2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

İstersen bir dene, iyi gelirse devam edersin ama ekşime devam ederse bir doktorunla görüş hamilelik reflüsü olabilir... Ona göre ilaç veriyor ama istersende günlük maden suyu içebilirsin canım..Hem mineralli olması açısından doktorlar öneriyor, hem sendeki ekşime ve gaz şikayetine iyi geliyor, hemde bebek doğduktan sonra gazlı olmamasını sağlıyormuş :26:

Son düzenleme:
merhaba kızlar .. iki gün önce kontrole gıtmıstım mıde kanaması teşhisiyle gün yattım Allahı ma şükür bugün evime geldim.. bulantılarınızı ve kusmalarınızı hafife almayın

gerçekten bulantı ve kusmalar hamilenin hayatını çok zorluyor.inşallah,bir an evvel iyileşirsin.

evet haklısın bi denesem olur olmadı doktora danışırım dediğin gibi. maden suyunun bebek açısından bu faydasını bilmiyordum iyi oldu öğrendiğim hiç süt içmeyicede olmuyor o yüzden bütün alternatifleri denemek lazım.

aa ne teseduff..yada tesadufmu bakimm

tesadüf tesadüf hatta mucize. tüp bebek tedavisi görüyorduk sağlık problemleri nedeniyle yarım kalmıştı bu sırada kendiliğnden süpriz yaptı bebiş bize

geçmiş olsun.mide yanması artık bilmiyorum ama,boğazıma kadar gelen, yakan bir şey var.çıkartsam bile rahatlayamıyorum.
hep ağzımda bir acılık var.anlayamadığım.

gerçi böyle bir şey söylendimi bilmiyorum ama,şartlarınız dahilindeyse başka bir doktora daha gidebilirsiniz.

o zaman normalde bulantıların yok,midedeki rahatsızlıktan mı kaynaklanıyormuş.

kızlar kuru kayısıdan komposto yapıcam nasıl yapıcam bilmıyorum doktor dedi hem bebeği besliyormuş hemde anneyi ama nasıl yapacağımı bilmiyorummmm (((((((

bende de başladı o ağrılar bakalım nasıl geçecek.bir de ben ssvd apmayı düşünüyorum bir aksilik çıkmazsa.
oraların güçlenmesi gerek.
söylediklerinin hiçbirini ben de içemiyorum.
ilk üç aydan sonra belki normale döneriz.o zaman bol bol içeriz.olmadı, vitamin takviyesi isteriz.

kızlar kuru kayısıdan komposto yapıcam nasıl yapıcam bilmıyorum doktor dedi hem bebeği besliyormuş hemde anneyi ama nasıl yapacağımı bilmiyorummmm (((((((

canım ocağa bir miktar su koy kaynasın. kaynayınca içine şeker ve kayısıları ekle 15-20 dakika kadar kaynat soğuyuncadaafiyetle iç biraz da bize yolla

kuruyemislerde bol bol var diye biliyorum

findigi cok abartmamak lazimmis ama
hergun birkac tane badem findik ceviz fistik birseyler yemek lazim

ben hamile kalmadan once avuc avuc yerdim ama cok tiksindim ben kuruyemisten su an yiyemiyorum gibi brisey

kuruyemiş miii:18:

ne ceviz ne badem ne de fındık yiyebiliyorum dün iki tane fıstık yedim

hayır ben anlamıyorum madem bu kuruyemişler faydalı biz neden yiyemiyoruz tiksiniyoruz onlardan

ay becerdım pek sevındım
ya sankı benımde bulantılar olacakmış gıbı sınyaller var.ınşallh olmaz allahım.bıde çocuk olunca zor olur dınlenememde.ınşallh kolay olur allah yardımcım olsun..şimdilik sankı bı gelıyo gıbı ama cabucak gıdıyo .bı anlık yanı.

hayır ben anlamıyorum madem bu kuruyemişler faydalı biz neden yiyemiyoruz tiksiniyoruz onlardan

canım ılk zamanlar herseyden tıksınebılırsın ama tavsıyem yemek ıcın zorlama yoksa doğumdan sonrada kalıyor tıksınme ben bızat yasıyorum bu sorunu suan

bilmiyorum cok severken bir anda bana kotu gelmeye basladi belki yagli olduklarindan agir geliyor
canım ılk zamanlar herseyden tıksınebılırsın ama tavsıyem yemek ıcın zorlama yoksa doğumdan sonrada kalıyor tıksınme ben bızat yasıyorum bu sorunu suan

ben zorluyorum canim
faydali yemem lazim diyorum daha kotu oluyorum
ozellikle ceviz konusunda
ama doktorum da canin ne isterse ye diyor

bunu soyledigin iyi oldu zorlamayim daha

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…