2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
o yanma da normalmıs cnm burda bı kac arkadasımıda oluyor ...ılk dönem benım karnımın alt kısmı ama kaısk mı bılemıyorumbana da oyle oluyordu ozlelıkle hareket ettıgım zmn

yaa bnmde psikolojkmi bilmiyorum yatarken hiçbişi yok
hareket ederken oluyo dedigin gibi
geçen hafta bikaçdamla kan geldi benden ondan snra korku geldi
drumda yat dedi diye yatıyorum hep 1 haftadır
allaha şükür bi daha bişey yok

ılac kullanıyormusun cnm?bende hamılelıgımı ogrendıkten bırgun sonra lekelenmem oldu progestan verıd doktor o gunden sonra olmadı bırsey sakın iş fln yapma dınlen brı sure

ılac kullanıyormusun cnm?bende hamılelıgımı ogrendıkten bırgun sonra lekelenmem oldu progestan verıd doktor o gunden sonra olmadı bırsey sakın iş fln yapma dınlen brı sure

gebeliğimi ögrendigim gnden beri progestan alıyodum canım
devam ediyorum bakalım hatta dozu artırdık falan.
ben pıhtılaşma için coraspin ve ignede kullanıyorum bazen onlarda yan etki olarak yapabiliyomuş ama bilmiyorum tabi usg de bi sorun yoktu
dinleniyorum işte hiçbişey yaptıgım yok 1 haftadır yatıyorum
dr a gidince rahatlarım inşallaaaaaah

çok şükür güzel haberlerle geldik kızlar

beta hcg çarşamba 1836 idi keseyi göremeyince dış gebelikten şüphelenmişti doktorumuz

neyseki bugün beta hcg 3860 çıktı doktor kesemizi de gördü

benim geç döllenmem olduğu için usg ye göre 4+6 imişiz sata göre 5+3

ondan bebişimiz hemen görünmemiş kalp atışları ve embriyoyu görmek için 15 ekimde gideceğiz

dualarını esirgemeyen herkesten allah razı olsun

işte miniğimiz de burda

çarşamba doktor kontrolüm vardı.ultrasonda kese büyümüş kanama alanı geçmiş dedi.hatta bebek de oluşmaya başlamıştı.on gün sonra gel testlerini yapalım, kalp atışlarını dinleyelim dedi doktor. ama geldikten sonra akşam yine kanamam oldu ve dün gece de olmuş biraz. doktor bidaha olursa gel hastaneye yatışını yapalım dedi. ben progestan günde 600mg kullanıyorum ayrıca 3günde 1 iğnesini yaptırıyorum.artık yoruldum bu durumdan. 1. bebeğimde tek damla kanamam olmadı ama kalbi durmuştu.şimdi de sürekli kanamam var

Ohhh maşallaaah subhanAllahh size
Artık rahat nefes al bebişişnde güzel güzel büyüsün
Çok mutlu oldum adına canım, rabbim kucağına almayıda nasip etsin senin,bizim hepimizin inşAllah
Doktorada az kızsaydın

Son düzenleme:
En büyüğü 13 ortanca 10 ufaklik 2, buçuk bebis 6 hafta gibi 3 kızım var Allah uzun ömür versin cumlesine bulandılar 1 haftayı gecti baya bı zorluyo

oyy maşallh allah bagışlasın.benımde 2 kıızm var bu 3.gebelık.

evet haklsıın zaten 3 aydan sonra bol bol ıştah açılacak

sagolasın canım.2 çocuk olunca halıyle tecrubelenıyosun.senınde bı yavrun var sende benden kalır yanın yok maşallh.allah saglıkla versın kucagına

beım gogusler acımıyo.ya bende bu sefer hiç belıtı olmadı.

Gunaydinnn herkeseee :)
Suan hastanedeyim kontrolum var, cagrilmayi bekliyorum, ins her sey yolundadir Rabbim
ınşallh canım.allah sana bagışlasın.

nasıl rahat edeceksen oyle yap.kendını sıkma.

Evet gecen hfta da gittim, buhafta da cagirdi. Cnku ben 2 dusuk yaptim ve hep 7.hftada yaptim, kontrol etmek amacli cagirdi, ins her sey yolundadir, bundan snra daha az cagircam dedi
guzel sonuçlar alırsın ınşalh

şimdi senın bı kız var buda 2.hamöıleleık ve ıkız oylemı benmı yanlış analdım

hoşgeldın canım
korkma o kanamalar ıkıncı gebelıgımde benımde oldu.allahın ıznıyle bışey olmaz.ılaç kullanıyosundur zaten

su anda tam 1 buyuk bavul doldu..bebegımzıın bezıne kadar aldık ben degılde esım bu konuda bıraz acelecı gecen haftasonu park besık alıyordu da zor cıkarttım magazan
oyy maşallh.bayagı heveslısınız:)

slm kızlar beni de aranıza alın..
hoşgeldın canım

hoşgeldın canım.

mrb güzel hamişler acaba hamilelikte korkuunun bebeğe bi zararı varmı lütfen bilgisi olan varsa yazsın bişeyden çok korktum 2 aylık hamileyim bebeğime bişi olur diye çok korkuyorum
bı zararı olmaz ama senı kasar sıkıntıya sokar rahatlamaya calış

beni alırmısınız aranıza 9 ay birlikteyiz artık :)
hoşgeldın canım

sende hoşgeldın

kimler biliyo kızlar hamile olduğunuzu bizde henüz kimse bilmiyo ben ve eşimden başkageçen komşumuz geldi seni rüyamda gördüm hamileydin dedi ben bişey demedim tabi
sadece kardeşlerım ve arkadaşlarım bılıyor

yaa bırde gecelerı ayakarımın altları ynıyor sızdede oluyomu normalmı acaba
benımde tam tersı üşüyor.

