- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #30.781
kızlar size birşey sorucam. benim bugün idrar kaçırması gibi bir akıntım oldu. sanki idrar kaçırmışım gibi. ayaktaydım biri ile konuşuyordum bir anda oldu. sizce neden olmuştur. su falan mı yoksa ?:18::18: ya içime bir kurt düştü? bende bir türlü geçmeyen mantar durumu da var. 23. haftada böyle birşey yaşamıştım doktor turnusol testi yaptırmıştı birşey çıkmamıştı. eczanede turnusol testi oluyor mu acaba?
kaç gün kaldı bakalımmmmm biiiaaaaaaaa kırklarelindeyiz bugün vayy be 39 gün kalmış şaka maka :)
günaydın kızlar. bugun moralim çok bozuk. dün kasamda 1000 tl açık vardı.bi müşteriye fazla para ödemeişim. aradık konustuk ama biraz sorun çıkarcak gibi. bakalım bugun vicdana gelip getircek mi parayı.dua edin lütfen çocugumun rızkını yemesin başkası....
kızlar merhaba ben mart annesiyim. sizlere bir tavsiyem olacak. ben 32.haftamdayken durumun farkında değildim ama meğer neredeyse herkesin bu haftada bebeği ters dönmüş yani baş aşağı. ama ben bu durumu öğrendiğimde 37.haftamdaydım. 32 ile 37
arası muayeneye gitmemiştim. 37de gittiğimde bebeğimin başının yukarıda olduğunu öğrendim. yürüyüş yap, hareketler yap döner dediler ama bugun 38e girdim ama hala başını yukarıda hissediyorum. artık dönmesi zor diyorlar. siz iş işten geçmeden böyle bir durumunuz varsa farkına varın benim gibi geç kalmayın. şimdi ben mecburen ilk hamileliğimde sezaryen olacağım. tabi dönmezse... hala umut taşıyorum ama artık zor. hepinize sağlıklı doğumlar.
Dun ve bugun koyu sarı bıraz yesılımsi gıbı akıntım oluyor jolemsı kıvamda kokusuz.agrım yanmam falan da yok ama daha once boyle olmamıstı.endıselenmeye basladım..netten arastırdım bısy bulamadım dr aradım ulasamadım bugun...bu sekılde sıkıntısı olan varmı..
benim de oyle cok aciyor ozellikle kaburgalarima vururken bu aralar en hareketli zamanlari imis oyle okumustum
benim de ara ara oluyordu bahsettiğin gibi akıntılar her doktorum o akıntı yeşil renk olsa sızısından duramazsın aslında akıntın beyaz ama hava ile temas edince rengi değişiyor demişti koku yada yanma ve sızı yoksa akıntın normal her geçen günde kıvamı koyulaşacak telaşlanma dedi ama sen yine de rengini ve kokusunu takip et ihmal etme canım
günaydın arkadaşlar... benim bebeğimde 28 haftalıkken kontrolde makat gelişti. ben de çok stres yaptım normal doğum istediğim için, hatta makat gelişi normal doğum yaptıracak doktor bile aradım. sonraki gün sağlık ocağında yan duruyor dediler, ertesi gün çalışırken belim çok ağrıdı ve sonra birden durup dururken geçti ve karnım aşağı indi. hatta buraya da bebğim döndü sanırım diye yazmıştım,pazartesi günü doktor kontrolünde doktor başı aşağıda dedi. inşallah tekrar dönmezse normal doğum yapmak istiyorum ben de... bu arada aylardır düşük olan tansiyonum bu hafta yükseldi, alfamet isimli tansiyon ilacına başladı doktorum. baş ağrısı başladı birden, şimdiye kadar hiç ağrımamıştı, tansiyondanmış. tavsiyem sık sık tansiyonunuzu ölçtürün, birden yükselebiliyor. tansiyonum şuan 12-8 civarında ama onu bile yüksek buluyorlar..
hepinize güzel bir gün diliyorum... öpüldünüz :)
ben de oluyor aynısı ne yürüyebiliyorum artık doğru düzgün ne de yatabiliyorum .. sanki bacaklarım saatlerdir açık kalmış gibi ağrıyor, vajina dudağımda bile baskı hissediyorum...
aynen canım aynen vajinal dudaklarda değişik bi baskı var. malum ben herşeyi acaba erken doğum mu diye yoruyorum. demin yemekte 2 çocuk annesi bi arkadaşa sordum sağolsun çok normal takma kafana dedi.
bu arada ben bugünden itibaren günde 1 tane hurma yemeye başladım. doktoruma sordum 1 tane ye madem istiyorsun dedi. fazlaya kaçmak yasak tabi. bi de hadis var tek sayı şeklinde hurma tüketmek gerekirmiş. 1-3-5 gibi. 3 fazla gibime geldiği için 1 tane yemeye başladım.
