2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

Okadar kendinide bebişinide hırpaladın
Neysee güzel haberlerle geldin yaa gerisini unut artık, güzel günler bizleri bekler

kızlar 9 ayva 4. ayı dolmadan yemek lazım ama ne eksık ne fazla
bıranonce cıksada yesem :)
bırde 4. aya kadar hatım okumak
50 bın kelımeı tevhıd
70 bin subhanallahi vebihamdihi

araf suresı 189. ayet her farz namaz sonrası
lokman ibrahim yusuf sürelerini her gun okumak
4.aydan sonra meryem suresı
hergun herhangı bır farz namazdan sonra 1 fatıha hz. fatma valıdemızın ruhuna hedıye etmek
ve 9. ayda secde süresi

ve aşırıya kaçmadan çam fıstığı yemek zeki olmasına sebebmiş bunları not almıstım sızede haber edeyım dedım

bırde gobek muhabbetı olmus kg vermeme ragmen gobiş bendede cıkık
zayıf olanlarda cok daha fazla bellı oluyor sımdılık kıyafetlerım rahat sorun yasamıyorum ama kısa dogru toplu bı alısverıs benıde beklıyor:)

bebeğim için ise 6 7 aylık olmadan bısey almayı düşünmüyorum sonra ablamlarla toplu alısverıse cıkıcam hayırlısı bakalım ..

Son düzenleme:

guzel bılgıler.teşekkurler..alışverış için erken hele sızler için ılk ya.cınsıyetını ogrenınce yaparsınız.bızde hali hazırda çogu şey var:)

Neden 4. aya kadar ayva yenmesi gerekiyor canım? :44:
Paylaşım için Allah razı olsun
Bende kısmetse 6. aya kadar iğne bile almayı düşünmüyorum... Hattaa bu indirim sitelerine bakıyorum ucuz ucuz bodyler-biberonlar var ama sepete at diye bile tıklamıyorum

aslında ateş ölçer bahane kafamızdan attığımız an gelmiş kuzucuklarımız

topikteki diğer kızlara da tavsiyede bulun bence bıraksınlar ateş ölçmeyi akışına bıraksınlar

inşallah mutluluğumuz daim olsun siz gördünüzmü keseyi canım

gözün aydın canım ıcın rahatlamıstır şimdi :) hayırldıyla kalp atısınıda duyarsın inşallah

evet daha rahatım şükürler olsun şimdi sıra kalp atışlarımızda

Okadar kendinide bebişinide hırpaladın
Neysee güzel haberlerle geldin yaa gerisini unut artık, güzel günler bizleri bekler

hiç sorma 2 gündür yemek yiyemedim hem hafif bulantım başladı hem üzüntü

şükür ki atlattık rabbim güzel sonlandırsın hepimizin hamileliğini

Myhos cok sevindim minigini gormussunsaglikla buyusun

ya kizlar ayva demeyin cok canim istiyorrrrrr gunlerdir aklimda ama burda ayva yok ((

amiin canım çok teşekkür ederim hepimizinki sağlıkla büyüsün

bende kışın canım karpuz çeker diye 2-3 tane karpuz saklamayı düşünüyorum şöyle tatlılarından nasıl muhafaza edebilirim çok seviyorum karpuz
:26::26:

Artık eskisi gibi değil ki canımm, hamile manavları var herşeyi buluyorsun Gerçi bir dilimine bile dünya parası ödüyormuşun ama artık katlanacak beyler
Bende çok basit şeyler istiyorum mesela eşim pek bir mutlu Patates kızartması, sokak simiti ayran, bisküvi çay

mevsiminde olmadığından hormonlu filan olur diye düşündüm canım ya yoksa her mevsimde herşey var doğru

mevsiminde olmadığından hormonlu filan olur diye düşündüm canım ya yoksa her mevsimde herşey var doğru

Mevsiminde olanada pek inanmıyorum ki canım ben
Herşeyimiz hormon olmuş, hazırcı olmuşuz, ekip biçmeyi emek vermeyi unutmuşuz, herşey şipşak olsun bitsin yapılıyor-insan sağlığı hiçe sayılıyor
Kendimiz ekip biçecek alanda kalmadı heryer bina-toprak yok en kötü kurutulmuş alacağız aktarlardan ama karpuz için ne yaparsın bilemedim

Myhos cok sevindim minigini gormussunsaglikla buyusun

ya kizlar ayva demeyin cok canim istiyorrrrrr gunlerdir aklimda ama burda ayva yok ((

Sen TR gelene kadar bitmez herhalde canım
Bu rusya meyveden yoksun bir ülke sanırım, benim arkadaşımda vardı ağaçtan içki yetişse ona razılar derdi

Bu rusya meyveden yoksun bir ülke sanırım, benim arkadaşımda vardı ağaçtan içki yetişse ona razılar derdi

tam aksi her mevsim her meyve var canim, ne ararsan bulabilirsin burda turkiyede gormedigim meyveler dahil
ama hormonlu iste cogu
ayva da aralikta ocakta oluyor

tam aksi her mevsim her meyve var canim, ne ararsan bulabilirsin burda turkiyede gormedigim meyveler dahil
ama hormonlu iste cogu
ayva da aralikta ocakta oluyor

İşte kendileri yetiştiremiyorlar, çok soğuk coğrafyası olduğu için yaz meyvelerini hormonluyorlardr.
Ama tr geldiğinde açığı kapatırsın bol bol meyve tüketerek artık, hormonlu ilk 3 ayda pek iyi değil diye duydum.
Ben oyüzden pek meyve tüketemiyorum,Yatıyorum kalkıyorum nektari yiyorum

bende corasprın kullanıyorum cnm onun ne yan etkısı var bak bunu bılmıyordumcunku ben onu 30. haftaya kadar kuıllanacakmısım

hadı gozun aydın cnm korktugumu gıbı degılmıs sonuc

çok gecmıs olsun cnm ınsallah bu gunlerınde gececek saglıklabebegıne kucagına alacaksın

benim zaten acaip acaip isteklerim olur kesin adamım yandı valla

ayy ne güldüümmm

hadı gozun aydın cnm korktugumu gıbı degılmıs sonuc

çok şükür canım saol

Ayva ne içinmiş merak ettimde bı de her gün 1 yasinde okunmaliymis daha bir çok şey var arkadaslar yapabiliriz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…