- 30 Mayıs 2011
- 1.240
- 69
- 158
- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #3.301
ben de sudan biraz tiksinmeye basladim bugun
tiksine tiksine sudanmı tiksinmiş bu güzel anne yaa nasıl gidiyor hamişlik kuzucuk nasıl şımarıyor anlaşılan
şimdi baktım insanların ayaklarında da görmüştüm eğer işe yarıyorsa alınabilir fiyatı da iyiymiş
banyoda fazla kalma hatta ılk aylarda cok sık yıkanmayın su sıcak olmasın denıyor 5 dk kalsam hemen agrı gelıyor kasıklara dıkkat et canım..kızlar size bişey sorucam benim kalbim sıkışıyo daha 5. haftadayız neden oluyo ki özellikle banyo yaparken sizin var mı böyle şikayetiniz
kizlarrrrr
benim rahim bolgesinde gerilme var ya
karnin alt kisminda baya asagilarda gerilme, boyle icerden yirtilma gibi birseyler oluyor:44:
1 hafta sonraya mıı ne kadfar gec verıyorlar orda yaa neyse sen sabırla bekle cogu bıttı bebişin daha kocaman olucak o zmna ınsallahkizlar ben dayanamayip bugun doktora gitmek istedim, bir hafta sonraya veriyorlar randevu, ona da gerek yok dedim, zaten kendi doktorum ikili teste cagiracak.
pasa pasa beklemek zorundayim 2, 3 hafta daha
Günaydın herkese
Biz pıtpıtlarımızı gördük zira sesini açmadı, küçük daha hemen kalp kapakcıklarını ısıtmayalım dedi :44: Ne alaka anlamadım ama pıtpııttt diye atan bir kalp gördükRabbim sana milyonlarca şükür Tam haftamıza göre gidiyormuşuz hatta 2 gün öndeymişiz maşallaaahh subhanAllahh
kizlar benim gibi bel agrisi cekeniniz var mi ya?
benim normalde belim hic agrimazdi ama son gunlerde dayanilmaz halde
geceleri agriyor ozellikle yataga girince cok sizliyo agriyor, dun gece uyuyamadim cok uzun zaman
gun icinde de ara ara agriyor
cnm benım ılk hamıle oldugum u ogrendıgım gun az az oldu ama progestandan sonra gectı hareket etme sen dınlenmerhaba kızlar benim gibi rahim içinde kanaması olan, dışarda lekelenmesi olan varmı , pazartesi bir gelseydi , fikirlerinizi bekliyorum, dr ne dedi ne uyguladı yazın lütfen
merhab arkadaşlar bende mayıs annesi olarak aranızdayımyaş 25 ilk bebek muhtemel doğum tarihi 22 mayıs ve sat 2 ağustos.
herkese sevgilerrr...
hosgeldın aramzıa gozun aydın...arkadaşlar bu progestan herkese aynı etkileri yapıyor malesef bende kullanıyorum günde 400 mg. ve iştahsızlık sersemlik diz boyu. benim doktorum bu hapı vajinadan da alabileceğimi o zaman yan etkilerinin olmayacağını söyledi ama ben bi kere denedim beceremeyince bıraktım ağızdan almaya devam ediyorum.
canım fıtıl olarak kullanmanı tavsıye ederım...hemoreıd fln mı var acaba?merhaba arkadaşlar ben de kullanıyorum progesteron günde 3 tane.ama sabahları çok zor oluyor.tam işyerinde oluyorum ilaçın etkisini gösterdiği zaman,baş dönmesinden ölüyorum.
bir de makatta çatlak oldu sanırım.kanamam var.merhem falan da kullanamıyorum.sanırım gebelik süresince en büyük sıkıntım bu bağırsak hastalıkları olacak.Allah hepimize yardım etsin
ılk defa duydum cnm bı bakayım bakalımGold Slim zayıflama ayakkabası bunu netten arastırdım musterı hızmetlerıyle görüştüm
hamılelerın kullanmasında sakınca varmı dıye sordum
kesınlıkle yokmus aksıne normal dogum ıcın yardımcıymıs ve bel sırt agrılarında yuruyuste destek sağladıgı ıcın yardımcı oluyormus kızlar
almayı dusunuyorum ne dersınız?
