2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

öncelikle verdiğin bilgiler için teşekkür ederim. acaba devlette mi calışıyorsun özel sektörde mi? uygulama değişiyor mu acaba?bana biraz önce sirketimden yanar dediler ama

Kegel egzersizini bende yapıyorum :; günde kaç defa yapılması gerekiyor bı bilgin varmi acaba???

Canım bende bu yumuşak terliklerden alıcam ben evdeki terliklerimi bile makinaya atarım yumuşaklardan alırım altına çamaşır suyu yaparım sonra at makinaya tertemiz bozulma falan olmuyor merak etme sabo terlik düşünmedim ben hiç çünkü sonrasında benim hiç kullanılacağım bir terlik değil

kızlar size birşey sorucam. benim bugün idrar kaçırması gibi bir akıntım oldu. sanki idrar kaçırmışım gibi. ayaktaydım biri ile konuşuyordum bir anda oldu. sizce neden olmuştur. su falan mı yoksa ?:18::18: ya içime bir kurt düştü? bende bir türlü geçmeyen mantar durumu da var. 23. haftada böyle birşey yaşamıştım doktor turnusol testi yaptırmıştı birşey çıkmamıştı. eczanede turnusol testi oluyor mu acaba?

Günaydın herkese. Biz bugün evdeyiz bebeğimle. Sizi takip ediyoruz. Birazdan ara öğün için mola vericez, gitmeden bi merhaba demek istedik. Öptük sizi ve tatlı bebişlerinizi.

zarifliğin için öncelikle teşekkürler:) benimkiside 30. haftada baş aşağıydı ama doktorum bu güvenme son gün bile dönebilir dedi doğum anında bile dönebilirmiş sakın üzme bence kendiniiii hatta sancıların başladığında bebek dönme işini de yapar diye biliyorum kuzenimin de öyle olmuştu doğum anında döndü kızımız kuzenim resmen gördüm dedi döndüğünüü sancı çekerken

Kızlar ben 32 haftamdayim bebisim kiynasirken cok canım acıyor cok hareketli maşallah ama felaket gözümden yas geliyor resmen Dr söyledim böyle olmasına sevinmelisin sağlıklı insan kiynasir hareket ediyorsa öyle duşun dedi ama cok canım yanıyor sizlerde varmi böyle bişey

Ya benim dr da bana 38 kadar dönmesse dönmez artık dedi ama arkadaşım dönmediği için sezeryana girecekti son artık ameliyata girmeden ultrasonda bir bakıyorlar dönmüş dr artık normal yapabilirsin istersen dedi ama arkadaşım kendini sezeryana alıştırdığı için normal istemedi yani son dakikada bile dönüyor örnekleri var

Hımmm biraz daha düşüneyim o zaman karar veremedim bir türlü

Cnm su çok oluyormuş 1-2 litre filan akıyormuş seninki akıntıdır büyük ihtimalle bazen bnm de birdenbire oluyor

benim de oyle cok aciyor ozellikle kaburgalarima vururken bu aralar en hareketli zamanlari imis oyle okumustum

Hımmm biraz daha düşüneyim o zaman karar veremedim bir türlü

Cnm su çok oluyormuş 1-2 litre filan akıyormuş seninki akıntıdır büyük ihtimalle bazen bnm de birdenbire oluyor

Yok canım herkesin suyu öyle birden bire gelmiyor haberiniz olsun parça parçada gelebilir tuvaletinizi yaparken onunla birliktede akabiliyor ve tuvaletinlede karıştırabiliyormuşun bu konulara dikkat etmemiz lazım ama bazı kişilerde akıntıda çok oluyor anlamak çok zor valla nasıl yapıcaz bilmem

bünaydın annişler ve minnaklar, zaman daralıyooo heyecan artıyooo ama biz hala park yatağımıza ve içine alacağımız yatağa karar veremedik

kızlar bana kimse bişey yazmamış bilginiz yok mu? vajinal kemiklerime baskılar hissediyorum normal mi?

günaydın arkadaşlar... benim bebeğimde 28 haftalıkken kontrolde makat gelişti. ben de çok stres yaptım normal doğum istediğim için, hatta makat gelişi normal doğum yaptıracak doktor bile aradım. sonraki gün sağlık ocağında yan duruyor dediler, ertesi gün çalışırken belim çok ağrıdı ve sonra birden durup dururken geçti ve karnım aşağı indi. hatta buraya da bebğim döndü sanırım diye yazmıştım,pazartesi günü doktor kontrolünde doktor başı aşağıda dedi. inşallah tekrar dönmezse normal doğum yapmak istiyorum ben de... bu arada aylardır düşük olan tansiyonum bu hafta yükseldi, alfamet isimli tansiyon ilacına başladı doktorum. baş ağrısı başladı birden, şimdiye kadar hiç ağrımamıştı, tansiyondanmış. tavsiyem sık sık tansiyonunuzu ölçtürün, birden yükselebiliyor. tansiyonum şuan 12-8 civarında ama onu bile yüksek buluyorlar..

hepinize güzel bir gün diliyorum... öpüldünüz :)

kızlar bana kimse bişey yazmamış bilginiz yok mu? vajinal kemiklerime baskılar hissediyorum normal mi?

aynısı bende var bacak arasında ve vajina kemiklerimde ayağımı kalldırramıyorum resmen yürürken ağrıyo çok dur ben bugün doktora gidicem kısmetse sorarım sölerim sana

şimdi benim bebeğimde kafası yukarda totsu aşadaydı bakim bugun doktora gidicem kısmetse ne dicek umarım değiştirmişdir pozisyonunu ama hareketlerine bakarsak aynı gibi :26:

ben de oluyor aynısı ne yürüyebiliyorum artık doğru düzgün ne de yatabiliyorum .. sanki bacaklarım saatlerdir açık kalmış gibi ağrıyor, vajina dudağımda bile baskı hissediyorum...

kaç gün kaldı bakalımmmmm biii aaaaaaaa kırklarelindeyiz bugün vayy be 39 gün kalmış şaka maka :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…