2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
şimdi baktım insanların ayaklarında da görmüştüm eğer işe yarıyorsa alınabilir fiyatı da iyiymiş

75 tl düşmüş kavacıkta subelerı varmıs uzak ama doktorumla gorusup onay alınca gıdıp bakıcam

kızlar size bişey sorucam benim kalbim sıkışıyo daha 5. haftadayız neden oluyo ki özellikle banyo yaparken sizin var mı böyle şikayetiniz
banyoda fazla kalma hatta ılk aylarda cok sık yıkanmayın su sıcak olmasın denıyor 5 dk kalsam hemen agrı gelıyor kasıklara dıkkat et canım..

kizlarrrrr
benim rahim bolgesinde gerilme var ya
karnin alt kisminda baya asagilarda gerilme, boyle icerden yirtilma gibi birseyler oluyor:44:

komık olcak belkıde bende kasınma var sankı karnım gerılıyor buyuyor gıbı cok erken degılmı bu belırtıler:44:

iste bende de kasinti var
karnimda oluyor ona normal diyorum da
benim alt kisimda vajinanin ustunde de gerilme oluyor o korkutuyor biraz
senin de orda oluyor mu?

ben de banyomu her gun yaparken
simdi bir gun yapiyorum birgun ara veriyorum
ve oyle uzun uzun banyo yapmiyorum eskisi gibi
hizla yikanip cikiyorum
hatta baya ilik suyla
ilk 3 ay dikkat etmek lazim sicak banyo olmamasi lazim

kizlar ben dayanamayip bugun doktora gitmek istedim, bir hafta sonraya veriyorlar randevu, ona da gerek yok dedim, zaten kendi doktorum ikili teste cagiracak.
pasa pasa beklemek zorundayim 2, 3 hafta daha
1 hafta sonraya mıı ne kadfar gec verıyorlar orda yaa neyse sen sabırla bekle cogu bıttı bebişin daha kocaman olucak o zmna ınsallah
maşallah sızeeee canımm
kizlar benim gibi bel agrisi cekeniniz var mi ya?
benim normalde belim hic agrimazdi ama son gunlerde dayanilmaz halde
geceleri agriyor ozellikle yataga girince cok sizliyo agriyor, dun gece uyuyamadim cok uzun zaman
gun icinde de ara ara agriyor

endıselenme cnm bılıyorsun ben hamıle kaldıgım ay basladı bel agrım hala da aynı sıddetle devam edıyor

nilaycim
neyseki kendi doktorum bugun aradi beni
ben baska doktora gitmek istedigimden oyle olmustu
iyki de gitmemisim gidememisim bugun
doktorum haftaya cagirdi zaten
obur hafta da ikili test dedi
sanirim ayni zamanda ikili teste gidiyoruz seninle
bana 11 ekim gibi dedi

merhaba kızlar benim gibi rahim içinde kanaması olan, dışarda lekelenmesi olan varmı , pazartesi bir gelseydi , fikirlerinizi bekliyorum, dr ne dedi ne uyguladı yazın lütfen
cnm benım ılk hamıle oldugum u ogrendıgım gun az az oldu ama progestandan sonra gectı hareket etme sen dınlen
merhab arkadaşlar bende mayıs annesi olarak aranızdayım yaş 25 ilk bebek muhtemel doğum tarihi 22 mayıs ve sat 2 ağustos.
herkese sevgilerrr...

hosgeldın aramzıa gozun aydın...
aynısını hatta daha fazlasını yaptı bana gecelerı degılde gunduzlerı fıtıl olarak kullanıyorum gercekten cok rahatladım hıcbır yan etkısı olmuyor kullanmaya calıs eger sıkayetlerın artarsa
canım fıtıl olarak kullanmanı tavsıye ederım...hemoreıd fln mı var acaba?
ılk defa duydum cnm bı bakayım bakalım
bende listeye eklenmek istiyorum:) sat 20 ağustosl tahmini doğum tarihi 28 mayıs ilk bebeğim

ekledım cnm hosgeldın aramıza yasınıda yazabılırmısın

haftaya cagırması ıyı olmus cnm sende ben gıı sabırsızlanmaya baslamıstın

ben allah ızın verırse 6 ekımde gıdıcem sanırım o gun yapacak ıkılı testı de yanı oyle konustuk

