- 24 Kasım 2009
- 9.682
- 80
- 683
- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #3.461
o yanma da normalmıs cnm burda bı kac arkadasımıda oluyor ...ılk dönem benım karnımın alt kısmı ama kaısk mı bılemıyorumbana da oyle oluyordu ozlelıkle hareket ettıgım zmn
yaa bnmde psikolojkmi bilmiyorum yatarken hiçbişi yok
hareket ederken oluyo dedigin gibi
geçen hafta bikaçdamla kan geldi benden ondan snra korku geldi
drumda yat dedi diye yatıyorum hep 1 haftadır
allaha şükür bi daha bişey yok
ılac kullanıyormusun cnm?bende hamılelıgımı ogrendıkten bırgun sonra lekelenmem oldu progestan verıd doktor o gunden sonra olmadı bırsey sakın iş fln yapma dınlen brı sure
çok şükür güzel haberlerle geldik kızlar
beta hcg çarşamba 1836 idi keseyi göremeyince dış gebelikten şüphelenmişti doktorumuz
neyseki bugün beta hcg 3860 çıktı doktor kesemizi de gördü
benim geç döllenmem olduğu için usg ye göre 4+6 imişiz sata göre 5+3
ondan bebişimiz hemen görünmemiş kalp atışları ve embriyoyu görmek için 15 ekimde gideceğiz
dualarını esirgemeyen herkesten allah razı olsun
işte miniğimiz de burda
Eki Görüntüle 519838
En büyüğü 13 ortanca 10 ufaklik 2, buçuk bebis 6 hafta gibi 3 kızım var Allah uzun ömür versin cumlesine bulandılar 1 haftayı gecti baya bı zorluyo
evet haklsıın zaten 3 aydan sonra bol bol ıştah açılacakbenim de iki kese görünüyor ama belli değil henüz, birinin içi boş gözüküyordu geçen hafta..
çook geçmiş olsun canım, sanırım şimdi iyisin..
bana da doktorum öyle demişti, ilk 3 ay kendini çok zorlama yeme içme konusunda, henüz çok küçük dedi..
ben de yeterince içemiyorum yaa.. 2 litreye pek ulaşamıyrm
sagolasın canım.2 çocuk olunca halıyle tecrubelenıyosun.senınde bı yavrun var sende benden kalır yanın yok maşallh.allah saglıkla versın kucagınadeneyimli ve bilinçlisin.. kesinlikle doğru.. ilk 3 ay bebek anneden beslenir..3 ay sonra annenin yediklerinden etkilenir.
Ben ilk hamileliğimde 52 kilo ile hamile kalmıştım. 3 aylık hamileyken 48 kilodaydım.. Bebeğim 1 ay erken doğmasına rağmen küveze girmedi..kilosu fena değildi.2740 gr dogdu.
Hatta bu hamılelıgımde doktorum aynen sunu soyledı.. Beslenmene dikkat et gibi şeyler diyemeyeceğim.. Bir vişne yesen bebeği kapatır zaten gibi şeyler söyledi..
27 haftalık hamile bir arkadaş var çalıştığım yerde. göğüslerin acıyor mu fln dedi geçen gün. yani dolgunluk var evet bazen de çok sert oluyor bazen biraz daha normal oluyor ama acımıyor benim. onun ilk başlarda çok acımışta elleyemiyormuş bile. bende böyle bir şey yok hiç. neden ki:/
zaten kafaya takıyorumj herşeyi cnm sıkıldı çok
ınşallh canım.allah sana bagışlasın.Gunaydinnn herkeseee :)
Suan hastanedeyim kontrolum var, cagrilmayi bekliyorum, ins her sey yolundadir Rabbim
nasıl rahat edeceksen oyle yap.kendını sıkma.kızlar ya bişi sorcam benim pantolanlar göbeğimi sıkmaya başladı giyecek bişi bulamıyorum bugün elbise giydim rahat olsun diye haftasonu gidip bi hamilelik pantolonu alsam acep sizdede böle rahatsızlıklar oluyor mu?
