2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

Canım değerin ne güzel artıyor işte, hiç kafanı bulandırma sen, Allahın izniyle herşey güzel olacak inşAllah
Ve dediğin gibi kese görünürken, dış gebelik nasıl olur?
bak başka sitede ne buldum "Dış gebelikte gebelik kesesi görülmez çünkü dış gebelik rahim içerisinde değil rahim dışarısında tüp gibi organlarda oluşur. Bazen ultrason ile rahim dışarısında dış gebeliğe ait gebelik kesesi görülür ancak her zaman görülmez."

arkadaşlar burdan link atmak sanırım yasak ama imza kampanyası başlatmışlar
doğum izninin uzatılması için başbakana anca 1000 imza tamamlanınca gidiyormuş

sizde katılsanıza, mailinize aktivasyon linki gelicek onu tıklayıp imzanızı onaylamayı unutmayın

herşey yolunda giderde sağ salim bebeğimi görebilirsem o doktoru nasıl affedebileceğimi bilmiyorum okadar üzdü ki benii

onlar için doğal olabilir ama bizim için doğal şeyler değil bunlar bir de insan psikolojisini tartabilseler biraz

bende araştırdım kese olayını ama net bir sonuca varamadım canım umarım yarın güzel haberler alıcaz inanıyorum inanmak istiyorum

linki nerde bulucaz canım :26:

gozun aydin canim
cok sevindimmm
buyusun minigin guzelce

canım imzakampanyam.com da (doğum iznin uzatılması)
linki vermek isterdim ama yasak diye biliyorum.

canım senin için 7 tane ayetel kürsi okicam, sende gönlünü ferah tut
dış gebelikte gerçekten kese görünmez rahimde tüplerde kalır o yüzden üzme kendini
bebeğinin yiyecek ekmeği varsa bu dünyada Rabbim yazdıysa bebeğin sağlıkla seninledir

ben de herkesin dedigi gibi biliyorum
dis gebelikte hcg artisi cok cok azdir
ve kese gorulmez
hatta ultrasonda bakinca gorulemeyecek birseydir demisti doktorum ben dusuk yaptigimda ve dis gebelik olmadigindan emin olmak icin hcg sifirlanana kadar kontrol etmisti ben

sen icini ferah tut seninki dis gebelik degil bence
bebegini ve kendini uzme bosuna

geç yumurtlama olabilir.kese görünüyorsa biraz daha bekle yine git doktora.sakın moralini bozma ilk gittiğimde benimde başımdan kötü bir anı geçmişti benim moralimi bozan doktora gitmicem bir daha.gönlünü ferah tut.

kizlar benim gibi bel agrisi cekeniniz var mi ya?
benim normalde belim hic agrimazdi ama son gunlerde dayanilmaz halde
geceleri agriyor ozellikle yataga girince cok sizliyo agriyor, dun gece uyuyamadim cok uzun zaman
gun icinde de ara ara agriyor

doğum izni ile ilgili imza kampanyasına bende imza attım...

hatırlattığınız ve böyle bir kampanya olduğunu duyurduğunuz için çokkk sağolun kızlar...

aslında diğer annelere ve anne adaylarına da duyurmak lazım...

site adı yeterli geldi canım bende katılıcam kampanyaya

ağzına gönlüne sağlık nasıl duygulandım anlatamam
rabbim dualarını kabul eder inşallah çok iyi yürekli insanlarsınız hepinizi seviyorum iyiki varsınız kızlar
hamileliğimi kimse bilmiyor o yüzden sizden başka kimseyle paylaşamıyorum benim için burası ve sizler çok değerlisiniz

inşallah canım inşallah sayenizde atlatıcaz bunu da rabbim hepimiz için hayırlısını versin

bebeğime zor kavuştum kolay kaybetmek istemiyorum rabbim onları bize bağışlasın

nilcim teşekkür ederim canım desteğin için üzülmemeye çalışıyorum ama her saniye aklımda inallah atlatıcaz bu günleri

362.imzayı da ben attım herkese duyuralım bence de

ben biraz dışarı çıkıyorum dolaşıp kafa dağıtayım hava çok güzel dikkat edin kendinize kızlarr

arkadasım oncelıkle gecmıs olsun ıcını ferak tut ben gecen ay dıs gebelık gecırdım sana anlatayım ne oldugunu bebek tupte kalıyor ve rahme ılerlemıyor sonra bulundugu yerde tupu patlatıp ıc kanamaya neden olabılıyor oyuzden cok tehlıkelı bıse .. ancak keseyı gordyse o kesınlıkle dıs gebelık degıldır ... belkı senı kotu etkılemek ıstemıyorum ama mol gebelık olabılır yanı kesenın ıcı bos olabılır belkı ou kastetmıstır doktorun ama bence sen baska bı doktora gıt kontrol ol derım hatta sadece kaıdn dogum uzerıne olan egıtım ve arastırma hastanesıne gıt oradkıler okadar profesyonel kı hemen anlarlar ne oldugunu acılden gırıs yap ...ınsallah hersey yolundadır canım ..

kızlar ben bıse sormak ıstıyorum 4+ 3 teyım ama hala doktora gıtmedım gecen ay dıs gebelık gecırıdgım ıcın 5 haftanın bıtmesını beklıyorum .. sımdı gıderde doktor bebegımı goremez dıs gebelık der dıye korkuyorum... sızınkı ne kadar ken gorunde ultrasonda ne zaman gıtmelıyım bana yardımcı olurmusunuz acaba en erken ne zaman gozukur benım kucuk melegım...

vajinal ultrasonda bakarsa 5. haftaya dogru goruluyor
benim 4+5te vajinal bakildi kese goruldu
ama karindan dersen 5. hafta sonlarina dogru goruyorlar genelde
sen nasil rahat olacaksan oyle yap bence ne zaman gittiginde icin rahat olacaksa

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…