- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #30.741
Eki Görüntüle 649967
ben bundan aldım cnım birde pudra düz renk üstü kurdeleli aldım altı kaymayanlardan
peki kızlar bisey sorcam ben simdi 20 martta çalışabilir raporu alacagım. Diyelim ki 3 hafta daha çalıştım sonra izne ayrıldım;3 hafta sonrada doğum yaptım diyelim. bu durumda da 2 haftam yanıyor o zaman sadece çalıştıgım 3 haftayı dogum sonrasına aktarabiliyorum. dogru mu anladım?
günaydın kızlar. bugun moralim çok bozuk. dün kasamda 1000 tl açık vardı.bi müşteriye fazla para ödemeişim. aradık konustuk ama biraz sorun çıkarcak gibi. bakalım bugun vicdana gelip getircek mi parayı.dua edin lütfen çocugumun rızkını yemesin başkası....
günaydın kızlar. bugun moralim çok bozuk. dün kasamda 1000 tl açık vardı.bi müşteriye fazla para ödemeişim. aradık konustuk ama biraz sorun çıkarcak gibi. bakalım bugun vicdana gelip getircek mi parayı.dua edin lütfen çocugumun rızkını yemesin başkası....
Merhaba arkadasım ben günde 5 tane yenılır dıye bılıyorum fazlası rahîm acıyormuş galıba başka nedır bılemedım senın bı bılgın varmı
Madde 104 – (Değişik: 13/2/2011-6111/106 md.)
A) Kadın memura; doğumdan önce sekiz, doğumdan sonra sekiz hafta olmak üzere toplam onaltı hafta süreyle analık izni verilir. Çoğul gebelik durumunda, doğum öncesi sekiz haftalık analık izni süresine iki hafta eklenir. Ancak beklenen doğum tarihinden sekiz hafta öncesine kadar sağlık durumunun çalışmaya uygun olduğunu tabip raporuyla belgeleyen kadın memur, isteği hâlinde doğumdan önceki üç haftaya kadar kurumunda çalışabilir. Bu durumda, doğum öncesinde bu rapora dayanarak fiilen çalıştığı süreler doğum sonrası analık izni süresine eklenir. Doğumun erken gerçekleşmesi sebebiyle, doğum öncesi analık izninin kullanılamayan bölümü de doğum sonrası analık izni süresine ilave edilir.
657 Kanununda yer alan ibare bunu da ekleyim dedim.
Verir inş canım yaa yoksa paranın hepsini sen mi vermek zorunda kalacaksın?
allah yardımcın olsun canım. İnşallah insaflı biridir de getirir parayı
kızlar insan kaynakları müdürümüzle konustum 2 hafta yanıyormuş.
Sometimes geçmiş olsun canım inşallah insafa gelir adam.
Canim gecen sene bir dusuk yaptim bu dorduncu ins ama inanin ilk bebegim gibi heyecanli ce acemiyim eee tabi 10 yil sonra
sagolun kızlar..evet eğere parayı getirmezse tamamını ben ödeyeceğim:18::18: eşime de söylemedim bi de onun morali bozulmasın diye...bu halimizle çalışıyoruz,allah yardımcımız olsun inşallah...
kızlar merhaba ben mart annesiyim. sizlere bir tavsiyem olacak. ben 32.haftamdayken durumun farkında değildim ama meğer neredeyse herkesin bu haftada bebeği ters dönmüş yani baş aşağı. ama ben bu durumu öğrendiğimde 37.haftamdaydım. 32 ile 37
arası muayeneye gitmemiştim. 37de gittiğimde bebeğimin başının yukarıda olduğunu öğrendim. yürüyüş yap, hareketler yap döner dediler ama bugun 38e girdim ama hala başını yukarıda hissediyorum. artık dönmesi zor diyorlar. siz iş işten geçmeden böyle bir durumunuz varsa farkına varın benim gibi geç kalmayın. şimdi ben mecburen ilk hamileliğimde sezaryen olacağım. tabi dönmezse... hala umut taşıyorum ama artık zor. hepinize sağlıklı doğumlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?