2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
bu arada ben bugünden itibaren günde 1 tane hurma yemeye başladım. doktoruma sordum 1 tane ye madem istiyorsun dedi. fazlaya kaçmak yasak tabi. bi de hadis var tek sayı şeklinde hurma tüketmek gerekirmiş. 1-3-5 gibi. 3 fazla gibime geldiği için 1 tane yemeye başladım.

Son düzenleme:

allah iyiliğini versin çok güldümmm

SeLam Hamis Anneler nasilsiniz

Sizlere bir sorum olacakti Midem cok yaniyor bu siralar Sizlerdede oluyormu bu rahatsizliga karsi neler iciyorsunuz

yada neler yapiyorsunuz cvplariniz icin simdiden Tsk ettim..:82:

selamlar annecikler,
artık günler yaklaştığına göre size anne diyebilir miyim?

kızlar öncelikle şu olumsuz doğum hikayeleri, olumsuz gebelikler için bir şey söyleyeceğim, ben de başlarda yaşadığım sıkıntıları burada sizinle paylaştım ama artık çok yaklaştık, hiçbir hikaye okumayın, dinlemeyin. etrafınızda konuşulursa kalkın gidin oradan gidemiyorsanız da içinizden dua edin, duymayın o konuşanları. bizi biz anlarız.
Allah'ım hepimize sağlıkla kolay doğumlar nasip etsin inşallah. hepimiz iyi şartlarda takip ediliyoruz, Allah korusun en ufak terslikte doktorumuza koşabiliyoruz, inşallah sağlıkla atlatacağız bu güzel serüveni ve serüvenlerin en güzeline başlayacağız.

kesik, yırtık olmaması için gerekli oluyormuş çoğu zaman ama "o sırada hiç hissetmiyorsun" dedi kiminle konuşsam, merak etmeyin. Allah yardım edecek inşallah bize

selamlaar,

Son düzenleme:

Merhaba arkadasım ben günde 5 tane yenılır dıye bılıyorum fazlası rahîm acıyormuş galıba başka nedır bılemedım senın bı bılgın varmı

bundan yaklaşık bir iki ay önceydi (kendime hala kızıyorum ) temizlik yapmaya kaltım koltukları çektim felan yoruldum akşam bi baktım kanamam olmuş bir kaç damla korkudan öldüm bütün gece uyumadım tuvaletten çıkamadım ya kanamam olursa diye düşün :18: ertesi gün acilen doktora gittim bide benim sütüm erken geldi kanamada olunca doktorum "rahmin kasılmış olabilir bol bol yat dinlen ağır kaldırma erken doğum olabilir" diyince korktum ama o gün bu gündür 1 kilo domates bile taşımıyorum çok şükür bir sorun olmadı korkma dinlen yine de doktorunla görüşmeyi kesme ayaklarını kaldır uzan dinlen canım

Sizlere bir sorum olacakti Midem cok yaniyor bu siralar Sizlerdede oluyormu bu rahatsizliga karsi neler iciyorsunuz

Canım ben gavıskon şurup ıcıyorum Dr tavsıye ettıı ıse yarıyo ama kısa süre

hanımlar nasılsınz ben uzun zamndr gıremedım zor gunler gecırıyrm..kasıntı problemmden daha once bahsetmıstım hala suruyrdu en son bu hafta yuzume sardı kasıntı ve gece yuzum anormal derecede ıstı gozlerım kapandı dayak yemıs gıbı oldm o derece yanı hemen gıttık doktorum yatrdı hastaneye ıkı gun serum verdı sureklı kanım dusukmus kan verdı okdr testler tahlıler yapıldı ama kasıntı ıcın yada yuzum neden sıstıgı ıcın bısey bulamadılar.hamıleleıgım boyonca bıkez bıle ayagım bıle sısmemıstı 1 gecede yuzum sısıtı anormal bı sekılde .bebegımde bı sorun yok gayet ıyı ama kasıntım devam edıor butun vucumda belkı nevar bunda dıyeceksınz ama hayatıma devam edemıorm o derece sısdetlı bı ortamda oturamıorm bıle.. bıde bebegımın suyu azmıs cok su ıc dedı ona kafam takıldı ..sorun yok dedı bol su ıc dedı ama ınsann kafası takılıor

bu mide yanmasından çektiğimi bir ben bilirim ben birşey içmiyorum çok aç kaldım mı oluyor genelde mümkün oldukca atıştırmaya çalışıyorum süt içiyorum birde kabuklu salatalık bu benim kurtarıcım ya çok rahatlatıyor beni deniye bilirsin

Allah sıfa versın kaşıntının sebebı neymıs bendede var kollarımda

Gecmis olsun canim sukur iyisiniz allah dermansiz dert vermesin bollll bollll ic suyunu oh saglikli saglikli , suyu azalmis olabilir ama tehlikeli boyutta degil demekki kafana takma bol sivi tuket az kaldi allahin izniyle

cnm geçmiş olsun,gebelık kolestazı yada alerji gibianlattıkların ama
bunlara bakmıslarfır elbtte
ama ben hatırlatayım sor bı doktoruna cnm

nbrr kıslarrrrrrr
nasılsınızzz
18 martta ızne ayrılıorum sukurler olsun allahın ıznıylee
artık tıslıoum ofluorum pofluorum öküzler oturuo böğrümee

Kızlar hastane çantasına nasıl bir terlik koydunuz, ben hala güzel bir terlik bulamadım

Allah sıfa versın kaşıntının sebebı neymıs bendede var kollarımda

kasıntımın sebebıyle ılgılı hıc bısey solemedı cnm benm kollarımda oluyor sora bacaklarımda oluyor o gecıor karnım ve sırtımda suan belırlı bır yerde dgeıl yanı yuzum ıstıgınde sıddetlı sekılde yuzumdeydı kasıntı gce sısıtı ıste..ama cıldımde bı sey yok kasınyınca kızarıyor okdr ..

Benim ilk dogumum epidural normal olmustu superdi on tane dugururdum o sekilde anlatA anlata nazar deydirdim galiba ondan sonrakiler sezeryan oldu ama épidural gule oynaya dogurdum ne guzeldi ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…