- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #30.921
canım bunu şimdiden öğrenmen iyi oldu buna göre şekerinize hep dikkat edersin şeker çok sinsi bir hastalık çünkü..bilirsen kontrol altında tutuyorsun sorun olmuyor ama haberin yoksa o zaman tehlikeli işte..çok sevindim erken öğrenmene ve önlem almana..rabbim acil şifalar versin ve başka sıkıntı vermesin inşallah sizlere..
evet canım haftaları devirdik ben az kaldı diyordum ama 10 gün geriye gittim dünkü hastaneden sonracanım senin oğluş baş gelişli derken başı midende mi alt tarafında mı? başı aşağıdaysa ters değil normal doğum zaten tatlım..evet canım son ana kadar bekleyelim kuzuların dönmesini hemen sezeryan kararı vermeyelim :18: bu mübarek günde hepimiz için dua ettim..kabul olur inşallah..
sen o duduk babanneyı bana getır bı corttta benden olsun
hokkalı ıgnelerden soooyle
bu ne dusuncesızlık yahuuu
allah akıl fıkır versınn boylelerıne
Babaanne mi hani nerdee
Şimdiden bebişime diyorum bu konuşan kadın babaannen değil o bir cadı onun kucağında ağlayacaksın durmayacaksın diye(Nasıl fesat anneyim dimi ) Ama oda hakediyorr piss kadın öcü kadın cadı kadınn puuuu onaa
Babaanne mi hani nerdee
Şimdiden bebişime diyorum bu konuşan kadın babaannen değil o bir cadı onun kucağında ağlayacaksın durmayacaksın diye(Nasıl fesat anneyim dimi ) Ama oda hakediyorr piss kadın öcü kadın cadı kadınn puuuu onaa
Evet orası öyledee içimde bir oturan boğa var ki sorma Melekim yaa
Yarım saat yürüsem 31. dkka oturuyorr şeyimee hareket sıfır bendee bide totosumudur, kafasımıdır dayıyorr bi tarafımaa
Bende üstten itiyorum oğlum ordan çıkamazsınn dayanma diyee 2. saniye cuuppp indiriyorr totoyu başıı
Asii gençlik anacımm
Benimde sorumluluğum cicileri olduBu cocuk yıkanmayacak, bu cocuk kremlenmeyecek, ateşi cıkmayacak ki ateş ölçeri olmayacak Neyse Rabbim sağlık ve manyyy versin herşey olur dimii
Kızz verirler miiSen belkiii rakipsinn belki aynısını yapacaksınn
Onlarında ekmek parasııBenim teyzem kocamdan cok sevdiği pastanın tarifini öğrenmesini istedide 1 sene geçti üstünden hala imalatı arayıpta soracakk tek dediği truflu pastaa
ay bu kaynanalar pamuktan imal edilseler dahi ,hepsi aynı cins ...hepsinin canı cehennemebide benimki 40 gün boyunca yanımda kalcak biri beni vursun kafamdan
wıııyyy allah kurtarsın bacım
amin kuşum aminben bir kader mahkumuyum
sayılı gun ıns cabuk gecer yavrum metiiin ol emi
Ya yine dayanamadım daybudayde garage indirimi var yine % 95 varan bebe chocolatenin şortlu kısa kollu tulumları 7.95 3 tane tulum aldım birde bermuda pantolon vardı oda 7,95 onuda aldım geçen alışverişimdende 6 lira hediye çekim vardı onları kullandım kargoda yok düşünün 25 liraya 3 şortlu tulum 1 tanede pantolon aldımayrıca şortlu tulumları burda sordum 2 mağzaya 25-30 tl arası fiyatları çok mutluyum gerçi kocam bu ayki ektreyi görünce ben kadar mutlu olmıycak galiba:18::18::18::18:dayanamadım daha 2 gün önce dünya kadar alışveriş yapmıştım
bugün kontrolumuz var. bebişimizin videosunu alıp birkaç saniyelik hareketlerini izlicez yine. kızlar 6 aydan sonrası çok zor geçti benim için. hareket kabiliyetim yok denecek kadar az. kendimi aciz hissediyorum. yardımsız çorap bile giyinemiyorum neredeyse. önceden 10 dk da hazıranıp evden çıkardım şimdi 1 saat bile yetmiyor her yere geç kalıyorum. evden çıkmadan yoruluyorumm bile. bir an önce zaman geçsin bebeğimi kucağıma alayım diye sabırsızlanıyorum.
sağol tatlım ama elimde değil çok takıyorum..peki ne zaman döndü seninki canım hissettin mi ?
insan üzülüyor panik oluyor dimi, inşallah bu cuma gününün hürmetine hepimizin bebekleri baş aşağı döner de sezeryan olacaksa da bu kendi tercihimiz olur canım..
maaşallah oğluşuna canım..çok geçmiş olsun insülin ve diyetle kontrol almana sevindim..rabbim bebeğine hayırlı ve sağlıklı olarak kavuşmanı nasip etsin..
