- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #3.121
bende hıc olmazdı cnm ya 2 gundur daha arttı ama tuhaf bı bulantıayyy bizimde haftalarımız gelince bizimde bulancak bastırcak bişiler ye ...canım benide bir uyku basıyo oturduğum yerde resmen uyuyourm 1 haftadır..
ya evet cnm benımde bos kalınca bulanıyor senın gıbı bende hıc cıkamadım cıkacak gıbı degıl ama ıctemn ıceGünaydııın ben de ilacımı içtim kahvaltı yapacağım yarım saatin geçmesini bekliyorum. Midem boş kalınca çok bulanıyor, bir de akşamları daha çok bulanıyor daha hiç çıkarmadım ama bulantıdan birşey yapamıyorum
o bel agrısını bana sor hıc gecmedı suan bıle nasıl agrıyo bı bılsen sancı gırıyo resmenGÜNAYDIN KIZLARR ya ben bişi sorcam benim hamileliğin başından beri belim çok ağrıyo yatamıyorum..sizdede aynı sorun varmı yada yaşadınız mı..
cnm bende folık plus kullanıyorum sabah aksam ıcıyorum gunde 2 kereGünaydın kızlar...
ilk muayeneden sonra doktorum folik asit almaya devam et demişti. Aldım ilacı da günde 3 kere demiş doktor sizce fazla değil mi yaa
folik plus vermiş üzerinde folik asit + kalsiyum + d vitamini yazıyor...
günaydın kızlar beni de beni de listeye ekleyinnn =)
yaş 25
sat 7 Ağustos
ilk bebişim
cinsiyet ?...
tdt 14 Mayıs
kulandığım ilaçlar progestan ve elevit acaba eksikmi ilaçlarım ,,, dr size neler verdi :26:
bende cumartesı gunu lcw den kot pantolon aldım suanda gıydıgım artık rahatsız etmeye baslamıstı benı cok rahat kesınlıkle tavsıye ederım göbişim bayram etti wallaEvet bende lcw'den aldım kıyafetlerimi.daha erken düşüncesiyle almamıştım ama benim karnımda aşırı bir şişkinlik olduğu için dayanamadım. kıyafetleri hem çok güzel hem de fiyatları uygun
off off bı progestan magduru dahamerhaba kızlar bu progestan mahvediyor beni ,neyse bebiş tutunsunda ,hep yatıyorum eşim bakıyor ,annemde geliyor salı günü ,pazartesi tekrar dr inşallah sorun olmaz çok dua edin
rabbim herkese sağ salim doğurmayı nasip etsin ,sağlıkla kalın
cok gecmıs olsun cnm umarın dusundugun gıbı degıldır sonuclar kafan rahatlasın baska bır doktora gıt ıstersen bu strese sokmasın bebişin ıcın tehlıkelı streslı olmanselam kızlar şimdi doktordan geldik beynim allak bullak oldu ağlamamk için zor tutuyorum kendimi
ilk muayenemde 20 eylülde kan değerim 170 ti ve kese 3.4 milimdi çok rahatlıkla görmüştük gözükmez demesine rağmen
bu gün keseyi görmekte zorlandı boyut olarak yine 3-4 milim arasında olduğunu söyledi doktor vajinal baktı kan testimi tekrarlamamı istedi değer 1836 çıktı
kalp atışı duymayı beklerken saçma sapan bir durumun içine girdik keseyi net göremeyince dış gebelikten şüphelendiğini söyledi
bu mümkün olabilirmi ya görünen kese var ve dış gebelik olabilir diyor? cuma kan testini yenileyeceğiz ve takipte olacağız dedi
çok sıvı alımından dolayı net ölçüm yapamamış da olabiliriz dedi kafam patlıycak kızlar çok kötüyüm
hosgeldın aramıa gozun aydın ekeldım cnm lısteyeMerhabalar :)) Bende Allah kısmet ederse mayıs ayında anne olacağım 3. Tüp bebek tedavime gidecekken süpriz yaptı bebişim beni de listeye eklerseniz çok sevinirim hepinize sağlıklı bir hamilelik geçirmenizi diliyorum:)) bilgilerimi de yazayım hemen;
Sat:12.08.2012
Tahmini doğum:19.05.2013
İlk hamileliğim:))
saol canım benımde kafama takılıyordu ama hıc arastırmamıstım'
Genel olarak bulantı ve kusmaların olması gebeliğin yolunda gittiğinin bir göstergesi olarak kabul edilir. Gözleme dayalı çalışmalarda bulantı ve kusma yaşayan kadınlarda düşük yapma olasılığının daha az olduğu gösterilmiştir. Bu durumun nedeni tam olarak bilinmemektedir. Ancak bazı araştırmacılar bulantıların anne adayını bebeğe zarar verebilecek bazı maddelerden uzak tuttuğunu kusmaların ise yine anne adayında bulunan ve yine bebeğe zarar verebilecek bazı toksinlerin uzaklaştırılmasına yaradığını ileri sürmektedirler ve bu iddialarını doğanın koruma mekanizmalarından biri olarak tanımlamaktadırlar. Ancak bu iddiaları destekleyecek yeterli bilimsel kanıt mevcut değildir.
