2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

canım stres etme desemde edıceksın bende yavrumu 2 3 hafta oncesınekadar altta hıssederken sımdı hep yukarda hısedıyorum
adım gıbı emınım donmedı :) ama son haftaya kadar yapılan ne catı muayenesı ne bebısın durusu onemlı degıl
hersey son haftada hatta dogum anınd abellı oluyor
senın yapabılcegın kergel esgersızlerı ve ve kedı hareketı notlarda paylasmıstım
bebegın kanala gırmesı ıcın yapılıyor secde pozısyonu gıbı bıde dık oturmak kesınlıkle yatar sekılde degıl
ultrason goruntulerı acayıp canım yengemd e hep dıyorum ya dogumdan hemen once 4 kg yakın dedıler dogumda 3 kg dogdu :)

egıtımde ebemız abartmadan ıstedıgımızı ornek mesela maydanoz ılk aylarda ay yeme rahmı acar narda oyle dedıler
ben nar eksısı salatama maydanonu hem kahvaltı hem salatama kullandım hep kullanıyorumda
hurmayıda en bastan berı ar a ara tuketıyordum bu aralar cnaım ceker oldu her gun olmasada aklıma geldıkce yıyorum
yanı asırı abartmadıkca yenenden bısey olmaz canım dktorum ve ebem bu konuda benı rahatlattı sağolsunlar
bende nette gormustum o hurmayı cok severım ama ısgal ettıkelrı toprakalrda yetıstırıp
bızlere satıp para kazanıyorlar işte bıd e onların mahsullerıne guvenemem en ıyısı mekke medıne hurması
bıldıgınden sasmıcan:)

ah canım okadar hareketlı ben acık yuyreyım nefes nefeseyım asırı kalp carpıntım var
bunlar normal :) dogum sonrası gecıcek inşalah ozlemle beklıyorum

nbrr kıslaarrr oku okuu zor bıtırdım sonlara doğruu
gözüm şaştı
yahu bu cocukk akşamları benım ağzıma cıkıo resmen
plesantaya gecınceye kadar bekleyemıo yemekler herhal
apartta beklıo ssankii
hele hapsurmakk abuuu karnıma dıkenler batıo sanki cenın pozısyonunda hapsırıorum
ama nafıle
sanırım artık ördek gıbı yuruomuşum oyle soyledı esim
çok komıikmişim
napım dedım kapanmıo bacaklar cocugun kafassınımı sıkıstıriim zorlayıp
bıdew karnım dısarı doğrı cıkmıo benım içerıye doğru buyuo sanırımm
vee mideminn kapasitesi azaldı iyice iştahım gitti
offff valla yazarken yoruldumm nınelere döndüm valla
şikayet etmıorum bu gunlerıme şükürrr dıorum ama yazınca bı tahatladım agrılarım azaldı sankımm

slm arkadaşlar meltem adında bi arkadaşımız için 41 hamileden ayetel kürsi topluyoruz.yardımcı olurmusunuz?okuyan arkadaşlar beğene basmaları yeterli şimdiden teşekkürediyorum.

hapşırıklar beni de mahvediyooor( birde gebeliğin başından beri burun akıntım ve hapşırıklarım var günde en az 15 belki 20 kez hapşırıyorum gebelik gribi olmuşum bitince o da bitecekmişşş(

kızlar esımı alısverış lıstesıyle dısarı ugurluyordum ust komsu kapıyı actı hamılelıgımı sordu nasılsın falan dıye . kac aylık oldun dedı 7 aylık dıyınce bı anda pişman oldum dedıgıme hanı karnın nerde gorunmuyor dedı 10 kg yakın aldım dedım hıc bıyerınde bısey yok dedı ama masallah dedımı bılmıyorum son ayda cıkar bakam bu halıme dedım anneme cekmıısm oda boyleydı kı cıdden annemde bekar kı dıye ıstenmıstı 7 aylık hamıleyken ve 7. cocuguna :) velhasıl oda normal dogumla 4.8 gram bebegını dogurmus 24 kg almıstım dedı egıtımde ebemın dedıklerını o aynen uygulamıs sancılar 5 dk ara ıle gelmeden gıtmemıs doktora ve ılık dus ama saclar yıkanmıcak usutmıcez bunu ebede demıstı bol bol sancı anında dusun altında durmak cok ıyı gelıyormus tabı bırı dusun onunde beklıcek bızı.. bol bol ogut verdı sağolsun sızınle paylasıyım dedım :)

ay bu kaynanalar pamuktan imal edilseler dahi ,hepsi aynı cins ...hepsinin canı cehenneme bide benimki 40 gün boyunca yanımda kalcak biri beni vursun kafamdan

Hic gulesim yok tu bu ara sizin yazilari okurken Kaynana aramasin mi napiyosun diyo bana bende seni dusunuyodum dedim hepsi ayni heralde bunlarin benim bide 2 tane ama gercek jaynanam yine biraz iyi bizi dusunuyor dua ediyor bu uvey berbat fesat :/

herkese merhabalarrrr...ya kızlar yarın kısmet olrsa hem oğluşumun hemde kndi eksklerimi almk için alışverişe çıkcaz ama nelerdi bu ekskler aklıma biri gelse dgeri gelmio.)))geçmiş sayfalrda pylşılmştı ama bkmaya çlştm valla bulmk mümkün olmadı.))) şu alınması gereken şeyleri kim paylşmştıııı lütfennnn bi yardımmmm...

