- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #30.561
maşallah allah kucağına almayı nasip etsin inş. kıymetli bebeklerden yani seni meleğin he:) bizde o haftada o kadardıkk doktorumuz gayet güzel demişti kilomuza
amiin cok tesekkur ederım senınkıde erkek heralde kacıncı haftadasında?
suda doğum yapmaya niyetli birileri varmı aramızdaa acaba
salı 31. haftam artı bilmem kaçını bilmiyorum ama:) evet bir oğlum olacak allahın izni ileeee bak sende şu mesajların altındaki gibi doğum imzası bölümüne tıklayıp gebelik sayacını başlatabilirsin doğumun ne zamanaaaa
canım benim aklıma şöyle bişey geldi kıyafetlerini sadece suyla makinede yıkasak ve yumuşatıcı koysak durulansa olmaz mı?? sonuçta lekesiz, deterjan leke çıkarmak için değil mi sadece olur mu acaba böyle??
yok bebek kıyafetleri için ayrı sabun tozu var her yerde satılıyo onlardan kullanman lazım
ben ikeadaki yatakları beğenmedim.kalitesi iyi değildi (sünger gibi sanki çok terletecek bişeye benziyordu ) bide pahallıydı. hızlı al.com dan moje yatak aldım visko.60*120 60 tl ye geldi canım hemde 6 taksit yaptırdım
2 sene rahat kullanır zaten merak etme canım benim arkadaşım 1 yaşına kadar küçük beşikte yatırdı şimdi park yatak aldı üst kısımda değilde alt bölmede yatırıyor rahat rahat 3 sene kullanır oda 60*120 aldı diğer arkadaşım 70*110 aldı oda pişman oldu 60*120 alsaydım dedi diğeri çok yer kaplıyormuş ben 6 aylık olana kadar şimdiki evimde kalacağım için küçük olması tercihim
Ya bende ikeadan bakacaktım ama o sizin dediklerinizin sallanma özelliği yok galiba bana kesinlikle alma illaki sallanmak istiyor bebek sen alıştırmıycam desende illa alışıyor dediler gözüm korktu o yüzden mutlaka sallanma özelliği olsun istiyorum sonra gece ayakta sallanmak var bide
Esenin ssk yokmu canım yada hastanen tamamen özel galiba eğer ssk var ve hastanede de geçerliyse o fiyatları alamazlar yasal değil devletin karşıladığı kısmından %40 fazla para alma hakları var gerisi için şikayette bulunabilirsiniz.
deterjan olarak dalan roxy aldım 3.5 tl %100 bitkisel yağlardan üretilmiş granül şekilde de değil toz şeklinde kalıntı bırakmadı kokusu çok güzel bebek kokuyor araştırdım çok memnun kalan var
Valla canım hiç duymadığım bir marka birde yanlış anlama ama %100 doğal bir ürünü o fiyata üretmelerine imkan yok zaten çünkü bu işinde bir maliyeti var o fiyata 1 tane el sabunu alabiliyorsun ne bileyim kendim için olsa belki denerim ama bebek için cesaret edemem mutlaka koku bırakmaz yumuşacık yapar ama neyle yıkarsan yıka öyle olur zaten önemli olan güvenilirlik bence
acıkcası sallanır besık olayı bnmde aklımı karıstırıyo
nasıl olsa daha rahat olur bılemıyoruzkı ıste bebısler gelmeden
her bebek aynı olmuyo belkıde sallamak ıstemıcem
ztn ogrettmezsek nerden bılıcekler
ama ıste bız bas edemeyınce mecbur alıstırıyoruz yavruları..
