2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
rüyamda bebeğim doğdu 5 kilo martın 29 du tarih doğum sırasında gözüm takvime ilişiyordu eşim bebeği görünce ağlıyordu garipti hayırolsun ay kızlar ya of kendime bile itiraf edemiyordum şimdiye kadar ne bilim ben normal doğum yapamıcam sanki çok korkuyorum :26::18: ne bilim çok acıyormuş of sezeryan istiyorum aslında ben ama çevremdeki kimseye söleyemiyorum :18: herkes "normal olsun normal iyidir" diyor "belki sezeryan olur kısmet bu felan" dedim mi "yok olmaz öle şey" yapıyorlar of doktoruma sölesem beni sezeryana alsa ya :18: bilmiyorum hep yaparım ya neolcak felan dedim ama şimdi korkudan ölüyorum :18: sanki sancı vurunca "yok ben normal yapamam beni bayıltın" diye bağırcakmışım gibi düşünüyorum ki kendimi tanırım :18::26:

Benimde o tarihlerde alir demek ki, herkes saglikla alir insallah bebislerini, o ani dusununce bile bi hos oluyorum :)

sabun tozunu deterjan gözüne mi koyuyoruz canım?
anlıyorum canım.. bende minyon tipliyim ve bir arkadaşımda minyon, o hamileliğinde bol bol yürüdü ve pilates topuyla bol bol egzersiz yaptı..hafif bir sancı hissetmiş hastaneye eşi zorla götürmüş..bi gitmişler 4cm açılmış..doğumu çok kolay olmuş..hiç korkma çok kolay der hep..ona ebeler çok güzel hazırlanmışsın doğuma demişler..hakkında hayırlısı olur inşallah..

60*120 ölçülerinde alıcam bende 3 yaşına kadar falan yatar

gercektenmı canım
ozaman baya ıyı yaaa
ben 2 sene kurtarsa yeter dıyodum
gozume kucuk geldı bı anda
cevrede denemıs kımsede yok aslında
sıze sormak ıstedım

Canim ayni seyi Ben yaptim 12 sene once, sanciyla gidip korkudan sezeryana girdim, Ben sakincalarini soyliyeyim sana bi kere dogum sonrasi normal bir aci degil amelyat acisi cekiyorsun ve ikinci cocugunda bile artik normal sansin kaymiyor, veeeee 3. Dogum sansin daha riskli oluyor ( bunu kimse soylemiyor)... Rahimin kesilmesi normal degil canim yapabilirsen normal yap, tabiki mecburen sezeryana birsey demiyorum , zaten diyorlar sezeryan risk altinda yapilir normalde...

:44: haklısın bunlarıda hep bılıyorum ama elımde değil :44: gerçi oan geldiğinde belki kızıma kavuşmanın heyecanıyla o acıya katlanırmıyım :44: of allah yardımcımız olsun :18:

ben ikeadan aldım 60*120 3 yıl kullansa yeter.sonra büyüğünü alırız.bi beşiği de 10 yıl kullanmasın kuzum yaaaa

bende ıkeanın bı modelını begendım ıste
bu olcude ondan sormak ıstedım
3 yasına kadarsa super boydan yana ztn suphem yokta
enı mı dar gelır acaba el kol hareketlenınce dıyodum
neysekı normalmıs
ya cıdden 2 sene kullansa yeterr snra zaten odası olucak allahın ıznıyle

ohoo 5 yasına kdrrr neler olur neler
dogru dıyosunnn canım
esımde aksam bana dıyo
besıgı beyaz al bıkac sene snra ıkıncısı oglan olursa
oda yatar dıye pazarlık
ben bırıncısını bı sag saglımm goreyımdeee kucagımda.