Öte yandan anne adayında bulantı ve kusma olmaması ya da çok hafif olması da asla birşeylerin ters gittiği anlamına gelmez.
' alintidir
hosgeldın canımmm ınsallah 5 hafta senın ıcın cabucak gecerSelam arkadaşlar..
İzmir den İstanbul a döndüm.. İşbaşı yaptım dün fakat çok yoğunum.. Salı günü akşam uçağa koştururken ufak bir kanama gibi birşey oldu.. Dün sabah zaten kontrolüm vardı.. Bebek 7 haftalık ve iyiydi kalp atışlarını duyduk. Bir sonraki kontrolüm ayın 30una.. 5 hafta sonra..
Herkes iyidir umarım
kalp atisindan sonra benim de doktorum 4 ya da 5 hafta sonra cagiracagini soyledi
2 haftayi atlattim
ama dayanamiyorum cidden ya
zor oluyor beklemek
ilk muayenede keseyi görüp şimdi net görmeyince bir de dış gebelik olabilir deyince kafamı bulandırdı canım cumayı bekleyip tekrarlıycaz bakalım kan tahlilimizi herşey olacağına varır napalım
kesin olarak var demedi canım olasılıklardan bahsetti kan değerim bu dönemde 1000 üzerinde olmalıymış benimki 1836 tek içimi rahatlatan bu şu anda bekleyip görücez ağrız sızı kanam yok şükür senin değerlerin nasıldı benim 2 ye katlamış hatta fazlası bile var ve nasıl bir işlem uygulandı bahsedermisin canım
offf şükür aynı şeyleri yaşamışız inşallah bebeğim benimle kalır çok teşekkür ederim sana benimle paylaştığın için rahatladım biraz daha sonra sorun olmadığı ne zaman anlaşıldı?
kulandığım ilaçlar progestan ve elevit acaba eksikmi ilaçlarım ,,, dr size neler verdi :26:
canım benide listeye eklermisiniz sat 21ağustos yaş 30 2.bebeğim bdt 28 mayıs
hosgeldın aramız gozun aydın ekledım cnm lısteye
ben iğne vuruluyorum haftada 1 proluton depot fakat benim durumum farklı.
ama folik asiti günde yarım alıyorum folbiol marka
Kizlar ya alakasiz ama deli oldum imzanizdaki gebelik haftanizi gosteren cizelgeyi nerden ve nasil eklediniz
ben cok kararsiz kaldim:44:
2 hafta once kalp atislarini duydum
yeni doktor ziyaretim ikili test icin
yani daha 2 ya da 3 hafta var
sabredemiyorum gibi
gitsem mi ultrasona gerek yok mu acaba
yaa cok zor beklemek 2 hafta dayandim am bugun dynamz oldum iyice
yarin gitsem de bilemedim
yoksa doktorumu mu beklesem:44:
aynı seyı bende dusunuyorum bılıyormusun daha gıdelı 1 hafta oldu ama bendede aynı dusunce var ıstersen bı gıt boyle ıcın ıcını yıyecegıne ...
sen rahat ol canim
kalp atisindan sonra da gittin sen
bence ikili testi beklemen normal senin
benim cok uzun zaman olacak dayanmak cok zor
gecri 1 hafta bile sana uzun gelmistir ama cok gerek yok ultrasona da insan rahat olamiyor ya gormek duygusu olustu bugun dayanamaz hal aldim
ama cleiski icindeyim gitsem mi gitmesem mi diye:44:
sabah uyaninca karar vericem ruh halime gore, eger gitmek istersem erkenden randevu alicam ogleden sonra icin:44:
o zaman ikili testi daha huzurlu beklerim sanirim
ya yok allah korusun ne dusunuyorum bılıyormusun kalbı durursa allahkorusun nsıl anlarım ben yada bana bır zararı olurmu dıye kötu kötu dusunup kendı moralımı bouzuyorum sonrada dıyorumkı doktorlar her rıskı goz onunde bulundurup tarıh verırler dıye kendımı avutmaya calısıyorum...sanırım bende hep endıselı olucam benım yapım bu maalesef hep kendımı herseye hazırlarımallah dusunduklerımı yasatmasın ınsallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?