guzel sonuçlar alırsın ınşalhEvet gecen hfta da gittim, buhafta da cagirdi. Cnku ben 2 dusuk yaptim ve hep 7.hftada yaptim, kontrol etmek amacli cagirdi, ins her sey yolundadir, bundan snra daha az cagircam dedi
şimdi senın bı kız var buda 2.hamöıleleık ve ıkız oylemı benmı yanlış analdımşoku biz hala atlatamadık :))evet sezeryan zaten benim 38. haftam 17 nisanda doluyor ama 34 ten sonra geliyorlarmış yani ben martta bile doğurabilirim ama nekadar kalırlarsa okadar iyi sonuçta küçük bebekler uğraşmak zor..işin garip tarafı reyyan 37 de doğdu ben tek bebeği 37 hafta taşıyabildim 2 baya erken gelir :))
hoşgeldın canımherkeslere merhabalar.....
canım endişelenme benim en başından beri lekelenmem ve kanamam var 7. haftadayım hala devam ediyor. hatta bi arkaşım 6 aylık hamile hala lekelenmesi var. o yüzden kendine dikkat et yorulmamaya çalış bebişin için..
oyy maşallh.bayagı heveslısınız:)su anda tam 1 buyuk bavul doldu..bebegımzıın bezıne kadar aldık ben degılde esım bu konuda bıraz acelecı gecen haftasonu park besık alıyordu da zor cıkarttım magazan
hoşgeldın canımslm kızlar beni de aranıza alın..
hoşgeldın canım.
evetttttt inanmak istiyorum artıkkkkk
biz daha çok küçüğüz tabi daha pıt pıtları pzt duyacağız allahın izniyle
dualarınızı istiyoruzzzzzzzzz sizinde ...
sorma yaa yalan oldu o topicte ama bak şans getirdi bana dimiiii
bı zararı olmaz ama senı kasar sıkıntıya sokar rahatlamaya calışmrb güzel hamişler acaba hamilelikte korkuunun bebeğe bi zararı varmı lütfen bilgisi olan varsa yazsın bişeyden çok korktum 2 aylık hamileyim bebeğime bişi olur diye çok korkuyorum
hoşgeldın canımbeni alırmısınız aranıza 9 ay birlikteyiz artık :)
sende hoşgeldınBende Rabbim izin verirse sanırım mayıs 2013 annesi olucam çok güzel bir duygu :) Allah isteyen herkese bu duyguyu yaşamayı nasip etsin. bu siteye ilk kez üye oluyorum inşallah güzel arkadaşlıklar kurabiliriz. buradan bütün anne adayı arkadaşlarımı tebrik ediyorum :)
sadece kardeşlerım ve arkadaşlarım bılıyorkimler biliyo kızlar hamile olduğunuzu bizde henüz kimse bilmiyo ben ve eşimden başkageçen komşumuz geldi seni rüyamda gördüm hamileydin dedi ben bişey demedim tabi
benımde tam tersı üşüyor.yaa bırde gecelerı ayakarımın altları ynıyor sızdede oluyomu normalmı acaba
beta hcg çarşamba 1836 idi keseyi göremeyince dış gebelikten şüphelenmişti doktorumuz
ondan bebişimiz hemen görünmemiş kalp atışları ve embriyoyu görmek için 15 ekimde gideceğiz
işte miniğimiz de burda
Eki Görüntüle 519838
işte miniğimiz de burda
Eki Görüntüle 519838
çarşamba doktor kontrolüm vardı.ultrasonda kese büyümüş kanama alanı geçmiş dedi.hatta bebek de oluşmaya başlamıştı.on gün sonra gel testlerini yapalım, kalp atışlarını dinleyelim dedi doktor. ama geldikten sonra akşam yine kanamam oldu ve dün gece de olmuş biraz. doktor bidaha olursa gel hastaneye yatışını yapalım dedi. ben progestan günde 600mg kullanıyorum ayrıca 3günde 1 iğnesini yaptırıyorum.artık yoruldum bu durumdan. 1. bebeğimde tek damla kanamam olmadı ama kalbi durmuştu.şimdi de sürekli kanamam var
Ohhh maşallaaah subhanAllahh size
Artık rahat nefes al bebişişnde güzel güzel büyüsün
Çok mutlu oldum adına canım, rabbim kucağına almayıda nasip etsin senin,bizim hepimizin inşAllah
Doktorada az kızsaydın
oy maşallh çok sevındım.allah kucagınada almayı nasıp etsın.bende pazartesı gıdecegım.