oy maşallh çok sevındım.allah kucagınada almayı nasıp etsın.bende pazartesı gıdecegım.

canımmmmmm hamilesinnnnnnnnnnnnnn sennnnnn
ateş topiğinden biliyorum seniiiiiiiiiiiii çok sevindimmmmmm hemde hemen hemen aynı günlerdeyizzz
gözün aydın canım inş allah saglıkla kucagına almayıda nasip etsinnnnnn
hepimize inşşşşşşşşşşşşş

bende bagırsakları bozdum elım ayagım tıtırıyo.hiç halım yok.başım donuyo haıfıten mıdem bulanıyo.bi duzelseydım.erkendende uykum gelıyor.ama zor oluyo boyle..
çatlaklar için bence daha çok erken ve bana doktorum genetıktır bu kaıdnın yapısına gore degışır kımı ilk zamanlarda bıle çatlar bazıları ne kadar krem kullansada çatlar onleyemez ama bazılarındada olmaz demıştı.ben 2 dogum yaptım hiç çatlagım yok.az kalçada var tek ne yaptım bılıyoırmusunuz vazelın surdum o kadar.çok guzel yumuşatıyo.bana doktorum soylemıştı oyle pahalı şeylere gerek yok çatlayacaksa zaten engel olmazsın vazelınde sorununu çözer demıştı.gerılmeyı falan guzel onluyor tavsıye ederım.beyaz olanından ama.ben yıne aynı yontemı denerım

Son düzenleme:

allahın ıznıyle ınşallh bışey olmayacak canım.sen rahatlamaya calış once.sureklı kontrolde olursun ılaçlarını alırsın.atlatırsın ınşallh

kızdım canım beni üzdüğü için ama sanırım bizim doktorumuz biraz garantici herşeyin sağlıklı ilerlediğinden emin olmadan bütün olumsuzluklardan bahsediyor bugün daha iyi tanımaya başladım kendisini randevu saatini beklerken bi arkadaşla tanıştık o da bahsetti biraz seyhun bey öyledir ama işinde çok iyidir dedi bakalım görücez

güzel dileklerin için de çok teşekkür ederim inşallah herkes sağ salim kucağına alır yavrusunu
en çok korktuğum dış gebelikti onu atlattığımız için çok mutluyum şükürler olsun

oy maşallh çok sevındım.allah kucagınada almayı nasıp etsın.bende pazartesı gıdecegım.

bizde çok sevindik canımcım inşallah sende güzel haberlerle geleceksin

bızde pazartesı keseyı gorelımde oyle lısteye eklenelım.dış gebelıkmı normal gebelıkmı gorecegız.ama normal gıbı gelıyo bana.bakalım hayırlsıı.

aaaaaaaaaaaaa sendemi hamilesiiin canıımmm süper bi haberr buuuuuu

ben 8 ay ateş ölçtüm ölçmediğim ayda bebeğim geldi biliyomusun hiç beklemiyordum şimdi ateş ölçere pis pis bakıyorum uğursuzsun sen diyee

inşallah sağlıklı güzel bir hamilelik geçiririz isteyene rabbim hayırlı zamanda versin

bızde pazartesı keseyı gorelımde oyle lısteye eklenelım.dış gebelıkmı normal gebelıkmı gorecegız.ama normal gıbı gelıyo bana.bakalım hayırlsıı.

olumlu düşün olumlu olsun canım bende çok umutsuzluğa kapılmıştım dün bütün gün dua ettim öyle hafifledim ki bu sabah bütün olumsuzlukları unutarak uyandım rabbim çok büyük yaa

Kanama olmasaymış iyiymiş ama bak bebeğin büyüyor önemli olan o daha önce de bahsetmiştim eltimin 9 ay boyunca kanaması olmuş sağsalim doğurmuş kızını dediğim gibi büyüyor olması çok güzel

kımet canım.hiç ıkı gebelılıgımdede sorun yaşamdıgım için dış gebelık gıbı sankı bundada olomaz gıbı gelıyo zaten.zatenn az az kendını bellı etmeye başladı haıfıten bulanıyorum ama toplarlıyorum kendımı sonra.şu yorgunluk olmasa.

canım aradınmı doktorunu yatışını yapacağız derken hastanede gözlemde mi tutacak? üzme kendini bebeğinde büyüyormuş bak

Bilgiler için teşekkurler ccanım saglık ocagına nasıl gıtın pekı ben ozel doktora gıdıyorum tahlıl ıstegını dırek alıp gotursem olurmu ?

senı cok ıyı anlıyorum bende hala tutuk duruyorum anlıyamıyorum hamıle oldugumu :)
hayırlı olsun canım saglıkla doğum yap inşallah

evet canım sonunda bnm mucizemde geldi
ve inanırmısın bu maratona başladıgımdan beri hep ateş ölçmüştüm
banada aynı şey oldu ateş ölçmedigim ilk ayda geldi
dereceyi atmak ugurlu gelmiş bize ne mutlu
inş daim olun sevinciimizzzzzz

en ıyısını yapıyorsun canım bende kımseye duyurmadım kalp atısı olsun oyle ama
esım durmadı babasına abılerıne dedı cok laf yedık zamanında o ezıklıgı atıyor ustunden ..

doktora yıne gıttınmı canım ? yatıs verdıyse onların gözetiminde ol kı daha rahat olursun
Rabbım hakkında hayırlısını versin bıranonce atlat bu günleri inşallah

gözün aydın canım ıcın rahatlamıstır şimdi :) hayırldıyla kalp atısınıda duyarsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…