2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
kaç gün kaldı bakalımmmmm biii aaaaaaaa kırklarelindeyiz bugün vayy be 39 gün kalmış şaka maka :)

maşallah canım benim memlekete gelmişin:) bizde görürüz o günleri inşallah. hergün kendi takvimin yanında senin gibi nisanda doğumu olacak arkadaşların takvimlerine bakıyorum, heyecan yapıyorum birden.

allah hepimize zamanında sağlıklı ve kolay doğumlar nasip etsin inşallah .

benim göbeğimde bu aralar çok kaşıntı oluyor kaşıyorum kaşıyorum kıp kırmızı oluyor. doktorum bebeyağı kullan demişti acaba o mu yapıyor anlamadım

bebeyağı kaşıntı yapmaz çatlağın habercisidir kaşıntı krem kullanıyorsan onu kullan sürekli çatlamamak için nemli bırak bebeyağının görevvi zaten kaşıntıyı engellemek ama bazen kaşınmadan da çatlayabiliyor çünkü çatlak üst deriden değil alt deriden geliyormuş dolayısıyla sadece bebe yağının bir faydası olmayacağını duymuştum

cok uzuldum gercekten bu arada hala getırmedımı paranı

cok uzuldum gercekten bu arada hala getırmedımı paranı

hayır canım yaa getirmedi.aradım ben parayı tam aldıgını söylüyor. bende gelin bakın kamera kayıtları ve makinenin dökümü var dedim.tamam geliyim dedi ama gelmicek gibi (( bide şefim aradığında kızım var benim onun üstüne yemin ederim diyo..ne insanlar var yaaa..

kızlaaaaar babyhome mağazasından yaptığım biberon alışverişimde hüsrana uğradım bu sitenin stoklarında sıkıntı var dr browns cam biberon aldım 1 martta cırt diye çekiverdiler karttan tabi parasını sonra kaç gündür arıyorum yok kargoda yok geliyor yok tamam oldu diye diye 7 gün salladılar bugün artık dayanamadım ve sesimi yükseltip hakaret boyutuna çıkardımm distiribütor firmayı aradı telefondayken ürün onlarda bile yok yalancısınız siz dedim 2 gün önce aradım yolda kargoladılar demişti çünkü bizim bir suçumuz yok diyor sizin suçunuz stoğunuzda olmayan bir ürünü nasıl staokta var olarak gösterirsiniz dedim bilsem salak değilim almazdım zaten dedim ufak bir yanlışlık olmuşşşşşş , istemiyorum biberon falan iade edin paramı dedim bakalım onu iade edebilecekler miiiii

şimdi baktım hepsiburadaya da gelmiş oradan istiycem bu arada bu mağazayı bana öneren arkadaşım senin bir kabahatin yok üstüne alınma sakın onların terbiyesizliğiiii, sadece başkalarını da mağdur etmesinler diye paylaşmak istedim.

çok üzüldüm canım ya bende alışveriş yaptım ordan ama hiç böyle bişey yaşamadım stokta gördüğüm için önerdim bende sana umarım hallolur sorunun

Merhaba kızlar,

28 haftalık hamileyim yani ben de bir Mayıs annesi olacağım inşaallah :) Yalnız benim bebeğim hala baş aşağı dönmemiş. Başı değil, poposu aşağıda duruyormuş. Yani şu an doğum olsa normal doğum yapılamayacak şekilde duruyormuş. Acaba baş aşağı döner mi doğuma kadar?

Bir de benim aşırı derecede akıntım oluyor. Günde en az 3 tane çamaşır değiştiriyorum. Sizin de öyle mi acaba?

Canım ben de aynı siteden uyku seti almıştım, ertesi gün stoklarımızda yok. Stokta olmayan ürünü almışsınız dediler bana da. Ben de seninle aynı şeyi söyledim, satın alması nasıl yapılabildi o zaman diye? Sistem hatası falan dediler, geçiştirdiler. Ödemeyi kredi kartı ile yapmıştım, 2 hafta falan sürdü para iadesi ama yaptılar Allahtan.

