- 24 Kasım 2009
- 9.682
- 80
- 683
- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #30.581
yerli marka ve üretim olduğu için (izmir) diğerlerine göre ucuz ayrıca bebekler için özel üretilmiş herhangi bir deterjan değil yani
internetten araştırdım çook memnun kalan var doktorumada sordum öyle aldım
ay zaman azaldıkça korkularımız artıyor bu sebeplede sanırım rüyalarda doğurmaya başladıkhaklısın canım şimdi acemilikden kim ne derse inanııyor insan biri acıdan öldüm diyor eyvah diyorum :18:biri yok ıkınamadım diyor yok biri makasla kesik atıyorlarmış ya doktor eliyle yırttı diyor of iyice korkutuyorlar beni bu korkuyla sancım gelmicek gliba
kanguru alan var mı aranız da chicco nun kangurusu indirimdeymiş 59,90 tl alsam mı karar veremedim. yoksa bebeğimiz geldikten sonra ihtiyaca göre mi alsam
haa tum bu dusuncelerımın yanında
bıde madalyonun dıger yuzu var
normal dogumda annenın cok fazla hasar gordugunu dusunuyorum
yanı vajınal anlamda
ustune bıde dıkıs falan oluyor
ılerıde cınsel yasamda vs esımde bende bunun sıkıntısını cekebılırız
hep derler dıkıslı bolge sızlıyo
yada dıkıslı bolgede hıs kaybı olur bsy hıssetmezsn oraya dokununca fln
bu hıssızlık vajınada da olmuyor mu yanı..
Oluyosa ne fena.
hıc dınleme bıle cnm ben hayatım boyunca normal dogum yaomam dıyordum he ılk hamıle kaldıgım zamanlar asla dıyordum .ama sımdı doktorum normal dogum olacak dedıkce aklıma yatmyıor degıl olabılır demeye basladım ama bence seeryan olcak
ay zaman azaldıkça korkularımız artıyor bu sebeplede sanırım rüyalarda doğurmaya başladıkhaklısın canım şimdi acemilikden kim ne derse inanııyor insan biri acıdan öldüm diyor eyvah diyorum :18:biri yok ıkınamadım diyor yok biri makasla kesik atıyorlarmış ya doktor eliyle yırttı diyor of iyice korkutuyorlar beni bu korkuyla sancım gelmicek gliba
doktor eliylemi yırtmış Valla bende sezeryan olmak için uğraş veriyorum ama hangi dr gitsem normal diyor galiba beni zorla normal doğurtacaklar çooook korkuyorum ama bide diyorum aman 1 gün çekiceksin altı üstü Allah hayırlı doğum nasip etsin napalım neyse bahtımız yaşarız
ya sormaakraba hemde kadım kızı var 2 yaşında doğum sırasında doktor makasla kesik atmak yerine eliyle yırtmış çok yırtılmış hatta fazlaca dikişleri olmuş oturup kalkamamış çok zorlanmış bir daha asla normal yapmam diyordu milettede ne hikayeler varmışş ya hepsi beni beklemiş anlatma için :18:
doktor eliylemi yırtmış Valla bende sezeryan olmak için uğraş veriyorum ama hangi dr gitsem normal diyor galiba beni zorla normal doğurtacaklar çooook korkuyorum ama bide diyorum aman 1 gün çekiceksin altı üstü Allah hayırlı doğum nasip etsin napalım neyse bahtımız yaşarız
ya sormaakraba hemde kadım kızı var 2 yaşında doğum sırasında doktor makasla kesik atmak yerine eliyle yırtmış çok yırtılmış hatta fazlaca dikişleri olmuş oturup kalkamamış çok zorlanmış bir daha asla normal yapmam diyordu milettede ne hikayeler varmışş ya hepsi beni beklemiş anlatma için :18:
