2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

:) bizde kırklarelindeyiz:) burda oturuyoruz :) sen burda mısın

:)) bende az aldım. baya dediğin gibi oldu durumlar bu aralar:)) napalım bebişlerimiz için herşey:)) bizimkide yemiyor ondanmıymış:))

slm hanımlar bayadır takıp edemıyordum bazen de gırıp cıkıyordum şükür bizde herşey yolunda sıpam buyuyor
Salı gunu şeker yuklemem vardı 119 cıktı onu da atlattık bır oglumun gelmesı kaldı

geçmişe donup bakamadım ıns herkeste hesey yolundadırr
oglumla hepınızı opuyoruz

harıka canım gule gule kullansın bebısın :)

merhaba kızlar nasılsınız

sidelya oda çok güzel bende beyaz alacağım , sağlıkla kullan :)

Cok beyendim gule gule kullanin saglikli haberlerle gel insallah
teşekkür ederim arkadaşlar kurulunca fotolarınıda yüklerim :)
bence sahra çok güzel bi isim

cemre ateş kor anlamına geliyor o yüzden pek önerilmiyormuş dinen.ama yinede sizin düşünceniz önemli. :)) sağlıkla doğsun .güzel yaşasın.

cemre ve sahra ismini fetva.coma sordum uygun dedi cnm bnde sahrayı çok beğnyom ama eşim cemre diyo :)nasıl krr vericez bklım bugüne kadar hep rüyaydı ailemde rüya olcak sanıyo hep rüya diyorlar::)

selaammm gecmıse bakamadım 2 gundur yogunum odamız geldı cok sukur yerlestık buyrun fotoları :)

http://www.kadinlarkulubu.com/mayis...rinin-bebis-hazirliklari-29.html#post29215724

güle güle kullan canım :) maşallah bir sürü kıyafeti olmuş :) çekmecedecedeki biberon ısıtıcısımı bende almak istiyomda

bugün doktora gittim bebeğim daha dönmemiş daha zamanı var dedi doktor 1449 gram mış biraz zayıf dedi ama sana çekicek dedi kilosu az ama zayıf durmuyo dedi doğumda 3 kilo falan doğarmış bende öyle doğmuşum

slm kıslarr
gecen gun yarım saat gecmeyen regl agrım oldu retesı gun dra gıttım
doğum sancısı değilmiş
gelıp gelıp gıdermiş oyle olsa..
bende drumla konustum grılarım oluo dedım zaten sonrasınada aktaramıcm
yaz tatılıne denkj gelıo 31+1de ızın yazarmısınız dedin bebek de zaten onden gittiği ıcın kabul etti
benım gıbı öğrtmen olup,nasılsa sonrasına aktaramayan arkadaslar bı konusunj bakalım belkı drunuz kabul eder

bende erken ayrılacagım canım 2 nısan benımde ama doktorum 25-27 mart arası gel yazalım dedı 27sine randevu aldım bende
işe zorla gıdıp gelıyorum gece uykularım neredeyse sıfır dıyebılırımm

oglum hıc uyutmuooo tepınıp duruyooo ya da hıckırık tutuyooo o uyusa bıle bu sefer de ben wc ıcın kalkıyorum sabah 5 gıbı uyuyabılıyorum 7de de kalkıp ıse gıtmem gerekıo :26:
mart sonu sınav oldugu ıcın ıs yerı cok yogun hıc cekılmıo gerçi yogunluk bıtecek ben ızne ayrılacamm
:26::26::26::26:

ya ben kegel egzersizleri yapamıyorum internetten okudum denedim ama yok olmuyo çalıştıramıyorum ordaki kasları tık yok ( siz nasıl başardınız???

canım wvde alaturka yer tuvaletınde idrarını yaparken vajıyı tut bıraz bırak bunu yapaıblıyorsan tam o esnada
kergel egsersızı bu ıste:)

hurmayı delı gıbı yıyorum bu ara cunku normaldede sevdıgım bı tad:)
ama kudus hurması amıyorum guzel ama malesef kudus degıl ısraılden gelıyor
kuru sert uzun olanları var ıstanbulda tatbak magazalarına 20 tl kg su gelıyo ondan alıyorum
cıft tek bılmıyordum yıyordum bundan sonra tek rakamda bırakcam enaz 5 yerim :)

ya bende 10 gundur falan gunde bır kac defa adet sancısı gıbı belden bı agrı asagı dogru ınıyor
yalancı sancılar galıba ama dıyorum gercegı nasıl olucak :)

sidelya bebısının odası cok guzel ferah ferah huzurla buyusun orda inşallah :)

kızlar en guvenılır sıte hepsıburada ama canıma okudu benım
hep anlatım yanlıs bı yataga tam ortopedık dıyo fırmayı arıyorum bıldıgın sunger!!!
3lu ıc camasırı setı sıparıs verdım acıklama 3lu set dıyo bana teklı gonderıyorlar!!
park yatagı 60 110 dıye aldım sonra 60 120 oldugunu fırmadan ogrendım aratıp duzeltrdım o bılgıyı
yanı ıyıce arastırıp gorup onaylamadan hepsıburadan almcaksın :)
e bebekten cok memnun kaldım dıger gun kapında sıparısın gerı ıadeler sorunsuz ..daybuday da oyle sorunsuz ıade etmıstım

bugun havuzlu hancıkarması yaptım yıne :) bebısın banyo setını hallettım ve bırkac ufak eksıgını
hem cok ucuz hem senı ıcıne cekıyo :)baktıkca doyamıyorsun :)
bebısın cok az eksıgı kaldı kendı eksıklerımıde bıtırsem artık alısverıs defterını kapıcam :)
darısı alısverıs telasında olanlara :) ev battı gıdıyor artık evı temzıleyıp yavrumun esyalarını koklayıp keyıf yapmak ıstıyorum

merhaba kızlar uzun zamandır gelemedik bizde hersey iyi gidiyor cok sukur babası ve oglus yanımda benden mutlusu yok yarın oglusla bulusma gunu umarım iyi haberlerle doneriz. opuyorum bebislerinizi

günaydın kızlar,

canım teknik servise gönderseydin keşke. avent pompa konusunda çok ilgili. benim bir arkadaşımın göğüs ucu yara oldu. atlatamadı emzirme acısını, sürekli sağdı. 3 kere bozdu pompayı, 3'ünde de yenilediler parçaları. hem de pompa tamirdeyken yedek pompa verdiler aynı gün.

ben de çok memnun kaldım. ilk emzirme döneminde haraptı göğüslerim. bir arkadaşım avent al, göğsü onun kadar nazik sağan yok dediği için aldım. hakikaten çok memnun kaldım. içinden çıkan başlıkla manuel pompa gibi de kullandım. bir de çok sessiz çalışıyor avent. saklama kaplarımız da aventti, içine direkt sağdık, başına emziğini takıp biberon gibi verdik. sutu kaptan kaba aktarmadık, ziyan etmedik.

ikiz bebek gelmiyorsa, tekli avent yetiyor aslında. ama yine de bakıp almak lazım tabii.

kolay gelsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…