2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
merhaba tatlı hepinizi tebrik ederim kızlar
allah en kısa zamanda sancısız sağlıkla bebeişinizi kucağınıza almayı nasipp eder inşallaaahh
ben mayıs annesiyim ben rabbime şükür ederim bana prensesimi yolladığı için
çook mutluyum onunla tabi ilk aylar ne kadar zor olsada şükür 5 ayımızı doldurduk
ama şimdi sevmeye öpmeye koklamaya doyamıyorum gebeyken sabırsızlıklan
geleceğini bekliyodum eminim sizlerde öylesiniz rabbim sağlıkla kucağınıza alıp sevmeyi öpmeyi nasip etsin inşalla
şimdi kızımla birlikte bu yazıyı yazıyorz sizlere allaha emanet prensesimle öpüyoruz sizlerii

evet cnm aslında bende cok heveslyım sureklı bakıyorum ama almıyorum

zaten cınsıyetını bır bılsek odamız hazır olacak emınım

ben cok takilmiyorum ama esim cinsiyeti cok merak etmeye basladi
simdiden dusunuyor kizim olsun cok istiyorum ama elin oglu gelip alacak diye
sabah onu kafaya takmisss
keyfine rus takvimine cin takvimine baktim kiz cikiyor
ben ikisini de cok seviyorum hic farketmez ama yavas yavas merak etmeye basliyor insan sanirim

sağlıklı bir hamilelik geçirirsin inşallah hayırlı olsn

biz ayın 18ınde gıtmıstık dedıkı 17 18ınde gene gelın ıkılı test yapalm dedı yanı bır ay sonrası gun vermıs ayda bıkere mı gıdılıyo doktora kontrole acaba.Biz özel hastaneye gıdıyoruz kac yıllık doktorum ama ıkılı test ıcın ayrı ucret alıyolarmıs nekdr bılmıyorum ama doğumevınde yaptır testı ucretsız naslsa aynı test dıyolar gne sonucunu doktoruna gosterırsn dıolar napmalıyım sızce arkdşlarrr ?????????

bende oldu canım doktor progestan verdi yarın kontrole gideceğim bakalım inşallah iyidir bebiş sende panik yapma bebek yerin eyerleşiyormuş plesenta falan o yüzden böle sızıntılar oluyormus

Allah hepimize sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah... aslında ne kadar zor ama bir o kadar kutsal bir süreci yaşıyoruz şükürler olsun.

ıkısıde bızım evladımız olucak hıc sorun degıl benım ıcın ama benım ıcıme erkek doguyo:)

heyecanlı bekleyıs nede olsaaa

ablam çin takvimine baktı kız yazıyodu,, oğlu oldu çok inanmıyorum bu takvim olayına ben kızım olsun istiyorum, eşim erkek olsun istiyor,, ama seçme gibi bi lüksümüz yok çok uğraştık bu kuzucuk için o yüzden ne olursa baş göz üstüne sağlıklı hayırlı evlat olsun da hiç farketmez ama test yapmaya 5 gün falan vardı bi kız çocuğunun altını değiştiriyodum rüyamda

kalp atisini duyduktan sonra bana da ikili test icin randevu verdi sadece
ve uzerinden bir ay gecmis olacak
en son 13 eylulde gordum
ikili test icin de muhtemelen 11 ekimde gidicez
ilk zamanlar cok ultrasona girmeye gerek yok zaten tabi takip edilmesi gereken bir durum yoksa
bilmiyorum hic ucretleri bir arkadasim kendi doktoru yaptigi icin ekstra para vermedini, sadece ultrason ucretini odedigini soyledi ve kan testi icin de 50 tl vermis.
ben ikili test icin baska doktora gidicem detayli ultrasonu olan bunla ilgilen baska bir doktora yonlendiricem dedi doktorum ayni gun icinde sonucu soyluyormus, kan testi sonucu da birkac gun icinde cikiyormus

bende 8.haftada gıttım 3 hafta sonraya randevu verdı evet ucretı farklı ama ne kadar tam bılmıyorum devlette yapıyormus dıye duydum ama emın degılım

evet tutmayabilir de ya
eglencesine baktim ben de
ben de ruyamda arkadasimin kizini seviyordum icten icten sarildim durdum
ben eskiden erkek cocuk cok isterdim hep icimdedir erkek cocuklara bayilirim ama simdi ben de onemsemiyorum cunku kiz da olsa erkek de ola kisine de ayni derece sevinicem gibi hissediyrum
ıkısıde bızım evladımız olucak hıc sorun degıl benım ıcın ama benım ıcıme erkek doguyo:)

heyecanlı bekleyıs nede olsaaa

evet nilaycim sen ilk gunden beri erkek hissediyorsun
gonlune gore olsun canim
benim his hala yok:)

hımm anladım cnm teskkur ederm evet bende kan testı sonucu bıkac gun ıcınde cıkıo dıe duydum ense kalınlıgını hemen ultrasonda soluyomus ama kan testı hemen cıkmıoms :):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…