2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
yazim celiskiler icinde olabilir
ama bakma bu duruma
eskiden ultrasona mi giriyorlarmis zirt pirt
hatta dogrusu sadece 3 kere ultrasona girmekmis
ve kalp atislarini da duyduktan sonra aslinda hamileligin zevkine varma gunleri basliyor ozellikle
pantolonunu gule gule giy
bende kilo artisi olmadi ama karnim hicbir yere sigmiyor resmen anlamak zor iyki de olmadi kilo artisi yoksa 5 aylik mi diye sorarlar bana simdiden

oyle delı gıbı arastırma yapıyordum ki sanırsın tez hazırlıyorum.çok haklısın bu konuda kendı kendımıze yapıyoruz bırazda aslnda...hep hayırlısını ıstedım allahtan alalh yasatmasın ama dusunuyoruz ıste maalesef...yarın burada olamayacagım ben sen yınede gıdersen fln mutlaka haber

tamam bir anda gitmeye karar verebilirim de gitmeyebilirim de

sen nete mi giremiyceksin yarin ?

yok canım

3 keremiii10 tane doktor bulurum heralde ayrı ayrı gıderım sımdı bıle sureklı 9 haftalık anne karnında bebek vıdeolarına bakıyorum bebegım nasıl dıye...

ben 1 kılo almısım zaten hamılelık moduna gırdımgerıne gerıne yuruyorumeskıden bırı hamılesmısın dıcek dıye ödum kopardı karnımı ıce ceke ceke yururdum.sımdı ohhhhhh saldım wallaama cok rahat mıs dedım ya gobusum bayram etti resmen

ayni bensin yaaa
ben de utanirdim gobekten icime cekmekten bir hal olurdum
ohh simdi surekli geriyorum
kocam da sevip duruyor eskiden laf atardi hep
imdi durusu ne hosuma gidiyor karnimin

ayni bensin yaaa
ben de utanirdim gobekten icime cekmekten bir hal olurdum
ohh simdi surekli geriyorum
kocam da sevip duruyor eskiden laf atardi hep
imdi durusu ne hosuma gidiyor karnimin

ortak yonumuz cok var ıste bakbırde bu cıktı

yaa benım esım acayıp degıstı bıldıgın agzı göbegımde gezıyor her gece elı karnımda yatarken dua okuyor bebısımıze

bu sabah ta dıyorkı ya nılay cok hayallerım var kafayı yıcem ben dıyor en buyuk hayalı de sabahları uyandıgında omzunda uyumasıymıs bebegının

peki sen is yapmaya basladin mi yavas yavas
ben cogu seyi hala yapmiyorum
ev cok pislense de yormuyorum pek kendimi hala
mutfak isleri ve arada ufak tefek seyler

yok canım oyle ufak ufak yapıyorum ama dıpten gırılmesı lazım ıyıce yarın annemle beraber bı bayan gelecek artık ıkısı yapacaklar anlasırsak heray gelse ıyı olur aslında benımde ısıme gelır

benimkinin de her zaman dile aldigi iki sey var
biri bebisin gogsune yatmasi, surekli gogsumde uyusun, ben tv izlerken falan hep kucagimda oyle yatsin diyor ayni sekilde iste omzunda yatmasi
digeri de bebis yeni yurumeye basladiginda ayaga kalkar ya sallana salla hafiften, poposuna vurup dusurmek, sonra bebek yeniden kalmaya caslisacakmis bu biraz psikopatca ama masum haliyle dusununce cok hos bir anlatisi var

demekkı aynı seyı ıstıyor cogu erkekler olsunn psıkopatca degıl sımdı hayal ettımde oyy kıyamam ona paytak paytak yurur

merhaba güzel annenler 8 haftalık hamile olanlar doktora gittiğinizde bebeğinizin boyu nekadardı acaba cvp verebilirmisiniz merak ediyorum benim ikizlerim olucak o yüzden çok merak ediyorum

3 ekimde doktora gidicez inş çok heycanlıyım doktor ne dicek bakalım keseyi görcek mi bebeği görcek mi off bide şimdiden ölüyom meraktan cinsiyeti ne olcak acaba:)

Son düzenleme:
kizlar ben dayanamayip bugun doktora gitmek istedim, bir hafta sonraya veriyorlar randevu, ona da gerek yok dedim, zaten kendi doktorum ikili teste cagiracak.
pasa pasa beklemek zorundayim 2, 3 hafta daha

Günaydın herkese

Biz pıtpıtlarımızı gördük zira sesini açmadı, küçük daha hemen kalp kapakcıklarını ısıtmayalım dedi :44: Ne alaka anlamadım ama pıtpııttt diye atan bir kalp gördük Rabbim sana milyonlarca şükür Tam haftamıza göre gidiyormuşuz hatta 2 gün öndeymişiz maşallaaahh subhanAllahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…