- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #30.721
Benim ilk dogumum epidural normal olmustu superdi on tane dugururdum o sekilde anlatA anlata nazar deydirdim galiba ondan sonrakiler sezeryan oldu ama épidural gule oynaya dogurdum ne guzeldi ya
Benim ilk dogumum epidural normal olmustu superdi on tane dugururdum o sekilde anlatA anlata nazar deydirdim galiba ondan sonrakiler sezeryan oldu ama épidural gule oynaya dogurdum ne guzeldi ya
Merak ettim canım kaçıncı gebeliğinki bu
Canim gecen sene bir dusuk yaptim bu dorduncu ins ama inanin ilk bebegim gibi heyecanli ce acemiyim eee tabi 10 yil sonra
canım gecmiş olsun..benimde zorlama yüzünden aynı sıkıntım olmuştu..3 gün ağrıdı oturamadım..eşimin iki tane hemoroid kremi vardı bitkisel..hemofast gibi bişey..iki gün sabah akşam onu sürdüm, bol su içtim..bi de wc girdiğimde kremi sürdümki zorlamayım diye..çok şükür geçti..Doktor verdi bana aynısını fayda etmiyor artık kan ilacı kullanıyorum onun Icin galiba söyledim Dr yapcak buseyim yok dedi beslenmene dikkat et dedi etsemde fayda yok basur olurum diye korkuyorum Tskler canım yaaaaa keske simdi tr olsaydım cok özledim ya
gaviskon şurup içiyorum canım ve yemekten sonra yatmıyorum..gece yatarkende yüksek yastıklar kullanıyorum..SeLam Hamis Anneler nasilsiniz
Sizlere bir sorum olacakti Midem cok yaniyor bu siralar Sizlerdede oluyormu bu rahatsizliga karsi neler iciyorsunuz
yada neler yapiyorsunuz cvplariniz icin simdiden Tsk ettim..:82:
Kızlar hastane çantasına nasıl bir terlik koydunuz, ben hala güzel bir terlik bulamadım
Maşallah Allah analı babalı büyütsün bu tekne kazıntısı olacak yanikıymetli olacak eşimde öyle istiyor en son çocuklar büyüyünce bir tanede yapalım yanımızda olsun artık ben kaç yaşında olurum bilmiyorum.Ya birde ne sorucam kızlar burda bir arkadaşım 36 yaşında 2. çocuğuna hamile tarama testleri temiz çıktı detaylıyı yaptıran dr da bir sıkıntı görmemiş ama yaşından dolayı aminiyosentez yaptırman lazım demiş bir sıkıntısı olmayan biri sırf yaş yüzünden bu testi yaptırıyormu daha önce duymamıştım 35 yaşından sonraki gebelerden isteniyormuş.
canım eşimin teyzesi 39 yaşında bir aylık oldu kızı yeni doğum yaptı ondan da istediler ama yaptırmadı kanla ilgili herşey kabulüm ama onun dışında bişey yaptırmam dedi çok şükür bebeği sağlıklımaviş gözleride maşallah riskli ya bence yaptırmasın yine de kendi bilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?