2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
merhaba kızlar benim gibi rahim içinde kanaması olan, dışarda lekelenmesi olan varmı , pazartesi bir gelseydi , fikirlerinizi bekliyorum, dr ne dedi ne uyguladı yazın lütfen

Son düzenleme:
merhaba kızlar benim gibi rahim içinde kanaması olan, dışarda lekelenmesi olan varmı , pazartesi bir gelseydi , fikirlerinizi bekliyorum, dr ne dedi ne uyguladı yazın lütfen
Dr um dinlen dedi birde haftada bir igne vuruluyorum,bol bol sivi al dedi,baska da bisey yapmadi,

Cok gecmis olsun,bebeklerimizi kucagimza alaydik bir hayirlisiyla

cok gecmis olsun
yasadigin cok kotuymus
insallah son olur canim

benimde vardı canım, progestan verdi günde 2 tane
istirahat vermişti 2 gün o kadar canım

progestana devam ediyor musun ?

benim de hamile oldugumu ogrendigim anda progestan icmemi istedi doktorum
burda 12 haftaya kadar herkese veriyoruz dedi ve ozellikle de ben onceden dusuk yaptigim icin ara vermeden iceceksin dedi
iciyorum zorluyor cok ama devam ediyorum.

Allah'tan benim 1 gün sürdü ben migdemi üsuttum herhalde simdi nasılsın

evet canım devam ediyorum, yarın gidince soracağım devam edip etmemem gerektiğini
sabah içtiğim progestan beni de çok zorluyor
gözlerim kapanıyor midem bulanıyor sersem gibi oluyorum
akşam içtiğimde pek sıkıntı yaşamıyorum cünkü içtikten yarım saat sonra yatıyorum

merhab arkadaşlar bende mayıs annesi olarak aranızdayım yaş 25 ilk bebek muhtemel doğum tarihi 22 mayıs ve sat 2 ağustos.
herkese sevgilerrr...

arkadaşlar bu progestan herkese aynı etkileri yapıyor malesef bende kullanıyorum günde 400 mg. ve iştahsızlık sersemlik diz boyu. benim doktorum bu hapı vajinadan da alabileceğimi o zaman yan etkilerinin olmayacağını söyledi ama ben bi kere denedim beceremeyince bıraktım ağızdan almaya devam ediyorum.

doktorumla ben de az once konustum
ikili test icin gun verdi
bir de haftaya cagirdi konusmak icin genel bakmak icin

progestani sabah 8 bucukta iciyorum hemen yataga donuyorum etkilemiyor
ama sonrakini 2 bucukta iciyorum ogleden sonra o mafediyor beni

gece de fitil olarak kullaniyorum
200 mg iciyorum 100 mg fitil olarak
ama doktorum simdi hatirlatti ara verme devam et dedi bana
onun haricinde bel agrisini sordum ilk hamileliklerde olurmus genelde normalmis, magnezyum iceren seyleri tuketmem faydali olurmus agri konusunda

merhaba arkadaşlar ben de kullanıyorum progesteron günde 3 tane.ama sabahları çok zor oluyor.tam işyerinde oluyorum ilaçın etkisini gösterdiği zaman,baş dönmesinden ölüyorum.
bir de makatta çatlak oldu sanırım.kanamam var.merhem falan da kullanamıyorum.sanırım gebelik süresince en büyük sıkıntım bu bağırsak hastalıkları olacak.Allah hepimize yardım etsin

fitili ben de beceremiyorum ya
aksam koyuyorum zaten surekli wcye kalkiyorum
bir de hepsi geriye geliyor
az birsey gorsen normal dedi doktor ama benim hepsi geriye geliyor sanirim
ama gunduz 200 mg iciyorum ya o yetiyordur diyorum

cogu kisiye veriyorlar sanirim turkiyede de progestani
bir sorun gormeseler de baslatiyorlar anladigim kadariyla
burda zaten 3 ay herkese, bir de cok garanticiler kesin kurallari var, 3 ay iliski yasak gibi ama onun haricinde gunde 3 saat yuru hareket et normal diyorlar

amin canım Rabbim yardımcımız olsun hepimizin . şimdiki bebekler bi garip zaten herkeste aynı düşük riski var malesef. eskiden hiç böyle şeyler yokmuş ki annem biz istesekte düşüremezdik diyo. ama şimdi bizim yediğimiz içtiğimiz hiç bişey doğal değil malesef stres zaten diz boyu.. bunlar çok etkiliyor bizleri malesef

fitili ben de beceremiyorum ya
aksam koyuyorum zaten surekli wcye kalkiyorum
bir de hepsi geriye geliyor
az birsey gorsen normal dedi doktor ama benim hepsi geriye geliyor sanirim
ama gunduz 200 mg iciyorum ya o yetiyordur diyorum

aynen oyle bende hepsinin geri geldiğini düşündüğümden yapamadım fitili. inşallah sağlıkla alırız bebişleri kucağımıza. içimiz dışımız ilaç oldu valla.
ki ben hiç sevmem ilaç içmeyi

evet işlerini garantiye alıyor doktorlar ne olur ne olmaz diye kanaman veya lekelenmende varsa zaten hiç bırakmıyorlar. hep dinlenmekte sıkıyor insanı yürümek hava almak istiyor insan zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…