2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
bende ikea dan 60*120 tek tarafı açılan beyaz beşiği aldım kurduk eşimle çok hoşuma gitti. şimdide yatağını neredn alıcağımı düşünüyorum

ben ikeadaki yatakları beğenmedim.kalitesi iyi değildi (sünger gibi sanki çok terletecek bişeye benziyordu ) bide pahallıydı. hızlı al.com dan moje yatak aldım visko.60*120 60 tl ye geldi canım hemde 6 taksit yaptırdım

ıstanbulmu o fıyatlar canım ya
ben bursadaym gıttıgım hastanede normal 3000 sezaryen 3500
orda ne kdr uygunmus yaaa sınır oluyorum duyunca boyle

canım benimde 2. doğumum olucak kısmetse ilkide sezeryandı geçen gün doktora srdum ne zaman alıyosunuz diye 38 bitirince alıyorlarmış gününü ona göre karar verir belki daha erken olur duruma göre

fiyatları da benimkinin yarısı alternatif olsun aklımda bu hastane ... keşke beniimki de tuttursa normal de normal diye

bende bursadayım bahara gidiyorum oranında fiyatları gayet benim zorunlu sezeryan olucak 550 lira bende geçen gün gitiğimde odaları gezdim çok temiz ve çok ferah sen heralde jimere gidiyorsun

öööhhhh senin hastanede coşmuş sgk lı değilm misin canım ,suyunu çıkartıyo bu hastaneler yazık günah valla

fiyatları da benimkinin yarısı alternatif olsun aklımda bu hastane ... keşke beniimki de tuttursa normal de normal diye

gel senin doktorla benim doktorun ruhlarını değiştirelimmmm

bende bursadayım bahara gidiyorum oranında fiyatları gayet benim zorunlu sezeryan olucak 550 lira bende geçen gün gitiğimde odaları gezdim çok temiz ve çok ferah sen heralde jimere gidiyorsun

evt cnm jımere gıdıyorum suan
bu 4. Doktorum :) artkl dolasıcak fazla bı yerde kalmadı
baharı pek dusunmedım cnku bıraz uzak kalıyo bana ulasım yonunden
nılufer tarafında oturdugum ıcın..
Fıyatlar uygunmus ordada cıdden
ne guzel bende uygun dıye medıcabıle gıttım bı sure
ama memnun kalmaynca degıstrdm ıste
bıde bazı rısklı durumlarım old ıcın doktorun uzmanlıgı onemlıydı bnm ıcın
sonuc yınee ıstemeye ıstemeye bu hast deyım

deterjan olarak dalan roxy aldım 3.5 tl %100 bitkisel yağlardan üretilmiş granül şekilde de değil toz şeklinde kalıntı bırakmadı kokusu çok güzel bebek kokuyor araştırdım çok memnun kalan var

bende bugün başladım filesine koyarken bir ağlamak geldi sorma

12 li unibaby aldım bi siteden ama hangisiydi unuttum :44::44: oldukça uygundu fiyatı

Son düzenleme:
öööhhhh senin hastanede coşmuş sgk lı değilm misin canım ,suyunu çıkartıyo bu hastaneler yazık günah valla

gel senin doktorla benim doktorun ruhlarını değiştirelimmmm

sorma ne cosmak bıde gecen sene fıyatladıyms bu
sankı kus konduruyolar uyuz oluyorum
ama artk dr degıstırmekten bıktımm
sgk lıyım ama ıste sıgortayla anlasması cok yuksek degıl.
Muayne normal 150 sgklıya 100 mesela bu cıvarda..

arkadaşlar çoğumuzda okuyorum sezeryanmı normal doğummu die doğumlarda yaklaşıyo heycan korku hepimizde artıyo haliyle o yüzden bende kendimce fikrimi açıklamak istiyorum
ben 33 yaşındayım bu Allah izin verirse 3. çocuğum olucak ilk doğumum 97 yılında erken doğumla normal oldu 2.750 gr doğdu ve inanın doğum sancısı hiç bişeye benzemi şunada inanın insanoğlu olarak bunuda unutuyoruz zaman içinde bana suni sancı yapılmıştı sabah şidetli bi bel ağrısı vardı ben acemi olduğum için anlamaıştım ve doğum zamanına neredeyse 2 aya yakın bizaman olduğu için hiç doğum sancısını aklıma bile getirmemiştim hatta 3 gün önce nişanım gelmiş ama işte dediğim gibi acemi olunca anlamıyosun ve ben sabah başlayan gece 11 kadar süren bi bel ağrısı ve kasık kramplarıyla geçirdim hastaneye gittiğimizde 3 cm açılma olmuş bana özel hastanede olduğum halde sen bunu yarın öğleden sonraya anca doğurursun ddiler ve verdiler suni sancıyı Allahım tam bi kabustu bi an önce kurtulsunlar die tabii saat sabaha karşı 5 de doğum yaptım o sancıyı asla unutmam suni sancı kadar berbat bişey
2. oğlumda plesanta previa oldu ( plesanta rahim ağzını tamamen kapıyodu ) mecburen sezeryan denildi zaten bende bi daha normal yapmam diodum 99 yılındaki imkanlar ve o zamanki sezeryanla doğum yaptım hatta plesanta rahme yapışmış onu kazımışlar vs inanın bana hiç bi sorunum olmadı iikide sezeryan olmuş normal doğumda çektiğim onca acı onca eziyete değmezmiş gözümü açtım oğlumu verdiler ohh sadece yaz ayı die dikişlerde yanma dışında hiç bi sıkıntı yaşamadım
şimdi yine hiç korkmadan sezeryan olacağım için mutluyum bide şu var şimdiki olanak imkanlar ve ilerlemiş sezeryan ameliyatlarıyla daha bi rahatım ,
normla doğum normal doğum diye sölüyosunuz ama herkesin fiziki yapısı buna müsait değil kimisi anlamadan doğuruyo kimisi saatlerce acılar çekiyo buna değmez düşünsenize eski annanelerimiz annelerimiz vs rahim sarkmaları idrar tutamama gibi bi çok rahim sorunu yaşıyo bunlar hep normal doğumun eseri şunuda sölüyeyim bilimsel olarak bu bi gerçek siz normal doğum diye ısrar ederseniz ki bunu en ii şekilde bence dr. karar vermeli saatlerce sancı çekmişsiniz bebeğiniz ters veya sizin normal giden düzeniniz bi anda değişti bebek kendi çabalarıyla gelmek istemiyo bunun vakumu var bilmem nesi var çocuğa ne büyük zarar biliyomusunuz normal doğum dediğinizde 4 bilemediniz 5 saat sancıdan sonra suni sancısız doğum yapabildinizde makbul bunuda dediğim gibi duruma göre dr.nuz karar vericektir ne sizin nede bebeğinizin bu kadar saat süren eziyete hakkı yok
o yüzden ltfn ve ltfn kimse kimseyi normal doğumu iileyip sezeryanı kötülemesin illa normal doğum iste diye yönlendirmeyede hakkı yok ben ne sezeryanı nede normal doğumu ayrım yapıyorum sadece kendim yaşadım onu paylaşmak istedim sizede şunu özetle anlatmak istedim herkesin fiziki yapısı farklı dayanıklılığı sağlığı farklı bıralım buna dr.lar karar versinler bu zamana kadar sizleri takip eden ve güveninizi almışlarki sonuna kadar tek bi dr.da ilerlemişiz onlarıda para için sezeryan diyolar die eleştirmeyelim

