2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
uyku setinin yorganını kullansam olur mu acaba? sonuçta havalar sıcak olacak üzerine sadece battaniye örtebilirim. :44::44:

Aynen canım bir daha yatak falan yaptırma bencede zaten havalar sıcak olacak birde direk yatağa yatmıyor ilk zamanlar bebiş altına battaniye yorgan koyarsın birde yan yatış yastığı al istersen 10-15 lira arası fiyatları zaten çok rahat edersin alt tarafa geçirirken istersen başka yatak alırsın

uyku setinin yorganını kullansam olur mu acaba? sonuçta havalar sıcak olacak üzerine sadece battaniye örtebilirim. :44::44:

o da çok yumuşak olmaz mı canım?
canım dr un ne diyo? sezeryan önermiyor mu?

Canim ne mutlu ki bugunlere gelmissin hic kafani takma olumsuzluklara biz ne desek bos rabbim hepimizin yardimcisi olsun dogumda bole hiccc hissetmeden olsun hicbiyerimizde acimasin insallahhhh ))

o da çok yumuşak olmaz mı canım?

canım dr un ne diyo? sezeryan önermiyor mu?

Özele gittiğim dr sezeryan yaparız ama isteğe bağlı olur dedi devlet pıhtılaşması olanları sezeryan kabul etmiyormuş devlette dr gittim o gün hangi dr varsa o girer normalde yaparsın diyo sallıyor başından insan kendi yaşadığını biliyor benim çanakkalede gitmediğim dr kalmadı 3 düşüğüm var dr bey bir sıkıntım var diyorum birşey olmaz hamile kalıyorsun nasılsa dediler 4. hamile kaldım kalbi durdu yine gittim olur böyle şeyler tekrar deneriz dediler en son dayanamadık izmire gittik genetikte 5 genin 4 ü bozuk çıktı inan bilemiyorum burdakiler normal yapabilirsin diyorlar ama onlara göre düşüklerimde normaldi o yüzden güvenemiyorum eşimde özelde olsun dedi artık bu sabah çok kafayı takıyorum bu işe Allah hepimizin evlatlarını sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.

Acik gulelim dua edesim geldi ))
Allahim bizi dogumdan korkutan, ay sen dogunca gor uyuyamican diyen , kendisi 100 kilo olup bize ay ne kadar cok kilo aldin diyen , binbir hevesle aldigimiz bebis esyalarini beyenmeyen her firsatta hevesimizi kursagimizda birakan kiskancccc fesatttt bana dokunmayan bin yasasinci gicillardan bizleri koru , kabiz olup tuvaletten cikamasinlar insallah :)))))

canım kafana takma o bebeği sana nasip eden Rabb'im onun korumasınıda bizden daha iyi yapar emin ol. bebeklerimizin dogumu için Rabb'im hangi şekilde nasip ederse o şekilde olacak. şartlama kendini normal ya da sezaryen diye. bende öyle yapıyorum suan için kaderde hangisi varsa o şekilde olur inşallah. normal olsun illa diye kendini paralamakta bosuna, sezaryene bodoslama atlamakta yanlıs duruma göre hangisinin olması gerekiyorsa olur. Vekilim sen ol ya Rabbi diye dua ediyorum ben her zaman.

Son düzenleme:

Allah iyiliğini versin

epidural normal doğum nasıl oluyor bende bu ara onu düşünmeye başladım ama belden aşağısını uyuşturuyorlar diye korkuyorum baş ağrısı vs yapıyormus diye birde ben panikimdir neden bacaklarım kendine gelmedi diye panik yaparım dıye korkuyorum :

Amin satdaşım ve onların söylediklerinin aksine çok rahat doğum yapalım ve bebişlerimizi sağlıkla büyütelim inşallah

alemsin satdaşım hangi şehirdesin? ben 1 martta kontrole gittim 1 hafta önden gidiyosun dedi 1350gr dedi.

merhabalar bugün dr günü öğleden sonra.bakalım bebeşimiz nasıl olmuş.dr neler söyleyecek :)

canım sinameki çayı iyi geliyo diye biliyorum ama hamileler içebilir mi onu bilmiyorum maalesef.

