2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
dunden berı kalca agrım costu sol tarafım zonkluyo
bacagıma vuruyo yururken cok fena cnm yanıyoo
napıcaz bu agrıları yaa ne guzel gecmıstı off

ayı şikayet bende de vardı sonra idrar yolları iltihabı çıktı ilaç kullandım 2 kutu geçti gibi ama ara ara ağrı oluyor çok uzun süre yürüyemiyorum. Doktor üşütmeyle alakalı demişti

ayı şikayet bende de vardı sonra idrar yolları iltihabı çıktı ilaç kullandım 2 kutu geçti gibi ama ara ara ağrı oluyor çok uzun süre yürüyemiyorum. Doktor üşütmeyle alakalı demişti

ayy canım sorma benım korkulu ruyam zaten
fıtıktan oturu daha oncede cok cekıyodum bu agrıyı
kendıme nazar degdırdım ıyıydım kac aydır
dedıgın gıbı usutmek cok etkılıyo ama
pzt gunu dısarda usudum brz carsıda yoruldumda
bıde 2 gun sut ıcmemıstım oda etkılems olabılr yaa
hemn farkedıyo sankı kemıkler ısyana baslıyo (
allah yardımcımız olsun

Aminnnnnn özellikle cok biliyomus gibi gözüken hiç bişey bilmeyenlere özellikle uvey kaynanam hiç doğurmamış beni sınır etti sabah sabah niye yatıp duruyomusum sanane demi Dr dinlen diyo seni mı dinlicem 8 aydır beni çalıştırmıyorlar iyi olsam çalıştırırlar yani Eltim öyle degilmiste benim canım tatlidir dedim kapttim telefonu sınır oldum yaaaaa

Amannn gulcen geccen oyle insanlara yatarsin kalkarsin kime ne eltingil oyle degilmiymis cok guldum sadece kaynanalik yapmak icin yapiyo kiyamam , bu donem tabi bizde alinganiz ama herkezde bi giciklik mevcut dusunmeden konusuyorlar artik takmiyorum hatta komik geliyor

Kesik atılmadan doğum yapan kaç tane insan tanıyorum canım, hem de ilk doğumunda. Epizyotomi her zaman yapılmıyor. Allah herpimize kolay doğum nasip etsin doğru ekibi seçmek çok önemli

Annemin üç doğumu oldu, üçümüzüde normal doğumla dünyaya getirdi ve birtane bile dikiş atılmamış , aynı şekilde kayınvalideminde üç tane ve sıfır dikiş.
arkadaşlar çok takılmayın bu konulara bebek geçemeyecek durumdaysa zaten dikiş atılmak zorunda , bence sezeryan olup karnımda dikiş ağrısı olmasındansa , normal olup dikiş olmasını göze alabilirim, ve idrar yarayı daha çabuk iyileştirir , kremlerden .
hepimizin hakkında hayırlısı olsun , ben normal istiyorum inşallahta öyle olur , ama müdahale gerekecek bir durumdaysa bebeğim için ve benim için hangisi daha iyiyse doktorum müdahale edecektir.
boşuna kadın doğum cu olmuyorlar arkadaşlar , doktorlarınıza bırakın derim.

Sorma ya Eltim 5 hamile kadın aksama kadar ayakta kızım otuz kilo onu kucağa alıp donderiyo hamileliğinde hiç sorun yok kime derdini anlatacak garibim köle gibi kullanıyorlar esim izin verdirmiyor bana ki bende yaptırmam kıskançlığa yapıyor saten ama iste başka zaman duymazdim sen söyleyince fark ettim hamilelikte cok hassas oluyor insan

ben çok memnun kalmıştım, kısmetse bu sefer de öyle istiyorum. Belden katater takılıyor ama ben bacaklarımda his kaybı yaşamadım. Doğum sonrası hemen ayağa kalkıp yürüyebildim. Sadece doğum sırasında 12 saat yatakta kalmam ve epiduralin etkisiyle baş dönmesi yaşadım ilk ayağa kalktığımda, onun dışında bir sıkıntım olmadı. Bir de epidural sayesinde dikiş atılırken de en ufak acı hissetmedim ki beni en çok korkutan şey oydu :26: Baş ağrısı gibi yan etkiler de kişinin bünyesine bağlı sanırım, ben bu konuda şanslıydım :)

