2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnn

bugun cok heyecanlıyımm

oglusumunodası gelcek ogleden sonraaaa

sabah esımle odayı bosalttık annem gelıcek temızlemeye ben temızlıcektım ama karnım kasılıyor bugun yormım oglusumu dedım cok merake dıyorum nasıl olcakkk

Ne güzeeeeeeel ne mutlu sana, fotoğraflarını bizimle paylaşmayı unutma

günaydınnnn :)
snowcum merakla oğluşun odasının resimlerini bekliyoruz :)

Ne güzeeeeeeel ne mutlu sana, fotoğraflarını bizimle paylaşmayı unutma

tabıkıdeeeee ınsallah cok gece kalmaz erken gelır bugun hallederız yerlesme ısını cunku yarın anneme de kaynanamada mısafır gelıyo ve maalesef ıksııde ıptal edemıyor

ya ben visko yatak aldım yazılanları okuyunca moralim bozuldu. Oysaki bende birçok yere sordum parası önemli değil en sağlıklısı hangisi ise onu vermelerini istedim park yatak satan yerlerden. hepsi viskoyu tavsiye etti. ne yapsam ki ya bilemedim şimdi?

6 aydan sonra alt kısma ortapedik olanlardan alırım ama şimdi ne yapsam :44::44::44:

visconun üstüne ince bi pamuk yatak yaptır ya da al canım

canım karnının kasılması demek sertlik ya da hafifi kasık ağrıları mı demek?

Gunaydin annecikler , bugun de bebisin utulerini halletmeyi planliyorum o bitince cantayi da hazirlar atarim arabaya :) daha da dusunmem birsey allahin izniyle su olumsuz ve zor dogum hikayeleri herkez gibi benim de canımı sıkıyor buraya moral bulmak icin giriyorum hele su son zamanlar zaten ne nasil olacak bilmezken boyle olumsuz hikayeler moralimi bozuyor hatta ruyama giriyor dogum hikayeleriyle ilgili milyon tane sayfa var isteyen ordan okusun orda paylassin , su ara destek lazim moral lazim motivasyon lazim , tabiki sıkıntılarımimizi uzuntulerimizi de paylasicaz ama birbirimizi korkutmanin alemi yok allah herkes icin hakkinda hayirlisini ve saglikli bir dogum nasip etsin

visconun üstüne ince bi pamuk yatak yaptır ya da al canım

uyku setinin yorganını kullansam olur mu acaba? sonuçta havalar sıcak olacak üzerine sadece battaniye örtebilirim. :44::44:

ben son ana kadar kesinlikle doğum anını düşünmek istemiyorum. sürekli dua ediyorum bebeğimin sağlıklı ve sorunsuz doğması için hangisi hayırlı ise o olsun. tabiki gönlüm normal doğumda ama sağlık şartları zorunlu kılarsa kısmetimde sezeryan varmış derim olur biter.

ocak , şubat mart annelerinin doğum hikayelerini okumak daha zevkli bence kendi doğumumu düşünmekten:) onların yaşadığı mutluluğu hissedince duygulanmamak içten bile değil.

pozitif düşünüp pozitif yaşayalım. malum küçük meleklerimize iyi örnek olmamız gerekiyor

Arkadaslar kesinlikle su olumsuz dogum hikayelerine, dusuklere, KALP durmalarina hakkaten girmeyelim ya, zaten son aylardayiz hormonlarimiz cigrindan cikmis, hassasizve buraya huzur bulmaya, Kim bebisine neler almis, Kim ne hazirliklar yapmis onun icin giriyoruz. En buyuk sıkıntımız tühhhhh Ben niye bunu almadim olsun :) hakikaten morale ihtiyacimiz var. yoksa hangi olumsuzlugu okusam " eyvahhh ya bende de olursa" diye dusunuyorum. Neyse hadi bakalim bende daha bebisin kiyafetlerini yikamadim bu hafta onu halledeyim Bari guzel anneler

katılıyorum canım ya. 1 ay önce bi arkadaşın bebeğinin doğumda öldüğünü öğrendim. o zamandan beri ara sıra kafayı takıp duruyorum. zaten psikolojim çok acayipleşti. hatta bişeye üzülüyorum sonra neye üzüldüğümü düşünüyorum ama bulamıyorum. bi de olumsuz hikayelerle iyice alt üst oluyorum. dua edip tevekkeltü Ya Allah demek en doğrusu.

Günaydın canlarım
şafaklar epey azaldı çok şükür. daha dün neleri konuşuyorduk şimdi doğum konuşur olduk :)
Rabbim hepimize kolay sağlıklı huzurlu doğumlar nasip etsin inş.
Ben pek sık giremiyorum buraya. geçen gün doğuma yakın ve doğum anında okunacak dualardan duydugum okudugum kadarı ile arşivvari birşey hazırladım.
Belki siz de okumak istersiniz paylaşmak istedim. Dua ve surelerin anlamlarını da yazdım ki ne okuduğumuzu bilelim değilmi :)

MERYEM SURESİ 23-24-25-26. AYETLER
Bismillahirrahmanirrahim
“Fe ecaehel mehadu ila ciz'ın nahleh kaletya leytenı mittü kable haza ve küntü nesyem mensiyya. Fe nadaha min tahtiha ella tahzenı kad ceale rabbüki tahteki seriyya. Ve hüzzı ileyki bi ciz'ın nahleti tüsakıt aleyki rutaben ceniyya. Fe külı veşrabı ve karrı ayna fe imma terayinne minel beşeri ehaden fe kulı innı nezertü lir rahmani savmen fe len ükellimel yevme insiyya”
“Derken doğum sancısı onu bir hurma dalına sürükledi. Dedi ki: “Keşke bundan önce ölseydim de, hafızalardan silinip unutuluverseydim. Altından (bir ses) ona seslendi: “Hüzne kapılma, Rabbin senin altında bir ark kılmıştır. Hurma dalını kendine doğru salla, üzerine henüz oluşmuş-taze hurma dökülüversin. Artık, ye, iç, gözün aydın olsun. Eğer herhangi bir beşer görecek olursan, de ki: “Ben Rahman (olan Allah)’ a oruç adadım, bugün hiç kimseyle konuşmayacağım.”