Bugün kızımı görmeye abisiyle gittik:))29+4 günlük kızım,1610 gram ve 40 cm çıktı..

Son düzenleme:

cnm aynen bende oyleyım 7 kılo aldım
ama karnım hiç 7 aylık gıbı değil 4 aylık gıbı fılan dıolar
işte benım bıcırırık ıcerden kök salıo dısarı cıkmıo
aşağılarda sorunum yok ama yukarısı fena kaburgalarımı oyuo resmen
ve karnım cok gerılıo,sen bılırsın cnm acaba spor fılan yapmıorum dıemi
hamıle klamdsan once 5 ay plates yaptık cok duzenlı spor salonun agıttım
hamıleyken devam etcektım ama kanamam olunca drum ızın vermedi
şimdide bunca zaman yapömadım pat dıe başlarasam erken doğuma neden olurmu dıe korkuorum

Bugün kızımı görmeye abisiyle gittik:))29+4 günlük kızım,1610 gram ve 40 cm çıktı..

masallah canım :)

bende spor yapan bırıydım ama doktorum 30. haftadan sonra devam et dedı ara vermıstım sımdıde kosturmadan baslıyamıyorum :)
zatı agrı spor yapmıcaksınkı yuruyus ve kergel egsersızlerı o dedıgın cardıo dırenc ıceren egsersız yaparsan sonuc kotu olur
Allah muhafaza kalp atısları cok yukselırse bebıs nefessız kalır

selamlar güzellikler

kadınlar gününüz kutlu olsun ama kadınlara hergün gün , altın günü, kısır günü, dua günü, pazar günü, temizlik günü , indirim günü

biz bugün doktorcuma gittik beklerken bir hamiş geldi ama doğurdu doğurcak kimse yer vermedi ben kalktım dedim gel istersen otur dedi senin durumun da aynı otur dedim seninki daha ilerde sanki olsun dedi

bebişim iyi allaha şükür doktorum herşey yolunda tansiyon problemi olmazsa normal olcak gibi duruyor dedi, bebişim 1200 gr olmuş maşallah tatlıma benim , ama bakıyorum herkesin bi tonton bebişi benimki normal kaldı kuşum olsun saglıklı olsunda
baş aşagı duruyordu 20 gün önce gittiğimdede öyleydi inşallah böyle devam eder fıstığım az kaldı allahın izniyle sağlıkla gelsin tatlım vaktinde

bu arada ütüler bitti çantamı da hazırladım küveti de aldım artık acık kendime bişeyler alayım

hastalara şifalar diliyoruz cuma mübarek gün rabbim dualarımızı kabul etsin bebişlerimiz sağlıkla gelsinler inşallah,

Allah bı avazda kurtarsın canım hayırlı kolay doğumlar hepimize

philips avent elektrikli süt pompası aldım internetten yorumlara bakarak aldım kullanmak nasip olur inşallah

hayırlı olsun canım. ben de avent elektronik pompayı kullandım, süperdi. içinden manuel başlık da çıkıyor, istersen aynı zamanda manuel pompa gibi kullanabiliyorsun onunla. sarjla çalıştırdım ben genelde. böyle tv karşısında bir prize bağlanmadan çok rahat ettim evdeki küçük odamda. zaten çok sessiz. ne seni ne de içerde uyuyan meleği rahatsız ediyor.

bir de aklında olsun, saklama kaplarını da avent alırsan içinden bir adaptör çıkıyor. o adaptörü takıp pompanla direkt içine sağıyor, sonra da biberonun emziğini takıp biberon gibi veriyorsun. saklama kabın kadar biberonun oluyor. burda anlatmışlar canım, resmi de var: Bebekler İçin Ankastre Set | Hamile ve Anne

ben de avent yeni doğan başlangıç setiyle elektrikli göğüs pompasını aldım... Umarım kullanmak nasip olur, bol bol sütlü memelerimiz olur :)

kızlar başbakan konuşuyor kadınlar günü için sizce 6 ay doğum izni müjdesi de verir mi dua edin.

kızlar başbakan konuşuyor kadınlar günü için sizce 6 ay doğum izni müjdesi de verir mi dua edin.

Canım ben geçen gün bu konu ile ilgili 8 Mart kadınlar gününde açıklama yapacak diye okumuştum, dinleyebiliyorsan sonuna kadar dinleyip bize bu konuda bilgi verebilirmisin? 1 haftadır bu günü bekliyorum, akşam yapar konuşamayı diye düşünmüştüm, işyerindeyim, dinleyemiyorum.

bende iş yerindeyim canım sadece görüntü var müdürün odasında tv çünkü sadece camdan görebiliyorum ama bir haber alırsam mutlak paylaşırım buradan merak etmeyin kuzular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…