2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

emınım zordur senın ıcın hakkında hayırlısı olsun ınsallah

benim de 28 haftada baş aşağı dönmüştü dün yine yan dönmüş sanırım sağlık ocağında kalbi göbek deliğimin üstünden duyuldu

Günaydınnn koca koca göbişlilerin kocaamaan sıpaalarıı
Biz haftalardır kendimle, evimle, eşimle, işimle boğuşup duruyorum
Hiç bakamadım buralara ama umarım hepiniz çok çok iyisinizdir
Benim şekerim çıktı ve geceleri 4 doz olarak insülin yapıyorum
Neysee bunada şükür kii Rabbim dermansız dert vermesinn
Ama şunu anladım benden fena iğneci olurmuş Eşim bilee duuurrr demesine fırsat kalmadan,Coooort diye sokuyorum hiiç bişi anlamıyorum elim hafif
Sıpamı sorarsanız caanlaar gayet iyi keyfi yerinde ama diyetten ötürü pek kızgın süreklii titrekk manda kıvamındaa göbişimii sürekli oynatıyorr gönnndeeerrr annnneee diyordaa ben hiiç oralı olmuyorumm zira 28+6ken 1761 gr çıktık (maşallah) 3 Hafta öndeyiz ve şeker oğlumun bu tostosluğu beni diyetisyene ordanda kuş gibi yemeye itti işte Ben diyorum bu cocukta şeker yok sadece kordonunu yemek boruma bağladııı loopp loppp kendi yedii hiiç esansıylaa ufak ufak tadıyla uğraşmadı
Geçen hafta gelseydim bunları ağlayarak ağlatırdım şimdi ki ruh halime baakk heyy gidii heeey

Tatttaaammm işte oğluşumm

uzun bir aradan sonra herkeslere kocaman bir merhaba.inşallah hepiniz çok çok iyisinizdir.
ben de izne ayrıldım,artık çok yorulmaya başlamışttım.izne ayrılan arkadaşlara hayırlı olsun.
bir çok arkadaşımız hazırlıklarını tamamlamış .Allah,

sağlıklı sıhhatli günlerde kullanmayı nasip etsin.
ben henüz hiçbi hazırlık yapmadım.fırsat bulamadım.izni bekledim.

çok geçmiş olsun.inşallah çabucak atlatırsınız,bu durumu.

Son düzenleme:
benim de 28 haftada baş aşağı dönmüştü dün yine yan dönmüş sanırım sağlık ocağında kalbi göbek deliğimin üstünden duyuldu
insan üzülüyor panik oluyor dimi, inşallah bu cuma gününün hürmetine hepimizin bebekleri baş aşağı döner de sezeryan olacaksa da bu kendi tercihimiz olur canım..
maaşallah oğluşuna canım..çok geçmiş olsun insülin ve diyetle kontrol almana sevindim.. rabbim bebeğine hayırlı ve sağlıklı olarak kavuşmanı nasip etsin..

canım bence fazla yeme. fazlası oksitosin hormonu salgılanmasına neden oluyormuş dolayısıyla erken doğum riskini arttırıyor. şu an da günde 1 tane yesen sana yeterli olacaktır diye düşünüyorum.
37. haftadan itibaren avuç avuç yeriz inş. ben de çok seviyorum deli gibi yiyebilirim.
bu arada Kudüs hurmasının İsrail den geldiğini bilmiyordum :26: bi daha almayayım bari

:) bizde kırklarelindeyiz:) burda oturuyoruz :) sen burda mısın

ben doğma büyüme pınarhisarlıyım:) ama üniversite de İstanbula geldim evlenipte buraya yerleştim. Annemler hala orda oturuyor . Sen kırklarelimisin yoksa iş sebebiyle mi ordasın?

üzülme canım bol bol yürü eğer doktor yasak koymadıysa. birden yüklenme ama hafta hafta arttırarak yürürsen inş. kolayca dönermiş. hiç bunu kafana takma. bi de bal, ceviz, muz, fındık ve günde 1 tane hurma ye bebeğin inş. gününü yakalayacaktır. benimkisi de hep geriden geliyordu. 3 farklı doktora gitmiştim üçü de aynısını demişti. çok şükür son zamanlarda gününü yakaladı. beslenmeme dikkat ediyorum hergün 2 ceviz, 3 fındık, 1 hurma, 1 tatlı kaşığı bal yiyorum. bu aralar günde 21 tane çekirdekli kuru üzüme başladım. hergün olmasa da sık sık tereyağ ve yumurta da yiyorum. geride olması sorun değil gelişimi güzelse ama ben önceden mide bulantılarım yüzünden doğru düzgün beslenemedim. son 2 aydır dikkat etmeye başladım. bi de iştahlıca balık yiyebilsem iyi olacak da ona ilgim hala geriye dönmedi

kimler gelmiş kimler hanfendü teşrif etmiş nihayetşaka bi yana kuzucum çok geçmiş olsuniğne yapmana üzüldüm ama oğluş sağlıklı olsunda gerisi önemli değil oğluşunada koskocaman bi maşallah diyorum ve bi boncuk konduruyorum

bakalım büyümüş müyüz

Büyümek ne kelime annesiii artıkk koca kız olmuşş maşallahh
Bi senin koca kız bi benim koca boğa ohhh

