- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #3.141
iste sorun o
eger biz cok bilmesek bunu dusunur muyduk hayir
biliyoruz ki ornekler var kalbi duruyormus bebegin diye kk da okuyoruz o yuzden ya bizde de olursa diye korkuyoruz
herkesin aklina geliyordur bu ara ara
ama burda bir arkadas da yazmisti az bilgi cok mutluluk diye
cidden oyle
iyi dusunelim canim sonucta hamileligin her aninda hersey olabilir hatta dogum aninda, Allah korusun bebeklerimizi bizlerimizi, kafayi rahat tutmak rahat hamilelik demek, ben gonulden inaniyorum saglikla ilerleyecek dogurucaz nilaycimher anini mutlu yasayin diyorlar sonucta karninda tasimak ne guzel bir duygu
bir mucizeyi tasiyoruz sukurler olsunve basarmamiz lazim rahat olmayi her aklima kotu birsye geldigimde esimin azarlarini yiyorum hatta baslardi sakince uyarirdi simdi bagiriyor resmen ben de susuyorum ama dogrusunu yapiyor bana, ama gercekten o bebegin yiyecek ekmegi varsa birsey olmaz diye dusunmek istiyorum her an. hamileligimde hoplayan ziplayan kosan hamileleri goruyorum ben burda hic de birsey olmuyor cok rahatlar burdakiler bu konuda
oyle delı gıbı arastırma yapıyordum ki sanırsın tez hazırlıyorum.çok haklısın bu konuda kendı kendımıze yapıyoruz bırazda aslnda...hep hayırlısını ıstedım allahtan alalh yasatmasın ama dusunuyoruz ıste maalesef...yarın burada olamayacagım ben sen yınede gıdersen fln mutlaka haber
yazim celiskiler icinde olabilir
ama bakma bu duruma
eskiden ultrasona mi giriyorlarmis zirt pirt
hatta dogrusu sadece 3 kere ultrasona girmekmis
ve kalp atislarini da duyduktan sonra aslinda hamileligin zevkine varma gunleri basliyor ozellikle
pantolonunu gule gule giy
bende kilo artisi olmadi ama karnim hicbir yere sigmiyor resmen anlamak zoriyki de olmadi kilo artisi yoksa 5 aylik mi diye sorarlar bana simdiden
tamam bir anda gitmeye karar verebilirim de gitmeyebilirim de
sen nete mi giremiyceksin yarin ?
yok canım
3 keremiii10 tane doktor bulurum heralde ayrı ayrı gıderım sımdı bıle sureklı 9 haftalık anne karnında bebek vıdeolarına bakıyorum bebegım nasıl dıye...
ben 1 kılo almısım zaten hamılelık moduna gırdımgerıne gerıne yuruyorum eskıden bırı hamılesmısın dıcek dıye ödum kopardı karnımı ıce ceke ceke yururdum.sımdı ohhhhhh saldım walla ama cok rahat mıs dedım ya gobusum bayram etti resmen
evet canım yarın kocaaa bir temızlık var evde
ayni bensin yaaa
ben de utanirdim gobekten icime cekmekten bir hal olurdum
ohh simdi surekli geriyorum
kocam da sevip duruyor eskiden laf atardi hep
imdi durusu ne hosuma gidiyor karnimin
peki sen is yapmaya basladin mi yavas yavas
ben cogu seyi hala yapmiyorum
ev cok pislense de yormuyorum pek kendimi hala
mutfak isleri ve arada ufak tefek seyler
ortak yonumuz cok var ıste bakbırde bu cıktı
yaa benım esım acayıp degıstı bıldıgın agzı göbegımde gezıyor her gece elı karnımda yatarken dua okuyor bebısımıze
bu sabah ta dıyorkı ya nılay cok hayallerım var kafayı yıcem ben dıyoren buyuk hayalı de sabahları uyandıgında omzunda uyumasıymıs bebegının
benimkinin de her zaman dile aldigi iki sey var
biri bebisin gogsune yatmasi, surekli gogsumde uyusun, ben tv izlerken falan hep kucagimda oyle yatsin diyorayni sekilde iste omzunda yatmasi
digeri de bebis yeni yurumeye basladiginda ayaga kalkar ya sallana salla hafiften, poposuna vurup dusurmek, sonra bebek yeniden kalmaya caslisacakmisbu biraz psikopatca ama masum haliyle dusununce cok hos bir anlatisi var
ben uyumaya gideyim
gorusuruz canim
merhaba güzel annenler 8 haftalık hamile olanlar doktora gittiğinizde bebeğinizin boyu nekadardı acaba cvp verebilirmisiniz merak ediyorum benim ikizlerim olucak o yüzden çok merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?