- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #3.221
Dr um dinlen dedi birde haftada bir igne vuruluyorum,bol bol sivi al dedi,baska da bisey yapmadi,merhaba kızlar benim gibi rahim içinde kanaması olan, dışarda lekelenmesi olan varmı , pazartesi bir gelseydi , fikirlerinizi bekliyorum, dr ne dedi ne uyguladı yazın lütfen
canım benım ılk zamanlarda yoktu..2 3 gün normal kustum yediklerim gelıyordu sonra sadece öğürme olmaya başladı ama öyle böyle değil resmen boğuluyor gbydım.. daha sonra pazartesi günü de sadece kan gelmeye başladı ağzımdan ılk kırmızıydı rengi daha sonra kahverengimsi oldu salı günü kontrolum vardı dıye bekledım gıttıgımde zaten apar topar yatışım yapıldı.. ama en önemlisi 16 gün buyuk tuvaletımı yapamadım. normal yemek gelıyorsa sorun çıkartığında sorun yok ama hem kabızsan hemde yemek yerıne kan gelıyorsa hıc beklme doktora gıt.. rengımde duvar gb olmustu artık..
merhaba kızlar benim gibi rahim içinde kanaması olan, dışarda lekelenmesi olan varmı , pazartesi bir gelseydi , fikirlerinizi bekliyorum, dr ne dedi ne uyguladı yazın lütfen
canım benım ılk zamanlarda yoktu..2 3 gün normal kustum yediklerim gelıyordu sonra sadece öğürme olmaya başladı ama öyle böyle değil resmen boğuluyor gbydım.. daha sonra pazartesi günü de sadece kan gelmeye başladı ağzımdan ılk kırmızıydı rengi daha sonra kahverengimsi oldu salı günü kontrolum vardı dıye bekledım gıttıgımde zaten apar topar yatışım yapıldı.. ama en önemlisi 16 gün buyuk tuvaletımı yapamadım. normal yemek gelıyorsa sorun çıkartığında sorun yok ama hem kabızsan hemde yemek yerıne kan gelıyorsa hıc beklme doktora gıt.. rengımde duvar gb olmustu artık..
cok gecmis olsun
yasadigin cok kotuymus
insallah son olur canim
benimde vardı canım, progestan verdi günde 2 tane
istirahat vermişti 2 gün o kadar canım
Dr um dinlen dedi birde haftada bir igne vuruluyorum,bol bol sivi al dedi,baska da bisey yapmadi,
Cok gecmis olsun,bebeklerimizi kucagimza alaydik bir hayirlisiyla
Hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin bende 6 haftalık benim dördüncü rekor bende herhalde başka üçüncü yada dördüncü bekleyen yokmu arkadaslar
inşallah canım.. hayırlısıyla alsaydık bebeklerımızı kucağımıza
progestana devam ediyor musun ?
benim de hamile oldugumu ogrendigim anda progestan icmemi istedi doktorum
burda 12 haftaya kadar herkese veriyoruz dedi ve ozellikle de ben onceden dusuk yaptigim icin ara vermeden iceceksin dedi
iciyorum zorluyor cok ama devam ediyorum.
Allah'tan benim 1 gün sürdü ben migdemi üsuttum herhalde simdi nasılsın
evet canım devam ediyorum, yarın gidince soracağım devam edip etmemem gerektiğini
sabah içtiğim progestan beni de çok zorluyor
gözlerim kapanıyor midem bulanıyor sersem gibi oluyorum
akşam içtiğimde pek sıkıntı yaşamıyorum cünkü içtikten yarım saat sonra yatıyorum
arkadaşlar bu progestan herkese aynı etkileri yapıyor malesef bende kullanıyorum günde 400 mg. ve iştahsızlık sersemlik diz boyu. benim doktorum bu hapı vajinadan da alabileceğimi o zaman yan etkilerinin olmayacağını söyledi ama ben bi kere denedim beceremeyince bıraktım ağızdan almaya devam ediyorum.
merhaba arkadaşlar ben de kullanıyorum progesteron günde 3 tane.ama sabahları çok zor oluyor.tam işyerinde oluyorum ilaçın etkisini gösterdiği zaman,baş dönmesinden ölüyorum.
bir de makatta çatlak oldu sanırım.kanamam var.merhem falan da kullanamıyorum.sanırım gebelik süresince en büyük sıkıntım bu bağırsak hastalıkları olacak.Allah hepimize yardım etsin
fitili ben de beceremiyorum ya
aksam koyuyorum zaten surekli wcye kalkiyorum
bir de hepsi geriye geliyor
az birsey gorsen normal dedi doktor ama benim hepsi geriye geliyor sanirim
ama gunduz 200 mg iciyorum ya o yetiyordur diyorum
cogu kisiye veriyorlar sanirim turkiyede de progestani
bir sorun gormeseler de baslatiyorlar anladigim kadariyla
burda zaten 3 ay herkese, bir de cok garanticiler kesin kurallari var, 3 ay iliski yasak gibi ama onun haricinde gunde 3 saat yuru hareket et normal diyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?