- 9 Kasım 2010
- 8.410
- 32
- 358
- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #30.881
günaydın kızlar bugün 6 yıldır çalıştığım büyük bir firma olan işyerimden bebeğim için ayrılıyorum dahası bugün izne ayrılıp 1 ay sonrada çıkışımı istiycem... 3000 kişilik bir yer burası ama tabiki herkesi dolaşmayacağım sevdiğim değer verdiğim tüm arkadaşlarıma vedaya çıkıcam birazdan zaten gebelikten yana bir duygusallığım var şimdi birde bu ağır olacak dua edin bana kızlar kolay atlatayım(((((
günaydın kızlar herkeslere hayırlı cumalar ve kadınlar gününüz kutlu olsun..
dün başka bir hastaneye ve başka bir doktora gittim..bebeğim benim diğer doktor ile hesabımdan 10 gün küçük çıktı..zaten ilk hamile kaldığımda yine bu hastaneye gitmiştim 3 kez onda da böyle küçük görünüyordu sonra medicanaya başladığımda bebeğim birden 10 gün büyük çıkmıştı ve çok sevinmiştim..şimdi aradan kaç ay geçti tekrar ilk geldiğim hastanede doğum yapmaya karar vererek buraya geldim ve bebek yine 10 gün küçük çıktı..doğum tarihine 20-22 mayıs dedi doktor, haliyle olduğum haftada geri gittim..gelişimi normal olduğu için korkmuyorum ama yine insanın içinde acaba'lar kalıyor..
kızlar bir de bebişim hala ters duruyor kafası midemde ayaklar aşağıda..doktor dedi ki son ayında da böyle durursa o zaman sezeryan mı olacak yoksa son ana kadar bekleyecekmisin karar veririz dedi..ben çok korkuyorum.dünden beri kafam bu duruma öyle takıldı ki ister istemez stres yapıyorum elimde değil..normal doğum çok istiyorum ama bebişin keyfi yerinde hiç dönecek gibi değil..gece elimi mideme koydum rahatsız olsun yer değişsin diye ama o elimi ittirdi sürekli hiç keyfini bozmuyo..acaba döner mi kızlar ne yapıcam bensizlerin döndü mü??
çok geçmiş olsun.inşallah çabucak atlatırsınız,bu durumu.Günaydınnn koca koca göbişlilerin kocaamaan sıpaalarıı
Biz haftalardır kendimle, evimle, eşimle, işimle boğuşup duruyorum
Hiç bakamadım buralara ama umarım hepiniz çok çok iyisinizdir
Benim şekerim çıktı ve geceleri 4 doz olarak insülin yapıyorum
Neysee bunada şükür kii Rabbim dermansız dert vermesinn
Ama şunu anladım benden fena iğneci olurmuşEşim bilee duuurrr demesine fırsat kalmadan,Coooort diye sokuyorum hiiç bişi anlamıyorum elim hafif
Sıpamı sorarsanız caanlaar gayet iyi keyfi yerinde ama diyetten ötürü pek kızgın süreklii titrekk manda kıvamındaa göbişimii sürekli oynatıyorr gönnndeeerrr annnneee diyordaa ben hiiç oralı olmuyorumm zira 28+6ken 1761 gr çıktık (maşallah) 3 Hafta öndeyiz ve şeker oğlumun bu tostosluğu beni diyetisyene ordanda kuş gibi yemeye itti işte Ben diyorum bu cocukta şeker yok sadece kordonunu yemek boruma bağladııı loopp loppp kendi yedii hiiç esansıylaa ufak ufak tadıyla uğraşmadı
Geçen hafta gelseydim bunları ağlayarak ağlatırdım şimdi ki ruh halime baakk heyy gidii heeey
Tatttaaammm işte oğluşumm
Eki Görüntüle 651308 Eki Görüntüle 651307 Eki Görüntüle 651306
insan üzülüyor panik oluyor dimi, inşallah bu cuma gününün hürmetine hepimizin bebekleri baş aşağı döner de sezeryan olacaksa da bu kendi tercihimiz olur canım..benim de 28 haftada baş aşağı dönmüştü dün yine yan dönmüş sanırım sağlık ocağında kalbi göbek deliğimin üstünden duyuldu
maaşallah oğluşuna canım..çok geçmiş olsun insülin ve diyetle kontrol almana sevindim..Günaydınnn koca koca göbişlilerin kocaamaan sıpaalarıı
Biz haftalardır kendimle, evimle, eşimle, işimle boğuşup duruyorum
Hiç bakamadım buralara ama umarım hepiniz çok çok iyisinizdir
Benim şekerim çıktı ve geceleri 4 doz olarak insülin yapıyorum
Neysee bunada şükür kii Rabbim dermansız dert vermesinn
Ama şunu anladım benden fena iğneci olurmuşEşim bilee duuurrr demesine fırsat kalmadan,Coooort diye sokuyorum hiiç bişi anlamıyorum elim hafif
