- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #3.361
kızlar ya bişi sorcam benim pantolanlar göbeğimi sıkmaya başladı giyecek bişi bulamıyorum bugün elbise giydim rahat olsun diye haftasonu gidip bi hamilelik pantolonu alsam acep sizdede böle rahatsızlıklar oluyor mu?
günaydın kızlar..melekcim bende lierac kullanmıştım aynen 0 çatlak ama şimdi çatlarım heralde..bende pantalonlarımı buraya gelmeden önce gebe den aldım kalıpları çok rahat hiç yok gibi ama onları alırken ikiz olduğunu bilmiyordum ve tam üstüme göre aldım heralde son aylarda giyemem..
benimde kıyafetlerim olmuyor daha şimdiden
ılk zamanlar karında daha cok sıslık oluyor rahat bırseyler gıymeye cals
cnm pekı bu kremlerı ne zmn kullanmaya baslamamız gerekıyor?
4.aydan sonra diyor doktorlar.ben bu kremin haricinde son aylarda badem yağıda kullanmıştım çünkü çok geriliyor göbek ve rahatsız ediyor..
Kızlar bu arada dün mide ağrısından kıvrandım durdum..İşle ilgili çok dolandım yoruldum eve gittim banyo yaptım ve birden bir kaç saniye kasıklarımda kramp oluştu wc ye gittim 1-2 damla kan vardıbirkaç saat sonra acile gittik ultrasonla bakıldı çok şükür düzgündü herşey ama ben korktum epeyce hele daha önce kayıp yaşayınca 7. haftada lekelenme olanınız varmı?
Kızlar bu arada dün mide ağrısından kıvrandım durdum..İşle ilgili çok dolandım yoruldum eve gittim banyo yaptım ve birden bir kaç saniye kasıklarımda kramp oluştu wc ye gittim 1-2 damla kan vardıbirkaç saat sonra acile gittik ultrasonla bakıldı çok şükür düzgündü herşey ama ben korktum epeyce hele daha önce kayıp yaşayınca 7. haftada lekelenme olanınız varmı?
Selammmmmm millettttttttttttt
Selammmmmm millettttttttttttt
deryoşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş hosgeldın gozun aydınkac gundur aklımda every sorcam bı turlu konu karısıyo soramadım nıye gelmyıo bu topıge dıye
canımmmmmm
bende inanırmısın kaç gündür gelcem gelcem böyle bi tutukluk bi salaklık üzerimde.
hala algılayamadım ya hamile oldugumu
bugün şeytanın bacagını kırdım vee geldim aranızaaaaaaa güzel anneler
naber canımmm nasıl gidiyorrr ne kdr büyümüşsünüz yaa maşşallah
daha dün gibi seni tebrik ettiiiiiiiimmmm ne çabuk geçmişşşşş
su anda tam 1 buyuk bavul doldu..bebegımzıın bezıne kadar aldık ben degılde esım bu konuda bıraz acelecı gecen haftasonu park besık alıyordu da zor cıkarttım magazankızlar bebişlerinize bişiler aldınız mı hiç kıyafet oyuncak falan filan
kızlar bebişlerinize bişiler aldınız mı hiç kıyafet oyuncak falan filan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?