2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
doğum sancılarından bahsetmesek mi ne korkuyorum (
ben dalin granüllü aldım deterjanı.yumşatıcı tavsiye edilmiyor.

amiin cok tesekkur ederım senınkıde erkek heralde kacıncı haftadasında?

salı 31. haftam artı bilmem kaçını bilmiyorum ama:) evet bir oğlum olacak allahın izni ileeee bak sende şu mesajların altındaki gibi doğum imzası bölümüne tıklayıp gebelik sayacını başlatabilirsin doğumun ne zamanaaaa

yapmaya calıstım ama oldumu bılmıyorum :) normal dogum tarıhı 1 hazıran ama sezeryan olacagım ıcın onbes gun once olurum sanırım senın dogumun nasıl olcak

hım demek o acılmıyo bak bu kotuymus
senın dedıgınıde hatırladım altına ıstersen cekmece eklıyebılıyomusun fln
o model sanırım dımı yanları duz ınıyo asagı yere kdr
aaa supermıs bebıs yanında yatıcak :)
benım yatagım kenarlı oldugu ıcın ole bısı ztn yapamam
ama parmaklık cıksaa ahh bıde sallansaa
ıste ole bı modelı havada kapacagım

oglumuza bebek odası takımı alıcaz ankarada bıldıgınız yerler varmı arkadaslar cok pahalı bısey ıstemıyorum ama orta yollu olcak yanı ????

yerli marka ve üretim olduğu için (izmir) diğerlerine göre ucuz ayrıca bebekler için özel üretilmiş herhangi bir deterjan değil yani

internetten araştırdım çook memnun kalan var doktorumada sordum öyle aldım

Son düzenleme:
Canım normal dogum tercihin olsun bence illa cok ağrın olcak diye bişey yok biz toplum olarak her şeyi abartıyoruz bence ben hiç ağrım falan olmadı öyle bı anlattılar Ki benim ağrım başladı ama adet ağrısı gibiydi 5 dk kadar düştü anneme söyledim dedi bana dogum ağrısı ben dedim dogum ağrısi böyle olmaz bana böyle anlatmadınız dedim zorla beni hastane götürdüler saat 3 tu ebe baktı 6 da dA dogum var dedi bide perudual tercih ettim( epudural ) tavsiye ederim acisiz doğurdum 6 30 sonra da hemen ayağa kalktım bebeğimle ilgilendim o andan mahrum kalmayın dogarkan elleyebiliyosunuz sonra karnına koyuyorlar sicacik göbek bağını kesiyorsun her şey hissediyorsun bide 3 ikinmada cikti 30 kilo aldim kiloluydum kizim 3 500 dogdu insallah sorunsuz bu bebisimde normal olur bence iyi dusun derin ama senin kararin:):)

Ben fransa dayim mumkunu yok Boyle bi teklif edemeyiz bile sezeryan diye bisey yok ki Zor durumda kalirsan oyle yapiyor lar ben normal den yanayim evladim Icin 9 ay katlandim ona mi dayanamiycam (ama ozellikle benim ilk dogumum cok Kolay oldu herkesin vucut yapisi ayni degil )

bence sallanması önemli bi özellik değil eskiler sallayarak uyuturlarmış şimdi hiç görmedim artık bebekler sallanmaya falan kanmıyor :)
bence beşik güzel fiyatı da iyi küçük bide dolap alıcam yeterli şimdilik. (bu arada benim kuzenimin oğlu 2,5 yaşında hala yatıyor o ölçüde ki yatakta)

Gecmis olsun sikayetlerin varmiydi canim yazabilirmisin benimde kalbim hizli carpiyo buda beni korkutuyo acaba tansiyonmu diyorum olculdugu zaman nabzim biraz yuksek cikiyo

kanguru alan var mı aranız da chicco nun kangurusu indirimdeymiş 59,90 tl alsam mı karar veremedim. yoksa bebeğimiz geldikten sonra ihtiyaca göre mi alsam

bencede cnm en guzelı bızde cumartesı hallettık yıkadık utuledık .utulerken bende cok zorlandım mobılyam gelınce temız temız yerlestırıcem

bende bı ara 20 ocak ta dogum yapmıs olsugumu gormustum o 20 ocaga kadar neler cektım bı bılsen

canım kımseyı takma bu kara senın kararın ne olursa olsun yasayacak olan sensın o normal dogum yap dıyenler senınle o sancıyı cekmeyecek sınır oluyorum boyle ınsanlara kayınvalımdemde normal dogum yapmayana dogum yaptı demem dıyo sınır edıyo benı mıllet normal dogum yaptı dıye bızde mı yapmak zorundayız boylelerı var ıste .tıka kulaklarını sımdıden strese gırme allah herseyden once hayırlı dogumlar nasıp etsın hepımzıe ınsallah

ay zaman azaldıkça korkularımız artıyor bu sebeplede sanırım rüyalarda doğurmaya başladık haklısın canım şimdi acemilikden kim ne derse inanııyor insan biri acıdan öldüm diyor eyvah diyorum :18:biri yok ıkınamadım diyor yok biri makasla kesik atıyorlarmış ya doktor eliyle yırttı diyor of iyice korkutuyorlar beni bu korkuyla sancım gelmicek gliba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…