- 19 Şubat 2013
- 23
- 10
- 18
- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #30.841
selaammm gecmıse bakamadım 2 gundur yogunum odamız geldı cok sukur yerlestık buyrun fotoları :)
http://www.kadinlarkulubu.com/mayis...rinin-bebis-hazirliklari-29.html#post29215724
maşallahcanım benim memlekete gelmişin:) bizde görürüz o günleri inşallah. hergün kendi takvimin yanında senin gibi nisanda doğumu olacak arkadaşların takvimlerine bakıyorum, heyecan yapıyorum birden.
allah hepimize zamanında sağlıklı ve kolay doğumlar nasip etsin inşallah .
canım ben geçenlerde bi hadis okudum. Diyorki hurmayı tek sayı yerseniz içindeki şeker karbonhidrata dönüşür enerji verir. çift sayı yerseniz içindeki şeker potasyuma dönüşür bu da böbreklerinizi yorar. O sebeple 1-3-5.. şeklinde öneriliyor.
Eşim kudüs hurması almış kilosu 30 tl baya güzel içi dolu dolu. 2 avuç kadar bişey almış günde 1 tane yiyecem diye. Tadına bak dedim bakmadı. Adamcağız beşiğiydi, termometresiydi, göğüs pompasıydı derken aklı fikri parada harcamada olduHurmayı kendisi eksiltmek istemedi o yüzden sanırım. Söyledim ama allah kısmet ederse 37. Haftadan itibaren avuç avuç yiyecem inş. Paraya kıyacaz dedim
selaammm gecmıse bakamadım 2 gundur yogunum odamız geldı cok sukur yerlestık buyrun fotoları :)
http://www.kadinlarkulubu.com/mayis...rinin-bebis-hazirliklari-29.html#post29215724
harıka canım gule gule kullansın bebısın :)
merhaba kızlar nasılsınız
sidelya oda çok güzel bende beyaz alacağım , sağlıkla kullan :)
teşekkür ederim arkadaşlar kurulunca fotolarınıda yüklerim :)Cok beyendim gule gule kullanin saglikli haberlerle gel insallah
bence sahra çok güzel bi isim
cemre ateş kor anlamına geliyor o yüzden pek önerilmiyormuş dinen.ama yinede sizin düşünceniz önemli. :)) sağlıkla doğsun .güzel yaşasın.
slm kıslarr
gecen gun yarım saat gecmeyen regl agrım oldu retesı gun dra gıttım
doğum sancısı değilmiş
gelıp gelıp gıdermiş oyle olsa..
bende drumla konustum grılarım oluo dedım zaten sonrasınada aktaramıcm
yaz tatılıne denkj gelıo 31+1de ızın yazarmısınız dedin bebek de zaten onden gittiği ıcın kabul etti
benım gıbı öğrtmen olup,nasılsa sonrasına aktaramayan arkadaslar bı konusunj bakalım belkı drunuz kabul eder
ya ben kegel egzersizleri yapamıyoruminternetten okudum denedim ama yok olmuyo çalıştıramıyorum ordaki kasları tık yok ( siz nasıl başardınız???
canım ben geçenlerde bi hadis okudum. Diyorki hurmayı tek sayı yerseniz içindeki şeker karbonhidrata dönüşür enerji verir. çift sayı yerseniz içindeki şeker potasyuma dönüşür bu da böbreklerinizi yorar. O sebeple 1-3-5.. şeklinde öneriliyor.
Eşim kudüs hurması almış kilosu 30 tl baya güzel içi dolu dolu. 2 avuç kadar bişey almış günde 1 tane yiyecem diye. Tadına bak dedim bakmadı. Adamcağız beşiğiydi, termometresiydi, göğüs pompasıydı derken aklı fikri parada harcamada olduHurmayı kendisi eksiltmek istemedi o yüzden sanırım. Söyledim ama allah kısmet ederse 37. Haftadan itibaren avuç avuç yiyecem inş. Paraya kıyacaz dedim
slm kıslarr
gecen gun yarım saat gecmeyen regl agrım oldu retesı gun dra gıttım
doğum sancısı değilmiş
gelıp gelıp gıdermiş oyle olsa..
bende drumla konustum grılarım oluo dedım zaten sonrasınada aktaramıcm
yaz tatılıne denkj gelıo 31+1de ızın yazarmısınız dedin bebek de zaten onden gittiği ıcın kabul etti
benım gıbı öğrtmen olup,nasılsa sonrasına aktaramayan arkadaslar bı konusunj bakalım belkı drunuz kabul eder
sidelya bebısının odası cok guzel ferah ferah huzurla buyusun orda inşallah :)
canım merhaba bence pompa için avent tercih etme doğum öncesi almıstım hiç memnun kalmadım emzirme uzmanımda benim önerdiğim bir marka değil demişti. daha sonra alnsinoh cift başlısı elektirikli pompasını aldım ıkı başlı olmasından dolayı zaman acısından da cok faydalı emme gucude cok iyi gücünü sen ayaralayabılıyorsun üstelik ben. pil ile de calısıyor ayrıca .iyice bir ararşır bence pompa olayını yinede. ben aventi önermiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?