2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

doktoruna danış bence canım

nasıl bır vıcdan ya tabıkı gelıp vermelı .. canım ınsallah o acık kapanır adam ınsan ldugnu hatırlar parayı verır
emın ol vermezse senın bu cektıgın sıkıntıya ıkı cıhanda burnundan fıtıl fıtıl gelır

canım ben annelık egıtımıne gıttım devlet hastanesınde ebemız dogumla ılgılı
32. haftada catı muayenesı falan bunların dogruluk payının olmadıgını doguma yakın herseyın bellı oldugunu soyledı
bebıs suan bas asagıda olsa donebılıyo yada yukarda ıse bı bakmıssın dogum oncesı dönmüş
yengemde hep yukardaydı bol bol yurudu dogum yapacagı gune kadar ama yok ınmedı asagı bebıs
ama cok sukur sancı anında döndü normal yaptı sımdı 3 aylık olcak
hakkında hayırlısı ne ıse o olsun ınsallah

Dun ve bugun koyu sarı bıraz yesılımsi gıbı akıntım oluyor jolemsı kıvamda kokusuz.agrım yanmam falan da yok ama daha once boyle olmamıstı.endıselenmeye basladım..netten arastırdım bısy bulamadım dr aradım ulasamadım bugun...bu sekılde sıkıntısı olan varmı..

benim de ara ara oluyordu bahsettiğin gibi akıntılar her doktorum o akıntı yeşil renk olsa sızısından duramazsın aslında akıntın beyaz ama hava ile temas edince rengi değişiyor demişti koku yada yanma ve sızı yoksa akıntın normal her geçen günde kıvamı koyulaşacak telaşlanma dedi ama sen yine de rengini ve kokusunu takip et ihmal etme canım

evet agrım acım yok koku vs falan da yok ama cok acık yesıldı YAA korktum...ıcıme su serptın tsk ederım ..

Son düzenleme:

bebek odamızı , uyku setimiz ve halımızı adlık bizde arkdaşlar haftaya kurulcak inş. yarın badanamız var evde :) kese kağıdı boyatıcağım

bugün doktor randevumuz akşam üstü bakalım bebişimiz doğum pozisyonunu almışmı:)

bizim tansiyonumuz hep düşük hatta bazen fazla düşük ama gebelikte normalmiş düşük tansiyon umarım dönmez yavrucun benimki de 3 hafta önce aşağıdaydı kafası sonra oğlumla konuşup anlaşmaya çalıştım " annecim sakın dönme annene ilk kıyağını yap" diye aama bakalım dinleyecek mi anne sözü

ben de oluyor aynısı ne yürüyebiliyorum artık doğru düzgün ne de yatabiliyorum .. sanki bacaklarım saatlerdir açık kalmış gibi ağrıyor, vajina dudağımda bile baskı hissediyorum...

aynen canım aynen vajinal dudaklarda değişik bi baskı var. malum ben herşeyi acaba erken doğum mu diye yoruyorum. demin yemekte 2 çocuk annesi bi arkadaşa sordum sağolsun çok normal takma kafana dedi.

aynen canım aynen vajinal dudaklarda değişik bi baskı var. malum ben herşeyi acaba erken doğum mu diye yoruyorum. demin yemekte 2 çocuk annesi bi arkadaşa sordum sağolsun çok normal takma kafana dedi.

bende de ara ara ağrı oluyor fazla yürüyemiyorum hemen ağrı başlıyor ama kime sorsam normal vücutta değişiklikler oluyor diyorlar

benim göbeğimde bu aralar çok kaşıntı oluyor kaşıyorum kaşıyorum kıp kırmızı oluyor. doktorum bebeyağı kullan demişti acaba o mu yapıyor anlamadım

ee ben yardımcı oluyomuş diye hep iki iki yedim ya.bire düşüreyim bari:)

Tansiyonun normal bence benimki 8/135 cikiyo dr mormal diyo niye seninkini yuksek diyo dr anlamadim Ben yurtdisindayim biraz tuhaf ama tr de farklimi oluyor anlamadim

öncelikle verdiğin bilgiler için teşekkür ederim. acaba devlette mi calışıyorsun özel sektörde mi? uygulama değişiyor mu acaba?bana biraz önce sirketimden yanar dediler ama

ben devletteyim canım ama farkedeceğini sanmıyorum sonuçta çalışan hakları hepimiz için aynı. sgk diye birleştik sonuçta. bence soruştur hakkını yemesinler.

inşallah kızlar dediğiniz gibi sancı anında döner ben de normal yapabilirim. hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin.

vajina kaslarını sıkıp bırakmak mı oluyo keğel egzersizi arkdaşım ?

benim göbeğimde bu aralar çok kaşıntı oluyor kaşıyorum kaşıyorum kıp kırmızı oluyor. doktorum bebeyağı kullan demişti acaba o mu yapıyor anlamadım

ben mustelanın nemlediricisini ve çatlak kremini kullanıyorum cnım çok kaşıntım olmuyo arada bir oda karnım hızlı büyüdüğü zamanlarda cildiye doktorum önermişti

kızlar bana kimse bişey yazmamış bilginiz yok mu? vajinal kemiklerime baskılar hissediyorum normal mi?

Evet canım benim 2 haftadır falan vardı ama şu 2-3 gündür geçti heralde bebişin yaptığı bir baskıydı ben daha önce sormuştum bunu herkeste olmuş nerdeyse telaş yapma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…