Sıgortam var cnm ama hastanenın normal fıyatları yuksek old ıcın
bu rakamlar sanırım senın dedıgın oranı da asmıyor
neye gore bıcıyorlar fıyatları bılsem yazık gercekten
gorucez bakalım o paraya ne sunacaklar
orda doguran arkdslarım memnundu smdıye kdr bakalım..
bende senin tarif ettiğini beyendim ama onu almadım biraz daha pahallı olan parmaklıkları daha kalın üstü de düz oymalı değil onu aldık. senin dediğinin tek tarafı açılmıyor sabit o yüzden onu almadım. ben kurdum tek tarafını açtım yatağa yapıştırdım 10 cm likte yatak alırsam yataklarımız aynı yükseklikte olacak birlikte uyuyacağız bebeğimle :) hem gece alıp koyması da kolay olur
yolunda gitmeyen birşeyler var anlaşılan genel anlamda doğum demek istedin sen dimi
o dediğin yatağı bulamadım linkini paylaşır mısın.
Sanki bu da güzel gibi geldi bana ama benim istediğimden kalın biraz
Baby Elf Jakarlı Ortopedik Lüks Yaylı Yatak (60x120 cm) | hızlıal.com
Valla canım hiç duymadığım bir marka birde yanlış anlama ama %100 doğal bir ürünü o fiyata üretmelerine imkan yok zaten çünkü bu işinde bir maliyeti var o fiyata 1 tane el sabunu alabiliyorsun ne bileyim kendim için olsa belki denerim ama bebek için cesaret edemem mutlaka koku bırakmaz yumuşacık yapar ama neyle yıkarsan yıka öyle olur zaten önemli olan güvenilirlik bence
Canım normal dogum tercihin olsun bence illa cok ağrın olcak diye bişey yok biz toplum olarak her şeyi abartıyoruz bence ben hiç ağrım falan olmadı öyle bı anlattılar Ki benim ağrım başladı ama adet ağrısı gibiydi 5 dk kadar düştü anneme söyledim dedi bana dogum ağrısı ben dedim dogum ağrısi böyle olmaz bana böyle anlatmadınız dedim zorla beni hastane götürdüler saat 3 tu ebe baktı 6 da dA dogum var dedi bide perudual tercih ettim( epudural ) tavsiye ederim acisiz doğurdum 6 30 sonra da hemen ayağa kalktım bebeğimle ilgilendim o andan mahrum kalmayın dogarkan elleyebiliyosunuz sonra karnına koyuyorlar sicacik göbek bağını kesiyorsun her şey hissediyorsun bide 3 ikinmada cikti 30 kilo aldim kiloluydum kizim 3 500 dogdu insallah sorunsuz bu bebisimde normal olur bence iyi dusun derin ama senin kararin:):)rüyamda bebeğim doğdu 5 kilomartın 29 du tarih doğum sırasında gözüm takvime ilişiyordu eşim bebeği görünce ağlıyordu garipti hayırolsun ay kızlar ya of kendime bile itiraf edemiyordum şimdiye kadar ne bilim ben normal doğum yapamıcam sanki çok korkuyorum :26::18: ne bilim çok acıyormuş of sezeryan istiyorum aslında ben ama çevremdeki kimseye söleyemiyorum :18: herkes "normal olsun normal iyidir" diyor "belki sezeryan olur kısmet bu felan" dedim mi "yok olmaz öle şey" yapıyorlar of doktoruma sölesem beni sezeryana alsa ya :18: bilmiyorum hep yaparım ya neolcak felan dedim ama şimdi korkudan ölüyorum :18: sanki sancı vurunca "yok ben normal yapamam beni bayıltın" diye bağırcakmışım gibi düşünüyorum ki kendimi tanırım :18::26:
melicim sen anadolu yakasındaydın dimiii bu benim gittiğim hastanede var suda doğum hatta sanal gezinti diye bişi yapmışlar ondan baktım çok bir hoşuma gitti ama cesaretim yok nedense linki de bu öyle loş sakin bir ortam yapmışlar ki yinede sorucam doktoruma destekliyormu diye
Sanal Gezinti » Hastaneler
kesinlikle öyle ama senin de dediğin gibi herkesde aynı şeyler yaşanmayabilir, herkes doğumunda senin yaşadıklarını yaşamayabilir, ocak şubat annelerini okuyorum 2 saattte doğum yapan da var hatta biri hastaneye 9 da gitmiş 10 da bebeği kucağındaymış...
