2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

Geçmiş olsun öncelikle, bu meleğin sağlıkla seninle olsun inşAllah
Ben tam 4+3ken gittim alttan muayene ile keseyi gördü sadece ama içinde bebek tohumuda gözüküyor dedi ince bir çizgi vardı
6+3de nazar:) kalp atışını gördük çok şükür

yine bildiklerini okuycaklar ama ben de 368. imzayı attım mail aktivasyonunu da yaptım.haberdar ettiğin için sağol canım.

merhaba kızlar .. iki gün önce kontrole gıtmıstım mıde kanaması teşhisiyle gün yattım Allahı ma şükür bugün evime geldim.. bulantılarınızı ve kusmalarınızı hafife almayın

merhaba kızlar .. iki gün önce kontrole gıtmıstım mıde kanaması teşhisiyle gün yattım Allahı ma şükür bugün evime geldim.. bulantılarınızı ve kusmalarınızı hafife almayın

canım kocaman geçmiş olsun, mide kanaması olabileceğini hiç tahmin etmemiştim
Allah bidaha yaşatmasın Inşallah

canım kocaman geçmiş olsun, mide kanaması olabileceğini hiç tahmin etmemiştim
Allah bidaha yaşatmasın Inşallah

bizde tahmin ettik valla çok korktuk 3 4 gün daha geç gitsem bebek zehirlenecekmiş.. tuhaf olduğunu anlıyordum benım 8 haftama kadar bulantı kusma hiç birseyim yoktu.. 8 haftanın sonunda bulantı öğürme hıc bır sekılde gecmıyordu.. 16 gün tuvalete çıkamadım bundan kaynaklanmış. dün bebeğimi gördüm renklı de yıne bebeğe etkısı olmuş mu dıye baktılar hersey yolunda ve oynamaya başlamıs usg cıhazını nereye koyduysa oraya gıttı..

16 gün tuvalete çıkamamak çok ciddi bişey, doktorun sana bunun için bişey önermedimi canım?

bebişin iyi olmasına sevindim, Inşallah sende hızlıca toparlanıp hamileliğine sağlıklı bir şekilde devam edeceksin

doktorun önerdiği herşeyi yapıyordum.. aç karnına kuru kayısı ye dedi 4-5 adet üzerine 2 bardak su iç öyle yapıyordum. süt ürünleri ye dedi zaten hep onları yiyordum.. günde 4lt su içiyordum ama sindirim sistemi hiç çalısmıyormus. saglık ocagına gıttıgımde sordum o da normal hamılelıkte dedı ama doktorum cok kızdı 16 gün nasıl dayandın dedı normalı en fazla 2 günmüş.. Allaha şükür geçti hepsi çok korktum ya Allah kımseye yaşatmasın.. aman kızlar çok dıkkat edin başıma gelen kadar hep normal zannediyordum

Cok gecmis olsun bulantı ve kusma çokmu fazlaydı gecen gün bende bütün gece istifra ettim

selam arkadaşlar bende geldim.hamile olduğumu bu gün öğrendim.5 haftalık hamileymişim keseyi gördük kalp atışı için 15 gün sonra gidecez doktora.2 yaşında kızım var bu 2.bebek olacak nasipse:)ilk 7 yıl bebeğim olmadı sonra kızım süpriz yaptı,buda süpriz oldu bu kadar erken beklemiyorduk.

Hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin bende 6 haftalık benim dördüncü rekor bende herhalde başka üçüncü yada dördüncü bekleyen yokmu arkadaslar

Ayyyy canım benim çok geçmiş olsunnnnn

Benimde mide bulantılarım başladı aklıma sen geldin
kaç haftadır olmuyordu bugün hiç yemek yemedim akşamdan beri açım
felaket midem ağrıyor resmen fokur fokur kaynıyor

Benim de 6+4te 6 mm'di.

Cok gecmis olsun bulantı ve kusma çokmu fazlaydı gecen gün bende bütün gece istifra ettim

canım benım ılk zamanlarda yoktu..2 3 gün normal kustum yediklerim gelıyordu sonra sadece öğürme olmaya başladı ama öyle böyle değil resmen boğuluyor gbydım.. daha sonra pazartesi günü de sadece kan gelmeye başladı ağzımdan ılk kırmızıydı rengi daha sonra kahverengimsi oldu salı günü kontrolum vardı dıye bekledım gıttıgımde zaten apar topar yatışım yapıldı.. ama en önemlisi 16 gün buyuk tuvaletımı yapamadım. normal yemek gelıyorsa sorun çıkartığında sorun yok ama hem kabızsan hemde yemek yerıne kan gelıyorsa hıc beklme doktora gıt.. rengımde duvar gb olmustu artık..

aç kalmamaya çalış canım bebeğe çok zararı varmış.. böyle mıdem ağrıyor dıye ağlıyordum doktoruna sor canım ılk benımde fokurdamayla başladı ihmale gelmıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…