2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
bnde 5-6 gun once gordum ruyamda renklı ultarsona gırıyorum doktor erkege benzıyor dıyordu...olabılır ksımet saglıklı olsun da 2.sı kız olur napalım

Sağlıklı olsunda inşallah ikinci kız olmazsa üçüncü olur oda olmazsa 4 5 6 napalm artk hayırlısı olsun tabiki

aynen kaynanm derdıkı bakalım bana mı cekcıeksın annenemı erkek olursa ona kı olursa anneme cekıyo olucakmısım erkek olursa bununla övunecekkk

Gıcık ya hepsi bunların gıcık gcıkkk. Oğlu verio kromozomları senın benım elımde degılya oğlu ne verırse o Allah'a kalmışş

kızlar cinsiyetle ilgili kayınvalidemin bir tezi var sizinle paylaşayım bakalım tutatcakmı bizlerde. beli ağrıyanın oğlu kasıkları ağrıyanın kızı olurmuş. bende kız cocuk cok severim ama içimdeki bir his oğlan olacak diyor hayırlısı bakalım. sağlıklı sıhhatli olsunda tosbiğim

bende senın gıbı dusunuyorum hep kız dedıgım ıcın belkıde erkek olacagını dusunuyorum eşim bı oglum dıye sevıyo bı kzıım dıye onun ıcın hıc fark etmez kız olusa prensesım oglum olursa pasam olucak dıyo

kasık degılde bel agrılarım hamıle oldugumu ogrenmeden 10 gun once basladı aynı sıddetle devam edıyor normalmıs ama

evet ilk hamileliklerde ozellikle olurmus
ozellikle de bu donemlerde
ama 3. aydan sonra biraz diniyormus sonra son aylarda yeniden basliyormus
bakalim bizim nasil olacak
ben de alistim bu duruma
tabi gece uyumam zor oluyor da sizlana sizlana uyumaya calisiyorum

evet evet
ben de konustum biriyle
bulantim nerdeyse yok dedim belim kopuyor dedim
o zaman erkek dedi bel agrisina buyuklerimiz oyle dermis

allah snaa sabır verısn cok zordur senın ıcın emınım inşallah pzartesı varsır doktor

benm onceden kasıklarım cok agrıyodu sımdı pek sancı gelmıyo ama ara ara belım agrıyo ama ara ara kasıklarımda agrıyo benmkı ne olcakki acaba ozman

ben de hem kasık hem bel ağrısı var buna göre ne olacak hem kızım hem oğluşum mu?

bizde kalp atışalrını duyana kadar kimseye söylememeye karar verdik hergün zor sakinleştiriyom kocamı ariycam annemi söylicem diyo sonra vazgeçiriyorum duyulursa büyük sürpriz olur,,

ahhh ahhhhhhhhhhhh bırsey dıyemıyorum bu konuda gunaha gırmım hamıle hamıle

işte bennn sekil A bakalım annemde cok uyuyan ın oglu olurmus dıyor

ay bn karın kasık agrısından ölücm kızmı oluck yanı cok ıyımıs ya :) ınsallah.

yaa bırde gecelerı ayakarımın altları ynıyor sızdede oluyomu normalmı acaba

ayy hadi inşallahh cook guzel haberlerle gel

yalan olsun uguru yeter

inşallahhhh canımmmmmmmmm

benim bulantılar ufak ufak başladı kızlar
sabah ilk uyandıgımda inanılmaz bi yanmayla birlikte geliyorrrrr
çubuk kraker tıkıyorum agzıma :)

bideee 2 gündür ara ara özellikle sol kasıgımda ama bacagıma yakın bıcak saplaıyo gibi bişi oluyo
sanki yumurtlama döneminde yumoş büyürken olurdu onun gibi bişey böyle
varmı yaşayannnnnn

Son düzenleme:

o yanma da normalmıs cnm burda bı kac arkadasımıda oluyor ...ılk dönem benım karnımın alt kısmı ama kaısk mı bılemıyorumbana da oyle oluyordu ozlelıkle hareket ettıgım zmn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…