- 24 Kasım 2009
- 9.682
- 80
- 683
- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #3.381
inanmiyorummmmm
canim aynen kac gundur aklimda senin hazirana mi mayisa mi geliyor diye sorucam ve topici soyliycem hep unutuyorum
konusuyoruz aklima gelmiyor
hosgeldinnnnnnnnnnnnnnnnn
inan inan cok sukur sonunda hamıleyızzzzzzzzzz
daa gecen ay bebek dıyenı vuruyodun
buyuyoruz yavas yavas benımde hamılelıgımı algılamam zaman aldı ama artık ınanıyorum sende ınanacaksın dur dahaaaa
slm kızlar beni de aranıza alın..
su anda tam 1 buyuk bavul doldu..bebegımzıın bezıne kadar aldık ben degılde esım bu konuda bıraz acelecı gecen haftasonu park besık alıyordu da zor cıkarttım magazan
evetttttt inanmak istiyorum artıkkkkk
biz daha çok küçüğüz tabi daha pıt pıtları pzt duyacağız allahın izniyle
dualarınızı istiyoruzzzzzzzzz sizinde ...
sorma yaa yalan oldu o topicte ama bak şans getirdi bana dimiiii
hosgeldın aramıza tabıkıde alırızzzzz gozun aydınnn
mrb güzel hamişler acaba hamilelikte korkuunun bebeğe bi zararı varmı lütfen bilgisi olan varsa yazsın bişeyden çok korktum 2 aylık hamileyim bebeğime bişi olur diye çok korkuyorum
sağol canım teşekkürler..mucizem geldi..bugün doktor kontrolüm vardı..
Allah bebislerinizi sagsalim kucaginiza almayi nasip etsin ins kizlar, cok sevimdim sizlerin adina ..seneye bugunlerde bebekleriniz kucaginizda olucak gercekten pahabicilmez bir duyguAnne olmak cok guzel cokk sizde yasayin ve tadin ins sizleri tebrik ederim
mrb güzel hamişler acaba hamilelikte korkuunun bebeğe bi zararı varmı lütfen bilgisi olan varsa yazsın bişeyden çok korktum 2 aylık hamileyim bebeğime bişi olur diye çok korkuyorum
Ayy ne guzelsabırsızmıs senınkı ama daha 10haftalık erkenmıs bayaa bence Aslında benımde ıcım gıdıyo bişeyler gordukçe alasım gelıyo odasına fln sımdıden mobılya bakmak almak istiyorum oyuncak bıle almak ıstıyorum eşim daha erken cınsıyetı bellı olsn neler neler alcm dıyo haklı aslında daha kucukya korkuyorum kaybetmekten :18: Ama içimmm gidiyoooooooo
beni alırmısınız aranıza 9 ay birlikteyiz artık :)
naısl gectı cnm neler soyldı doktorun
canım allah korusun oyle dusunme net bı cvp bılmyıorum ama ben ehrseyden korkan bır ınsanım özellıkle kedıden cok korkarım gecen kapıyı acmamla önume atladı bayılıyordum zor geldım kendıme ..inşallah meleklerımız hep bızımle olur...
güzel geçti canım.herşey normal dedi.3 hafta sonra gel,ense kalınlığına bakıcam dedi..pıt pıtlarını duyduk..
aminnnnn inşallah bişey olmaz kafama çok takılıyo yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?