Maşallah Allah analı babalı büyütsün bu tekne kazıntısı olacak yanikıymetli olacak eşimde öyle istiyor en son çocuklar büyüyünce bir tanede yapalım yanımızda olsun artık ben kaç yaşında olurum bilmiyorum.Ya birde ne sorucam kızlar burda bir arkadaşım 36 yaşında 2. çocuğuna hamile tarama testleri temiz çıktı detaylıyı yaptıran dr da bir sıkıntı görmemiş ama yaşından dolayı aminiyosentez yaptırman lazım demiş bir sıkıntısı olmayan biri sırf yaş yüzünden bu testi yaptırıyormu daha önce duymamıştım 35 yaşından sonraki gebelerden isteniyormuş.
Tansiyonun normal bence benimki 8/135 cikiyo dr mormal diyo niye seninkini yuksek diyo dr anlamadim Ben yurtdisindayim biraz tuhaf ama tr de farklimi oluyor anlamadimgünaydın arkadaşlar... benim bebeğimde 28 haftalıkken kontrolde makat gelişti. ben de çok stres yaptım normal doğum istediğim için, hatta makat gelişi normal doğum yaptıracak doktor bile aradım. sonraki gün sağlık ocağında yan duruyor dediler, ertesi gün çalışırken belim çok ağrıdı ve sonra birden durup dururken geçti ve karnım aşağı indi. hatta buraya da bebğim döndü sanırım diye yazmıştım,pazartesi günü doktor kontrolünde doktor başı aşağıda dedi. inşallah tekrar dönmezse normal doğum yapmak istiyorum ben de... bu arada aylardır düşük olan tansiyonum bu hafta yükseldi, alfamet isimli tansiyon ilacına başladı doktorum. baş ağrısı başladı birden, şimdiye kadar hiç ağrımamıştı, tansiyondanmış. tavsiyem sık sık tansiyonunuzu ölçtürün, birden yükselebiliyor. tansiyonum şuan 12-8 civarında ama onu bile yüksek buluyorlar..
hepinize güzel bir gün diliyorum... öpüldünüz :)
öncelikle verdiğin bilgiler için teşekkür ederim. acaba devlette mi calışıyorsun özel sektörde mi? uygulama değişiyor mu acaba?bana biraz önce sirketimden yanar dediler ama
zarifliğin için öncelikle teşekkürler:) benimkiside 30. haftada baş aşağıydı ama doktorum bu güvenme son gün bile dönebilir dedi doğum anında bile dönebilirmiş sakın üzme bence kendiniiii hatta sancıların başladığında bebek dönme işini de yapar diye biliyorum kuzenimin de öyle olmuştu doğum anında döndü kızımız kuzenim resmen gördüm dedi döndüğünüü sancı çekerken
inşallah kızlar dediğiniz gibi sancı anında döner ben de normal yapabilirim. hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin.canım ben annelık egıtımıne gıttım devlet hastanesınde ebemız dogumla ılgılı
32. haftada catı muayenesı falan bunların dogruluk payının olmadıgını doguma yakın herseyın bellı oldugunu soyledı
bebıs suan bas asagıda olsa donebılıyo yada yukarda ıse bı bakmıssın dogum oncesı dönmüş
yengemde hep yukardaydı bol bol yurudu dogum yapacagı gune kadar ama yok ınmedı asagı bebıs
ama cok sukur sancı anında döndü normal yaptı sımdı 3 aylık olcak
hakkında hayırlısı ne ıse o olsun ınsallah
ben 2 haftadabir gidiyorum dr uma benim bebek 4 haftadir basi asagi da donmus yani,ama ben yine de egzersizlerimi yapiyorum 1 aydir hergun insallah doguma yardimci olur bu egzersizler,topun ustundeyim hergun kegel de yapiyorum ve siddetle tavsiye ediyorum kegel egzersizini tum vajina ,anus,idrar deliklerimiz tek kasa bagliymis ve kegel bu kasi guclendirmek icin yapiliyor ki dogum sonrasinda toparlanmayi kolaylastiriyormus
benim göbeğimde bu aralar çok kaşıntı oluyor kaşıyorum kaşıyorum kıp kırmızı oluyor. doktorum bebeyağı kullan demişti acaba o mu yapıyor anlamadım
kızlar bana kimse bişey yazmamış bilginiz yok mu? vajinal kemiklerime baskılar hissediyorum normal mi?
arkadaslar bebişlerinize hangi marka hastane çıkısı aldınız acaba tavsiyeleriniz varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?