sorma cnm zaten bebekler en cok uykluda buyuomus anne uyurken ,ben 6da kalkıorumm söve sövebende erken ayrılacagım canım 2 nısan benımde ama doktorum 25-27 mart arası gel yazalım dedı 27sine randevu aldım bende
işe zorla gıdıp gelıyorum gece uykularım neredeyse sıfır dıyebılırımm
oglum hıc uyutmuooo tepınıp duruyooo ya da hıckırık tutuyooo o uyusa bıle bu sefer de ben wc ıcın kalkıyorum sabah 5 gıbı uyuyabılıyorum 7de de kalkıp ıse gıtmem gerekıo :26:
mart sonu sınav oldugu ıcın ıs yerı cok yogun hıc cekılmıo gerçi yogunluk bıtecek ben ızne ayrılacamm:26::26::26::26:
canım wvde alaturka yer tuvaletınde idrarını yaparken vajıyı tut bıraz bırak bunu yapaıblıyorsan tam o esnada
kergel egsersızı bu ıste:)
hurmayı delı gıbı yıyorum bu ara cunku normaldede sevdıgım bı tad:)
ama kudus hurması amıyorum guzel ama malesef kudus degıl ısraılden gelıyor
kuru sert uzun olanları var ıstanbulda tatbak magazalarına 20 tl kg su gelıyo ondan alıyorum
cıft tek bılmıyordum yıyordum bundan sonra tek rakamda bırakcam enaz 5 yerim :)
ya bende 10 gundur falan gunde bır kac defa adet sancısı gıbı belden bı agrı asagı dogru ınıyor
yalancı sancılar galıba ama dıyorum gercegı nasıl olucak :)
cnm hurmayı gunde 1-2 den cok yeme sancılara oda neden olmus olabılır
ama normalmiş bu sancılarda dr amca ole dedi
maşşalahh paşaya annesiGünaydınnn koca koca göbişlilerin kocaamaan sıpaalarıı
Biz haftalardır kendimle, evimle, eşimle, işimle boğuşup duruyorum
Hiç bakamadım buralara ama umarım hepiniz çok çok iyisinizdir
Benim şekerim çıktı ve geceleri 4 doz olarak insülin yapıyorum
Neysee bunada şükür kii Rabbim dermansız dert vermesinn
Ama şunu anladım benden fena iğneci olurmuşEşim bilee duuurrr demesine fırsat kalmadan,Coooort diye sokuyorum hiiç bişi anlamıyorum elim hafif
Sıpamı sorarsanız caanlaar gayet iyi keyfi yerinde ama diyetten ötürü pek kızgın süreklii titrekk manda kıvamındaa göbişimii sürekli oynatıyorr gönnndeeerrr annnneee diyordaa ben hiiç oralı olmuyorumm zira 28+6ken 1761 gr çıktık (maşallah) 3 Hafta öndeyiz ve şeker oğlumun bu tostosluğu beni diyetisyene ordanda kuş gibi yemeye itti işte Ben diyorum bu cocukta şeker yok sadece kordonunu yemek boruma bağladııı loopp loppp kendi yedii hiiç esansıylaa ufak ufak tadıyla uğraşmadı
Geçen hafta gelseydim bunları ağlayarak ağlatırdım şimdi ki ruh halime baakk heyy gidii heeey
Tatttaaammm işte oğluşumm
Eki Görüntüle 651308 Eki Görüntüle 651307 Eki Görüntüle 651306ölçumler benzıo kızımla
ama 1.90 lık babaya ragmeb bıtek flsi tam haftasında cıkıo..ben 1.65 im bana cekmiş kızım herhal
drumuz bide sey dedi clexan(kan sulandırıcı) vucuttakı kalsıyumu azaltıomuş.
bende hemen ona yordum
şeker içinde nasılsa sadece gebelıkle sınırlı cnm gelıp gecıcek bende iğne yapck yer kalmadı artık
Ya yine dayanamadım daybudayde garage indirimi var yine % 95 varan bebe chocolatenin şortlu kısa kollu tulumları 7.95 3 tane tulum aldım birde bermuda pantolon vardı oda 7,95 onuda aldım geçen alışverişimdende 6 lira hediye çekim vardı onları kullandım kargoda yok düşünün 25 liraya 3 şortlu tulum 1 tanede pantolon aldımayrıca şortlu tulumları burda sordum 2 mağzaya 25-30 tl arası fiyatları çok mutluyum gerçi kocam bu ayki ektreyi görünce ben kadar mutlu olmıycak galiba:18::18::18::18:dayanamadım daha 2 gün önce dünya kadar alışveriş yapmıştım
hayırlı olsun cnmm sormaa cnmm onca sey aldıkk halaaa alacaklar bıtmedii
ben cok kıyafet almadım 3-4 takım seklınde 0-3 ay aldım , yazlıkların cıkmasını beklıorum 3-6 ay alıcam nısan gibi
cici hepsi böyle bunların uyuzlar napacaksın
Merhaba hamişler biz 30.cu haftamıza girdik
kızım da ben de çok iyiyiz toplamda 4 kilo aldım hiç bir şikayetimiz yok biraz iştahımız açıldı ama olacak o kadar
çok az zaman kaldı kavuşmamıza
umarım hepiniz iyisinizdir iyi sohbetler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?