2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

teşekkür ederim canım benim yaş 23

yok cnm ne zayıflaması sımdı kılo alma zamanııyı bırsey aslında

cnm takma bu kadar herkezde aynı belırtıler olacak dıye bırsey yok kımısının cok bulantısı olur kımısının hıc olmaz kımının belı agrır kımının agrımaz bır suru ornek var

ben arada nısan annelerıne bakınıyorum bızden 1 ay ondeler ya neyı naısl yapıyorlar ılerde basımıza ne gelıcek dıye gızlı gızlı okuyorum bazen ve cınsıyetlerını ogrenmeye baslamıslar bızde bır dahakı ay baslarız ogrenmeye ınsallahhh

ay ya sımdıden heyecan yaptım bu kadar cabuk ogrenılırmı gercı sızlerden bır ay sonra bız ogrenırız :)

merhaba hamiş anneler :) yeni güne mide yanması olmadan başlamak ne güzelmiş
gerçi bu seferde yunanıstan uyutmadı benı :) hayırlara gıtsın ruyamda grupca gezıye gıdılıyor bır kac cocuk sınırı gecıyor
yunanlılar yakalıyor ne yapsam ellerınden alamıyorum polat alemdar gırıyor devreye :) uyuyup uyanıp aynı ruyaya devam ettım hayırlısı :)

Saol canim benim ayar hiç belli olmuyor bazen hiç bı şey yiyemiyorum basende abartıyorum biraz önce de fazla kaçırdım herhalde migdem yine kötü senin ilk kız mı erkekmi

benim ilk erkek onda hiç bulantı felan olmadı ama müthiş ağrılar vardı sanki hergün düşük yapacak gibiydim..bu bebişimde hayırlısı bakalım nasıl olacak

kızlar ya bişi sorcam benim pantolanlar göbeğimi sıkmaya başladı giyecek bişi bulamıyorum bugün elbise giydim rahat olsun diye haftasonu gidip bi hamilelik pantolonu alsam acep sizdede böle rahatsızlıklar oluyor mu?

Canım ben hamile olduğumu öğrendiğim de aldım pantolon, masa başı işim sürekli oturmam gerek rahatsızlık vermesin diye ki karnımda çok şişti zaten iyi ki almışım,bence sende vakit kaybetmeden al rahat edersin.

ya evet bende masabaşı çalışıyorum ve akşama doğru göbeğim 5 aylık gibi oluyor şişiyor. bende alayım en iyisi

olmaz mı hatta bana dr söyledi dar pantolon giyme artık diyegöbeğim de çok çıktı, hemen lcw'den bi tane pantolon aldım acayip rahat kumaşı pek kaliteli gelmedi bana ama göbeğim rahatladı

Günaydın Mayıs anneleri;

Beslenme konusunda bir sağlıkcı olarak sizlere söylemek istediklerim var.

İlk 3 ay hepinizin bildiği üzere bebek annenin depolarından faydalanıyor.İlk 3 aylık süreçte bulantı ve kusma şikayeti yoğun olduğundan hamileler istedikleri gibi beslenemiyorlar.Tiksinmelerde cabası..

İlk 3 ayda kendimi zorlamadan bir beslenme düzeni oluşturmaya çalışıyorum.Kendimi birşeyler yemeye zorlayınca midem daha çok bulanıyor.Tiksinme duygum azaldığında ise düzenli bir beslenme programı oluşturmaya veya uzman desteği almaya çalışacağım.

Su içmekle ilgili benimde problemlemim var yerine başka sıvılar almaya çalışsamda olmuyor bir türlü..

Zamanla azalacak,hepimiz alışacağız diye düşünüyorum.1 ay sonra burada daha güzel şeyleri paylaşmayı ümit ediyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…