2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Dr nasil beslenmeniz konusunda bilgi verdi mi?protein ve karbohidrati birlikte almami onerdi doktorum ,bebegin proteini kullanmak icin seker molekulune ihtiyaci olurmus,siz nasil yapiyorsunuz

Dr nasil beslenmeniz konusunda bilgi verdi mi?protein ve karbohidrati birlikte almami onerdi doktorum ,bebegin proteini kullanmak icin seker molekulune ihtiyaci olurmus,siz nasil yapiyorsunuz

cok ayrinti vermedi
ama brda bircok sebze olmadiiginda et balik ve tavuk surekli yemen gerekiyor dedi

protein ve karbonhidrat birlikte alinmali diye hic bilmiyordum canim
ben de genelde oyle yapmaktan kacinirim yanlis hatirlamiyorsam o sekilde cok kilo yapiyor :44:

kızlar selam nasılsınız bugün işlerin yogunlugundan ancak gelebildim.

kendi adıma iyim canım sen nasılsın aksama ne pişirsem diye dusunuyorum :)

Doktorum bana da haftada bir balık tavuk et tuketmem gerektıgını soyledı bol sebze meyve yemelisin,hergun sutunu yogurdunu peynırını yemelısın haftada 4 5 yada yanlıs hatırlamıyosam 5 6 öğün baklagıllerden yemelısın demıstı..

Son düzenleme:
ilk 3 ay anneden beslenıyor zaten bebek.kendınızı çokta zorlamayın bence.ama 3 aydan sonra bızım yedıgımız gıdadan beslenıyo.sadece ilk 3 ay anneden aldıgı için vıtamınlerı anne gucsuz kalmasın dıye yersek tabı daha ıyı ama 3 ay dan sonra başlıyo aslıl beslenme.bazıları kusmaktan 3 ay dogru duzgun beslenemez ama bebegın gelışımınde bı sorun yoktur oyle işte.anne ne fadakar işte

geçmiş olsun.mide yanması artık bilmiyorum ama,boğazıma kadar gelen, yakan bir şey var.çıkartsam bile rahatlayamıyorum.
hep ağzımda bir acılık var.anlayamadığım.

senınkı dahada farklı bı durum ben daha yenı yenı kendıme geldım bıraz dısarı cıkıcam gunlerdır evde durmaktan cıldırcam
ye ıc yat

bu arada kızlar kutu sütler besın degerı nerdeyse yok denılıcek kadar az günlük süt kullanmayı bır denesenız
her markanın var ama ben itimattan alıyorum 2 gunluk kullanma süresi
zorlansakta ıcmek zorundayız sut ayran maden suyu bunlar olmazsa olmazımız mecburen ..

Gold Slim zayıflama ayakkabası bunu netten arastırdım musterı hızmetlerıyle görüştüm
hamılelerın kullanmasında sakınca varmı dıye sordum
kesınlıkle yokmus aksıne normal dogum ıcın yardımcıymıs ve bel sırt agrılarında yuruyuste destek sağladıgı ıcın yardımcı oluyormus kızlar
almayı dusunuyorum ne dersınız?

bende listeye eklenmek istiyorum:) sat 20 ağustosl tahmini doğum tarihi 28 mayıs ilk bebeğim

Son düzenleme:
Üff yemek yapamadım, hem açım hem de midem bulanıyor keşke annem burada olsaydı da bana yemek yapsaydı (

şimdi baktım insanların ayaklarında da görmüştüm eğer işe yarıyorsa alınabilir fiyatı da iyiymiş

kızlar size bişey sorucam benim kalbim sıkışıyo daha 5. haftadayız neden oluyo ki özellikle banyo yaparken sizin var mı böyle şikayetiniz

ben daha yetişemedim benim ikinci :) süprizmi geldi bu bebek.hamileliklerin hep bulantılımı geçiyor canım

Anca gelebildim canım bebeğim isteyerek geldi sadece çabuk geldi çünkü ben çabuk hamile kalamam ilk ayda geldi meleğim diğer cocuklarimdada bulantı kusma olurdu ama bunda daha fazla Allah hepimizin yardımcısı olsun

Kızlar benim bulantım yok ama mide ağrısından ölüyorum, ağzımın tadı iğrenç ve malesef sudan tiksiniyorum yaaa...Tansiyonum düşüyor ferkındayım suya ihtiyacım var ama hiç içemiyorum ne yapmalıyım bilemiyorum.:44:

merhaba kızlar .. iki gün önce kontrole gıtmıstım mıde kanaması teşhisiyle gün yattım Allahı ma şükür bugün evime geldim.. bulantılarınızı ve kusmalarınızı hafife almayın

Çok geçmiş olsun Allah şifa versin cnm.

Aynen bende senin gibiyim canım benki susuz yaşayamazdim şimdi bir yudum zorla iciyorum bugün sade maden suyuna limon dogradim guzel geldi bı dene istersen

çok güzel aralarında kaç yaş var.benim 3.5 yaş olacak kısmetse..herkesin farklı belirtileri var çok ilginç genelde herkeste ağrı var sanırım..bulantı oluncada çok zor oluyor kaç haftalıksın yenimi başladı bulantılar..

En büyüğü 13 ortanca 10 ufaklik 2, buçuk bebis 6 hafta gibi 3 kızım var Allah uzun ömür versin cumlesine bulandılar 1 haftayı gecti baya bı zorluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…