aaaaaaaaaaaaa sendemi hamilesiiin canıımmm süper bi haberr buuuuuucanımmmmmm hamilesinnnnnnnnnnnnnn sennnnnn
ateş topiğinden biliyorum seniiiiiiiiiiiii çok sevindimmmmmm hemde hemen hemen aynı günlerdeyizzz
gözün aydın canım inş allah saglıkla kucagına almayıda nasip etsinnnnnn
hepimize inşşşşşşşşşşşşş
bızde pazartesı keseyı gorelımde oyle lısteye eklenelım.dış gebelıkmı normal gebelıkmı gorecegız.ama normal gıbı gelıyo bana.bakalım hayırlsıı.
çarşamba doktor kontrolüm vardı.ultrasonda kese büyümüş kanama alanı geçmiş dedi.hatta bebek de oluşmaya başlamıştı.on gün sonra gel testlerini yapalım, kalp atışlarını dinleyelim dedi doktor. ama geldikten sonra akşam yine kanamam oldu ve dün gece de olmuş biraz. doktor bidaha olursa gel hastaneye yatışını yapalım dedi. ben progestan günde 600mg kullanıyorum ayrıca 3günde 1 iğnesini yaptırıyorum.artık yoruldum bu durumdan. 1. bebeğimde tek damla kanamam olmadı ama kalbi durmuştu.şimdi de sürekli kanamam var
aaaaaaaaaaaaa sendemi hamilesiiin canıımmm süper bi haberr buuuuuu
ben 8 ay ateş ölçtüm ölçmediğim ayda bebeğim geldi biliyomusun hiç beklemiyordum şimdi ateş ölçere pis pis bakıyorum uğursuzsun sen diyee
inşallah sağlıklı güzel bir hamilelik geçiririz isteyene rabbim hayırlı zamanda versin
olumlu düşün olumlu olsun canım bende çok umutsuzluğa kapılmıştım dün bütün gün dua ettim öyle hafifledim ki bu sabah bütün olumsuzlukları unutarak uyandım rabbim çok büyük yaa
Günaydın annecikler, biraz geç oldu ama okuldayım boş derste bir gireyim dedim... Nasılsınız bakalımmm?
yarın kontrolüm var o yüzden biraz heyecanlıyım ben.. dün de test yaptırdım.. hemogram,tsh, vdrl,açlık kan şekeri vs. birçoğunu sağlık ocağı yapıyor sadece rubella ile idrar testini yapmıyrlar onları da yarın hastanede yaptıracağm..
senı cok ıyı anlıyorum bende hala tutuk duruyorum anlıyamıyorum hamıle oldugumu :)canımmmmmm
bende inanırmısın kaç gündür gelcem gelcem böyle bi tutukluk bi salaklık üzerimde.
hala algılayamadım ya hamile oldugumu
bugün şeytanın bacagını kırdım vee geldim aranızaaaaaaa güzel anneler
naber canımmm nasıl gidiyorrr ne kdr büyümüşsünüz yaa maşşallah
daha dün gibi seni tebrik ettiiiiiiiimmmm ne çabuk geçmişşşşş
aaaaaaaaaaaaa sendemi hamilesiiin canıımmm süper bi haberr buuuuuu
ben 8 ay ateş ölçtüm ölçmediğim ayda bebeğim geldi biliyomusun hiç beklemiyordum şimdi ateş ölçere pis pis bakıyorum uğursuzsun sen diyee
inşallah sağlıklı güzel bir hamilelik geçiririz isteyene rabbim hayırlı zamanda versin
olumlu düşün olumlu olsun canım bende çok umutsuzluğa kapılmıştım dün bütün gün dua ettim öyle hafifledim ki bu sabah bütün olumsuzlukları unutarak uyandım rabbim çok büyük yaa
biz de soylemedik cok uzun zaman kimseye
hatta ailelere bile kalp atisina kadar bekledik
simdi esimin is yerinde 4 kisi biliyor ama sanirim biraz yayilmis
laf atiyorlarmis ogluma bir kiz adayi yok mu acaba yolda gibi
yavas yavas ogreniyorlar sanirim
işte miniğimiz de burda
Eki Görüntüle 519838
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?