2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
şoku biz hala atlatamadık :))evet sezeryan zaten benim 38. haftam 17 nisanda doluyor ama 34 ten sonra geliyorlarmış yani ben martta bile doğurabilirim ama nekadar kalırlarsa okadar iyi sonuçta küçük bebekler uğraşmak zor..işin garip tarafı reyyan 37 de doğdu ben tek bebeği 37 hafta taşıyabildim 2 baya erken gelir :))

evet cnm bende artık gıyemıyorum gıttım aldım rahatladım

cnm pekı bu kremlerı ne zmn kullanmaya baslamamız gerekıyor?

herkeslere merhabalar.....

canım endişelenme benim en başından beri lekelenmem ve kanamam var 7. haftadayım hala devam ediyor. hatta bi arkaşım 6 aylık hamile hala lekelenmesi var. o yüzden kendine dikkat et yorulmamaya çalış bebişin için..

bende oldu canım doktor progestan verdi yarın kontrole gideceğim bakalım inşallah iyidir bebiş sende panik yapma bebek yerin eyerleşiyormuş plesenta falan o yüzden böle sızıntılar oluyormus

canımmmmmm
bende inanırmısın kaç gündür gelcem gelcem böyle bi tutukluk bi salaklık üzerimde.
hala algılayamadım ya hamile oldugumu

bugün şeytanın bacagını kırdım vee geldim aranızaaaaaaa güzel anneler

naber canımmm nasıl gidiyorrr ne kdr büyümüşsünüz yaa maşşallah

daha dün gibi seni tebrik ettiiiiiiiimmmm ne çabuk geçmişşşşş

inan inan cok sukur sonunda hamıleyızzzzzzzzzz

daa gecen ay bebek dıyenı vuruyodun
buyuyoruz yavas yavas benımde hamılelıgımı algılamam zaman aldı ama artık ınanıyorum sende ınanacaksın dur dahaaaa

kızlar bebişlerinize bişiler aldınız mı hiç kıyafet oyuncak falan filan
su anda tam 1 buyuk bavul doldu..bebegımzıın bezıne kadar aldık ben degılde esım bu konuda bıraz acelecı gecen haftasonu park besık alıyordu da zor cıkarttım magazan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…