- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #3.261
arkadaşım şey sorucam benim sizin gibi değil şikayetlerim ama süt içtiğim zaman bende aşırı mide ekşimesi yapıyor hamilelikten öncede böyleydi. benim kan grubum 0(+) bu yüzden süt dokunuyor biraz. acaba bu denge sütü bu şikayete karşıda iyi gelir miki bi fikrin var mı acaba
beni ilk bebeğim bu ama ben ve eşimde mayıs doğumluyuz allah nasip edrse bebğimizde mayıs doğumlu olucak. mayıs ayı güzel bereketli bi ay
merhaba kızlar .. iki gün önce kontrole gıtmıstım mıde kanaması teşhisiyle gün yattım Allahı ma şükür bugün evime geldim.. bulantılarınızı ve kusmalarınızı hafife almayın
evet haklısın bi denesem olur olmadı doktora danışırım dediğin gibi. maden suyunun bebek açısından bu faydasını bilmiyordum iyi oldu öğrendiğimİstersen bir dene, iyi gelirse devam edersin ama ekşime devam ederse bir doktorunla görüş hamilelik reflüsü olabilir... Ona göre ilaç veriyor ama istersende günlük maden suyu içebilirsin canım..Hem mineralli olması açısından doktorlar öneriyor, hem sendeki ekşime ve gaz şikayetine iyi geliyor, hemde bebek doğduktan sonra gazlı olmamasını sağlıyormuş :26:
aa ne teseduff..yada tesadufmu bakimm
su 35. 40. haftalar bir an once gelse de bir avazda kavussak bebeklerimize
herkes cok cabuk geciyor zaman diyor
oyledir bir bakmisiz dogmus bebeklerimiz
sadece bize yavas geciyor gibi geliyor
mıde yanması yasıyan varmı kızlar ? sabah 7 den berı uyumayı denedım ama mıde yanması mahvettı benı
suan bıle var .. kasık agrıları yorgunluk umarım bıranonce bu belırtıler gecer hamılelıgın tadını cıkarıcagım gunler gelır
konu şu canım kısaca özetliyeyim
ilk gebelik kontrolümde beta hcg 170 idi kese 3.4 cm göründü
dünkü beta hcg değerim 1836 idi keseyi net görüp ölçemedi yine boyutunun aynı oladuğunu söyledi bu iki kontrol arasında 5 gün var bu arada
yarın için tekrar beta hcg istedi ikiye katlamazsa dış gebelik olabilir dedi kese görüp dış gebelik nasıl oluyor bilmiyorum
mahvoldum ne uydum ne yemek yedim öyle bekliyorum
bizde tahmin ettik valla çok korktuk 3 4 gün daha geç gitsem bebek zehirlenecekmiş.. tuhaf olduğunu anlıyordum benım 8 haftama kadar bulantı kusma hiç birseyim yoktu.. 8 haftanın sonunda bulantı öğürme hıc bır sekılde gecmıyordu.. 16 gün tuvalete çıkamadım bundan kaynaklanmış. dün bebeğimi gördüm renklı de yıne bebeğe etkısı olmuş mu dıye baktılar hersey yolunda ve oynamaya başlamıs usg cıhazını nereye koyduysa oraya gıttı..
benim kuyruk sokumumda ve kürek kemiklerimde ağrılar başladı 2-3 gündür
süt içemiyorum midem kalkıyor
yoğurt kokuyor peynir kokuyor
hergün süt ayran içen ben şimdi içemiyorum
dün biraz pipetle içtim sütü tadı geldiği anda zaten bıraktım
magnezyumu başka hangi kaynaktan alabiliriz acaba
kızlar kuru kayısıdan komposto yapıcam nasıl yapıcam bilmıyorumdoktor dedi hem bebeği besliyormuş hemde anneyi ama nasıl yapacağımı bilmiyorummmm (((((((
benim kuyruk sokumumda ve kürek kemiklerimde ağrılar başladı 2-3 gündür
süt içemiyorum midem kalkıyor
yoğurt kokuyor peynir kokuyor
hergün süt ayran içen ben şimdi içemiyorum
dün biraz pipetle içtim sütü tadı geldiği anda zaten bıraktım
magnezyumu başka hangi kaynaktan alabiliriz acaba
canım ocağa bir miktar su koy kaynasın. kaynayınca içine şeker ve kayısıları ekle 15-20 dakika kadar kaynat soğuyuncadaafiyetle içbiraz da bize yolla
kuruyemislerde bol bol var diye biliyorum
findigi cok abartmamak lazimmis ama
hergun birkac tane badem findik ceviz fistik birseyler yemek lazim
ben hamile kalmadan once avuc avuc yerdim ama cok tiksindim ben kuruyemisten su an yiyemiyorum gibi brisey
kuruyemiş miii:18:
ne ceviz ne badem ne de fındık yiyebiliyorum dün iki tane fıstık yedim
hayır ben anlamıyorum madem bu kuruyemişler faydalı biz neden yiyemiyoruz tiksiniyoruz onlardan
canım ılk zamanlar herseyden tıksınebılırsın ama tavsıyem yemek ıcın zorlama yoksa doğumdan sonrada kalıyor tıksınme ben bızat yasıyorum bu sorunu suan
bilmiyorum cok severken bir anda bana kotu gelmeye basladi belki yagli olduklarindan agir geliyorkuruyemiş miii:18:
ne ceviz ne badem ne de fındık yiyebiliyorum dün iki tane fıstık yedim
hayır ben anlamıyorum madem bu kuruyemişler faydalı biz neden yiyemiyoruz tiksiniyoruz onlardan
canım ılk zamanlar herseyden tıksınebılırsın ama tavsıyem yemek ıcın zorlama yoksa doğumdan sonrada kalıyor tıksınme ben bızat yasıyorum bu sorunu suan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?