- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #30.701
Acik gulelim dua edesim geldi))
Allahim bizi dogumdan korkutan, ay sen dogunca gor uyuyamican diyen , kendisi 100 kilo olup bize ay ne kadar cok kilo aldin diyen , binbir hevesle aldigimiz bebis esyalarini beyenmeyen her firsatta hevesimizi kursagimizda birakan kiskancccc fesatttt bana dokunmayan bin yasasinci gicillardan bizleri koru , kabiz olup tuvaletten cikamasinlar insallah :)))))
bu arada ben bugünden itibaren günde 1 tane hurma yemeye başladım. doktoruma sordum 1 tane ye madem istiyorsun dedi. fazlaya kaçmak yasak tabi. bi de hadis var tek sayı şeklinde hurma tüketmek gerekirmiş. 1-3-5 gibi. 3 fazla gibime geldiği için 1 tane yemeye başladım.
Arkadaşlar öncelikle herkese mutlu ve sağlıklı günler diliyorum
Deneyimli arkadaşlarımdan yardım istiyorum.
Sorunsuz giden bir hamilellik dönemi geçirirken 10 gün önce vajinadan bir kereye mahsus hafif kanlı kahve rengi bir akıntı geldi ve hemen kesildi.doktora gittim.doktor baktı.suyun normal,açılma yok dedi. gynomax diye bi fitil verdi.hiç kaşıntı falan olmadığı halde mikrop kapmışsındır falan dedi.su halinde akıntı gelirse hemen gel,o çok tehlikeli dedi.fitili kullandım,
2 gün önce fitil bitti.akşam yine hiç ağrım falan yokken yine tuvalette elime mercimek büyüklüğünde koyu kan pıhtısı ve akıntı geldi.sabaha herşey normale döndü bidaha gelmedi.ben de doktora falan gitmedim tekrar ama netten bakınca erken doğum işaretcisi diyor böyle lekelenmeler için.içim daraldı.sizin aranızda var mı böyle bişey yaşayan.lütfen deneyimlerinize ihtiyacım var.
SeLam Hamis Anneler nasilsiniz
Sizlere bir sorum olacakti Midem cok yaniyor bu siralar Sizlerdede oluyormu bu rahatsizliga karsi neler iciyorsunuz
yada neler yapiyorsunuz cvplariniz icin simdiden Tsk ettim..:82:
SeLam Hamis Anneler nasilsiniz
Sizlere bir sorum olacakti Midem cok yaniyor bu siralar Sizlerdede oluyormu bu rahatsizliga karsi neler iciyorsunuz
yada neler yapiyorsunuz cvplariniz icin simdiden Tsk ettim..:82:
hanımlar nasılsınz ben uzun zamndr gıremedım zor gunler gecırıyrm..kasıntı problemmden daha once bahsetmıstım hala suruyrdu en son bu hafta yuzume sardı kasıntı ve gece yuzum anormal derecede ıstı gozlerım kapandı dayak yemıs gıbı oldm o derece yanı hemen gıttık doktorum yatrdı hastaneye ıkı gun serum verdı sureklı kanım dusukmus kan verdı okdr testler tahlıler yapıldı ama kasıntı ıcın yada yuzum neden sıstıgı ıcın bısey bulamadılar.hamıleleıgım boyonca bıkez bıle ayagım bıle sısmemıstı 1 gecede yuzum sısıtı anormal bı sekılde .bebegımde bı sorun yok gayet ıyı ama kasıntım devam edıor butun vucumda belkı nevar bunda dıyeceksınz ama hayatıma devam edemıorm o derece sısdetlı bı ortamda oturamıorm bıle.. bıde bebegımın suyu azmıs cok su ıc dedı ona kafam takıldı ..sorun yok dedı bol su ıc dedı ama ınsann kafası takılıor
hanımlar nasılsınz ben uzun zamndr gıremedım zor gunler gecırıyrm..kasıntı problemmden daha once bahsetmıstım hala suruyrdu en son bu hafta yuzume sardı kasıntı ve gece yuzum anormal derecede ıstı gozlerım kapandı dayak yemıs gıbı oldm o derece yanı hemen gıttık doktorum yatrdı hastaneye ıkı gun serum verdı sureklı kanım dusukmus kan verdı okdr testler tahlıler yapıldı ama kasıntı ıcın yada yuzum neden sıstıgı ıcın bısey bulamadılar.hamıleleıgım boyonca bıkez bıle ayagım bıle sısmemıstı 1 gecede yuzum sısıtı anormal bı sekılde .bebegımde bı sorun yok gayet ıyı ama kasıntım devam edıor butun vucumda belkı nevar bunda dıyeceksınz ama hayatıma devam edemıorm o derece sısdetlı bı ortamda oturamıorm bıle.. bıde bebegımın suyu azmıs cok su ıc dedı ona kafam takıldı ..sorun yok dedı bol su ıc dedı ama ınsann kafası takılıor
Allah sıfa versın kaşıntının sebebı neymıs bendede var kollarımda
cnm geçmiş olsun,gebelık kolestazı yada alerji gibianlattıkların ama
bunlara bakmıslarfır elbtte
ama ben hatırlatayım sor bı doktoruna cnm
epidural normal doğum nasıl oluyor bende bu ara onu düşünmeye başladım ama belden aşağısını uyuşturuyorlar diye korkuyorum baş ağrısı vs yapıyormus diye birde ben panikimdir neden bacaklarım kendine gelmedi diye panik yaparım dıye korkuyorum:
Gecmis olsun canim sukur iyisiniz allah dermansiz dert vermesin bollll bollll ic suyunu oh saglikli saglikli , suyu azalmis olabilir ama tehlikeli boyutta degil demekki kafana takma bol sivi tuket az kaldi allahin izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?