2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
ahh su dogum konusu...
Bende bı turlu karar veremıyorum
normal cok ısterım yapmak ama yapamamaktan korkuyorum
son gune kdr bekleyıp saatlerce sancı cekıp ustune sezaryene gıtmek
ıste bu durum cok korkutuyo benı..
Yoksa catır catır acısıyla tatlısıyla dogurmak en guzelı..
Hayatta kac kez yasanır kı oyle bı deneyım
hıkayelerı okudukca bıle bı hos oluyorum
ne kadar essız anlar yasanmıs, hayat boyu unutulmayacak..
Ama ıste gel gorkı bıde bel fıtıgım var kıme desem drlar hemen ozmn sezaryen dıyolar
fıtıgı olupta normal doguran yokmu bılmıyorum
dahamı kotu olur benım acımdan..
Kararsızlık cok kotu en ıyısı hayıırlısı dedım artık allaha tevekkul

haa tum bu dusuncelerımın yanında
bıde madalyonun dıger yuzu var
normal dogumda annenın cok fazla hasar gordugunu dusunuyorum
yanı vajınal anlamda
ustune bıde dıkıs falan oluyor
ılerıde cınsel yasamda vs bunun sıkıntısını cekebılırız
hep derler dıkıslı bolge sızlıyo
yada dıkıslı bolgede hıs kaybı olur bsy hıssetmezsn oraya dokununca fln
bu hıssızlık vajınada da olmuyor mu yanı..
Oluyosa ne fena.

Son düzenleme:

Dediğin gibi yerli olduğu için belki ucuzdur ya pahalı olan illa iyidir diye demiyorum zaten bende araştırıyorum illa alırkende hiç duymadığım bir marka ondan söyledim yanlış anlama tabiki herkesin bebeği kıymetli ben herkes birbirine fikir veriyor diye fikrimi söyledim normal el sabunu gibi fiyatı insan bir şüphe ediyor ama sen araştırmışsın sonuçta Allah tamamına erdirir sağlıkla giydirirsin inşallah

hıc dınleme bıle cnm ben hayatım boyunca normal dogum yaomam dıyordum he ılk hamıle kaldıgım zamanlar asla dıyordum .ama sımdı doktorum normal dogum olacak dedıkce aklıma yatmyıor degıl olabılır demeye basladım ama bence seeryan olcak

kanguru alan var mı aranız da chicco nun kangurusu indirimdeymiş 59,90 tl alsam mı karar veremedim. yoksa bebeğimiz geldikten sonra ihtiyaca göre mi alsam

Ya benim eşim çok özeniyor sırf onun için almak istiyorum ama öyle pahalı birşey almam burdaki mağzalarda her fiyatta var uygun fiyata güzel birşey alıcam hevesimizi alalım bari

ya ben normal dogumda kocamann acılan vajinanın toplanması ve tekrar istekli hale gelmek zaman alıyormuş ki sadece cinsel yaşantıları bozulmasın diye sezeryan olan kişilerde tanıdım.:26: kafam karışık işte ben böyle giderse sezeryan olcam galiba :18:

bence bende sezeryan olcam ve neden bilmem zamanından erken doğurcağımı düşünüyorum ne hikmetse

doktor eliylemi yırtmış Valla bende sezeryan olmak için uğraş veriyorum ama hangi dr gitsem normal diyor galiba beni zorla normal doğurtacaklarçooook korkuyorum ama bide diyorum aman 1 gün çekiceksin altı üstü Allah hayırlı doğum nasip etsin napalım neyse bahtımız yaşarız

ya sorma akraba hemde kadım kızı var 2 yaşında doğum sırasında doktor makasla kesik atmak yerine eliyle yırtmış çok yırtılmış hatta fazlaca dikişleri olmuş oturup kalkamamış çok zorlanmış bir daha asla normal yapmam diyordu milettede ne hikayeler varmışş ya hepsi beni beklemiş anlatma için :18:

