2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
off bişi demedi o konuyla ilgili kaldık yine kızlar bende ne kadar çok umutlandım ya hu.

anammmmmm durun konuşma bitmemiş canlı yayına tekrar girdi belki bişi der

Son düzenleme:
selam anneler ve tatlı tırtıllarıı

şimdi arkadaşımdan güzel bir haber aldım 36. haftasındaydı bugün doğum yapmıışşşş

daha akşam konuşmuştuk oysa haftasonu mutfağa badana yaptırıp derin temizliğini bitircektiii ama sıpa dayanamamışş 10 nisanda gelicektiii güyaa ayy bende çok heyecanlandım duyunca son 1 aya bişey bırakmayın kızlarr ne olur ne olmazzz

LCWaikiki.com - LC WAIKIKI Gecelik - Red

Kızlar gecelik almayanlara bunu tavsiye ederim ben lcw nin internet sitesinden aldım 2 günde elime geçti kargoyla 30 tl ye geldi small beden aldım 1.60 boyundayım 62 kilo oldum şu anda ve beden tam oldu çok sevimli başındaki saç bandıyla birlikte geliyor çok beğendim valla kumaşı falan süper çarşıdaki mğzaları gezdim 45-50 civarıydı fikir olsun sizede diye paylaşayım dedim.

Valla ben vazgeçtim artık bu yasayı beklemekten, her türlü ücretsi izin kullanmayı düşünüyorum zaten. 2 ay eksik, 2 ay fazla. Çok bişey değişmeyecek. Koyverdim gitti :)))

Bu arada 3 gündür çokbaş ağrım oldu tansiyonumu ölçtürdüm normal çıktı ama tedirgin olduk dr gittin bugün oğluşum uyuyordu 1366 gr olmuş maşallah hala kafası yukarda ben aşağı dönmüştür belki demiştim ama dönmemiş olsun napalım daha çok var döner belki Allah sağlık versinde önemli değil

MERHABA kızlar..doktordan yeni geldim...benim paşa 1.600gr agırlıgındaymıs...masallah tü tü tüüüü..ama canım sıkıldı paşa makat gelişiymiş...bas yukarda ayaklar asagıda.....eger dönmezse sezeryan dedi...offff... moralim bozuldu.........kızlarrr döner mi acepp normal dogum pozisyonuna şu 2.5ay icersinde inş...cok da ümitli bir sekilde gitmiştim doktora ne umdum ne buldum............:2::2::2::2:

çoğu annemizin bebeği makat gelişi sanırım ve herkes stres yapmaya başladı bu durumu... benim bebeğimde tersti sonra baş aşağı döndü fakat yeniden makat gelişi olmuş olabilir. bu haftalarda çoğu makat gelişi oluyor sanırım, o yüzden hiç birimiz canımızı sıkmayalım dostlar... bütün ters duran bebekler için Dön Bebeğim (Tarkan) - YouTube :)

Bebek nasilmis Peki, bir ay erken gelince kuveze Falan koymamislar degil mi? Umarim arkadasininda bebeginde keyfi yerindedir.

Selamlar
merak etmeyin döner insallah
benimde bu pozisyondaydi gecen hafta doktora gittim normal dogum pozisyonu almis
Rabbim herseyi bi duzen icerisinde yaratmis aksi bir durum olmadigi surece bu sekilde devam eder ins.

Bebek nasilmis Peki, bir ay erken gelince kuveze Falan koymamislar degil mi? Umarim arkadasininda bebeginde keyfi yerindedir.

ikisini de iyi gördüm bebişimiz erken doğmasına rağmen 3.200 doğmuş tosuncuk maşallah küvezde değildi akciğer gelişimi tamamlanıyor sanırım 36. haftada:44:

İnşallah 33. Haftaya kadar döner dedi benimkide dönmemiş dün yan duruyordu kafası da ayaklarıda yukardaydı nasıl oluyorsa doktor öyle dedi

Canım 36 haftalık bebek gelişimini tamamlıyor küveze alınmıyor benim arkadaşımda 36. haftada doğurdu maşallahı var hiç sıkıntısı olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…