2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Ya çok yoruldum son eksiklerimi almak için çarşıya çıktım sebamedin bebek yağını aldım burda %30 indirim vardı yan yatış yastığı ufak tefek kıyafetler çamaşır filesi ve göğüs pedi aldım artık kayınvaldem beşiğini alıcak belki yarında gider şifonyeri alıp tamamlarım ama çok çabuk yoruluyorum çarşıdan eşim geldi aldı eve kadar tekrar yürüyemedim ha birde kendime pijama takımı aldım

Benim ilk dogumum epidural normal olmustu superdi on tane dugururdum o sekilde anlatA anlata nazar deydirdim galiba ondan sonrakiler sezeryan oldu ama épidural gule oynaya dogurdum ne guzeldi ya

cnm benımde sezeryan gunune kadar sancım suyum vs olursa epşdural normal denıcem
unlulerın coğu oyle doğuruo..ama 41 haftalara gelıp hala sancım yok fılan bunun stresını yasayamam
zaten onca tedavıden sonra zor buldukikan pıhtılaşmam ve plesantada kanama var
ama doğal hamıle kalmıs olsaydımm kesınlıkle kendı sancımı bekleyıp epıdural normal denerdım
4 cnm acılıncya kadar cekılen sancı regl sancısından cokda farklı değilmiş cunkuu
allaaha bıraktımm en guzelını dusunur benım ıcın..

Canim gecen sene bir dusuk yaptim bu dorduncu ins ama inanin ilk bebegim gibi heyecanli ce acemiyim eee tabi 10 yil sonra

Maşallah Allah analı babalı büyütsün bu tekne kazıntısı olacak yanikıymetli olacak eşimde öyle istiyor en son çocuklar büyüyünce bir tanede yapalım yanımızda olsun artık ben kaç yaşında olurum bilmiyorum.Ya birde ne sorucam kızlar burda bir arkadaşım 36 yaşında 2. çocuğuna hamile tarama testleri temiz çıktı detaylıyı yaptıran dr da bir sıkıntı görmemiş ama yaşından dolayı aminiyosentez yaptırman lazım demiş bir sıkıntısı olmayan biri sırf yaş yüzünden bu testi yaptırıyormu daha önce duymamıştım 35 yaşından sonraki gebelerden isteniyormuş.

canım gecmiş olsun..benimde zorlama yüzünden aynı sıkıntım olmuştu..3 gün ağrıdı oturamadım..eşimin iki tane hemoroid kremi vardı bitkisel..hemofast gibi bişey..iki gün sabah akşam onu sürdüm, bol su içtim..bi de wc girdiğimde kremi sürdümki zorlamayım diye..çok şükür geçti..
SeLam Hamis Anneler nasilsiniz

Sizlere bir sorum olacakti Midem cok yaniyor bu siralar Sizlerdede oluyormu bu rahatsizliga karsi neler iciyorsunuz

yada neler yapiyorsunuz cvplariniz icin simdiden Tsk ettim..:82:
gaviskon şurup içiyorum canım ve yemekten sonra yatmıyorum..gece yatarkende yüksek yastıklar kullanıyorum..

qsule; çok geçmiş olsun canım, rabbim sabır versin..

kızlar epizyotomi hakkında yakınlarım şöyle söyledi..epizyotomi kesiğini diken doktorlar dikerken orayı biraz daraltıyorlarmış..

Kızlar hastane çantasına nasıl bir terlik koydunuz, ben hala güzel bir terlik bulamadım

Canım ben cuma günü bim de sabo terlik gelicek 9 tlye ondan almayı düşünüyorum. Çünkü tonla para vermeye gerek yok, sonuçta hastanede giyilecek. Hastanede kullanır gerekirse atarım.

Selam kızlar, ben çok sık giremiyorum. Göbeğimde alerji gibi bişey çıktı. Sürekli kaşınıyor. Dr egzama gibi dedi ama kendi drum değil çok ilgilenmedi. Neyse. Topice yazı yazamasam da sizleri takip etmeye çalışıyorum. Hepinizi seviyorum ve öpüyorum.

canım eşimin teyzesi 39 yaşında bir aylık oldu kızı yeni doğum yaptı ondan da istediler ama yaptırmadı kanla ilgili herşey kabulüm ama onun dışında bişey yaptırmam dedi çok şükür bebeği sağlıklı maviş gözleride maşallah riskli ya bence yaptırmasın yine de kendi bilir

saat 4 tu wc ye dıye kalktım uykum bı kactı kacıs o kacısss
2 saattır yatakta dondum durdum ama yokkk
en sonunda kalktım ee bıde acıktım ustune tabı kacınılmaz son
mutfakta sandalye tepesıne tunedım tıkınıyorum

ama amaaa ama ben uyumakkk ıstıyorummmmmm

herkese günaydınlar
bu kaşıntılar beni de öldürecek zor tutuyorum kendimi kaşımamak için
bu haftada da bitti sayılır

günaydın herkeslereeeeeeee
herkesler iyidir umarım. biz çok mutluyuzzzzzz oğluşumla
dolabını ve odasının boyasını seçtik dün. pazar günü odası boyanacak. sonra da beşiğini kurarız. kıyafetlerini yıkarız temizlik filan ayyyyyyyy çok heyecanlııııııııııııııııı
öpüyoruz herkesi

Günaydın kızlar dün gazetede bı haber okudum 3 bebisi olan varsa aramızda devlet her ay 100 tl bez parası verecekmiş 1 yasına kadar bilmeyen annislere duyrulur yararlansinlar bence :):)

Gunaydinnnnnnnnnnnn herkese, tum annelere ve de yavrulara :)

günaydın güzel anneler herkese mutlu günler..
dün doktora gttim ve aklımda raporla ilgili tüm sorulara cevap buldum...ister devlet memuru ol ister özel sektör çalışanı eğer sezeryenle doğum yapacak san ve son 3 haftaya kadar çalışmaya karar vermişsen son 3 hafta tarihi normal doğum tarihi baz alınarak 37. hafta izni hak etmiş oluyorsun ve sezeryenle doğum yapacaklar 38. hafta doğum yaptıkları için doğum gerçekleşmeden 1 hafta önce izne ayrılmış oluyorlar ve oradaki 2 haftalık süre doğum sonrasına aktarılamıyormuş maalesef...

peki kızlar bisey sorcam ben simdi 20 martta çalışabilir raporu alacagım. Diyelim ki 3 hafta daha çalıştım sonra izne ayrıldım;3 hafta sonrada doğum yaptım diyelim. bu durumda da 2 haftam yanıyor o zaman sadece çalıştıgım 3 haftayı dogum sonrasına aktarabiliyorum. dogru mu anladım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…