2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
inanmiyorummmmm
canim aynen kac gundur aklimda senin hazirana mi mayisa mi geliyor diye sorucam ve topici soyliycem hep unutuyorum
konusuyoruz aklima gelmiyor
hosgeldinnnnnnnnnnnnnnnnn

siz bizi unuttunuz ama biz mercimegimlen bulduk sizi hain teyzeler
şakaaa tabiki deeeeeeeeeeeeeee

hoşbuldum canımmmmmmmm nabersiniz bakalım

inan inan cok sukur sonunda hamıleyızzzzzzzzzz

daa gecen ay bebek dıyenı vuruyodun
buyuyoruz yavas yavas benımde hamılelıgımı algılamam zaman aldı ama artık ınanıyorum sende ınanacaksın dur dahaaaa

evetttttt inanmak istiyorum artıkkkkk
biz daha çok küçüğüz tabi daha pıt pıtları pzt duyacağız allahın izniyle
dualarınızı istiyoruzzzzzzzzz sizinde ...

sorma yaa yalan oldu o topicte ama bak şans getirdi bana dimiiii

su anda tam 1 buyuk bavul doldu..bebegımzıın bezıne kadar aldık ben degılde esım bu konuda bıraz acelecı gecen haftasonu park besık alıyordu da zor cıkarttım magazan

Ayy ne guzel sabırsızmıs senınkı ama daha 10haftalık erkenmıs bayaa bence Aslında benımde ıcım gıdıyo bişeyler gordukçe alasım gelıyo odasına fln sımdıden mobılya bakmak almak istiyorum oyuncak bıle almak ıstıyorum eşim daha erken cınsıyetı bellı olsn neler neler alcm dıyo haklı aslında daha kucukya korkuyorum kaybetmekten :18: Ama içimmm gidiyoooooooo

ayy hadi inşallahh cook guzel haberlerle gel

yalan olsun uguru yeter

mrb güzel hamişler acaba hamilelikte korkuunun bebeğe bi zararı varmı lütfen bilgisi olan varsa yazsın bişeyden çok korktum 2 aylık hamileyim bebeğime bişi olur diye çok korkuyorum

mrb güzel hamişler acaba hamilelikte korkuunun bebeğe bi zararı varmı lütfen bilgisi olan varsa yazsın bişeyden çok korktum 2 aylık hamileyim bebeğime bişi olur diye çok korkuyorum

canım allah korusun oyle dusunme net bı cvp bılmyıorum ama ben ehrseyden korkan bır ınsanım özellıkle kedıden cok korkarım gecen kapıyı acmamla önume atladı bayılıyordum zor geldım kendıme ..inşallah meleklerımız hep bızımle olur...

evet cnm aslında bende cok heveslyım sureklı bakıyorum ama almıyorum

zaten cınsıyetını bır bılsek odamız hazır olacak emınım

aminnnnn inşallah bişey olmaz kafama çok takılıyo yaaaa

güzel geçti canım.herşey normal dedi.3 hafta sonra gel,ense kalınlığına bakıcam dedi..pıt pıtlarını duyduk..

oyy maşallah sızee bende haftaya cumartesı gıdıcem ıkılı teste ve bebegımın buyumus halını gormeye cabuk gecsın ıstıyorummm gunler

Bende Rabbim izin verirse sanırım mayıs 2013 annesi olucam çok güzel bir duygu :) Allah isteyen herkese bu duyguyu yaşamayı nasip etsin. bu siteye ilk kez üye oluyorum inşallah güzel arkadaşlıklar kurabiliriz. buradan bütün anne adayı arkadaşlarımı tebrik ediyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…