normalde hıc bır zararı olmuyan yesıl cayımı bıle hamıleyken ıcemıyorum kı degıl kı sınamekı normalde bıle tavsıye edılmıyor
bagırsak tembellıgı yapıyormus hamılelıkte bıtkısel cay olarak kusburnu ıhlamur papatya dısındakılerı doktora sormadan almamalıyız kızlar ..

canım doktor bakmıs ne gusel ultrason her bıseyıne o ıyı dedıyse uzulme yorgunluk stres sıkıntı bazen bunlar olabılıyor

ozel se doktorumuz sanslıyız canım ben nıye doktorumu sectım bu konulardakı anlayısından dolayı
gelecek hafta ınsallah doktoruma gıdıcem detaylı konusup ısteklerımı belırtıcem mesela kordon hemen kesılmıcek
enaz 3 dk bebısım kordon bagıyla kalsın sonra gogsume koysunlar kendı gelıp memeyı bulsun bunlar cok onemlı
devlette ıse dogum yapmıs arkadaslarla tanısıtk egıtımde eve gıtme hakkını kullanıp acılması olunca gelenler vardı
guzelce rıca etmek ıle mumkun canım kı bız Allahtan ozele gıdıcez bu yuzden daha rahat hakkımızı savunucaz ...

canım ben mecbur olcu uymuyor dıye benım park besık 60 110 ona uyab sadece vısco acık hucre yatak vardı
aldık bı tarafı sert gıbı ama ıcım rahat degıl 6 ay yatsada bebısım yukarıda degısıcem o yatagı
alt kat ıcın ortopedık alman cok ıyı olur gerı verme ımkanın olsa ıyı olurdu kendın ıyıce bak pamuk yataklara sertlıklerıne
vemren mumkundegılse ustune ınce bı battanıye koyarsın yorgan yumusak olur eger pamuk degılse

gulmekten dogum yaptırcaktın bıze

4 cm acılma olduktan sonra belden bır ıgne vuruyorlar ondan sonra sancı agrı hıssetmıyorsun
doguma boyle gırıyorsun bende panık bırıyım sezeryan yada normal genel anestesı yerıne tercıhım epıdural
ama tabı o olmadna normal dogum yaparsam ne ala :)

merak etme hissedersin :) benim içte çok dikişim vardı, dışta bir tane. Korkudan (daha çok eşimin) doğumdan 2 ay sonra ilişkiye girebildik, hafif bir ağrı oldu başlarda ama sonra eski haline döndü :)

bunu duydugumaa cok sevındımmm

günaydın herkeslereeeeeeeeeeeee. burda hava buzzzzzz gibi ve işteyiz biz. herkesler iyidir umarım.

canım sinameki çayı iyi geliyo diye biliyorum ama hamileler içebilir mi onu bilmiyorum maalesef.

Yok canım biliyorum o cayı aman içenler dikkat erken aylarda düşük yaptırıyor sonra ki ay erken dogum demişti aktarlar bana

Aaaamiiiiiiiiin

dunden berı kalca agrım costu sol tarafım zonkluyo
bacagıma vuruyo yururken cok fena cnm yanıyoo
napıcaz bu agrıları yaa ne guzel gecmıstı off

alemsin satdaşım hangi şehirdesin? ben 1 martta kontrole gittim 1 hafta önden gidiyosun dedi 1350gr dedi.

Oyyy masallah ben 15 inden sonra gideyim diyorum bakalim benimde haftasina gore tombis gidiyordu gecen ay bakalim bu ay neler olcak :) ben karadenizde kucucuck bir ilcedeyim ama izmirliyim oralardan buralara memuriyet ugruna geldik :)

Doktor verdi bana aynısını fayda etmiyor artık kan ilacı kullanıyorum onun Icin galiba söyledim Dr yapcak buseyim yok dedi beslenmene dikkat et dedi etsemde fayda yok basur olurum diye korkuyorum Tskler canım yaaaaa keske simdi tr olsaydım cok özledim ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…