Doktora geldik bakalim nasilmisiz

İnşallahh güzel güzel haberlerle gelirsiniz canım

Oyyy sıpa büyümüşş yaa annesiii yesinlerr onun pipişinii
Şeker çıkmamasına okadar cok sevindim ki canım, şimdi keyif zamanı bide izne cıkk ohh tadından yenmez artık hamilelikk

selaammm gecmıse bakamadım 2 gundur yogunum odamız geldı cok sukur yerlestık buyrun fotoları :)

http://www.kadinlarkulubu.com/mayis...rinin-bebis-hazirliklari-29.html#post29215724

Maşallahh maşallahh subhanAllahhh canım
Sağlıklaa güzel kuzunuu büyüt mis gibi pak gibi odasında
Çok beğendim süper olmuşş odasıı
Rabbim sünetlik, damatlık odalarınıda göstersin inşAllah

canım stres yapma sakın. ultrasondan ultrasona değişebiliyor değerler. Bebeğinin gelişimi normalmiş zaten sorun yok yani. Bu arada benim bir arkadaşımın 37. haftaya kadar bebeği dönmemişti. Doktor böyle ise sezeryan yapacaktı. 37. hafta kontrole gittiğinde bir baktılar bebek dönmüş. Arkadaşım nasıl döndüğünü anlamadım bile demişti.

Ya daha çok erken 33-34 lerde hatta 38. haftada dönüyorlarmış genelde benimkide dönmemiş daha ama hiç takmıyorum ama senin bebişin kilosu falan haftasıyla uyumlumu yada diğer ölçümleri anlamadım niye ultrasonda bu kadar fark varki bende arada bir hem devlete gidiyorum normalde özele gidiyorum birde izmire gidiyorum ama hiç böyle bir fark çıkmadı acaba şimdi gittiğin yerdeki ultrasonda sorun falan olmasın belki ölçümleri yanlış falandır

Geçmiş olsun canım az kaldı ama üzme canını hiç ya bu şekerin bebeğe ne sıkıntısı oluyor insülin kullanmayıp diyet yapsan olmuyormu mesela yinede şükret bak bende hamileliğimin ilk günün itibaren kan pıhtılaştığı için iğne oluyorum ve iğne ins
ülin iğnesinden biraz daha büyük az kaldı artık inşallah bebişleri sağlıkla kucağımıza alırız.

çok geçmiş olsun.inşallah çabucak atlatırsınız,bu durumu.

İnşallah canımm, hamilelik şekeriymiş ilerde bebeğim ve bende bu sorun cıkmasın diye şimdiden önlem alıyoruz iştee

maaşallah oğluşuna canım..çok geçmiş olsun insülin ve diyetle kontrol almana sevindim.. rabbim bebeğine hayırlı ve sağlıklı olarak kavuşmanı nasip etsin..

Teşekkür ederim canım inşallah sağlıklada kucaklarımıza gelirler sıpalar
Şaka maka okadar az kaldı kiii haftaları nasıl devirdik
Şeker konusunada ben hiç takılmıyorum, dediğim gibi Rabbim dermansız dert vermesin buda geçer inşAllah
Sende bebişin dönmemesine hiç üzülme benim tospaa hala baş gelişli
Doktor hala istediğimiz pozisyonda erkenci değil yani dedii, bende peki ne zaman dönmesi gerek 32lerde bekleriz ama doğum anı bile dönen var oyüzden o zamana kadar bekleriz dedii, sende hiçç buna takılma kuzum

Amaan amaaan bende kimleri görüyorumm
Ne cok özledikk sizleri paşamlaa teyzeleriii, Geçer gider inşAllah canımm, bende ilk zamanlar dumurr olmuştum ama şimdii polyanna olarak geziyorum hiç takılmıyorumm
Bizde sizee kocamaaann bir öpücük konduruyoruzz analı-kızlıı

canım kafana takma zaten usg den usge ye cok degısıyo bu gun olayları
bebegının gelısımı normal onemlı olan buu massallah
donme konusuna gelınce benım doktorum 34. Haftaya kadar donecek bebek doner dedı.
Bu haftadan sonrada ımkansız degıl ancak nadıren donusler olabılıyor demıstı.
Senın daha vaktın var bunun ıcın doner belkııı kuzucuk telas yapma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…