Arkadaşlar öncelikle herkese mutlu ve sağlıklı günler diliyorum
Deneyimli arkadaşlarımdan yardım istiyorum.
Sorunsuz giden bir hamilellik dönemi geçirirken 10 gün önce vajinadan bir kereye mahsus hafif kanlı kahve rengi bir akıntı geldi ve hemen kesildi.doktora gittim.doktor baktı.suyun normal,açılma yok dedi. gynomax diye bi fitil verdi.hiç kaşıntı falan olmadığı halde mikrop kapmışsındır falan dedi.su halinde akıntı gelirse hemen gel,o çok tehlikeli dedi.fitili kullandım,
2 gün önce fitil bitti.akşam yine hiç ağrım falan yokken yine tuvalette elime mercimek büyüklüğünde koyu kan pıhtısı ve akıntı geldi.sabaha herşey normale döndü bidaha gelmedi.ben de doktora falan gitmedim tekrar ama netten bakınca erken doğum işaretcisi diyor böyle lekelenmeler için.içim daraldı.sizin aranızda var mı böyle bişey yaşayan.lütfen deneyimlerinize ihtiyacım var.

belden aşağısını tamamen mi hissetmiyorsun

bence başka bi doktora gitmelisin. tek doktorlar kalma derim. dün akşam benden çok az sulu akıntı gelmişti e şimdi bu tehlikeli bir durum mu? normal akıntıdır deyip üstüne durmadım

belden aşağısını tamamen mi hissetmiyorsun

canım bak yukarda atk arkadasımız cevaplamıs

canım ayında olsan sancını bekle derdım cunku alamet gelınce hemen dogum baslamaz
sancılar sıklasınca baslar ama sen erken donemdesın daha oncede yasamıssın bunu bence bıranonc e doktora gıt balım

bence başka bi doktora gitmelisin. tek doktorlar kalma derim. dün akşam benden çok az sulu akıntı gelmişti e şimdi bu tehlikeli bir durum mu? normal akıntıdır deyip üstüne durmadım

bence normal. çok benzeri benim de başıma gelmişti de, (internette biraz araştırsanız erken doğum habercisi dersiniz) soluğu doktorda almıştım ama normalmiş. doğum habercisi suyu o kadar azıcık olmuyor inanın, 1-2 litre olabiliyor. dolayısıyla rahat olunuz...

teşekkür ederim ben de hiç üstüne durmamıştım zaten hatta aynısını düşündüm. suyum boşalıyor olsa 1-2 damla gelmezdi herhalde dedim.
ben korkutan şey ara sıra kasık ağrısı yaşıyor olmam. tabi kısa süreli ve 2-3 güne bir yaşıyorum. doktorum kalsiyum eksikliği vardır dedi ilaca başladık. bi de herşeyi erken doğuma yorma lütfen dediği için yormamaya gayret ediyorum.

Ütü bitti yerlestirdim cantayi da hazirladim tabi bi kac sey daha konacak ama bende bittim enerji felan kalmadi atayim kendimi uzanayim acik optuk hepinizi

sevgili elfo,gülsevdam ve chihiro79
ilginize ve yorumlarınıza teşekkür ediyorum.Anne olmak gerçekten çok sorumluluk gerektiriyor.Ufacık bir kan lekesi bile günümüzü mahvetmeye yetiyor.saatlerdir araştırıyorum.çok şükür ki bende ne ağrı var,ne de sulu bir akıntı var.sadece bir kez gelen ufak bir kan pıhtısı bu halime neden. zaten haftaya doktor kontrolüm var. eğer ozamana kadar tekrar ederse beklemeden giderim doktora.devam etmezsede kontrole gidince doktora tekrar danışırım.
Allah bizlere ve yavrularımıza sağlık nasip etsin.
teşekkür ederim tekrar.

benim bi arkadaşımın 25. haftasında resmen kanaması oldu. doktor progestan iğnesi yaptı 10 gün boyunca ve doğuma kadar hapını da kullandı. her kontrolünde eğer 1 haftaya kadar doğrumazsan dedi durdu doktoru ama arkadaş 38. haftasında normal şekilde çok sağlıklı çok güzel bir bebek doğurdu.
ben hemen bi şeyleri kafaya takabiliyorum. doktorum dediki. sizden rica ediyorum herşeyi normal doğum olarak yorumlamayın. 3 aynı doldurmuş annelerin sadece 100 de 1 i erken doğum yapar tabi Allah korusun bu kişi siz de olabilirsiniz ama lütfen çok üstüne durmayın dedi. yapabileceğimiz tek şey dua edip Allah a bırakmak. Rabbim aksi durumlarla imtihan etmesin hiçbirimizi.
senin lekelenmem muhtemelen başka bi rahatsızlığın habercisi olabilir. mesela benim bir ay önce hafif pembemsi lekem olmuştu meğer hastalanacakmışım bir güne kalmadı bi öksürük, bi grip. vücut o şekilde tepki vermiş yani. rahatsızlığım geçti akıntım beyaza dönmüştü

aynen bu yazılanalrı okumamk için dün girmedim hiç bende çok etkileniyorum

süpermişşşş :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…