- 13 Ocak 2010
- 3.288
- 3.506
- 698
- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #30.961
off bişi demedi o konuyla ilgili kaldık yine kızlar bende ne kadar çok umutlandım ya hu.
Anammmmmm durun konuşma bitmemiş canlı yayına tekrar girdi belki bişi der
dememiştir. gazetelerde bişey yok. açıkçası yasanın çıkacağını da pek sanmıyorum nedensededi mi? Dedi mi?
dedi mi? Dedi mi?
selam anneler ve tatlı tırtıllarıı
şimdi arkadaşımdan güzel bir haber aldım 36. haftasındaydı bugün doğum yapmıışşşş
daha akşam konuşmuştuk oysa haftasonu mutfağa badana yaptırıp derin temizliğini bitircektiii ama sıpa dayanamamışş 10 nisanda gelicektiii güyaa ayy bende çok heyecanlandım duyunca son 1 aya bişey bırakmayın kızlarr ne olur ne olmazzz
MERHABA kızlar..doktordan yeni geldim...benim paşa 1.600gr agırlıgındaymıs...masallah tü tü tüüüü..ama canım sıkıldı paşa makat gelişiymiş...bas yukarda ayaklar asagıda.....eger dönmezse sezeryan dedi...offff... moralim bozuldu.........kızlarrr döner mi acepp normal dogum pozisyonuna şu 2.5ay icersinde inş...cok da ümitli bir sekilde gitmiştim doktora ne umdum ne buldum............:2::2::2::2:
Bebek nasilmis Peki, bir ay erken gelince kuveze Falan koymamislar degil mi? Umarim arkadasininda bebeginde keyfi yerindedir.
ikisini de iyi gördüm bebişimiz erken doğmasına rağmen 3.200 doğmuş tosuncuk maşallah küvezde değildi akciğer gelişimi tamamlanıyor sanırım 36. haftada:44:
çoğu annemizin bebeği makat gelişi sanırım ve herkes stres yapmaya başladı bu durumu... benim bebeğimde tersti sonra baş aşağı döndü fakat yeniden makat gelişi olmuş olabilir. bu haftalarda çoğu makat gelişi oluyor sanırım, o yüzden hiç birimiz canımızı sıkmayalım dostlar... bütün ters duran bebekler için Dön Bebeğim (Tarkan) - YouTube :)
Bebek nasilmis Peki, bir ay erken gelince kuveze Falan koymamislar degil mi? Umarim arkadasininda bebeginde keyfi yerindedir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?