- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #3.341
olmaz mı hatta bana dr söyledi dar pantolon giyme artık diyegöbeğim de çok çıktı, hemen lcw'den bi tane pantolon aldım acayip rahat kumaşı pek kaliteli gelmedi bana ama göbeğim rahatladı
Evet gecen hfta da gittim, buhafta da cagirdi. Cnku ben 2 dusuk yaptim ve hep 7.hftada yaptim, kontrol etmek amacli cagirdi, ins her sey yolundadir, bundan snra daha az cagircam dedi
anladım canım. hamile kalmadan önce kaç kiloydun ki? ben biraz tosuncukken hamile kaldıgım için göbek var biraz sisin göbekler ne durumda merak ettim:)
kızlar ya bişi sorcam benim pantolanlar göbeğimi sıkmaya başladı giyecek bişi bulamıyorum bugün elbise giydim rahat olsun diye haftasonu gidip bi hamilelik pantolonu alsam acep sizdede böle rahatsızlıklar oluyor mu?
kizlarrrrr
benim rahim bolgesinde gerilme var ya
karnin alt kisminda baya asagilarda gerilme, boyle icerden yirtilma gibi birseyler oluyor:44:
Canım bebişin büyüyor o yüzden normal ama işte bol su içmeliyizve dışardan yumuşatıcı nemlendirici vs bişeyler sürmeliyiz.
kızlar ya bişi sorcam benim pantolanlar göbeğimi sıkmaya başladı giyecek bişi bulamıyorum bugün elbise giydim rahat olsun diye haftasonu gidip bi hamilelik pantolonu alsam acep sizdede böle rahatsızlıklar oluyor mu?
benim ilk erkek onda hiç bulantı felan olmadı ama müthiş ağrılar vardı sanki hergün düşük yapacak gibiydim..bu bebişimde hayırlısı bakalım nasıl olacak
herkes iyidir inşallah :))
bu günlerde çok duygusalım dün suskunları izledim baya ağladım tabi eşimden fırçayı da yedimhaber izlememe bile izin vermiyor artık
bendede olmuştu canım ya 10 gün falan önüme gelene ağlıyordum sonrada gülüyodum halime ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?