2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
merhaba dışarıdan takip yetmez arada soru sormam gerekli dedim ve burdayım :) buarada hepinizin şişkinlikle ilgili sorunu var sanıyorum çok sevindim çünk utanıyordum 5 aylık hamile gibi göbek :)

olmaz mı hatta bana dr söyledi dar pantolon giyme artık diyegöbeğim de çok çıktı, hemen lcw'den bi tane pantolon aldım acayip rahat kumaşı pek kaliteli gelmedi bana ama göbeğim rahatladı

anladım canım. hamile kalmadan önce kaç kiloydun ki? ben biraz tosuncukken hamile kaldıgım için göbek var biraz sisin göbekler ne durumda merak ettim:)

Evet gecen hfta da gittim, buhafta da cagirdi. Cnku ben 2 dusuk yaptim ve hep 7.hftada yaptim, kontrol etmek amacli cagirdi, ins her sey yolundadir, bundan snra daha az cagircam dedi

Hımmm anladım, beni de 1 ay sonra çağırdı 4 hafta sonra gitmeyi düşünüyorum daha 1 haftası anca geçti. Ben de çok endişeleniyorum yaa benim de kalbi durmuştu öncekinin inş bu sefer sağsalim alırız kucağımıza.

anladım canım. hamile kalmadan önce kaç kiloydun ki? ben biraz tosuncukken hamile kaldıgım için göbek var biraz sisin göbekler ne durumda merak ettim:)

Ben de ben de 63-64 filandım ama drda 65 çıkmıştım evdeki baskül de bozuldu şu an ne haldeyim bilmiyorum ama göbek problemi bende hep vardı ama hamile kaldığım anda daha da şişti göbeğim hatta hamile olduğumu göbeğimden anladım diyebilirim şu anda da 4-5 aylık gibi resmen

bende hiç göbek yok dümdüz unutuyorum hamile olduğumu:) rahatsız oluyosan bol giy mutlaka :)

Canım bebişin büyüyor o yüzden normal ama işte bol su içmeliyiz ve dışardan yumuşatıcı nemlendirici vs bişeyler sürmeliyiz.

Canım o dönemlerde oluyor o tür ağrılar kasılmalar. rahim kendini gebeliğe hazırlıyormuş. sonraları geçiyor bol bol kremlenip yağlanalım çatlaklara şimdiden meydan okuyalım. sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alalım inşallah.

Olmazmı... iş yerimde kıvranıp duruyorum, kimseye söylemediğim için ne rahatsız insan diyecekler

Kızlar bu arada dün mide ağrısından kıvrandım durdum..İşle ilgili çok dolandım yoruldum eve gittim banyo yaptım ve birden bir kaç saniye kasıklarımda kramp oluştu wc ye gittim 1-2 damla kan vardı birkaç saat sonra acile gittik ultrasonla bakıldı çok şükür düzgündü herşey ama ben korktum epeyce hele daha önce kayıp yaşayınca 7. haftada lekelenme olanınız varmı?

Ben daha önce çatlak oluşmaması için lierac krem kullandım..arada da banyo sonrası bebeğe yağı bebe yağı sürdüm... hiç çatlağım olmadı..
bu seferde aynısını yaparım herhalde.

benimde karnım hemen çıktı... Allahtan oturarak çalışıyorum oturduğum yerde açıyorum pantolonun düğmesi.. ilk hamileliğimde aldığım pantolanlar vardı hamile kıyafeti birkaç tane ama dağıttım hepsini (

mavi jeansden bir kot almıştım hamile kotu.. çok giymiştim onu

Günaydın annecikler, biraz geç oldu ama okuldayım boş derste bir gireyim dedim... Nasılsınız bakalımmm?
yarın kontrolüm var o yüzden biraz heyecanlıyım ben.. dün de test yaptırdım.. hemogram,tsh, vdrl,açlık kan şekeri vs. birçoğunu sağlık ocağı yapıyor sadece rubella ile idrar testini yapmıyrlar onları da yarın hastanede yaptıracağm..

herkes iyidir inşallah :))
bu günlerde çok duygusalım dün suskunları izledim baya ağladım tabi eşimden fırçayı da yedim haber izlememe bile izin vermiyor artık

Son düzenleme:
herkes iyidir inşallah :))
bu günlerde çok duygusalım dün suskunları izledim baya ağladım tabi eşimden fırçayı da yedim haber izlememe bile izin vermiyor artık

bendede olmuştu canım ya 10 gün falan önüme gelene ağlıyordum sonrada gülüyodum halime ya

bendede olmuştu canım ya 10 gün falan önüme gelene ağlıyordum sonrada gülüyodum halime ya

benim gozyasi hemen akacak durumda sanki
ben de mutlu duygusal herseye aglayabiliyorum
esimle bebegimiz hakkinda hayallerimizi konusurken mutluluktan agliyorum
dizide birsey olsun hemen gozyaslari dokuluyor

günaydın kızlar..melekcim bende lierac kullanmıştım aynen 0 çatlak ama şimdi çatlarım heralde..bende pantalonlarımı buraya gelmeden önce gebe den aldım kalıpları çok rahat hiç yok gibi ama onları alırken ikiz olduğunu bilmiyordum ve tam üstüme göre aldım heralde son aylarda giyemem..

kizlar gunaydin

buzdolabini acamiyorum bana kokuyor
icinden birsey bile alabilecek durumda degilim su an
yemek kokusu degil de o sogukluk ve farkli bir koku hissediyorum acinca
benim bulantilarim hayatimi etkilemiyor cok insallah hep boyle devam eder, azar azar.
bircok seyi yiyebilirim hep

Gül'üm sen kesin çatlarsın ikiz gebelikle.. moralini bozmak istemem ama.. kolay değil ikiz gebelik yaa.. hala da şoklardayız :))

bol elbiseler almak lazım ama kışa geliyor gebeliğimiz.. son zamanları da bahara.. Bir de senin ilki de sezeryandı değil mi? Bunlarda Nisan da gelir bence :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…