En büyüğü 13 ortanca 10 ufaklik 2, buçuk bebis 6 hafta gibi 3 kızım var Allah uzun ömür versin cumlesine bulandılar 1 haftayı gecti baya bı zorluyo

çok güzel ya 3 kız maşallah..benim bulantım öyle çok rahatsız etmiyo beni arada gelip gidiyo ama az önce 2 domates yedim tuzlayıp..domatesi hiç bukadar mutlu yememiştim:)

çok güzel ya 3 kız maşallah..benim bulantım öyle çok rahatsız etmiyo beni arada gelip gidiyo ama az önce 2 domates yedim tuzlayıp..domatesi hiç bukadar mutlu yememiştim:)

Saol canim benim ayar hiç belli olmuyor bazen hiç bı şey yiyemiyorum basende abartıyorum biraz önce de fazla kaçırdım herhalde migdem yine kötü senin ilk kız mı erkekmi

iste bende de kasinti var
karnimda oluyor ona normal diyorum da
benim alt kisimda vajinanin ustunde de gerilme oluyor o korkutuyor biraz
senin de orda oluyor mu?

gerılme degıl agrı oluyor sadece bende gobiştede sankı pıt pıt bısey atıyor kasıntı gelınce:)

ben de banyomu her gun yaparken
simdi bir gun yapiyorum birgun ara veriyorum
ve oyle uzun uzun banyo yapmiyorum eskisi gibi
hizla yikanip cikiyorum
hatta baya ilik suyla
ilk 3 ay dikkat etmek lazim sicak banyo olmamasi lazim
nerdeyse usucem banyo ederken jetgıl cıkıyorum Allahtan havalar tam sogumadı ılerkı aylarda yandık :)

nılayım zayflama ıcın degılde bız kım zayıflama kım bu donemde:)
ama ayaklarım rahat olsun ıstıyorum ne zamandır bu ayakkabılar aklımda bı bayanda gordum
cok rahat memnunum dedı bakalım doktor onay versın alıcam fıyatta bayagı ınmıs kacırılmaz bence

benimde ikizlerin olacak senin tek yumurtamı çift yumurtamı?

benim de iki kese görünüyor ama belli değil henüz, birinin içi boş gözüküyordu geçen hafta..

merhaba kızlar .. iki gün önce kontrole gıtmıstım mıde kanaması teşhisiyle gün yattım Allahı ma şükür bugün evime geldim.. bulantılarınızı ve kusmalarınızı hafife almayın

çook geçmiş olsun canım, sanırım şimdi iyisin..

bana da doktorum öyle demişti, ilk 3 ay kendini çok zorlama yeme içme konusunda, henüz çok küçük dedi..

ben de yeterince içemiyorum yaa.. 2 litreye pek ulaşamıyrm

deneyimli ve bilinçlisin.. kesinlikle doğru.. ilk 3 ay bebek anneden beslenir..3 ay sonra annenin yediklerinden etkilenir.
Ben ilk hamileliğimde 52 kilo ile hamile kalmıştım. 3 aylık hamileyken 48 kilodaydım.. Bebeğim 1 ay erken doğmasına rağmen küveze girmedi..kilosu fena değildi.2740 gr dogdu.

Hatta bu hamılelıgımde doktorum aynen sunu soyledı.. Beslenmene dikkat et gibi şeyler diyemeyeceğim.. Bir vişne yesen bebeği kapatır zaten gibi şeyler söyledi..

kesınlıkle dogru 3. aydan sonra dıkkat etmek gerek bende tatılde kg almıstım o donem hamıle kaldım zatı
yedıklerıme dıkkat ettım 2 kg verdım 1 kg daha kaldı
hedefte ılk uc ayı boyle kapatıp son 6 ay kg alma hakkımı kullanmak ıstıyorum :)
saglıklı beslenenlerın cocukları ne kuveze ne baska seye ıhtıyac duyuyor ınsallah son aya kadar hep dıkkat eden annelerden oluruz

27 haftalık hamile bir arkadaş var çalıştığım yerde. göğüslerin acıyor mu fln dedi geçen gün. yani dolgunluk var evet bazen de çok sert oluyor bazen biraz daha normal oluyor ama acımıyor benim. onun ilk başlarda çok acımışta elleyemiyormuş bile. bende böyle bir şey yok hiç. neden ki:/
zaten kafaya takıyorumj herşeyi cnm sıkıldı çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…