Ya benimde tüm arkadaşlarım benden önce doğurdu ben en sona kaldım sadece biri normal doğurucam dedi onuda sancı odasına almışlar sabaha kadar sancı çekmiş sonra mecburi sezeryana aldılar hala keşke en başta sezeryan yaptırsaydım diyor ama kaderde varsa yapacak birşey yok diyorum ya kendini şartlamıycaksın hiçbirşeye hayırlısı olsun inşallah sağlıkla

doktorum en son gıttıgımde 23 nısan ıle 3 mayıs arası dedı.ama sankı 20 sıne kalmıcam gıbı bı hıs var ıcımde

ya dinlemeyin böyle şeyleri kızlar insanlar abartmaya da ne meraklı yahuu konu açıldımı uzaklaşın herkesin yapısı farklı ağrı eşiği farklı

bana çocuk istemediğim dönemlerde ballandıra ballandıra hikayelerini anlatan mutlaka çocuk yap diyenler şimdi birer felaket tellalcısı oldu nekadar meraklıyız insanları korkutmaya ürkütmeye pozitif bişey yok sankii hepsi ölümden dönmüş doğumda hasbinallah yaa

iyiki girismisim bu camasir yikama isine cok yoruldum sozde makine yikiyo bir ay sonra yapacaktim ama yok cok isabetli olmus, battaniyedir nevresimdir havludur bi ton kiyafet as as bitmiyo minik minik cok sekerler ) petek ustunde kuruttum cogunu daha bir camasirlik dolu cok yoruldum yarin utuyu yaparim kendini hantal ve yorgun hissedenlere tavsiyem ertelemeyin cok fazla , bu arada hareketler aryuka cikti oyle tekmeler oyle hareketler hissediyorum korkuyorum bazen birsey mi oldu diye :) gobegim bir sagda bir solda bir ustte neyin pesinde bu sıpa yerim ben onu yerim , hastalara sifa diliyoruz kizimla saglikla gelsin bebislerimiz , hazirliklara devam

benim üniversiteden arkadaşımda epidural sezeryan oldu öyle rahattı ki ayakları 5 saate kadar hep uyuşuk olduğundan acı felanda hisetmedi yanında ben kalmışdım sabaha kadar gırgır şamata geçmişti senin arkadasında kötü olmuş ya normal doğumun en kötü tarafıda sancıyı çek çek sonra haydi sezeryana muhabbeti

doktorum en son gıttıgımde 23 nısan ıle 3 mayıs arası dedı.ama sankı 20 sıne kalmıcam gıbı bı hıs var ıcımde

ilk sen doğurcan galiba şuayı çıkarım de kısmetse ondan sonrası sorun değil perşembe gitcem doktora bakim ne dicek ilk gidicem yeni doktorum :44:umarım direk sezeryan der

ohhh mis mis kokuyodur ev, bizim öyle şuanda bende bugün yıkadım file olmasa makine hepsini yutardı kesin hele çoraplar parmak kadar bunları nasıl ütüliycem bilmem seyahat ütüm var bitane minyatür tam kıyafetlere göre

Ay bana heyecan basti azicik kalmis ya cok guzel bir duygu ya allahim isteyen herkese nasip etsin , sen bitir tum hazirliklari artik son zamana heyecandan unutulur Saglikla gelsin bebisin

yok cnm benden once dsde var onunla yarısıyoruz bakalım

Heryer miss gibi kokuyor cok sirin minicik minicik seyler bende suan utuyu dusunuyorum en sevmedigim istir :)) hep soylenerek yaparim ama en zevk aldigim utu olacak sanirim seninde ev kokmustur duygulanmissin sanirim valla duygulanmamak elde degil esim gordu ayyy diyo bunlari mi giycek minicikkk :))

benimde en sevmediğim iştir bi rende bi ütü ama dediğin gibi en tatlı en güzel ütümüz olcakkk

duygulanmak ne kelime hem konuştum oğlumla hem astım çamaşırlarını yerim onu ben yerimmm

ne olur yazımdan sakın yanlış anlaşılmasın sezeryan katien mükemmel bi doğum yöntemi diyip normal doğumdan soğutmak değil ayrıca doğum bu kolayı yok amacım benim için uygun olan evet sezeryandı bunu anlatmak istedim ve sezeryanı herkese öle bi lanse ediliyoki ilk anne olucakların gözleri korkutuluyo psikolojisi bozuluyo korkulmasın vede dr.larınıza güvenin demekti mesajım herkese Rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…