Geçen hafta da annemin doğumgünüydü, hepsiburada.com'dan ekmek yapma makinesi aldım, Beko marka. 1 hafta geçti üstünden hala kargoya verilmedi, dün aradım sordum tedarikçiden ne zaman geleceği belli değilmiş, başa bişey alabilirsiniz ya da paranızı iade edelim dediler. Ben de ısrarla bu ürünü istediğimi, kayıt açıp, tedarikçi ile görüşmelerini, haber beklediğimi söyledim. Beko'nun kendi sitesinde aynı ürün satışta, bu nasıl oluyor dedim. Kayıt falan aldılar, yarın tekrar arayacağım. Diğer siteler neyse de, hepsibuarada.com gibi en büyük alışveriş sitesi bunu nasıl yapıyor.

Merhaba kizlar bebislerinizle hepinize mutlu gunler bizde tosunumla doktora gittik bugun cok sukur bir sorun yok 1600 gr olmus bebisim cok mutlu oldum:)

Evet canım benim 2 haftadır falan vardı ama şu 2-3 gündür geçti heralde bebişin yaptığı bir baskıydı ben daha önce sormuştum bunu herkeste olmuş nerdeyse telaş yapma

Kizlar telas yapmayin. Bende hamileligimin basindan beri var ayni agri. Zaman zaman yurumek bile imkansiz oluyor! Doktora danismistim, cati kemikleri genisliyor, hazirlik yapiyormus! Kiminde en bastan itibaren kiminde doguma yakin olabilirmis.

evet vajina kaslarini sIKIP birakmak kegel egzersizi cok basit birsey yaban atmayin lutfen yapin dogum ve sonrasi icin

rüya cemre sahra isimlerini düşünüyoruz arkdaşlar bebeğime siz ce hangisi daha hoş

bence sahra çok güzel bi isim

cemre ateş kor anlamına geliyor o yüzden pek önerilmiyormuş dinen.ama yinede sizin düşünceniz önemli. :)) sağlıkla doğsun .güzel yaşasın.

Benim bebisim de henuz donmedi. Doktor egzersiz verdi. Gunde 2 kez 10-15 er dk yapilmasi tavsiye ediliyor. Mideniz bos olmali! Bebeginizin aktif hareket ettigi zamanlari tercih etmelisiniz. Poponuzun altina sert 2 adet yastigi beliniz bosta kalacak sekilde yerlestirin. Bu pozisyonda bebek cok rahat hareket edebiliyormus. Bebeginizin kafasi ilk basta kaburganiza oturuyor. Duzenli nefes alin. Elinizi kasiklariniza dogru koyarak bebeginizle konusun. Hafif sesli klasik muzik de oneriliyor. Hatta mumkunse basinin gelmesini istediginiz yere kulaklik koyup dinletin. Bu da oneriliyor. Konsantre olun. Bebeginiz minik minik donuslerle, icerdeki basinc ve agirlik etkisiyle donuyormus :) ilk basta bana garip geldi bu uygulama ama deniyorum hergun :) bir gelisme olursa yazarim sizlere...

dün dr gittik.1800 kg olmuşuz. iyi olduğunu söyledi.biraz doğum hakkında konuştuk.benimki dönmemiş daha.ama dönebilir vakit var dedi.10 mayıs tahmini doğum görünüyor.adet gününe göre o yüzden çalışabilir raporu için 15 mart cumartesi gidicem.öle hesapladı. benim dr doğumuma girmeyecek büyük olasılıkla tabi benim oğluşum anneyi mutlu etmek için mesai saaati içinde doğup dr orada yakalarsa o ayrı..kafama takılan soruları sordum.kasıklarımda salı günü ağrı olmuştu yürürken kesikliyor gibi yan yan.bide alt tarafımda, normal dedi.dönmeye çalışıyor.kaburgalarda ağrı,mide ekşimesi normal.kafası tam midemde zaten:))

suni sancı istememe hakkımız varmış dedim .biz annenin işi zorllaştırmak için birşeyler yapmıyoruz.dedi.acı normal doğumda olan bişey,suni sancı doğum süresini kısaltmak için uygulanıyor. kendi sancılarıla uzuyacak bi doğum suni sancıyla kısa süre bilir dedi.tabi kendi sancın doğurmaya yetiyorsa suni sancı kapatılıyormuş.

sonra dr kendisi sezeryan olmuş ikisindede.bu işin içinde olanlar genelde sezeryan oluyor dedi güldü(

ben normal istiyorum dedim eğer bir problem olmazsa...kendine güvenim çok güzel normaşl doğumlarını yapan hastalarımız var dedi.önceliğimiz yine normal doğum olsun dedi.başka bi düşüncemiz olursa konuşucaz yine.bilemiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…