2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
herkeslere günaydınlaaaaaaaaaaaaaaar
anne olacağımı öğrendiğim güne kadar kadın olmanın eziyet olduğunu düşünürdüm hep. hayatın yükünün çoğu üstümüzde çünkü. hala öyle. ama anne olmak kadar güzel bişey var mı? kadın olmasam nasıl anne olabilirdim
herkeslerin kadınlar günü kutlu olsuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuunnnnnnnnnnnnnnn

gunaydınnnnlaaar sevgılı mayıs annelerıı vee onların neşelı bocuklerııııı
oncelıklee kadınlar gunumuzzz kutlu olsuuunn
bıkac ay snra anneler gununun de en ozelını kutlayacagız ınsallah
kımımız kucagında yavrusuyla olacak hemde allahım nasıl bır mutluluk buuuuu

dun bende avent aldım manuel olanından :44:
ındırımde bulunca bıde nasıl sevındırık oldum bulunca atladım aldım ama baharcım memnun kalmamıs
bıraz kurcaladım mandalı cok hafıf gercekten he cekısı de baya yumusak
yenı dogum yapan bı arkadasım ılk olarak lansıloh manuel kullandı
daha snra daha pratık olur dusuncesıyle lansılohun cıft gogus elektrıklısını aldı
ancak onu suanda hıc kullanamıyomus tavsıye etmedı
makınayı cıkar kur bılmem ne uzun ıs usenıyosun dıyo bu kdr komplıke ugrasana kdr
manuel sak sak hemen sagıp verıyosun daha rahatmıs bosa aldım bunu bence oyle al dedı
bende onu dınleyerekk aldım :)
bıberonuda var dedıgın gıbı hemen takıp verebılıcez.
Ins memnun kalırızzz

Son düzenleme:
Gunaydın gece uykularımız artık yok denecek gıbı oglum rsmen hıc uyumuyo sureklı hareket halınde bakalım dogdugunda nasıl olacak bu sıpa hepınızı opuyoruz

Bayildim cok zevkli ve guzel hersey allah saglikla kullanmayi nasip etsin masallah tu tu :)
amın canımm ınsallah tesekkur ederım
teekkur ederım cnm cok sukur bıttı bıran once mutlaka kıyafetlerı yıka agırlastıkca cok zor oluyor ben utulerken mahvoldumm
Canım çok beğendim odanı özellikle dolabını nerden aldın acaba
tesekkur ederım cnm kendımız yaptırdık cnm hazır degıl mobılyamız
tesekkur ederım cnm kendım cızdım ıcını dısını:)
ben sallanır koltuk cok ıstedım ama yerım yok maalesef bebek odası ıcın oturma odasını ıptal ettım evım kucuk zaten kanepenın tekını verdım tekını de odaya gore kaplattım 2 lı koltuk yerıne salalanı tercıh ederdım ben
hepsi çok güzel bebişiniz güle güle sağlıkla kullansın işallah.
tesekkur ederım cnm
tesekkur ederım cnm hepsı hedıye toplasan 6 parca fln almsımdır ben
evet bıberon ısıtıcısı cnm oda hedıye:)ama ust komsum hıc memnun degıl hatta bana sakın alma cok gereksız demıstı kullanıp gorucez bakalım ıyıce arastır almadan bence
cnm ben gecen hafta gıttıgımde bas asagıdaydı daha donmez dedı.ama sanırım asagı donemsı son haftayı bıl bulabılıyormus
Allah gule gule kullanmayi nasip etsin:)
amin cnm tesekur ederım
merhaba kızlar uzun zamandır gelemedik bizde hersey iyi gidiyor cok sukur babası ve oglus yanımda benden mutlusu yok yarın oglusla bulusma gunu umarım iyi haberlerle doneriz. opuyorum bebislerinizi
cok guzel haberlele gel ınsallah

gunaydinn haftanin son gunu herkes mutludur kaynanam geliyor bugun tam 2-3 ay bizde artik dogumdan sonra cok durmaz insallah
gunaydıncanımmm allah kolaylık versın

sabah sabah cenem dustu haa
son bısey dahaaa
yaa benım bacaklarım acaıp kasınıyo kızlar yaa
su ayak bılegım ve cevresı uste dogruu derımı yuzucem nerdeyse
oyle tatlı kasınmak olmazzzz
nedırkı buu nedendırr bılemedım varmı yasayan :44:

nılos kız dıger topıge bak bısı sordum sanaa
bebıs hazırlıklarıo topacı

günaydın kızlar herkeslere hayırlı cumalar ve kadınlar gününüz kutlu olsun..
dün başka bir hastaneye ve başka bir doktora gittim..bebeğim benim diğer doktor ile hesabımdan 10 gün küçük çıktı..zaten ilk hamile kaldığımda yine bu hastaneye gitmiştim 3 kez onda da böyle küçük görünüyordu sonra medicanaya başladığımda bebeğim birden 10 gün büyük çıkmıştı ve çok sevinmiştim..şimdi aradan kaç ay geçti tekrar ilk geldiğim hastanede doğum yapmaya karar vererek buraya geldim ve bebek yine 10 gün küçük çıktı..doğum tarihine 20-22 mayıs dedi doktor, haliyle olduğum haftada geri gittim..gelişimi normal olduğu için korkmuyorum ama yine insanın içinde acaba'lar kalıyor..
kızlar bir de bebişim hala ters duruyor kafası midemde ayaklar aşağıda..doktor dedi ki son ayında da böyle durursa o zaman sezeryan mı olacak yoksa son ana kadar bekleyecekmisin karar veririz dedi..ben çok korkuyorum.dünden beri kafam bu duruma öyle takıldı ki ister istemez stres yapıyorum elimde değil..normal doğum çok istiyorum ama bebişin keyfi yerinde hiç dönecek gibi değil..gece elimi mideme koydum rahatsız olsun yer değişsin diye ama o elimi ittirdi sürekli hiç keyfini bozmuyo..acaba döner mi kızlar ne yapıcam ben sizlerin döndü mü??

usg den usg ye fark edıyor cnm ona pek takılma bence .benım bebegım normal dogum poısyonunu almıs ama ben normal dogummu yapıcam onu allah bılırbenım bılgıdım son ana kadar donebılırmıs cnm stres yapma kendını allah hayırlı dogumlar nasıp etsın hepımıze

günaydın kızlar bugün 6 yıldır çalıştığım büyük bir firma olan işyerimden bebeğim için ayrılıyorum dahası bugün izne ayrılıp 1 ay sonrada çıkışımı istiycem... 3000 kişilik bir yer burası ama tabiki herkesi dolaşmayacağım sevdiğim değer verdiğim tüm arkadaşlarıma vedaya çıkıcam birazdan zaten gebelikten yana bir duygusallığım var şimdi birde bu ağır olacak dua edin bana kızlar kolay atlatayım(((((

sağol tatlım ama elimde değil çok takıyorum..peki ne zaman döndü seninki canım hissettin mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…