Ya benimde tüm arkadaşlarım benden önce doğurdu ben en sona kaldım sadece biri normal doğurucam dedi onuda sancı odasına almışlar sabaha kadar sancı çekmiş sonra mecburi sezeryana aldılar hala keşke en başta sezeryan yaptırsaydım diyor ama kaderde varsa yapacak birşey yok diyorum ya kendini şartlamıycaksın hiçbirşeye hayırlısı olsun inşallah sağlıkla
doktorum en son gıttıgımde 23 nısan ıle 3 mayıs arası dedı.ama sankı 20 sıne kalmıcam gıbı bı hıs var ıcımde
iyiki girismisim bu camasir yikama isine cok yoruldum sozde makine yikiyo bir ay sonra yapacaktim ama yok cok isabetli olmus, battaniyedir nevresimdir havludur bi ton kiyafet as as bitmiyo minik minik cok sekerler) petek ustunde kuruttum cogunu daha bir camasirlik dolu cok yoruldum yarin utuyu yaparim kendini hantal ve yorgun hissedenlere tavsiyem ertelemeyin cok fazla , bu arada hareketler aryuka cikti oyle tekmeler oyle hareketler hissediyorum korkuyorum bazen birsey mi oldu diye :) gobegim bir sagda bir solda bir ustte neyin pesinde bu sıpa yerim ben onu yerim , hastalara sifa diliyoruz kizimla saglikla gelsin bebislerimiz , hazirliklara devam
doktorum en son gıttıgımde 23 nısan ıle 3 mayıs arası dedı.ama sankı 20 sıne kalmıcam gıbı bı hıs var ıcımde
benim üniversiteden arkadaşımda epidural sezeryan oldu öyle rahattı ki ayakları 5 saate kadar hep uyuşuk olduğundan acı felanda hisetmedi yanında ben kalmışdım sabaha kadar gırgır şamata geçmiştisenin arkadasında kötü olmuş ya normal doğumun en kötü tarafıda sancıyı çek çek sonra haydi sezeryana muhabbeti
ilk sen doğurcan galiba şuayı çıkarım de kısmetse ondan sonrası sorun değil perşembe gitcem doktora bakim ne dicek ilk gidicem yeni doktorum :44:umarım direk sezeryan der
ohhh mis mis kokuyodur ev, bizim öyle şuanda bende bugün yıkadım file olmasa makine hepsini yutardı kesin hele çoraplar parmak kadar bunları nasıl ütüliycem bilmem seyahat ütüm var bitane minyatür tam kıyafetlere göre
Heryer miss gibi kokuyor cok sirin minicik minicik seyler bende suan utuyu dusunuyorum en sevmedigim istir :)) hep soylenerek yaparim ama en zevk aldigim utu olacak sanirimseninde ev kokmustur duygulanmissin sanirim valla duygulanmamak elde degil esim gordu ayyy diyo bunlari mi giycek minicikkk :))
melicim sen anadolu yakasındaydın dimiii bu benim gittiğim hastanede var suda doğum hatta sanal gezinti diye bişi yapmışlar ondan baktım çok bir hoşuma gitti ama cesaretim yok nedense linki de bu öyle loş sakin bir ortam yapmışlar ki yinede sorucam doktoruma destekliyormu diye
Sanal Gezinti » Hastaneler
kesinlikle öyle ama senin de dediğin gibi herkesde aynı şeyler yaşanmayabilir, herkes doğumunda senin yaşadıklarını yaşamayabilir, ocak şubat annelerini okuyorum 2 saattte doğum yapan da var hatta biri hastaneye 9 da gitmiş 10 da bebeği kucağındaymış...
ben her konuda herşeyin en doğalı makbuludur diyenlerdenim, o yüzden de normal istiyorummmm sezeryan bir doğum değil ameliyattır doktorların da dediği gibi, kaldı ki sezeryan muhteşem birşey olsaydı avrupada çok çok çok nadir durumlarda sadece sezeryan yapılmazdı. İyi bir doktor kendine güvenir anne de de bebekte de hiçbir sorun yoksa normal doğum yaptırır , işin kolayına kaçıp sezeryan yapmaz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?