2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Bende proluton depot kullaniyorum.etkisini gordun mu peki,2kere vuruldum insallah etkisi vardir

ilk hamileliğimde 10 hafta evde yatarak geçirdim bu zaman zarfında haftada 2 defa vuruluyordum faydasını gördüm tabiiki.. Bebeğim 36.haftaya kadar sabredebildi. Tabiiki sadece bu iğnenin değil rapor alıp evde yatarak geçirmemin de etkisi vardı. Ama benim erken doğum riskim ortaya çıktığı için yatmak durumunda kaldım. Bebeğim 25.haftada sancılandığımda gelecekti yoksa.

Şimdi oğlum 3,5 yaşında..

oh gözün aydın benımde 4 gunum kaldı pazartesıden sonra doktora gıdıcem pıt pıt seslerı bende duyarım inşallah :)

mıde yanması yasıyan varmı kızlar ? sabah 7 den berı uyumayı denedım ama mıde yanması mahvettı benı
suan bıle var .. kasık agrıları yorgunluk umarım bıranonce bu belırtıler gecer hamılelıgın tadını cıkarıcagım gunler gelır

7. haftada gittim 15 mm ydi

Seninki uzunmuş benim 6+2'de 5,5 mm di. Bu arada geçen cuma gittim ben de doktora bir ay sonra gel dedi çok endişeleniyorum ya bu arada birşey olursa diye.Benim ilk bebeğimin kalbi yavaş atıyordu sonr da durmuştu ama hiç normal atmışmıydı bilmiyorum. Normal kalp atışı olanların da duruyor muymuş yani? Offf of ben de dedim bu arada gideyim başka bir doktora ama Allah korusun kötü br şey olsa da engelleyemiyorsun ki, benim kalbi yavaş atıyor demişlerdi öylece beklemiştim yapacak bir şey yoktu en iyisi sabırla bekleyip iyi şeylerin olmasını dilemek

canım nekadarlıkken duydun kalp atışını bende 5inde gitmek istiyorum 6+4 oluyo ozamana erken olurmu acaba..

Ben 6+3 gittim ama alttan baktı canım, karından bakarsam net göremeyiz bir daha gidip gelme dedi
Bide benim junior nazar:) 6+5lik ultrasona göre yani 2 günde öndeymişizz

canım nekadarlıkken duydun kalp atışını bende 5inde gitmek istiyorum 6+4 oluyo ozamana erken olurmu acaba..

ben 6+3 te gittim canım
doktor çok zor buldu ama haftaya daha rahat duyarız dedi çok net duyulmadı yani çok kısa oldu
Geç döllenmeyse hiç duyamayabilirsin
hazırlıklı ol derim

Ben 6+3 gittim ama alttan baktı canım, karından bakarsam net göremeyiz bir daha gidip gelme dedi
Bide benim junior nazar:) 6+5lik ultrasona göre yani 2 günde öndeymişizz
hmmmm maşalllah canımm.sağolasın ozaman garanti olsun ben 8inde gidiym..

gece uyuyabildiğim için iyim canım :)) ağrım yoktu cok şükür..hayırıdr sen nie iyi olmaya calışıyorum deidn bişeyin yok İNŞALLAH...

doktorun dünkü yorumları çok moralimi bozdu ne bişey yiyorum ne içebiliyorum herşey yolunda olur yarın umarım

Konuyu çok bilmiyorum ama önemli bir sıkıntı yoktur inşallah
Sen moralini bozarsan bebişinede yansır, için rahat olsun

konu şu canım kısaca özetliyeyim

ilk gebelik kontrolümde beta hcg 170 idi kese 3.4 cm göründü

dünkü beta hcg değerim 1836 idi keseyi net görüp ölçemedi yine boyutunun aynı oladuğunu söyledi bu iki kontrol arasında 5 gün var bu arada

yarın için tekrar beta hcg istedi ikiye katlamazsa dış gebelik olabilir dedi kese görüp dış gebelik nasıl oluyor bilmiyorum

mahvoldum ne uydum ne yemek yedim öyle bekliyorum

günaydın güzel anne adayları,

yazdıklarınıza yetişemiyorum maşallah topiğimiz baya kalabalıklaşmış

bu sabah uyuyakaldım, eşim de beni uyandırmaya kıyamamış
panik oldum uyanınca ama sonra dedim madem geç kaldın bari sallana sallana git
bir dilim ekmek yedim sonra kıyafetimi ütüleyip hazırlanıp çıktım

ayakta gelmek yorucu oldu ama bir bir buçuk saat fazla uyumuş oldum :)

güzel geçsin gününüz

günaydın.bugün doktor kontrolüm var çok heycanlıyız.ilk gittiğimde benimde çok moralimi bozmuştu.ultrasonla baktığında kalp atışlarını duyamamıştı alttan bakınca duydu.11 haftalık oduk ve 2. görüşümüz olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…