- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #30.541
bende ikea dan 60*120 tek tarafı açılan beyaz beşiği aldım kurduk eşimle çok hoşuma gitti. şimdide yatağını neredn alıcağımı düşünüyorum
canım normal doğum 600 TL ,sezeryan 1,250 TL dün odalarını da gezdim güzel ferah odalar 1 de bebek odasıyla kadın doğum servisi aynı katta bu da çok güzel,çünkü 1 çok hastanede bebek odaları farklı katlarda oluyo emzirmekle ya da bebekle ilgili 1 sıkıntı olduğunda bebek hemşirelerine ulaşmak daha kolay olucaktır
canım benimde 2. doğumum olucak kısmetse ilkide sezeryandı geçen gün doktora srdum ne zaman alıyosunuz diye 38 bitirince alıyorlarmış gününü ona göre karar verir belki daha erken olur duruma göreBen birsey sormak istiyorum, benim ilk oglum sezeryan oldugu icin bunu da sezeryanla alacak doktorum, Hersey yolunda giderse yani bi aksilik olmadigi takdirde bebegi ne zaman alir, kac hafta once mesela benim dogum tarihi 14 mayis olarak görunüyor, birde her hastanenin sezeryan gunu mu var belli bir gunde mi aliyolar bebegi, Ben goztepe medikalpark ta yapicam Allah izin verirse. Bilgi verirseniz sevinirim....
canım normal doğum 600 TL ,sezeryan 1,250 TL dün odalarını da gezdim güzel ferah odalar 1 de bebek odasıyla kadın doğum servisi aynı katta bu da çok güzel,çünkü 1 çok hastanede bebek odaları farklı katlarda oluyo emzirmekle ya da bebekle ilgili 1 sıkıntı olduğunda bebek hemşirelerine ulaşmak daha kolay olucaktır
bende bursadayım bahara gidiyorum oranında fiyatları gayet benim zorunlu sezeryan olucak 550 lira bende geçen gün gitiğimde odaları gezdim çok temiz ve çok ferah sen heralde jimere gidiyorsunıstanbulmu o fıyatlar canım ya
ben bursadaym gıttıgım hastanede normal 3000 sezaryen 3500
orda ne kdr uygunmus yaaa sınır oluyorum duyunca boyle
ıstanbulmu o fıyatlar canım ya
fiyatları da benimkinin yarısı alternatif olsun aklımda bu hastane ... keşke beniimki de tuttursa normal de normal diye
suda doğum yapmaya niyetli birileri varmı aramızdaa acaba
doğurmaya niyetim yok 10 haftadır doğmasın diye yatıyorum ama bellide olmaz.
inşallah 7 hafta daha dayanabiliriz
bende bursadayım bahara gidiyorum oranında fiyatları gayet benim zorunlu sezeryan olucak 550 lira bende geçen gün gitiğimde odaları gezdim çok temiz ve çok ferah sen heralde jimere gidiyorsun
günaydın kızlarr.bu gece rüyamda bebeğin kıyafetlerini yıkıyordum..hazırlık yapmaya başladım ama rüyamdasahi biz neyle yıkıcaz kıyatfetlerini bebişlerimizin..normal deterjanla mı yoksa onlara özel şeyler var mı??ne kadar cahilim yaaa
Gunaydin kizlar ben dayanamadim bugun basliyorum kiyafetleri yikamaya cunku artik utu yaparken cok zorlaniyorum simdiden halletmek istiyorum ayirdim renklere gore yikayip utuleyip yerlestircem nasipse :)) henuz giymeyeceklerini de yikayip utuleyip hurç icine koyacagim toz olmasin hastane cantasini da hazirlirim birkac gune e tamam baska yapcak iste kalmaz :)
yeni doğan ıslak mendil için hangi markayı tercih ediyorsunuz? Üni baby yi duymuştum arkadaşımdan pamuk+ saf su diye. birde Baby&me varmış aynı özelliklerde.
Siz neyi tercih ettiniz bana birr fikir verirseniz bende ona göre araştırayım.:44::44::44:
öööhhhh senin hastanede coşmuş sgk lı değilm misin canım ,suyunu çıkartıyo bu hastaneler yazık günah valla
gel senin doktorla benim doktorun ruhlarını değiştirelimmmm
suda doğum yapmaya niyetli birileri varmı aramızdaa acaba
düşünüyordum ama bana yakın hastanelerde yok cnm o yüzden mecburen diğer yöntemler..
