2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
merhaba kızlar nasılsınız , nst güzel çıktı ,accık kafası büyük dedi bende takıldım neden nasıl birşey olmaz dedi , babasıda benimkide büyük kız aynı ben zaten boy pos dedi rabbim sağ salim doğurmayı nasip etsin

bu arada bim sabo terlikler çok güzel ,

Rabbim tüm hamilelere her işini, doğumunu kolaylaştırsın zorlaştırmasınn
Ama cok sıkıntı yapma dönmezsede canım neticede öyle yada böyle bu bebek cıkacak ordann kısmetimizde hangisi hayırlı ise öyle olsun
Şekerde babamda olduğu için cok sıkı takipte tuttu doktorum çünkü babadan ve akrabalarından geçermiş daha cok
İnşallah hamilelik şekeri olarak kalır tek isteğim o
Benim bebenin başı midemde canım usgye aldığı zaman doktor direk kafasını görüyoruz hemen

Son düzenleme:
sen o duduk babanneyı bana getır bı corttta benden olsun
hokkalı ıgnelerden soooyle
bu ne dusuncesızlık yahuuu
allah akıl fıkır versınn boylelerıne

Babaanne mi hani nerdee
Şimdiden bebişime diyorum bu konuşan kadın babaannen değil o bir cadı onun kucağında ağlayacaksın durmayacaksın diye (Nasıl fesat anneyim dimi ) Ama oda hakediyorr piss kadın öcü kadın cadı kadınn puuuu onaa

cici hepsi böyle bunların uyuzlar napacaksın

Son düzenleme:

işle yavrum şımdıden tabı bılsın yavrucak dogruyu egrıyı
bende valla bırıne kızınca kızıma tembıhlıyorum
dovcez hepsını sen bı gel hele dıyorum

bıde koca tarafına genelde antıpatı olur ya ne bılıyım halaya babanneye anneden dolayı sanırım
gecen gorumcem dıyokı ''ayy halalar pek sevılmez bıze teyze desın ne olur oyle alıstıralım''
ıyıce kırdılar kafayı hadı hayırlısı

inşallah ateş ölçere hiç ihtiyacın olmaz bende piişik kremi yerine pehlivan kızımı zeytinyağıyla yağlıycam
ablamda oğluşuna yaptı ben birgün ,çükünde yada totosunda kızarıklık görmedim gerçekten işe yarıyor denenmiştir

ben öyle alengirli pasta tarifi de istemiyom alt tarafı bayatlamayan poğaça ve açma adam tanıyoda beni ,,bana balık tutmayı öğretmiyo balık veriyo hep ona bağımlı kalayım istiyo uyuz

ay bu kaynanalar pamuktan imal edilseler dahi ,hepsi aynı cins ...hepsinin canı cehenneme bide benimki 40 gün boyunca yanımda kalcak biri beni vursun kafamdan

sayılı gun ıns cabuk gecer yavrum metiiin ol emi

40 gün tahammül edemem ben ya 5 ,,10 ,,18 gün kalsın sonra herkes kendi çöplüğüne

ay ben bebeğimlemi uğraşıcam yoksa onlamı

zaten uykusuzluktan kafam bi dünya olcak ,,bide kalk prenses hazretlerine yemek yap çay yap ..belki benim hiç halim olmaycak,,
belki ekmek peynir yiycem ama mecburen yemek yapmak zorundayım

Ya yine dayanamadım daybudayde garage indirimi var yine % 95 varan bebe chocolatenin şortlu kısa kollu tulumları 7.95 3 tane tulum aldım birde bermuda pantolon vardı oda 7,95 onuda aldım geçen alışverişimdende 6 lira hediye çekim vardı onları kullandım kargoda yok düşünün 25 liraya 3 şortlu tulum 1 tanede pantolon aldım ayrıca şortlu tulumları burda sordum 2 mağzaya 25-30 tl arası fiyatları çok mutluyum gerçi kocam bu ayki ektreyi görünce ben kadar mutlu olmıycak galiba:18::18::18::18:dayanamadım daha 2 gün önce dünya kadar alışveriş yapmıştım

güle güle giysin oğluşun totoşunda paralansın inşallah eşin faturayı görünce ,nerden aldım bu teknolocik kadını diycek

Merhaba hamişler biz 30.cu haftamıza girdik
kızım da ben de çok iyiyiz toplamda 4 kilo aldım hiç bir şikayetimiz yok biraz iştahımız açıldı ama olacak o kadar
çok az zaman kaldı kavuşmamıza
umarım hepiniz iyisinizdir iyi sohbetler

çok zor anlayabiliyorum.o durum galiba 30. haftadan sonra hepimizde var.
ben de sabahtan çarşıya çıkmıştım.halbuki kahvaltımı falan iyice yapmıştım.bir saat dolaştım,senin hesap kolumu kaldıracak halim yok.
daha gidip anaokulundan çocuğu alıcam,yemek yapıcam...............................
şöyle bi yatsam,dinlensem sonra enerjik bir şekilde kalksam.
çalışıyormusunuz hala,öyleyse daha zor.Allah kolaylık versin.

sağol tatlım ama elimde değil çok takıyorum..peki ne zaman döndü seninki canım hissettin mi ?

canım 2 hafta once fln dı yanlıs hatırlamıyorsam bı sabah sancı gırdı ve cok bulantım oldu kı hamılelıgım boyunca bulantı hıc yasamadım nerdeyse o gun doktora gıttıgımde bebegın basının catıda oldugunu soyledı doktorum tahmınım o zmn dondugu ama emın degılım gecen haftakı kontrolde ıse basının yıne caıda oldugunu ve daha donmeyecegını soyledı doktorum

maşşallah sağlıkla işallah..

sorma cnm zaten bebekler en cok uykluda buyuomus anne uyurken ,ben 6da kalkıorumm söve söve
az kalmıs sanada cnm ızne ayrılınca daha ıyı beslıcek sıpaları ınsallah

cici hepsi böyle bunların uyuzlar napacaksın

hepsi öylee değil tatlış benimki sakindir şimdiden torunun kocaman altınını bile hazır etti:))) görümcelerim bebeğin herşeyin aldı bana

birşey bırakmadılar giyeceklerinden bebek odasına beşiğine herşeyi aldılar benden bile hevesliler:)

4 müüüüü maşallah sen hiçbirşey yemedin mi cnm yaa maşallaaaaah ben 10 kilo aldım 32. haftam daha 15 le bitiriirsemm çook mutlu

olucam allahtan 1,70 boyumda görünmüyor:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…