2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

bu zamana kadar hiç krem kullanmadım arada bebe yağı sürüyorum bu aralar her akşam sürmeye çalışıyorum ama baştan belli göbeğim elim yüzüm soğuktan herhalde soyuluyor. şuanlık görünürde çatlak yok gibi ama inşallah fazla olmaz

kızlar bana kimse bişey yazmamış bilginiz yok mu? vajinal kemiklerime baskılar hissediyorum normal mi?

Canim normal oldugunu dusunuyorum bende ara ara hissediyorum bebis hareketli ise ve baska bir sorun yoksa kafani takacak bir durum degil cunku bebis buyuyor baski normal optuk seni bebisimle tadini cikar hamileligin

ya ben kegel egzersizleri yapamıyorum internetten okudum denedim ama yok olmuyo çalıştıramıyorum ordaki kasları tık yok ( siz nasıl başardınız???

selam kızlar ben yokken baya kaynatmışsınız şimdi ben doktordan geldim hani bacak arasında vajina kemiklerini bile ağrıtan ağrıdan şikayetçi benim gibi arkadaşlar doktorum bunların olabileceğini söyledi vücut doğuma kendini hazırlıyormuş. bebeğim çok şükür iyi kilosu boyu tontiş kızım doğum pozisyonuna geçmiş doğum tairihim değişti yine 23 nisana kaydı bu kız çok durmıcak sanki 2 haftada bir muayene olmaya başladık artık 2 hafta sonra tekrar gidicez doktorum suanda normal doğum görünüyor ama yine de kısmet dedi bi aksilik çıkmassa dedi hayırlısı bakalım

dr.a gittik geldik kızım 1130 gr olmuş herşey iyi dedi önümüzdeki 4 hafta kritik hareket etmek yok.
bende yemek yapacak kadın arıyorum kalkmamak için allahım bana dayanma gücü ver.

sorma terbiyesizler bana diyemedi öyle stokta yoktu niye aldınız vardı gördüm dedim cıkcıkcık konuşuyor cadı istemiyorum biberonu paramı ödeyin dedimmm amaaan tipik bir esnaf diycem de ayıp olacak çok az insan var bu işi hakkıyla yapan en güzeli gitti gidiyor aslında ürünü almadan parayı ödemiyorsun

çok üzüldüm canım ya bende alışveriş yaptım ordan ama hiç böyle bişey yaşamadım stokta gördüğüm için önerdim bende sana umarım hallolur sorunun

üzülme cnm sen bana yardım etmek istedin sonuçta onların edepsizliğiii tamamen yalancılar sende dikkatli ol derim cnm

hmmmm güzel bilgilermiş bizimki zaten dönüktü ama doktorum güvenme buna daha 30. haftadayız demişti son gün bile dönebilirmiş
inşallah döner hepsi zamanından önce de bizde stres olmayız şurda:)))

aman dikkat hoş bazıları sen gibi hiçbirşey kullanmadan çatlağı olmadığını söylüyor ama ben biraz pimpirikliyim sanırım cnm

ee ben yardımcı oluyomuş diye hep iki iki yedim ya.bire düşüreyim bari:)

canım ben geçenlerde bi hadis okudum. Diyorki hurmayı tek sayı yerseniz içindeki şeker karbonhidrata dönüşür enerji verir. çift sayı yerseniz içindeki şeker potasyuma dönüşür bu da böbreklerinizi yorar. O sebeple 1-3-5.. şeklinde öneriliyor.

Eşim kudüs hurması almış kilosu 30 tl baya güzel içi dolu dolu. 2 avuç kadar bişey almış günde 1 tane yiyecem diye. Tadına bak dedim bakmadı. Adamcağız beşiğiydi, termometresiydi, göğüs pompasıydı derken aklı fikri parada harcamada oldu Hurmayı kendisi eksiltmek istemedi o yüzden sanırım. Söyledim ama allah kısmet ederse 37. Haftadan itibaren avuç avuç yiyecem inş. Paraya kıyacaz dedim

selaammm gecmıse bakamadım 2 gundur yogunum odamız geldı cok sukur yerlestık buyrun fotoları :)

http://www.kadinlarkulubu.com/mayis...rinin-bebis-hazirliklari-29.html#post29215724

canım güle güle kullanın. Bizim park yatağımız da siyahtı sonradan içime sinmemişti o yüzden hep beyaz dolap ya da şifonyer almak istedim. çok güzel olmuş beyaz mobilya siyah park yatak. Tabi yatağınız diğeri değilse- diğeri de çok güzel. Bana iyi fikir oldu bu uyum, kararımdan vazgeçmemeliyim ( beyaz şifonyer kararı)

herşeyin çok güze olmuş allah nazarlardan saklasın arkadaşım:) darısı bize 10 gün sonra gelecek sanırım odamız
aminnn daha guzellerı sızın olsun ınsallah saol cnm
tesekkur ederım canımm.begenmenıze sevındım aminnnn:)

tesekkur ederım cnm bızım park yatak lacıvert cnm .dıger sepet besıgı yatak odama koyucam ılk zamanalr orda yatırıcamıns

selaammm gecmıse bakamadım 2 gundur yogunum odamız geldı cok sukur yerlestık buyrun fotoları :)

http://www.kadinlarkulubu.com/mayis...rinin-bebis-hazirliklari-29.html#post29215724

Canım hepsi de çok çok güzel, güle güle kullansın paşanız inşAllah, güzel günlerde...
Sen epey bitirdin işlerini şimdi dinlenme vakti :)
Benim daha kıyafetler yıkanmadı bile. mobilyası ve halısı fln geldi ama henüz yerleştirilmedi alınanlar.
Daha bebek arabası yok yatak odası için beşik yada park yatak da almadım
Çok daha benim işim yani.. 37. haftaya kadar da çalışayım diyorum. yavaş yavaş yaparım artık inş. sağlığım izin verdiği sürece..

merhaba arkadaşım.ben de 28 haftalığım. benim kızımın da kafası yukarda. hiç dert etme.doğum sancıları sırasında bile dönebiliyormuş.onun için birçok doğumun şekli son ana kadar belli olmuyor.akıntı için ben dr un verdiği bir fitili kullanıyorum.doğum düşünmek için erken canım ya.inşallah vakitlice gelir bebelerimiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…