arkadaşlar çoğumuzda okuyorum sezeryanmı normal doğummu die doğumlarda yaklaşıyo heycan korku hepimizde artıyo haliyle o yüzden bende kendimce fikrimi açıklamak istiyorum
ben 33 yaşındayım bu Allah izin verirse 3. çocuğum olucak ilk doğumum 97 yılında erken doğumla normal oldu 2.750 gr doğdu ve inanın doğum sancısı hiç bişeye benzemi şunada inanın insanoğlu olarak bunuda unutuyoruz zaman içinde bana suni sancı yapılmıştı sabah şidetli bi bel ağrısı vardı ben acemi olduğum için anlamaıştım ve doğum zamanına neredeyse 2 aya yakın bizaman olduğu için hiç doğum sancısını aklıma bile getirmemiştim hatta 3 gün önce nişanım gelmiş ama işte dediğim gibi acemi olunca anlamıyosun ve ben sabah başlayan gece 11 kadar süren bi bel ağrısı ve kasık kramplarıyla geçirdim hastaneye gittiğimizde 3 cm açılma olmuş bana özel hastanede olduğum halde sen bunu yarın öğleden sonraya anca doğurursun ddiler ve verdiler suni sancıyı Allahım tam bi kabustu bi an önce kurtulsunlar die tabii saat sabaha karşı 5 de doğum yaptım o sancıyı asla unutmam suni sancı kadar berbat bişey
2. oğlumda plesanta previa oldu ( plesanta rahim ağzını tamamen kapıyodu ) mecburen sezeryan denildi zaten bende bi daha normal yapmam diodum 99 yılındaki imkanlar ve o zamanki sezeryanla doğum yaptım hatta plesanta rahme yapışmış onu kazımışlar vs inanın bana hiç bi sorunum olmadı iikide sezeryan olmuş normal doğumda çektiğim onca acı onca eziyete değmezmiş gözümü açtım oğlumu verdiler ohh sadece yaz ayı die dikişlerde yanma dışında hiç bi sıkıntı yaşamadım
şimdi yine hiç korkmadan sezeryan olacağım için mutluyum bide şu var şimdiki olanak imkanlar ve ilerlemiş sezeryan ameliyatlarıyla daha bi rahatım ,
normla doğum normal doğum diye sölüyosunuz ama herkesin fiziki yapısı buna müsait değil kimisi anlamadan doğuruyo kimisi saatlerce acılar çekiyo buna değmez düşünsenize eski annanelerimiz annelerimiz vs rahim sarkmaları idrar tutamama gibi bi çok rahim sorunu yaşıyo bunlar hep normal doğumun eseri şunuda sölüyeyim bilimsel olarak bu bi gerçek siz normal doğum diye ısrar ederseniz ki bunu en ii şekilde bence dr. karar vermeli saatlerce sancı çekmişsiniz bebeğiniz ters veya sizin normal giden düzeniniz bi anda değişti bebek kendi çabalarıyla gelmek istemiyo bunun vakumu var bilmem nesi var çocuğa ne büyük zarar biliyomusunuz normal doğum dediğinizde 4 bilemediniz 5 saat sancıdan sonra suni sancısız doğum yapabildinizde makbul bunuda dediğim gibi duruma göre dr.nuz karar vericektir ne sizin nede bebeğinizin bu kadar saat süren eziyete hakkı yok
o yüzden ltfn ve ltfn kimse kimseyi normal doğumu iileyip sezeryanı kötülemesin illa normal doğum iste diye yönlendirmeyede hakkı yok ben ne sezeryanı nede normal doğumu ayrım yapıyorum sadece kendim yaşadım onu paylaşmak istedim sizede şunu özetle anlatmak istedim herkesin fiziki yapısı farklı dayanıklılığı sağlığı farklı bıralım buna dr.lar karar versinler bu zamana kadar sizleri takip eden ve güveninizi almışlarki sonuna kadar tek bi dr.da ilerlemişiz onlarıda para için sezeryan diyolar die eleştirmeyelim
mrb arkadaslar sızlerı uzun zamandır takıp edıyorum ama yenı kısmet oldu kayıt olmak bende 28 haftalık hamıleyım ılk bebegım bıraz zor oldu bırsuru tedavı gordum ve tup bebek yontemıyle hamıle kaldım bı oglumuz olcak bızımde allah kısmet ederse allah hepımıze hayırlı dogumlar nasıp etsın.Bugun randevum vardı oglum 1175 gr olmus teyzelerı sızce ıyımı doktorum ıyı dedı ama ben bıraz tombıs olsun ıstıyorum galıba :)
bende ıkeanın bı modelını begendım ıste
bu olcude ondan sormak ıstedım
3 yasına kadarsa super boydan yana ztn suphem yokta
enı mı dar gelır acaba el kol hareketlenınce dıyodum
neysekı normalmıs
ya cıdden 2 sene kullansa yeterr snra zaten odası olucak allahın ıznıyle
bende ikea dan 60*120 tek tarafı açılan beyaz beşiği aldım kurduk eşimle çok hoşuma gitti. şimdide yatağını neredn alıcağımı düşünüyorum
ıstanbulmu o fıyatlar canım ya
deterjan olarak dalan roxy aldım 3.5 tl %100 bitkisel yağlardan üretilmiş granül şekilde de değil toz şeklinde kalıntı bırakmadı kokusu çok güzel bebek kokuyor araştırdım çok memnun kalan var
Valla canım hiç duymadığım bir marka birde yanlış anlama ama %100 doğal bir ürünü o fiyata üretmelerine imkan yok zaten çünkü bu işinde bir maliyeti var o fiyata 1 tane el sabunu alabiliyorsun ne bileyim kendim için olsa belki denerim ama bebek için cesaret edemem mutlaka koku bırakmaz yumuşacık yapar ama neyle yıkarsan yıka öyle olur zaten önemli olan güvenilirlik bence
bnm begendıgım besıkte ıkeada aynı ebat
ama tek tarafı acılıomu bılmıyorum eger oyleyse daha mutlu olucam
sadece netten baktım daha yakından gormedım ama
senınkı hangı model ben telden gırdıgım ıcın resım koyamıyorum
ıkı tarafı parmaklıklı bas ve ayak ucu kısmı duz ahsap ustlerı hafıf oymalı
tarıf edebıldımmı bılmıyorum acaba bu modelınde tek tarafı acılıyomudur
benım cekıncem suu
yatak yuksekken okey fakat bebek buyuyup yatagı asagı aldıgımızda
cocugu nasıl yatıracagız okdr derıne?
Egılmesı koyup alması cokmu ıskence olurkı bılemedım
malum bende bel fıtıgıda varrr puf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?