- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #3.241
amin canım Rabbim yardımcımız olsun hepimizin . şimdiki bebekler bi garip zaten herkeste aynı düşük riski var malesef. eskiden hiç böyle şeyler yokmuş ki annem biz istesekte düşüremezdik diyo. ama şimdi bizim yediğimiz içtiğimiz hiç bişey doğal değil malesef stres zaten diz boyu.. bunlar çok etkiliyor bizleri malesef
doktorumla ben de az once konustum
ikili test icin gun verdi
bir de haftaya cagirdi konusmak icin genel bakmak icin
progestani sabah 8 bucukta iciyorum hemen yataga donuyorum etkilemiyor
ama sonrakini 2 bucukta iciyorum ogleden sonra o mafediyor beni
gece de fitil olarak kullaniyorum
200 mg iciyorum 100 mg fitil olarak
ama doktorum simdi hatirlatti ara verme devam et dedi bana
onun haricinde bel agrisini sordum ilk hamileliklerde olurmus genelde normalmis, magnezyum iceren seyleri tuketmem faydali olurmus agri konusunda
evet canım haklısın.artık düşük vakaları çok arttı.benim bundan iki yıl önce yine bir gebeliğim oluşmuştu.öğrendiğim andan itibaren hep yattım,hiç bişey yapmadım. ama yine de bhcg değerim gün gün azaldı ve bebek düştü.o yüzden bu kez doktor progesteron verdi ama dedi ki"herzamanki rutin işlerini yap.zaten sağlıklı ise bişey olmaz,kendine stres yapma" ama ben anında değiştirdim hayatımı:)sigarayı,çayı,asitli kafeinli içecekleri,hazır meyve sularını,beyaz ekmeği,acı ve baharatı anında kestim.sürekli kuruyemiş,meyve ,sebze yemekleri falan tüketiyorum ama yine de bağırsak sorunları yaşıyorum.
hayırlısı bakalım.ben daha keseyi göremedim.yarın için kısmetse doktor görünür dedi.sabırsızlıkla bekliyorum.sen de ne zaman görünmüştü kese?
evet canım haklısın.artık düşük vakaları çok arttı.benim bundan iki yıl önce yine bir gebeliğim oluşmuştu.öğrendiğim andan itibaren hep yattım,hiç bişey yapmadım. ama yine de bhcg değerim gün gün azaldı ve bebek düştü.o yüzden bu kez doktor progesteron verdi ama dedi ki"herzamanki rutin işlerini yap.zaten sağlıklı ise bişey olmaz,kendine stres yapma" ama ben anında değiştirdim hayatımı:)sigarayı,çayı,asitli kafeinli içecekleri,hazır meyve sularını,beyaz ekmeği,acı ve baharatı anında kestim.sürekli kuruyemiş,meyve ,sebze yemekleri falan tüketiyorum ama yine de bağırsak sorunları yaşıyorum.
hayırlısı bakalım.ben daha keseyi göremedim.yarın için kısmetse doktor görünür dedi.sabırsızlıkla bekliyorum.sen de ne zaman görünmüştü kese?
canım tam olarak kaç haftalıksın?
5+3 canım.
son adet tarihim 19 ağustos
bir hafta önce kese görünmedi.bhcg 189 du.
salı günü bhcg yaptırdım her ihtimale karşı 1280 çıktı.bakalım yarın görünür mü acaba diye kaygılanıyorum
5+3 canım.
salı günü bhcg yaptırdım her ihtimale karşı 1280 çıktı.bakalım yarın görünür mü acaba diye kaygılanıyorum
canım kafana takma benimde geç göründü kese 4. haftada göründü. kan değerleri arttı ama kese yoktu. sonra kese göründü ama doktor kese var bebek yok falan dedi kürtaj yapıcaz dedi hemen başka bi doktora gittik ve beebğimizi gördük. endişelenme geç görünebiliyor yani 6. haftada bebeği anca gördük. ve eğer doktorundan çok emin değilsen mutlaka başka doktorlara görün derim
benim kuyruk sokumumda ve kürek kemiklerimde ağrılar başladı 2-3 gündür
süt içemiyorum midem kalkıyor
yoğurt kokuyor peynir kokuyor
hergün süt ayran içen ben şimdi içemiyorum
dün biraz pipetle içtim sütü tadı geldiği anda zaten bıraktım
magnezyumu başka hangi kaynaktan alabiliriz acaba
5+3 canım.
