- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #3.201
kızlar ben bıse sormak ıstıyorum 4+ 3 teyım ama hala doktora gıtmedım gecen ay dıs gebelık gecırıdgım ıcın 5 haftanın bıtmesını beklıyorum .. sımdı gıderde doktor bebegımı goremez dıs gebelık der dıye korkuyorum... sızınkı ne kadar ken gorunde ultrasonda ne zaman gıtmelıyım bana yardımcı olurmusunuz acaba en erken ne zaman gozukur benım kucuk melegım...
iyiymiş bizim burda 40 gun izin
arkadaşlar burdan link atmak sanırım yasak ama imza kampanyası başlatmışlar
doğum izninin uzatılması için başbakana anca 1000 imza tamamlanınca gidiyormuş
sizde katılsanıza, mailinize aktivasyon linki gelicek onu tıklayıp imzanızı onaylamayı unutmayın
yine bildiklerini okuycaklar ama ben de 368. imzayı attım mail aktivasyonunu da yaptım.haberdar ettiğin için sağol canım.
merhaba kızlar .. iki gün önce kontrole gıtmıstım mıde kanaması teşhisiyle gün yattım Allahı ma şükür bugün evime geldim.. bulantılarınızı ve kusmalarınızı hafife almayın
canım kocaman geçmiş olsun, mide kanaması olabileceğini hiç tahmin etmemiştim
Allah bidaha yaşatmasın Inşallah
bizde tahmin ettik valla çok korktuk 3 4 gün daha geç gitsem bebek zehirlenecekmiş.. tuhaf olduğunu anlıyordum benım 8 haftama kadar bulantı kusma hiç birseyim yoktu.. 8 haftanın sonunda bulantı öğürme hıc bır sekılde gecmıyordu.. 16 gün tuvalete çıkamadım bundan kaynaklanmış. dün bebeğimi gördüm renklı de yıne bebeğe etkısı olmuş mu dıye baktılar hersey yolunda ve oynamaya başlamıs usg cıhazını nereye koyduysa oraya gıttı..
ciddi misin
orası neresi gerçekten merak ettim canım, avurpa ülkesi değildir
16 gün tuvalete çıkamamak çok ciddi bişey, doktorun sana bunun için bişey önermedimi canım?
bebişin iyi olmasına sevindim, Inşallah sende hızlıca toparlanıp hamileliğine sağlıklı bir şekilde devam edeceksin
merhaba kızlar .. iki gün önce kontrole gıtmıstım mıde kanaması teşhisiyle gün yattım Allahı ma şükür bugün evime geldim.. bulantılarınızı ve kusmalarınızı hafife almayın
selam arkadaşlar bende geldim.hamile olduğumu bu gün öğrendim.5 haftalık hamileymişim keseyi gördük kalp atışı için 15 gün sonra gidecez doktora.2 yaşında kızım var bu 2.bebek olacak nasipse:)ilk 7 yıl bebeğim olmadı sonra kızım süpriz yaptı,buda süpriz oldu bu kadar erken beklemiyorduk.
doktorun önerdiği herşeyi yapıyordum.. aç karnına kuru kayısı ye dedi 4-5 adet üzerine 2 bardak su iç öyle yapıyordum. süt ürünleri ye dedi zaten hep onları yiyordum.. günde 4lt su içiyordum ama sindirim sistemi hiç çalısmıyormus. saglık ocagına gıttıgımde sordum o da normal hamılelıkte dedı ama doktorum cok kızdı 16 gün nasıl dayandın dedı normalı en fazla 2 günmüş.. Allaha şükür geçti hepsi çok korktum ya Allah kımseye yaşatmasın.. aman kızlar çok dıkkat edin başıma gelen kadar hep normal zannediyordum
Seninki uzunmuş benim 6+2'de 5,5 mm di. Bu arada geçen cuma gittim ben de doktora bir ay sonra gel dedi çok endişeleniyorum ya bu arada birşey olursa diye.Benim ilk bebeğimin kalbi yavaş atıyordu sonr da durmuştu ama hiç normal atmışmıydı bilmiyorum. Normal kalp atışı olanların da duruyor muymuş yani? Offf of ben de dedim bu arada gideyim başka bir doktora ama Allah korusun kötü br şey olsa da engelleyemiyorsun ki, benim kalbi yavaş atıyor demişlerdi öylece beklemiştim yapacak bir şey yoktu en iyisi sabırla bekleyip iyi şeylerin olmasını dilemek
Cok gecmis olsun bulantı ve kusma çokmu fazlaydı gecen gün bende bütün gece istifra ettim
Ayyyy canım benim çok geçmiş olsunnnnn
Benimde mide bulantılarım başladı aklıma sen geldin
kaç haftadır olmuyordu bugün hiç yemek yemedim akşamdan beri açım
felaket midem ağrıyor resmen fokur fokur kaynıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?