- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #3.181
konu şu canım kısaca özetliyeyim
ilk gebelik kontrolümde beta hcg 170 idi kese 3.4 cm göründü
dünkü beta hcg değerim 1836 idi keseyi net görüp ölçemedi yine boyutunun aynı oladuğunu söyledi bu iki kontrol arasında 5 gün var bu arada
yarın için tekrar beta hcg istedi ikiye katlamazsa dış gebelik olabilir dedi kese görüp dış gebelik nasıl oluyor bilmiyorum
mahvoldum ne uydum ne yemek yedim öyle bekliyorum
Canım değerin ne güzel artıyor işte, hiç kafanı bulandırma sen, Allahın izniyle herşey güzel olacak inşAllah
Ve dediğin gibi kese görünürken, dış gebelik nasıl olur?
bak başka sitede ne buldum "Dış gebelikte gebelik kesesi görülmez çünkü dış gebelik rahim içerisinde değil rahim dışarısında tüp gibi organlarda oluşur. Bazen ultrason ile rahim dışarısında dış gebeliğe ait gebelik kesesi görülür ancak her zaman görülmez."
arkadaşlar burdan link atmak sanırım yasak ama imza kampanyası başlatmışlar
doğum izninin uzatılması için başbakana anca 1000 imza tamamlanınca gidiyormuş
sizde katılsanıza, mailinize aktivasyon linki gelicek onu tıklayıp imzanızı onaylamayı unutmayın
Günaydın herkese
Biz pıtpıtlarımızı gördük zira sesini açmadı, küçük daha hemen kalp kapakcıklarını ısıtmayalım dedi :44: Ne alaka anlamadım ama pıtpııttt diye atan bir kalp gördükRabbim sana milyonlarca şükür Tam haftamıza göre gidiyormuşuz hatta 2 gün öndeymişiz maşallaaahh subhanAllahh
herşey yolunda giderde sağ salim bebeğimi görebilirsem o doktoru nasıl affedebileceğimi bilmiyorum okadar üzdü ki benii
onlar için doğal olabilir ama bizim için doğal şeyler değil bunlar bir de insan psikolojisini tartabilseler biraz
bende araştırdım kese olayını ama net bir sonuca varamadım canım umarım yarın güzel haberler alıcaz inanıyorum inanmak istiyorum
linki nerde bulucaz canım :26:
canım imzakampanyam.com da (doğum iznin uzatılması)
linki vermek isterdim ama yasak diye biliyorum.
canım senin için 7 tane ayetel kürsi okicam, sende gönlünü ferah tut
dış gebelikte gerçekten kese görünmez rahimde tüplerde kalır o yüzden üzme kendini
bebeğinin yiyecek ekmeği varsa bu dünyada Rabbim yazdıysa bebeğin sağlıkla seninledir
ben de herkesin dedigi gibi biliyorum
dis gebelikte hcg artisi cok cok azdir
ve kese gorulmez
hatta ultrasonda bakinca gorulemeyecek birseydir demisti doktorum ben dusuk yaptigimda ve dis gebelik olmadigindan emin olmak icin hcg sifirlanana kadar kontrol etmisti ben
sen icini ferah tut seninki dis gebelik degil bence
bebegini ve kendini uzme bosuna
geç yumurtlama olabilir.kese görünüyorsa biraz daha bekle yine git doktora.sakın moralini bozma ilk gittiğimde benimde başımdan kötü bir anı geçmişti benim moralimi bozan doktora gitmicem bir daha.gönlünü ferah tut.
gozun aydin canim
cok sevindimmm
buyusun minigin guzelce
doğum izni ile ilgili imza kampanyasına bende imza attım...
hatırlattığınız ve böyle bir kampanya olduğunu duyurduğunuz için çokkk sağolun kızlar...
aslında diğer annelere ve anne adaylarına da duyurmak lazım...
ben de herkesin dedigi gibi biliyorum
dis gebelikte hcg artisi cok cok azdir
ve kese gorulmez
hatta ultrasonda bakinca gorulemeyecek birseydir demisti doktorum ben dusuk yaptigimda ve dis gebelik olmadigindan emin olmak icin hcg sifirlanana kadar kontrol etmisti ben
sen icini ferah tut seninki dis gebelik degil bence
bebegini ve kendini uzme bosuna
kızlar türkiyede doğum izni ne kadar
kızlar ben bıse sormak ıstıyorum 4+ 3 teyım ama hala doktora gıtmedım gecen ay dıs gebelık gecırıdgım ıcın 5 haftanın bıtmesını beklıyorum .. sımdı gıderde doktor bebegımı goremez dıs gebelık der dıye korkuyorum... sızınkı ne kadar ken gorunde ultrasonda ne zaman gıtmelıyım bana yardımcı olurmusunuz acaba en erken ne zaman gozukur benım kucuk melegım...
16 hafta canım burada doğum izni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?