ne güzel işteee normal istemesi bende normal istiyorum ama doktorumuz sezeryancı gibi duruyor sanki , istanbuldamısın hangi hastane cnm

baby me nin yumuşatıcısı da var hatta bebek odası için yüzey temizleyicisi yok artık dedim gördüğümde:)

kuzenim 1,50 ufacık bir kız 4 5 saatte doğum yaptı normal doğum, 8 kilo aldı toplamda minicik bir kızdı yani doğuma bile girerken şükür yaptı çıktı şimdi 8 aylık oldu meleğimiz

kızlar hamilelikte pilates topuna sadece oturuyor muyuz? nette bakıp duruyorum doğumu kolaylaştırmak için pilates topu hareketi bulamadım bir türlü :26::26:

selam anneler... biz de dün doktora gittik ama tansiyonumuz yüksekmiş, idrar tahlilinde her hangi bir şey çıkmadı ama tansiyon ilacı alfamet başladı dokturumuz. oğluşumuzda 2 000 gram olmuş, 33 haftalık gözüküyor dedi doktor, çalışabilir raporu için 10 gün boyunca sürekli tansiyon ölçeceğiz, eğer yüksek çıkarsa çalışamayabilirmişim doktor öyle söyledi. tuzlu falan da yemem ama siz de buı zamanlarda tansiyonunuza dikkat edin, aylardır 10-5 olan tansiyonum birden 14-9 a kadar çıktı

amin canım hayırlısı olsun 1 deli cesareti gelsinde normal doğurayım

nisa hastanesi yenibosnada Dr.Mürvet Hakyemez canım ,bazen herşeyi bilmek kötü oluyo diyorum keşke ebe olmasaydım gözümü karartıp normal doğururdum ama bakalım büyük konuşmuyorum son anda ne olacağı belli olmaz :26:

aklımda olsun da normal doğum istiyorum ben hep ama doktorum tarafını belli etmiyor bu da beni üskütüyor, doğum fiyatı nedir cnm nisa hastanesinin hoş orası bana uzak ama olsun ikinci bir hastane olmalı aklımda

bende ikea dan 60*120 tek tarafı açılan beyaz beşiği aldım kurduk eşimle çok hoşuma gitti. şimdide yatağını neredn alıcağımı düşünüyorum

bende ikea dan 60*120 tek tarafı açılan beyaz beşiği aldım kurduk eşimle çok hoşuma gitti. şimdide yatağını neredn alıcağımı düşünüyorum

bnm begendıgım besıkte ıkeada aynı ebat
ama tek tarafı acılıomu bılmıyorum eger oyleyse daha mutlu olucam
sadece netten baktım daha yakından gormedım ama
senınkı hangı model ben telden gırdıgım ıcın resım koyamıyorum
ıkı tarafı parmaklıklı bas ve ayak ucu kısmı duz ahsap ustlerı hafıf oymalı
tarıf edebıldımmı bılmıyorum acaba bu modelınde tek tarafı acılıyomudur
benım cekıncem suu
yatak yuksekken okey fakat bebek buyuyup yatagı asagı aldıgımızda
cocugu nasıl yatıracagız okdr derıne?
Egılmesı koyup alması cokmu ıskence olurkı bılemedım
malum bende bel fıtıgıda varrr puf

vısco yada lateks yatak olmalıymıs
yarı ortopedık.
Isbır ın yatagını tavsıye edıyorlar
yatak konusunda ısbır gercekten ıyı
ama gıdıp bakmak lazım bı arastır ıstersen.

aklımda olsun da normal doğum istiyorum ben hep ama doktorum tarafını belli etmiyor bu da beni üskütüyor, doğum fiyatı nedir cnm nisa hastanesinin hoş orası bana uzak ama olsun ikinci bir hastane olmalı aklımda

canım normal doğum 600 TL ,sezeryan 1,250 TL dün odalarını da gezdim güzel ferah odalar 1 de bebek odasıyla kadın doğum servisi aynı katta bu da çok güzel,çünkü 1 çok hastanede bebek odaları farklı katlarda oluyo emzirmekle ya da bebekle ilgili 1 sıkıntı olduğunda bebek hemşirelerine ulaşmak daha kolay olucaktır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…