- 9 Kasım 2010
- 8.410
- 32
- 358
- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #3.421
teşekür ederimm nasıl geçiyor hamileliğiniz
evet canım malatyalıyım.sağol canım teşekkürler..sende hamilesin sanırım?
evet tutmayabilir de ya
eglencesine baktim ben de
ben de ruyamda arkadasimin kizini seviyordum icten icten sarildim durdum
ben eskiden erkek cocuk cok isterdim hep icimdedir erkek cocuklara bayilirim ama simdi ben de onemsemiyorum cunku kiz da olsa erkek de ola kisine de ayni derece sevinicem gibi hissediyrum
evet nilaycim sen ilk gunden beri erkek hissediyorsun
gonlune gore olsun canim
benim his hala yok:)
evet tutmayabilir de ya
eglencesine baktim ben de
ben de ruyamda arkadasimin kizini seviyordum icten icten sarildim durdum
ben eskiden erkek cocuk cok isterdim hep icimdedir erkek cocuklara bayilirim ama simdi ben de onemsemiyorum cunku kiz da olsa erkek de ola kisine de ayni derece sevinicem gibi hissediyrum
evet nilaycim sen ilk gunden beri erkek hissediyorsun
gonlune gore olsun canim
benim his hala yok:)
o neden blıyormusun cok kız ıstedıgın ıcın tersını olacagını dusunuyorsun tıpkı benım gıbı
bel agrim ne buyuk olayim su siralarbenım cok kotu gecmıyor aslında sadece bel agrım sureklı oluyor bırde kullandıgım progetsandan dolayı eskıden sıddtelı sımdı hafıf sersemlıgım var o kadar
o neden blıyormusun cok kız ıstedıgın ıcın tersını olacagını dusunuyorsun tıpkı benım gıbı
bakalım kısmet artık erkek olursa kaynanam övunecek bana cektın dıyeonlarda erkek cok bızın tarafta kız
benım cok kotu gecmıyor aslında sadece bel agrım sureklı oluyor bırde kullandıgım progetsandan dolayı eskıden sıddtelı sımdı hafıf sersemlıgım var o kadar
ruyamdada gormustm amaesımde paşam paşam dıe sevıo karnımı onunda eetkısı vardır belkı bole dusunmemde ama bi kızım olsa saçları bukle bukle
kimler biliyo kızlar hamile olduğunuzu bizde henüz kimse bilmiyo ben ve eşimden başkageçen komşumuz geldi seni rüyamda gördüm hamileydin dedi ben bişey demedim tabi
bel agrim ne buyuk olayim su siralar
gece yataga girince sizliyor uyutmuyor bir sure
bel kalca cok agriyor
bir de bugun goguslerim cok ciddi agrimaya basladi yeniden
bir ara dinmisti bugun basladi
aaa kiz mi istiyorsun sen aslindaa
kimler biliyo kızlar hamile olduğunuzu bizde henüz kimse bilmiyo ben ve eşimden başkageçen komşumuz geldi seni rüyamda gördüm hamileydin dedi ben bişey demedim tabi
:) evet bende hamileyim 5 haftalık
benım kaynanam tarafındada erkek cok kız cok nadir bikaç tne hep erkek hep hep hep hep hep hep
benım sureklı agrıdıgı ıcın alıstım cok takılmıyorum bel agrısına goguslerımde agrım yok artık umarım gelme gerı o agrılar
ben hep derdım ki hayırlısı olsun kız olsun tabı bebek calısmalarına baslayınca ve baktım olmuyor hayırlısı saglıklısı dedım gönlum kız ıstıyor ama ne olursa olsun basımız tacı olucak benım melegım allah nasp ettıya kız erkek hayırlısı
benimde bel ağrılarım çok oluyor bel ve kasık hatta uyuyamıyorum çoğu zaman
bnde 5-6 gun once gordum ruyamda renklı ultarsona gırıyorum doktor erkege benzıyor dıyordu...olabılır ksımet saglıklı olsun da 2.sı kız olur napalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?