markayı tercih ediyorsunuz? Üni baby yi duymuştum arkadaşımdan pamuk+ saf su diye. birde Baby&me varmış aynı özelliklerde.

Siz neyi tercih ettiniz bana birr fikir verirseniz bende ona göre araştırayım.:44::44::44:

evet evet bencede hem ben sonrasında mantar oldum kızlar kaşıntıııı deli gibii ahh ahhh fenalardaydım sonra beyaz pamukçuklar olmaya başladı baktım olacak gibi değil doktoruma gittim o da fitil ve felix isminde bir ilaç verdi 2 günde kesildi herşeyi önlem alınmazsa doğuma kadar bebeğe bulaşma riski varmış

kızlar geçen gün sağlık ocagında verilen süt eğitiminin slaytlarını yolladılar.isteyen varsa özelden msj atsın mailini gönderiyim

öncelikle rabbim herkezin bebeğini sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin ben 2012 mayıs annesiyim sizleri okuyunca heyecanlandım kendimi hatırladım birden bensu arkadaşın sorusuna şu şekilde cevap vermek istiyorum eğer ki devlet memuru iseniz; çalıştığım işyerinde özlük haklarında çalıştım bir müddet birinci önerim doktorunuzla konuşup aktarmada ve doğuma ayrılırken size yüksek haftalı bir rapor vermesi örneğin 2 hafta erken doğum yapacaksınız ya 30. haftada iken size 32 haftalık raporu verebilir böylece 5 hafta daha çalıştığınzda aslında 35 ancak rapora göre 37 olursunuz; ikincisi ise kendinizi eğer çalışmaya müsait hissediyorsanız çalışın gerçek 37. haftanızda ayrılın bir hafta sonra doğum yapar ve kalan iki haftanızda doğum sonrası doğum izninize eklenerek bebeğinizle daha çok vakit geçirmeniz sağlanmış olur tercih sizin

günaydın dün oğluşumu gördük 1570 gr 35 cm olmuşş maşallah tosunuma doktor toplamda 7 kg aldığım için normal dedi inşallah doğuma kadar çok kilo almam ,bende de mide fıtığı var ve yediklerim çok rahatsız ediyo doktorum pulcet verdi onu kullanıcam ve duymak istediğim şeyi söylemedi ben sezeryan olmak istiyorum doktorum ısrarla normal doğum diyo bakalım hayırlısı hakkımdaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…