mrb arkadaslar sızlerı uzun zamandır takıp edıyorum ama yenı kısmet oldu kayıt olmak bende 28 haftalık hamıleyım ılk bebegım bıraz zor oldu bırsuru tedavı gordum ve tup bebek yontemıyle hamıle kaldım bı oglumuz olcak bızımde allah kısmet ederse allah hepımıze hayırlı dogumlar nasıp etsın.Bugun randevum vardı oglum 1175 gr olmus teyzelerı sızce ıyımı doktorum ıyı dedı ama ben bıraz tombıs olsun ıstıyorum galıba :)

düşünüyordum ama bana yakın hastanelerde yok cnm o yüzden mecburen diğer yöntemler..

melicim sen anadolu yakasındaydın dimiii bu benim gittiğim hastanede var suda doğum hatta sanal gezinti diye bişi yapmışlar ondan baktım çok bir hoşuma gitti ama cesaretim yok nedense linki de bu öyle loş sakin bir ortam yapmışlar ki yinede sorucam doktoruma destekliyormu diye

Sanal Gezinti » Hastaneler

kesinlikle öyle ama senin de dediğin gibi herkesde aynı şeyler yaşanmayabilir, herkes doğumunda senin yaşadıklarını yaşamayabilir, ocak şubat annelerini okuyorum 2 saattte doğum yapan da var hatta biri hastaneye 9 da gitmiş 10 da bebeği kucağındaymış...
ben her konuda herşeyin en doğalı makbuludur diyenlerdenim, o yüzden de normal istiyorummmm sezeryan bir doğum değil ameliyattır doktorların da dediği gibi, kaldı ki sezeryan muhteşem birşey olsaydı avrupada çok çok çok nadir durumlarda sadece sezeryan yapılmazdı. İyi bir doktor kendine güvenir anne de de bebekte de hiçbir sorun yoksa normal doğum yaptırır , işin kolayına kaçıp sezeryan yapmaz...

maşallah allah kucağına almayı nasip etsin inş. kıymetli bebeklerden yani seni meleğin he:) bizde o haftada o kadardıkk doktorumuz gayet güzel demişti kilomuza

2 sene rahat kullanır zaten merak etme canım benim arkadaşım 1 yaşına kadar küçük beşikte yatırdı şimdi park yatak aldı üst kısımda değilde alt bölmede yatırıyor rahat rahat 3 sene kullanır oda 60*120 aldı diğer arkadaşım 70*110 aldı oda pişman oldu 60*120 alsaydım dedi diğeri çok yer kaplıyormuş ben 6 aylık olana kadar şimdiki evimde kalacağım için küçük olması tercihim

bende ikea dan 60*120 tek tarafı açılan beyaz beşiği aldım kurduk eşimle çok hoşuma gitti. şimdide yatağını neredn alıcağımı düşünüyorum

Ya bende ikeadan bakacaktım ama o sizin dediklerinizin sallanma özelliği yok galiba bana kesinlikle alma illaki sallanmak istiyor bebek sen alıştırmıycam desende illa alışıyor dediler gözüm korktu o yüzden mutlaka sallanma özelliği olsun istiyorum sonra gece ayakta sallanmak var bide

Esenin ssk yokmu canım yada hastanen tamamen özel galiba eğer ssk var ve hastanede de geçerliyse o fiyatları alamazlar yasal değil devletin karşıladığı kısmından %40 fazla para alma hakları var gerisi için şikayette bulunabilirsiniz.

bende senin tarif ettiğini beyendim ama onu almadım biraz daha pahallı olan parmaklıkları daha kalın üstü de düz oymalı değil onu aldık. senin dediğinin tek tarafı açılmıyor sabit o yüzden onu almadım. ben kurdum tek tarafını açtım yatağa yapıştırdım 10 cm likte yatak alırsam yataklarımız aynı yükseklikte olacak birlikte uyuyacağız bebeğimle :) hem gece alıp koyması da kolay olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…