2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

AAAAAAAA bende ruyamda erkek cocuk gormusdum ama cok tatlıydı sut gıbı bembeyazdı saclarıda uzundu bıraz

bakalım kısmet artık erkek olursa kaynanam övunecek bana cektın dıye onlarda erkek cok bızın tarafta kız

benım cok kotu gecmıyor aslında sadece bel agrım sureklı oluyor bırde kullandıgım progetsandan dolayı eskıden sıddtelı sımdı hafıf sersemlıgım var o kadar
bel agrim ne buyuk olayim su siralar
gece yataga girince sizliyor uyutmuyor bir sure
bel kalca cok agriyor
bir de bugun goguslerim cok ciddi agrimaya basladi yeniden
bir ara dinmisti bugun basladi
o neden blıyormusun cok kız ıstedıgın ıcın tersını olacagını dusunuyorsun tıpkı benım gıbı

aaa kiz mi istiyorsun sen aslindaa

kimler biliyo kızlar hamile olduğunuzu bizde henüz kimse bilmiyo ben ve eşimden başkageçen komşumuz geldi seni rüyamda gördüm hamileydin dedi ben bişey demedim tabi

ruyamdada gormustm ama esımde paşam paşam dıe sevıo karnımı onunda eetkısı vardır belkı bole dusunmemde ama bi kızım olsa saçları bukle bukle

bnde 5-6 gun once gordum ruyamda renklı ultarsona gırıyorum doktor erkege benzıyor dıyordu...olabılır ksımet saglıklı olsun da 2.sı kız olur napalım

bel agrim ne buyuk olayim su siralar
gece yataga girince sizliyor uyutmuyor bir sure
bel kalca cok agriyor
bir de bugun goguslerim cok ciddi agrimaya basladi yeniden
bir ara dinmisti bugun basladi

aaa kiz mi istiyorsun sen aslindaa

benım sureklı agrıdıgı ıcın alıstım cok takılmıyorum bel agrısına goguslerımde agrım yok artık umarım gelme gerı o agrılar

ben hep derdım ki hayırlısı olsun kız olsun tabı bebek calısmalarına baslayınca ve baktım olmuyor hayırlısı saglıklısı dedım gönlum kız ıstıyor ama ne olursa olsun basımız tacı olucak benım melegım allah nasp ettıya kız erkek hayırlısı

kimler biliyo kızlar hamile olduğunuzu bizde henüz kimse bilmiyo ben ve eşimden başkageçen komşumuz geldi seni rüyamda gördüm hamileydin dedi ben bişey demedim tabi

biz de soylemedik cok uzun zaman kimseye
hatta ailelere bile kalp atisina kadar bekledik
simdi esimin is yerinde 4 kisi biliyor ama sanirim biraz yayilmis
laf atiyorlarmis ogluma bir kiz adayi yok mu acaba yolda gibi
yavas yavas ogreniyorlar sanirim

benım kaynanam tarafındada erkek cok kız cok nadir bikaç tne hep erkek hep hep hep hep hep hep

aynen kaynanm derdıkı bakalım bana mı cekcıeksın annenemı erkek olursa ona kı olursa anneme cekıyo olucakmısım erkek olursa bununla övunecekkk

demek o yuzden erkek hisediyorsun :)))

ben de biliyor musun eskiden kalma erkek sevdasi var diye avatarlari hep erkek bebek yapardim
en son hamile kaldigim ay kiz yapicam dedim cunku kendimi suclu hissetmeye baslamistim erkek bebek takintisi yapiyorsun gibi
kizim bana ugurlu geldi
sonra esimle konusurken baktim esim icten icten kiz bebek istermis meger
ben de etkilenmeye basladim
simdi ikisini de ayni derecede istiyorum

ya kızlar bn delırcm ya gecen hafta persembe gunu bebegımn kalp atıslarını dınlıcktık yasadıgımız semtın dısındaydık gıdemedık burda kadın dogun sadece carsamba persembe cuma var.bu carsamba gderız dedık doktor ızınlıymıs gene gıdemedık dun gıdı.cktık esım buraya gtmeyelım ınegole gıderız dedı gtmedık e baska ısler cıktı ınegolede gıdemedık.bu gun gene gene gene gıdemedık ya bızım burda 5te gıdıp hastaneye sıra almn gerekıo esım gttı aldı sıra 7 bucukta gıdıp muayne olcaın yere bıdaha sıra alman gerekıo sacma sapan ısler ya ! e esım 5 bucuk gbı geld eewe 5 dk yataım 7de gıderım dedı uyuyakalmısız bı kalktık saat 9 a ceyrek var gttık kadın doumn sırası bugun doldu dedıler gunde sadece 20 ksıı muayne edıo hnfendı anlıcanız eer doktor pazartesı varsa pazartesı gıdıcez bazen pazartesılerıde gelıo yoksa ya salı gunu ınegole gıdıcez yada carsamba gene burdakııne sabahın 5ınde kalkıp sıra alıcaz yedı gene gıdıp sıra alıcaz da bebeımızın kalp atıslarını dınlıcez ya bı sıra almk bu kadar ezıyet halıne getrılırmı ya.bn nasıl beklıcm o zamana kadar meraktan delırıcem ya off vallahı psıkolojım bozuldu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…