Aynı dert bende de var ama mide bulantısı olarak değil
İnanılmaz şişkinlik ve gaz yapıyor bende süt
Hamileliğim boyunca 3 kere içtim, üçünde de ishal oldum :26::26:,
Doktor ozaman laktozsuz süt iç dedi ama sütü bırakma dedi, dişler için kalsiyum olarak en iyi besin takviyesiymiş
Pınar'ın Denge diye sütü var hatta netten bak reklamıda tam bizim şikayetlere göre en azından benim şikayetimi yansıtıyor
Buda çıkan bir paragraf 'Hamileliğin laktoz intoleransı üzerindeki etkisi sabit değildir. Her kişide farklı durumlar ortaya çıkabilir. Daha önceden sorun yaşamadığı halde hamilelik sırasında sütü sindirmede güçlük yaşamaya başlayan kişiler olduğu gibi tam tersi şekilde intoleransının hamilelikte daha iyiye gittiğini bildiren kadınlar da vardır. Nedeni tam olarak bilinmeyen bu durumun olası nedenleri arasında bağırsak hareketlerinin yavaşlaması ve dolayısı ile laktozun bağırsaktan geçiş süresinin uzaması ile bağırsaklardaki bakterilerin yüksek laktoz alımına gösterdikleri uyum olduğu düşünülebilir. Laktozsuz süt bu durumda da işe yarayacaktır.'
milliyet
seninle aynıyız ama benim bhc 12480.79 çıktı sanırım aynı günlerde baktırdık bende bundan endişelendim bana çok yüksek geldi keseyi gördüm ama 10gün içinde bidaha gel dedi doktur kalp atışları için bu bhcg değerlerinde fikri olan varmı
seninle aynıyız ama benim bhc 12480.79 çıktı sanırım aynı günlerde baktırdık bende bundan endişelendim bana çok yüksek geldi keseyi gördüm ama 10gün içinde bidaha gel dedi doktur kalp atışları için bu bhcg değerlerinde fikri olan varmı
Aynı dert bende de var ama mide bulantısı olarak değil
İnanılmaz şişkinlik ve gaz yapıyor bende süt
Hamileliğim boyunca 3 kere içtim, üçünde de ishal oldum :26::26:,
Doktor ozaman laktozsuz süt iç dedi ama sütü bırakma dedi, dişler için kalsiyum olarak en iyi besin takviyesiymiş
Pınar'ın Denge diye sütü var hatta netten bak reklamıda tam bizim şikayetlere göre en azından benim şikayetimi yansıtıyor
Buda çıkan bir paragraf 'Hamileliğin laktoz intoleransı üzerindeki etkisi sabit değildir. Her kişide farklı durumlar ortaya çıkabilir. Daha önceden sorun yaşamadığı halde hamilelik sırasında sütü sindirmede güçlük yaşamaya başlayan kişiler olduğu gibi tam tersi şekilde intoleransının hamilelikte daha iyiye gittiğini bildiren kadınlar da vardır. Nedeni tam olarak bilinmeyen bu durumun olası nedenleri arasında bağırsak hareketlerinin yavaşlaması ve dolayısı ile laktozun bağırsaktan geçiş süresinin uzaması ile bağırsaklardaki bakterilerin yüksek laktoz alımına gösterdikleri uyum olduğu düşünülebilir. Laktozsuz süt bu durumda da işe yarayacaktır.'
milliyet
selam arkadaşlar bende geldim.hamile olduğumu bu gün öğrendim.5 haftalık hamileymişim keseyi gördük kalp atışı için 15 gün sonra gidecez doktora.2 yaşında kızım var bu 2.bebek olacak nasipse:)ilk 7 yıl bebeğim olmadı sonra kızım süpriz yaptı,buda süpriz oldu bu kadar erken beklemiyorduk.
ayy ne guzell.beenn 3.gebelıgım beklenmedık bı anda hamıle kaldım.vardır bundada bı hayır.çocuklar kaç yaşındaHayırlı olsun Allah tamamına erdirsin bende 6 haftalık benim dördüncü rekor bende herhalde başka üçüncü yada dördüncü bekleyen yokmu arkadaslar
hoşgeldın.hayırlı olsun.merhab arkadaşlar bende mayıs annesi olarak aranızdayımyaş 25 ilk bebek muhtemel doğum tarihi 22 mayıs ve sat 2 ağustos.
herkese sevgilerrr...
abow bız yandık ozaman daha bulantı yok dıcem :) ama bulantı olmamasıda sorun degıl kımınde 3 4 aydan sonrada oluyor
gelecek olan engel tanımıyor Rabbım hayırlısını eylesın hosgeldın aramıza
mayıs ayı senın dogurganlık ayın galıba:)
5 hafta off bızlerde bu kadar beklıcekmıyız catlar ınsan ya ben bahane bulur gıderım doktora :) 2 haftayı gecıremedım kalp atısını bı duyayım dıye beklıyorum :)
canım süpersin, akşam eve giderken alıp deneyeceğim bu süt'ü
ben önceden çok af edersiniz süt içtikten sonra mutlaka wc ye çıkardım ama hamilelikte hiç öyle bir etkisi olmadı süt'ün
evet haklısın.ayne oyleymış mevlam boyle uygun gormuş.ıkıncı kızımdada mayıs ayıysı sat tarıhım.bek bundada dogum tarıhı oldu.bu mayısta bışeyler var haklısın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?