- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #3.441
bnde 5-6 gun once gordum ruyamda renklı ultarsona gırıyorum doktor erkege benzıyor dıyordu...olabılır ksımet saglıklı olsun da 2.sı kız olur napalım
aynen kaynanm derdıkı bakalım bana mı cekcıeksın annenemı erkek olursa ona kı olursa anneme cekıyo olucakmısım erkek olursa bununla övunecekkk
demek o yuzden erkek hisediyorsun :)))
ben de biliyor musun eskiden kalma erkek sevdasi var diye avatarlari hep erkek bebek yapardim
en son hamile kaldigim ay kiz yapicam dedim cunku kendimi suclu hissetmeye baslamistim erkek bebek takintisi yapiyorsun gibi
kizim bana ugurlu geldi
sonra esimle konusurken baktim esim icten icten kiz bebek istermis meger
ben de etkilenmeye basladim
simdi ikisini de ayni derecede istiyorum
kasık degılde bel agrılarım hamıle oldugumu ogrenmeden 10 gun once basladı aynı sıddetle devam edıyor normalmıs ama
kızlar cinsiyetle ilgili kayınvalidemin bir tezi var sizinle paylaşayım bakalım tutatcakmı bizlerde. beli ağrıyanın oğlu kasıkları ağrıyanın kızı olurmuş. bende kız cocuk cok severim ama içimdeki bir his oğlan olacak diyor hayırlısı bakalım. sağlıklı sıhhatli olsunda tosbiğim
ya kızlar bn delırcm ya gecen hafta persembe gunu bebegımn kalp atıslarını dınlıcktık yasadıgımız semtın dısındaydık gıdemedık burda kadın dogun sadece carsamba persembe cuma var.bu carsamba gderız dedık doktor ızınlıymıs gene gıdemedık dun gıdı.cktık esım buraya gtmeyelım ınegole gıderız dedı gtmedık e baska ısler cıktı ınegolede gıdemedık.bu gun gene gene gene gıdemedık ya bızım burda 5te gıdıp hastaneye sıra almn gerekıo esım gttı aldı sıra 7 bucukta gıdıp muayne olcaın yere bıdaha sıra alman gerekıo sacma sapan ısler ya ! e esım 5 bucuk gbı geld eewe 5 dk yataım 7de gıderım dedı uyuyakalmısız bı kalktık saat 9 a ceyrek var gttık kadın doumn sırası bugun doldu dedıler gunde sadece 20 ksıı muayne edıo hnfendı anlıcanız eer doktor pazartesı varsa pazartesı gıdıcez bazen pazartesılerıde gelıo yoksa ya salı gunu ınegole gıdıcez yada carsamba gene burdakııne sabahın 5ınde kalkıp sıra alıcaz yedı gene gıdıp sıra alıcaz da bebeımızın kalp atıslarını dınlıcez ya bı sıra almk bu kadar ezıyet halıne getrılırmı ya.bn nasıl beklıcm o zamana kadar meraktan delırıcem ya off vallahı psıkolojım bozuldu..
kızlar cinsiyetle ilgili kayınvalidemin bir tezi var sizinle paylaşayım bakalım tutatcakmı bizlerde. beli ağrıyanın oğlu kasıkları ağrıyanın kızı olurmuş. bende kız cocuk cok severim ama içimdeki bir his oğlan olacak diyor hayırlısı bakalım. sağlıklı sıhhatli olsunda tosbiğim
ben de hem kasık hem bel ağrısı var buna göre ne olacak hem kızım hem oğluşum mu?kızlar cinsiyetle ilgili kayınvalidemin bir tezi var sizinle paylaşayım bakalım tutatcakmı bizlerde. beli ağrıyanın oğlu kasıkları ağrıyanın kızı olurmuş. bende kız cocuk cok severim ama içimdeki bir his oğlan olacak diyor hayırlısı bakalım. sağlıklı sıhhatli olsunda tosbiğim
anne rüyada görürse doğru diyolar senin erkek olma ihtimali yüksek
biz de soylemedik cok uzun zaman kimseye
hatta ailelere bile kalp atisina kadar bekledik
simdi esimin is yerinde 4 kisi biliyor ama sanirim biraz yayilmis
laf atiyorlarmis ogluma bir kiz adayi yok mu acaba yolda gibi
yavas yavas ogreniyorlar sanirim
Sağlıklı olsunda inşallah ikinci kız olmazsa üçüncü olur oda olmazsa 4 5 6 napalm artk hayırlısı olsun tabiki
bunlrı hyırlısyla doguralımda belkı dogumdan sonra 2.yı bıle ıstemıcez
Gıcık ya hepsi bunların gıcık gcıkkk. Oğlu verio kromozomları senın benım elımde degılya oğlu ne verırse o Allah'a kalmışş
evet ilk hamileliklerde ozellikle olurmus
ozellikle de bu donemlerde
ama 3. aydan sonra biraz diniyormus sonra son aylarda yeniden basliyormus
bakalim bizim nasil olacak
ben de alistim bu duruma
tabi gece uyumam zor oluyor da sizlana sizlana uyumaya calisiyorum
yaa bırde gecelerı ayakarımın altları ynıyor sızdede oluyomu normalmı acaba
erken donemde ayaklarim donuyordu
simdi ise aynen yaniyor
gece alev alev oluyorum ozellikle
normaldir canim
evet evet
ben de konustum biriyle
bulantim nerdeyse yok dedim belim kopuyor dedim
o zaman erkek dedibel agrisina buyuklerimiz oyle dermis
ayy hadi inşallahh cook guzel haberlerle gel
yalan olsun uguru yeter
inşallahhhh canımmmmmmmmm
benim bulantılar ufak ufak başladı kızlar
sabah ilk uyandıgımda inanılmaz bi yanmayla birlikte geliyorrrrr
çucuk kraker tıkıyorum agzıma :)
bideee 2 gündür ara ara özellikle sol kasıgımda ama bacagıma yakın bıcak saplaıyo gibi bişi oluyo
sanki yumurtlama döneminde yumoş büyürken olurdu onun gibi bişey böyle
varmı yaşayannnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?