Sıpamı sorarsanız caanlaar gayet iyi keyfi yerinde ama diyetten ötürü pek kızgın süreklii titrekk manda kıvamındaa göbişimii sürekli oynatıyorr gönnndeeerrr annnneee diyordaa ben hiiç oralı olmuyorumm zira 28+6ken 1761 gr çıktık (maşallah) 3 Hafta öndeyiz ve şeker oğlumun bu tostosluğu beni diyetisyene ordanda kuş gibi yemeye itti işte Ben diyorum bu cocukta şeker yok sadece kordonunu yemek boruma bağladııı loopp loppp kendi yedii hiiç esansıylaa ufak ufak tadıyla uğraşmadı
Geçen hafta gelseydim bunları ağlayarak ağlatırdım şimdi ki ruh halime baakk heyy gidii heeey
Tatttaaammm işte oğluşumm
Eki Görüntüle 651308 Eki Görüntüle 651307 Eki Görüntüle 651306
hurmayı delı gıbı yıyorum bu ara cunku normaldede sevdıgım bı tad:)
ama kudus hurması amıyorum guzel ama malesef kudus degıl ısraılden gelıyor
kuru sert uzun olanları var ıstanbulda tatbak magazalarına 20 tl kg su gelıyo ondan alıyorum
cıft tek bılmıyordum yıyordum bundan sonra tek rakamda bırakcam enaz 5 yerim :)
:) bizde kırklarelindeyiz:) burda oturuyoruz :) sen burda mısın
dün başka bir hastaneye ve başka bir doktora gittim..bebeğim benim diğer doktor ile hesabımdan 10 gün küçük çıktı..zaten ilk hamile kaldığımda yine bu hastaneye gitmiştim 3 kez onda da böyle küçük görünüyordu sonra medicanaya başladığımda bebeğim birden 10 gün büyük çıkmıştı ve çok sevinmiştim..şimdi aradan kaç ay geçti tekrar ilk geldiğim hastanede doğum yapmaya karar vererek buraya geldim ve bebek yine 10 gün küçük çıktı..doğum tarihine 20-22 mayıs dedi doktor, haliyle olduğum haftada geri gittim..gelişimi normal olduğu için korkmuyorum ama yine insanın içinde acaba'lar kalıyor..
kızlar bir de bebişim hala ters duruyor kafası midemde ayaklar aşağıda..doktor dedi ki son ayında da böyle durursa o zaman sezeryan mı olacak yoksa son ana kadar bekleyecekmisin karar veririz dedi..ben çok korkuyorum.dünden beri kafam bu duruma öyle takıldı ki ister istemez stres yapıyorum elimde değil..normal doğum çok istiyorum ama bebişin keyfi yerinde hiç dönecek gibi değil..gece elimi mideme koydum rahatsız olsun yer değişsin diye ama o elimi ittirdi sürekli hiç keyfini bozmuyo..acaba döner mi kızlar ne yapıcam bensizlerin döndü mü??
emınım zordur senın ıcın hakkında hayırlısı olsun ınsallah
bakalım büyümüş müyüz
Doktora geldik bakalim nasilmisiz
slm hanımlar bayadır takıp edemıyordum bazen de gırıp cıkıyordum şükür bizde herşey yolunda sıpam buyuyor
Salı gunu şeker yuklemem vardı 119 cıktı onu da atlattık bır oglumun gelmesı kaldı
Eki Görüntüle 651007
geçmişe donup bakamadım ıns herkeste hesey yolundadırr
oglumla hepınızı opuyoruz
selaammm gecmıse bakamadım 2 gundur yogunum odamız geldı cok sukur yerlestık buyrun fotoları :)
http://www.kadinlarkulubu.com/mayis...rinin-bebis-hazirliklari-29.html#post29215724
Büyümek ne kelime annesiii artıkk koca kız olmuşş maşallahh
Bi senin koca kız bi benim koca boğa ohhh
İnşallahh güzel güzel haberlerle gelirsiniz canım
Oyyy sıpa büyümüşş yaa annesiii yesinlerr onun pipişinii
Şeker çıkmamasına okadar cok sevindim ki canım, şimdi keyif zamanı bide izne cıkk ohh tadından yenmez artık hamilelikk
Maşallahh maşallahh subhanAllahhh canım
Sağlıklaa güzel kuzunuu büyüt mis gibi pak gibi odasında
Çok beğendim süper olmuşş odasıı
Rabbim sünetlik, damatlık odalarınıda göstersin inşAllah
çok geçmiş olsun.inşallah çabucak atlatırsınız,bu durumu.
maaşallah oğluşuna canım..çok geçmiş olsun insülin ve diyetle kontrol almana sevindim..rabbim bebeğine hayırlı ve sağlıklı olarak kavuşmanı nasip etsin..
kimler gelmiş kimler hanfendü teşrif etmiş nihayetşaka bi yana kuzucum çok geçmiş olsun iğne yapmana üzüldüm ama oğluş sağlıklı olsunda gerisi önemli değil oğluşunada koskocaman bi maşallah diyorum ve bi boncuk konduruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?