ben her konuda herşeyin en doğalı makbuludur diyenlerdenim, o yüzden de normal istiyorummmm sezeryan bir doğum değil ameliyattır doktorların da dediği gibi, kaldı ki sezeryan muhteşem birşey olsaydı avrupada çok çok çok nadir durumlarda sadece sezeryan yapılmazdı. İyi bir doktor kendine güvenir anne de de bebekte de hiçbir sorun yoksa normal doğum yaptırır , işin kolayına kaçıp sezeryan yapmaz...
hım demek o acılmıyo bak bu kotuymus
senın dedıgınıde hatırladım altına ıstersen cekmece eklıyebılıyomusun fln
o model sanırım dımı yanları duz ınıyo asagı yere kdr
aaa supermıs bebıs yanında yatıcak :)
benım yatagım kenarlı oldugu ıcın ole bısı ztn yapamam
ama parmaklık cıksaa ahh bıde sallansaa
ıste ole bı modelı havada kapacagım
selam anneler... biz de dün doktora gittik ama tansiyonumuz yüksekmiş, idrar tahlilinde her hangi bir şey çıkmadı ama tansiyon ilacı alfamet başladı dokturumuz. oğluşumuzda 2 000 gram olmuş, 33 haftalık gözüküyor dedi doktor, çalışabilir raporu için 10 gün boyunca sürekli tansiyon ölçeceğiz, eğer yüksek çıkarsa çalışamayabilirmişim doktor öyle söyledi. tuzlu falan da yemem ama siz de buı zamanlarda tansiyonunuza dikkat edin, aylardır 10-5 olan tansiyonum birden 14-9 a kadar çıktı
bencede cnm en guzelı bızde cumartesı hallettık yıkadık utuledık .utulerken bende cok zorlandım mobılyam gelınce temız temız yerlestırıcemGunaydin kizlar ben dayanamadim bugun basliyorum kiyafetleri yikamaya cunku artik utu yaparken cok zorlaniyorum simdiden halletmek istiyorum ayirdim renklere gore yikayip utuleyip yerlestircem nasipse :)) henuz giymeyeceklerini de yikayip utuleyip hurç icine koyacagim toz olmasin hastane cantasini da hazirlirim birkac gune e tamam baska yapcak iste kalmaz :)
rüyamda bebeğim doğdu 5 kilomartın 29 du tarih doğum sırasında gözüm takvime ilişiyordu eşim bebeği görünce ağlıyordu garipti hayırolsun ay kızlar ya of kendime bile itiraf edemiyordum şimdiye kadar ne bilim ben normal doğum yapamıcam sanki çok korkuyorum :26::18: ne bilim çok acıyormuş of sezeryan istiyorum aslında ben ama çevremdeki kimseye söleyemiyorum :18: herkes "normal olsun normal iyidir" diyor "belki sezeryan olur kısmet bu felan" dedim mi "yok olmaz öle şey" yapıyorlar of doktoruma sölesem beni sezeryana alsa ya :18: bilmiyorum hep yaparım ya neolcak felan dedim ama şimdi korkudan ölüyorum :18: sanki sancı vurunca "yok ben normal yapamam beni bayıltın" diye bağırcakmışım gibi düşünüyorum ki kendimi tanırım :18::26:
bende bı ara 20 ocak ta dogum yapmıs olsugumu gormustum o 20 ocaga kadar neler cektım bı bılsen
canım kımseyı takma bu kara senın kararın ne olursa olsun yasayacak olan sensın o normal dogum yap dıyenler senınle o sancıyı cekmeyecek sınır oluyorum boyle ınsanlara kayınvalımdemde normal dogum yapmayana dogum yaptı demem dıyo sınır edıyo benı mıllet normal dogum yaptı dıye bızde mı yapmak zorundayız boylelerı var ıste .tıka kulaklarını sımdıden strese gırme allah herseyden once hayırlı dogumlar nasıp etsın hepımzıe ınsallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?