- 9 Kasım 2010
- 8.410
- 32
- 358
- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #30.641
gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnn
bugun cok heyecanlıyımm
oglusumunodası gelcek ogleden sonraaaa
sabah esımle odayı bosalttık annem gelıcek temızlemeye ben temızlıcektım ama karnım kasılıyor bugun yormım oglusumu dedım cok merake dıyorum nasıl olcakkk
günaydınnnn :)
snowcum merakla oğluşun odasının resimlerini bekliyoruz :)
Ne güzeeeeeeel ne mutlu sana, fotoğraflarını bizimle paylaşmayı unutma
son bır sey daha arkidişler
yatak konusunda belkı 2 3 aydır ful arastırmadayım
yarı ortopedık olcak ıce gomulen sekıl alanlar olmıcak ebemız bunu dıyordu
ee normal ortopedık yataklar 18 cm park besık ıcın ust kısımda kullanılamaz
onu alt kısıma gecınce almayı dusunuyorum ust kısım ıcınse kesınlıkle vısco yada vıscolex degıl
sert yuzey olan pamuk yatak gıbı elınızı koydugunuzda seklınızı almıcak yatak gerekıyor
bebısler ılk dogdugu andan ıtıbaren hızlı buyume evresıne gırıyor
yatak yumusak olursa bu gelısımını engeller ve vıscolar bı yerden sonra ıce gomuluyor
Allah muhafaza bogulma tehlıkesı bıle olabılıyor
nacızane fıkrımı belırtıyım artık yatak kararı sıze kalmıs keske dırek 10 cm ortopedık yatak uretseler ah ah:)
visconun üstüne ince bi pamuk yatak yaptır ya da al canımya ben visko yatak aldımyazılanları okuyunca moralim bozuldu. Oysaki bende birçok yere sordum parası önemli değil en sağlıklısı hangisi ise onu vermelerini istedim park yatak satan yerlerden. hepsi viskoyu tavsiye etti. ne yapsam ki ya bilemedim şimdi?
6 aydan sonra alt kısma ortapedik olanlardan alırım ama şimdi ne yapsam :44::44::44:
gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnn
bugun cok heyecanlıyımm
oglusumunodası gelcek ogleden sonraaaa
sabah esımle odayı bosalttık annem gelıcek temızlemeye ben temızlıcektım ama karnım kasılıyor bugun yormım oglusumu dedım cok merake dıyorum nasıl olcakkk
visconun üstüne ince bi pamuk yatak yaptır ya da al canım
Gunaydin annecikler , bugun de bebisin utulerini halletmeyi planliyorum o bitince cantayi da hazirlar atarim arabaya :) daha da dusunmem birsey allahin izniylesu olumsuz ve zor dogum hikayeleri herkez gibi benim de canımı sıkıyor buraya moral bulmak icin giriyorum hele su son zamanlar zaten ne nasil olacak bilmezken boyle olumsuz hikayeler moralimi bozuyor hatta ruyama giriyor dogum hikayeleriyle ilgili milyon tane sayfa var isteyen ordan okusun orda paylassin , su ara destek lazim moral lazim motivasyon lazim , tabiki sıkıntılarımimizi uzuntulerimizi de paylasicaz ama birbirimizi korkutmanin alemi yok allah herkes icin hakkinda hayirlisini ve saglikli bir dogum nasip etsin
Kızlar cok kötüyüm 1 haftadır vc gidemiyorum kabuzluk başladı geçmiyor neler neler yedim fayda yok Dr ilaç verdi fayda yok uyuyanadim karnımın agrisindan gecen hafta olan arkadaslar vardı nasıl çözüm buldunuz yardım resmen kıçımın üstüne oturamiyorum
Gunaydin annecikler , bugun de bebisin utulerini halletmeyi planliyorum o bitince cantayi da hazirlar atarim arabaya :) daha da dusunmem birsey allahin izniylesu olumsuz ve zor dogum hikayeleri herkez gibi benim de canımı sıkıyor buraya moral bulmak icin giriyorum hele su son zamanlar zaten ne nasil olacak bilmezken boyle olumsuz hikayeler moralimi bozuyor hatta ruyama giriyor dogum hikayeleriyle ilgili milyon tane sayfa var isteyen ordan okusun orda paylassin , su ara destek lazim moral lazim motivasyon lazim , tabiki sıkıntılarımimizi uzuntulerimizi de paylasicaz ama birbirimizi korkutmanin alemi yok allah herkes icin hakkinda hayirlisini ve saglikli bir dogum nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?