- 14 Ekim 2011
- 4.576
- 4.242
- 173
- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #30.801
kaç gün kaldı bakalımmmmm biiiaaaaaaaa kırklarelindeyiz bugün vayy be 39 gün kalmış şaka maka :)
benim göbeğimde bu aralar çok kaşıntı oluyor kaşıyorum kaşıyorum kıp kırmızı oluyor. doktorum bebeyağı kullan demişti acaba o mu yapıyor anlamadım
rüya cemre sahra isimlerini düşünüyoruz arkdaşlar bebeğime siz ce hangisi daha hoş
Eki Görüntüle 650476
Eki Görüntüle 650478
bebek odamızı , uyku setimiz ve halımızı adlık bizde arkdaşlar haftaya kurulcak inş. yarın badanamız var evde :) kese kağıdı boyatıcağım
bugün doktor randevumuz akşam üstü bakalım bebişimiz doğum pozisyonunu almışmı:)
arkadaslar bebişlerinize hangi marka hastane çıkısı aldınız acaba tavsiyeleriniz varmı
günaydın kızlar. bugun moralim çok bozuk. dün kasamda 1000 tl açık vardı.bi müşteriye fazla para ödemeişim. aradık konustuk ama biraz sorun çıkarcak gibi. bakalım bugun vicdana gelip getircek mi parayı.dua edin lütfen çocugumun rızkını yemesin başkası....
cok uzuldum gercekten bu arada hala getırmedımı paranı
kızlaaaaar babyhome mağazasından yaptığım biberon alışverişimde hüsrana uğradım bu sitenin stoklarında sıkıntı var dr browns cam biberon aldım 1 martta cırt diye çekiverdiler karttan tabi parasını sonra kaç gündür arıyorum yok kargoda yok geliyor yok tamam oldu diye diye 7 gün salladılar bugün artık dayanamadım ve sesimi yükseltip hakaret boyutuna çıkardımm distiribütor firmayı aradı telefondayken ürün onlarda bile yok yalancısınız siz dedim 2 gün önce aradım yolda kargoladılar demişti çünkü bizim bir suçumuz yok diyor sizin suçunuz stoğunuzda olmayan bir ürünü nasıl staokta var olarak gösterirsiniz dedim bilsem salak değilim almazdım zaten dedim ufak bir yanlışlık olmuşşşşşş , istemiyorum biberon falan iade edin paramı dedim bakalım onu iade edebilecekler miiiii
şimdi baktım hepsiburadaya da gelmiş oradan istiycem bu arada bu mağazayı bana öneren arkadaşım senin bir kabahatin yok üstüne alınma sakın onların terbiyesizliğiiii, sadece başkalarını da mağdur etmesinler diye paylaşmak istedim.
kızlaaaaar babyhome mağazasından yaptığım biberon alışverişimde hüsrana uğradım bu sitenin stoklarında sıkıntı var dr browns cam biberon aldım 1 martta cırt diye çekiverdiler karttan tabi parasını sonra kaç gündür arıyorum yok kargoda yok geliyor yok tamam oldu diye diye 7 gün salladılar bugün artık dayanamadım ve sesimi yükseltip hakaret boyutuna çıkardımm distiribütor firmayı aradı telefondayken ürün onlarda bile yok yalancısınız siz dedim 2 gün önce aradım yolda kargoladılar demişti çünkü bizim bir suçumuz yok diyor sizin suçunuz stoğunuzda olmayan bir ürünü nasıl staokta var olarak gösterirsiniz dedim bilsem salak değilim almazdım zaten dedim ufak bir yanlışlık olmuşşşşşş , istemiyorum biberon falan iade edin paramı dedim bakalım onu iade edebilecekler miiiii
şimdi baktım hepsiburadaya da gelmiş oradan istiycem bu arada bu mağazayı bana öneren arkadaşım senin bir kabahatin yok üstüne alınma sakın onların terbiyesizliğiiii, sadece başkalarını da mağdur etmesinler diye paylaşmak istedim.
aziz bebe aldık biz , battaniye ve havlularını da :)
Evet canım benim 2 haftadır falan vardı ama şu 2-3 gündür geçti heralde bebişin yaptığı bir baskıydı ben daha önce sormuştum bunu herkeste olmuş nerdeyse telaş yapma
vajina kaslarını sıkıp bırakmak mı oluyo keğel egzersizi arkdaşım ?
ben mustelanın nemlediricisini ve çatlak kremini kullanıyorum cnım çok kaşıntım olmuyo arada bir oda karnım hızlı büyüdüğü zamanlarda cildiye doktorum önermişti
rüya cemre sahra isimlerini düşünüyoruz arkdaşlar bebeğime siz ce hangisi daha hoş
zarifliğin için öncelikle teşekkürler:) benimkiside 30. haftada baş aşağıydı ama doktorum bu güvenme son gün bile dönebilir dedi doğum anında bile dönebilirmiş sakın üzme bence kendiniiii hatta sancıların başladığında bebek dönme işini de yapar diye biliyorum kuzenimin de öyle olmuştu doğum anında döndü kızımız kuzenim resmen gördüm dedi döndüğünüü sancı çekerken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?