- 2 Temmuz 2008
- 428
- 17
- 298
- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #3.321
cnm benım ılk hamıle oldugum u ogrendıgım gun az az oldu ama progestandan sonra gectı hareket etme sen dınlen
hosgeldın aramzıa gozun aydın...
aynısını hatta daha fazlasını yaptı bana gecelerı degılde gunduzlerı fıtıl olarak kullanıyorum gercekten cok rahatladım hıcbır yan etkısı olmuyor kullanmaya calıs eger sıkayetlerın artarsa
canım fıtıl olarak kullanmanı tavsıye ederım...hemoreıd fln mı var acaba?
ılk defa duydum cnm bı bakayım bakalım
ekledım cnm hosgeldın aramıza yasınıda yazabılırmısın
yok cnm ne zayıflaması sımdı kılo alma zamanınılayım zayflama ıcın degılde bız kım zayıflama kım bu donemde:)
ama ayaklarım rahat olsun ıstıyorum ne zamandır bu ayakkabılar aklımda bı bayanda gordum
cok rahat memnunum dedı bakalım doktor onay versın alıcam fıyatta bayagı ınmıs kacırılmaz bence
27 haftalık hamile bir arkadaş var çalıştığım yerde. göğüslerin acıyor mu fln dedi geçen gün. yani dolgunluk var evet bazen de çok sert oluyor bazen biraz daha normal oluyor ama acımıyor benim. onun ilk başlarda çok acımışta elleyemiyormuş bile. bende böyle bir şey yok hiç. neden ki:/
zaten kafaya takıyorumj herşeyi cnm sıkıldı çok
ben arada nısan annelerıne bakınıyorum bızden 1 ay ondeler ya neyı naısl yapıyorlar ılerde basımıza ne gelıcek dıye gızlı gızlı okuyorum bazen ve cınsıyetlerını ogrenmeye baslamıslar bızde bır dahakı ay baslarız ogrenmeye ınsallahhh
Saol canim benim ayar hiç belli olmuyor bazen hiç bı şey yiyemiyorum basende abartıyorum biraz önce de fazla kaçırdım herhalde migdem yine kötü senin ilk kız mı erkekmi
Gunaydinnn herkeseee :)
Suan hastanedeyim kontrolum var, cagrilmayi bekliyorum, ins her sey yolundadir Rabbim
kızlar ya bişi sorcam benim pantolanlar göbeğimi sıkmaya başladı giyecek bişi bulamıyorum bugün elbise giydim rahat olsun diye haftasonu gidip bi hamilelik pantolonu alsam acep sizdede böle rahatsızlıklar oluyor mu?
Canım ben hamile olduğumu öğrendiğim de aldım pantolon, masa başı işim sürekli oturmam gerek rahatsızlık vermesin diye ki karnımda çok şişti zaten iyi ki almışım,bence sende vakit kaybetmeden al rahat edersin.
kızlar ya bişi sorcam benim pantolanlar göbeğimi sıkmaya başladı giyecek bişi bulamıyorum bugün elbise giydim rahat olsun diye haftasonu gidip bi hamilelik pantolonu alsam acep sizdede böle rahatsızlıklar oluyor mu?
Cnm sen cuma gitmemişmiydin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?