bende listeye eklenmek istiyorum:) sat 20 ağustosl tahmini doğum tarihi 28 mayıs ilk bebeğim
nilaycim
neyseki kendi doktorum bugun aradi beni
ben baska doktora gitmek istedigimden oyle olmustu
iyki de gitmemisim gidememisim bugun
doktorum haftaya cagirdi zaten
obur hafta da ikili test dedi
sanirim ayni zamanda ikili teste gidiyoruz seninle
bana 11 ekim gibi dedi
kizlarrrrr
benim rahim bolgesinde gerilme var ya
karnin alt kisminda baya asagilarda gerilme, boyle icerden yirtilma gibi birseyler oluyor:44:[
bende de dolgunluk oluyo ama normal canım hamile olduğun belli oluyomu dışardan bakınca
En büyüğü 13 ortanca 10 ufaklik 2, buçuk bebis 6 hafta gibi 3 kızım var Allah uzun ömür versin cumlesine bulandılar 1 haftayı gecti baya bı zorluyo
çok güzel ya 3 kız maşallah..benim bulantım öyle çok rahatsız etmiyo beni arada gelip gidiyo ama az önce 2 domates yedim tuzlayıp..domatesi hiç bukadar mutlu yememiştim:)
iste bende de kasinti var
karnimda oluyor ona normal diyorum da
benim alt kisimda vajinanin ustunde de gerilme oluyor o korkutuyor biraz
senin de orda oluyor mu?
nerdeyse usucem banyo ederken jetgıl cıkıyorum Allahtan havalar tam sogumadı ılerkı aylarda yandık :)ben de banyomu her gun yaparken
simdi bir gun yapiyorum birgun ara veriyorum
ve oyle uzun uzun banyo yapmiyorum eskisi gibi
hizla yikanip cikiyorum
hatta baya ilik suyla
ilk 3 ay dikkat etmek lazim sicak banyo olmamasi lazim
benimde ikizlerin olacak senin tek yumurtamı çift yumurtamı?
merhaba kızlar .. iki gün önce kontrole gıtmıstım mıde kanaması teşhisiyle gün yattım Allahı ma şükür bugün evime geldim.. bulantılarınızı ve kusmalarınızı hafife almayın
ilk 3 ay anneden beslenıyor zaten bebek.kendınızı çokta zorlamayın bence.ama 3 aydan sonra bızım yedıgımız gıdadan beslenıyo.sadece ilk 3 ay anneden aldıgı için vıtamınlerı anne gucsuz kalmasın dıye yersek tabı daha ıyı ama 3 ay dan sonra başlıyo aslıl beslenme.bazıları kusmaktan 3 ay dogru duzgun beslenemez ama bebegın gelışımınde bı sorun yoktur oyle işte.anne ne fadakar işte
Kızlar benim bulantım yok ama mide ağrısından ölüyorum, ağzımın tadı iğrenç ve malesef sudan tiksiniyorum yaaa...Tansiyonum düşüyor ferkındayım suya ihtiyacım var ama hiç içemiyorum ne yapmalıyım bilemiyorum.:44:
ilk 3 ay anneden beslenıyor zaten bebek.kendınızı çokta zorlamayın bence.ama 3 aydan sonra bızım yedıgımız gıdadan beslenıyo.sadece ilk 3 ay anneden aldıgı için vıtamınlerı anne gucsuz kalmasın dıye yersek tabı daha ıyı ama 3 ay dan sonra başlıyo aslıl beslenme.bazıları kusmaktan 3 ay dogru duzgun beslenemez ama bebegın gelışımınde bı sorun yoktur oyle işte.anne ne fadakar işte
deneyimli ve bilinçlisin.. kesinlikle doğru.. ilk 3 ay bebek anneden beslenir..3 ay sonra annenin yediklerinden etkilenir.
Ben ilk hamileliğimde 52 kilo ile hamile kalmıştım. 3 aylık hamileyken 48 kilodaydım.. Bebeğim 1 ay erken doğmasına rağmen küveze girmedi..kilosu fena değildi.2740 gr dogdu.
Hatta bu hamılelıgımde doktorum aynen sunu soyledı.. Beslenmene dikkat et gibi şeyler diyemeyeceğim.. Bir vişne yesen bebeği kapatır zaten gibi şeyler söyledi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?