ARAF SURESİ 54. AYET
Bismillahirrahmanirrahim
“İnne rabbekümüllahüllezı halekas semavati vel erda fı sitteti eyyamin sümmesteva alel arşi yuğşil leylen nehara yatlübühu hasısev veş şemse vel kamera ven nücume müsehharatim bi emrih ela lehül halku vel emr tebarakellahü rabbül alemın”
“Gerçekten sizin Rabbiniz, altı günde gökleri ve yeri yaratan, sonra arşa istiva eden Allah’tır. Gündüzü, durmaksızın kendisini kovalayan geceyle örten, Güneş’e, Ay’a ve yıldızlara Kendi buyruğuyla baş eğdirendir. Haberiniz olsun, yaratmak da, emir de (yalnızca) O’nundur. Alemlerin Rabbi olan Allah ne Yücedir.”

İNŞİRAH SURESİ
Bismillahirrahmanirrahim
". Elem neşrah leke sadrek. Ve vada'na 'anke vizreke. Elleziy enkada zahreke. Ve refa'na leke zikreke. Feinne me'al'usri yüsren. İnne me'al'usri yüsren . Feiza ferağte fensab. Ve ila rabbike ferğab”
“Biz, senin göğsünü yarıp-genişletmedik mi? Ve yükünü indirip-atmadık mı? Ki o, senin belini bükmüştü. Senin zikrini (şanını) yüceltmedik mi? Demek ki, gerçekten zorlukla beraber kolaylık vardır. Gerçekten güçlükle beraber kolaylık vardır. Şu halde boş kaldığın zaman, durmaksızın (dua ve ibadetle) yorulmaya-devam et. Ve yalnızca Rabbine rağbet et.”

İNŞİKAK SURESİ İLK 6 AYET
Bismillahirrahmanirrahim
“İzessemaunşakkat. Ve ezinet lirabbiha ve hukkat. Ve izel'ardu muddet. Ve elkat ma fiyha ve tehallet. Ve ezinet lirabbiha ve hukkat. Ya eyyuhel'insanu inneke kadihun ila rabbike kedhan femulakıyhi.”
“Gök, yarılıp-parçalandığı, Ve ‘kendi yaratılışına uygun’ Rabbine boyun eğdiği zaman; Yer, düzlendiği, İçinde olanları dışa atıp boşaldığı, Ve ‘kendi yaratılışına uygun Rabbine boyun eğdiği zaman. Ey insan, gerçekten sen, hiç durmaksızın Rabbine doğru bir çaba harcayıp durmaktasın; sonunda O’na varacaksın.”

ABESE SURESİ 19-20. AYET
Bismillahirrahmanirrahim
“Min nutfetin halekahu fekadderehu. Summessebiyle yesserehu.”
“Bir damla sudan yarattı da onu ‘bir ölçüyle biçime soktu. Sonra ona yolu kolaylaştırdı.”

Ashâb-ı Kehf İsimleri:
Yemlîhâ, Mekselînâ, Mislînâ, Mernûş, Debernûş, Şâzenûş, Kefeştatayyûş, Kıtmîr.

Rabbiyesir vela tuassır Rabbi temim Bil hayr.
Rabbim! kolaylaştır zorlaştırma, Rabbim hayırla sonuçlandır.

Lailahe illa ente subhaneke inni kuntuminezzalimin.

Son düzenleme:
valla kızlar bu olumszluklr konusunda size katılıorm öle çoookkk etkileniorm ki anlatamam...buraya grdkçe hep gzl gzl haberlr okuyup gülümsemek istiorum Allah hiç birimize kötü haber verdirtmesin sağlıklı kavuştrsun bebşlerimize bizi.))

Canım banada aynısı oldu ve çok sıkıntı çekmiştim ben rahatsızlığımdan dolayı izmirde bir prof. gidiyorum çanakkalede dr verdikleri bir işe yaramadı izmirdeki dr aradım o bana DULCOLAX 2,5 MG verdi minicik bir şişenin içinde 50 tane kapsül var kapsül dediysem en küçük boy yuvarlak şeker gibi sadece sıkıntım olduğu gün günde 2 tane aldım sabah akşam o kadar rahat ettimki anlatamam zaten 3 kere falan kullandım sonra düzeldim hiç kullanmadım keşke yakında olsaydın verebilseydim çünkü biraz pahalı bir ilaç ama kesim çözüm sakın tuvalette ıkınma Allah korusun tehlikeliymiş.

Ya sorma artık benimde rüyalarıma giriyor tam Allah nasıl nasip ederse öyle olsun dedim buraya girip bir okudum nevrim döndü birazcık korktumzaten korkuyorum benim bir sürü sıkıntım var kan pıhtılaşması yüzünden hergün iğne oluyorum ayrıca kan uyuşmazlığı ve rahim tersliği var ve ben 5 seneden sonra 4 düşükten sonra Allah nasip ederse kavuşabileceğim yavruma o kadar üzgünümki nasıl olacak diye dünden beri başım ağrıyor Allahım hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…