- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #3.161
Bende proluton depot kullaniyorum.etkisini gordun mu peki,2kere vuruldum insallah etkisi vardir
Günaydın herkese
Biz pıtpıtlarımızı gördük zira sesini açmadı, küçük daha hemen kalp kapakcıklarını ısıtmayalım dedi :44: Ne alaka anlamadım ama pıtpııttt diye atan bir kalp gördükRabbim sana milyonlarca şükür Tam haftamıza göre gidiyormuşuz hatta 2 gün öndeymişiz maşallaaahh subhanAllahh
7. haftada gittim 15 mm ydi
merhaba güzel annenler 8 haftalık hamile olanlar doktora gittiğinizde bebeğinizin boyu nekadardı acaba cvp verebilirmisiniz merak ediyorum benim ikizlerim olucak o yüzden çok merak ediyorum
ben iğne vuruluyorum haftada 1 proluton depot fakat benim durumum farklı.
ama folik asiti günde yarım alıyorum folbiol marka
oh gözün aydın benımde 4 gunum kaldı pazartesıden sonra doktora gıdıcem pıt pıt seslerı bende duyarım inşallah :)
günaydın canım nasılsın..günaydın kızlar
canım nekadarlıkken duydun kalp atışını bende 5inde gitmek istiyorum 6+4 oluyo ozamana erken olurmu acaba..Teşekkür ederim , darısı senin ve herkesin başına inşAllaahh
canım nekadarlıkken duydun kalp atışını bende 5inde gitmek istiyorum 6+4 oluyo ozamana erken olurmu acaba..
canım nekadarlıkken duydun kalp atışını bende 5inde gitmek istiyorum 6+4 oluyo ozamana erken olurmu acaba..
hmmmm maşalllah canımm.sağolasın ozaman garanti olsun ben 8inde gidiym..Ben 6+3 gittim ama alttan baktı canım, karından bakarsam net göremeyiz bir daha gidip gelme dedi
Bide benim juniornazar:) 6+5lik ultrasona göre yani 2 günde öndeymişizz
günaydın canım nasılsın..
gece uyuyabildiğim için iyim canım :)) ağrım yoktu cok şükür..hayırıdr sen nie iyi olmaya calışıyorum deidn bişeyin yok İNŞALLAH...iyi olmaya çalışıyorum canım sen nasılsın?
gece uyuyabildiğim için iyim canım :)) ağrım yoktu cok şükür..hayırıdr sen nie iyi olmaya calışıyorum deidn bişeyin yok İNŞALLAH...
üzme canım kendini..bişey yoktur gönlünü ferah tut..doktorun dünkü yorumları çok moralimi bozdu ne bişey yiyorum ne içebiliyorum herşey yolunda olur yarın umarım
doktorun dünkü yorumları çok moralimi bozdu ne bişey yiyorum ne içebiliyorum herşey yolunda olur yarın umarım
Konuyu çok bilmiyorum ama önemli bir sıkıntı yoktur inşallah
Sen moralini bozarsan bebişinede yansır, için rahat olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?