- 13 Ocak 2010
- 3.288
- 3.506
- 698
- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #30.861
bakalım büyümüş müyüz
günaydın kızlar,
canım teknik servise gönderseydin keşke. avent pompa konusunda çok ilgili. benim bir arkadaşımın göğüs ucu yara oldu. atlatamadı emzirme acısını, sürekli sağdı. 3 kere bozdu pompayı, 3'ünde de yenilediler parçaları. hem de pompa tamirdeyken yedek pompa verdiler aynı gün.
ben de çok memnun kaldım. ilk emzirme döneminde haraptı göğüslerim. bir arkadaşım avent al, göğsü onun kadar nazik sağan yok dediği için aldım. hakikaten çok memnun kaldım. içinden çıkan başlıkla manuel pompa gibi de kullandım. bir de çok sessiz çalışıyor avent. saklama kaplarımız da aventti, içine direkt sağdık, başına emziğini takıp biberon gibi verdik. sutu kaptan kaba aktarmadık, ziyan etmedik.
ikiz bebek gelmiyorsa, tekli avent yetiyor aslında. ama yine de bakıp almak lazım tabii.
kolay gelsin.
amın canımm ınsallah tesekkur ederımBayildim cok zevkli ve guzel hersey allah saglikla kullanmayi nasip etsin masallah tu tu :)
teekkur ederım cnm cok sukur bıttı bıran once mutlaka kıyafetlerı yıka agırlastıkca cok zor oluyor ben utulerken mahvoldummCanım hepsi de çok çok güzel, güle güle kullansın paşanız inşAllah, güzel günlerde...
Sen epey bitirdin işlerini şimdi dinlenme vakti :)
Benim daha kıyafetler yıkanmadı bile. mobilyası ve halısı fln geldi ama henüz yerleştirilmedi alınanlar.
Daha bebek arabası yok yatak odası için beşik yada park yatak da almadım
Çok daha benim işim yani.. 37. haftaya kadar da çalışayım diyorum. yavaş yavaş yaparım artık inş. sağlığım izin verdiği sürece..
tesekkur ederım cnm kendımız yaptırdık cnm hazır degıl mobılyamızCanım çok beğendim odanı özellikle dolabını nerden aldın acaba
tesekkur ederım cnm kendım cızdım ıcını dısını:)Cok guzel olmus. Ozellikle dolabi cok kullanisli gorunuyor. Saglikla gule gule kullanin ins.
Bizde oda hazirliklari devam ediyor, bitince koyarim foto ama odaya 2li koltuk mu koysam, sallanan emzirme koltugu mu alsam karar veremedimfikri olan var mi?
tesekkur ederım cnmhepsi çok güzel bebişiniz güle güle sağlıkla kullansın işallah.
tesekkur ederım cnm hepsı hedıye toplasan 6 parca fln almsımdır benteşekkür ederim arkadaşlar kurulunca fotolarınıda yüklerim :)
cemre ve sahra ismini fetva.coma sordum uygun dedi cnm bnde sahrayı çok beğnyom ama eşim cemre diyo :)nasıl krr vericez bklım bugüne kadar hep rüyaydı ailemde rüya olcak sanıyo hep rüya diyorlar::)
http://www.kadinlarkulubu.com/images/smilies/2rh4cc0_th.jpg.gif
güle güle kullan canım :) maşallah bir sürü kıyafeti olmuş :) çekmecedecedeki biberon ısıtıcısımı bende almak istiyomda
cnm ben gecen hafta gıttıgımde bas asagıdaydı daha donmez dedı.ama sanırım asagı donemsı son haftayı bıl bulabılıyormusbugün doktora gittim bebeğim daha dönmemiş daha zamanı var dedi doktor 1449 gram mış biraz zayıf dedi ama sana çekicek dedi kilosu az ama zayıf durmuyo dedi doğumda 3 kilo falan doğarmış bende öyle doğmuşum
amin cnm tesekur ederımAllah gule gule kullanmayi nasip etsin:)
cok guzel haberlele gel ınsallahmerhaba kızlaruzun zamandır gelemedik bizde hersey iyi gidiyor cok sukur babası ve oglus yanımda benden mutlusu yok yarın oglusla bulusma gunu umarım iyi haberlerle doneriz. opuyorum bebislerinizi
gunaydıncanımmm allah kolaylık versıngunaydinn haftanin son gunu herkes mutludurkaynanam geliyor bugun tam 2-3 ay bizde artik dogumdan sonra cok durmaz insallah
nılos kız dıger topıge bak bısı sordum sanaa
bebıs hazırlıklarıo topacı
günaydın kızlar herkeslere hayırlı cumalar ve kadınlar gününüz kutlu olsun..
dün başka bir hastaneye ve başka bir doktora gittim..bebeğim benim diğer doktor ile hesabımdan 10 gün küçük çıktı..zaten ilk hamile kaldığımda yine bu hastaneye gitmiştim 3 kez onda da böyle küçük görünüyordu sonra medicanaya başladığımda bebeğim birden 10 gün büyük çıkmıştı ve çok sevinmiştim..şimdi aradan kaç ay geçti tekrar ilk geldiğim hastanede doğum yapmaya karar vererek buraya geldim ve bebek yine 10 gün küçük çıktı..doğum tarihine 20-22 mayıs dedi doktor, haliyle olduğum haftada geri gittim..gelişimi normal olduğu için korkmuyorum ama yine insanın içinde acaba'lar kalıyor..
kızlar bir de bebişim hala ters duruyor kafası midemde ayaklar aşağıda..doktor dedi ki son ayında da böyle durursa o zaman sezeryan mı olacak yoksa son ana kadar bekleyecekmisin karar veririz dedi..ben çok korkuyorum.dünden beri kafam bu duruma öyle takıldı ki ister istemez stres yapıyorum elimde değil..normal doğum çok istiyorum ama bebişin keyfi yerinde hiç dönecek gibi değil..gece elimi mideme koydum rahatsız olsun yer değişsin diye ama o elimi ittirdi sürekli hiç keyfini bozmuyo..acaba döner mi kızlar ne yapıcam bensizlerin döndü mü??
usg den usg ye fark edıyor cnm ona pek takılma bence .benım bebegım normal dogum poısyonunu almıs ama ben normal dogummu yapıcam onu allah bılırbenım bılgıdım son ana kadar donebılırmıs cnm stres yapma kendını allah hayırlı dogumlar nasıp etsın hepımıze
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?