- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #3.481
kızdım canım beni üzdüğü için ama sanırım bizim doktorumuz biraz garantici herşeyin sağlıklı ilerlediğinden emin olmadan bütün olumsuzluklardan bahsediyor bugün daha iyi tanımaya başladım kendisini randevu saatini beklerken bi arkadaşla tanıştık o da bahsetti biraz seyhun bey öyledir ama işinde çok iyidir dedi bakalım görücez
güzel dileklerin için de çok teşekkür ederim inşallah herkes sağ salim kucağına alır yavrusunu
en çok korktuğum dış gebelikti onu atlattığımız için çok mutluyum şükürler olsun
bizde çok sevindik canımcıminşallah sende güzel haberlerle geleceksin
kızlar 9 ayva 4. ayı dolmadan yemek lazım ama ne eksık ne fazla
bıranonce cıksada yesem :)
bırde 4. aya kadar hatım okumak
50 bın kelımeı tevhıd
70 bin subhanallahi vebihamdihi
araf suresı 189. ayet her farz namaz sonrası
lokman ibrahim yusuf sürelerini her gun okumak
4.aydan sonra meryem suresı
hergun herhangı bır farz namazdan sonra 1 fatıha hz. fatma valıdemızın ruhuna hedıye etmek
ve 9. ayda secde süresi
ve aşırıya kaçmadan çam fıstığı yemek zeki olmasına sebebmiş bunları not almıstım sızede haber edeyım dedım
bırde gobek muhabbetı olmus kg vermeme ragmen gobiş bendede cıkık
zayıf olanlarda cok daha fazla bellı oluyor sımdılık kıyafetlerım rahat sorun yasamıyorum ama kısa dogru toplu bı alısverıs benıde beklıyor:)
bebeğim için ise 6 7 aylık olmadan bısey almayı düşünmüyorum sonra ablamlarla toplu alısverıse cıkıcam hayırlısı bakalım ..
kızlar 9 ayva 4. ayı dolmadan yemek lazım ama ne eksık ne fazla
50 bın kelımeı tevhıd
hergun herhangı bır farz namazdan sonra 1 fatıha hz. fatma valıdemızın ruhuna hedıye etmek
ve 9. ayda secde süresi
ve aşırıya kaçmadan çam fıstığı yemek zeki olmasına sebebmiş bunları not almıstım sızede haber edeyım dedım
zayıf olanlarda cok daha fazla bellı oluyor sımdılık kıyafetlerım rahat sorun yasamıyorum ama kısa dogru toplu bı alısverıs benıde beklıyor:)
bebeğim için ise 6 7 aylık olmadan bısey almayı düşünmüyorum sonra ablamlarla toplu alısverıse cıkıcam hayırlısı bakalım ..
evet canım sonunda bnm mucizemde geldi
ve inanırmısın bu maratona başladıgımdan beri hep ateş ölçmüştüm
banada aynı şey oldu ateş ölçmedigim ilk ayda geldi
dereceyi atmak ugurlu gelmiş bize ne mutlu
inş daim olun sevinciimizzzzzz
gözün aydın canım ıcın rahatlamıstır şimdi :) hayırldıyla kalp atısınıda duyarsın inşallah
Okadar kendinide bebişinide hırpaladın
Neysee güzel haberlerle geldin yaa gerisini unut artık, güzel günler bizleri bekler
Myhos cok sevindim minigini gormussunsaglikla buyusun
ya kizlar ayva demeyin cok canim istiyorrrrrr gunlerdir aklimda ama burda ayva yok((
amiin canım çok teşekkür ederim hepimizinki sağlıkla büyüsün
bende kışın canım karpuz çeker diye 2-3 tane karpuz saklamayı düşünüyorum şöyle tatlılarından nasıl muhafaza edebilirim çok seviyorum karpuz:26::26:
Artık eskisi gibi değil ki canımm, hamile manavları var herşeyi buluyorsunGerçi bir dilimine bile dünya parası ödüyormuşun ama artık katlanacak beyler
Bende çok basit şeyler istiyorum mesela eşim pek bir mutluPatates kızartması, sokak simiti ayran, bisküvi çay
mevsiminde olmadığından hormonlu filan olur diye düşündüm canım ya yoksa her mevsimde herşey var doğru
Myhos cok sevindim minigini gormussunsaglikla buyusun
ya kizlar ayva demeyin cok canim istiyorrrrrr gunlerdir aklimda ama burda ayva yok((
Sen TR gelene kadar bitmez herhalde canım
Bu rusya meyveden yoksun bir ülke sanırım, benim arkadaşımda vardı ağaçtan içki yetişse ona razılar derdi
tam aksi her mevsim her meyve var canim, ne ararsan bulabilirsin burda turkiyede gormedigim meyveler dahil
ama hormonlu iste cogu
ayva da aralikta ocakta oluyor
gebeliğimi ögrendigim gnden beri progestan alıyodum canım
devam ediyorum bakalım hatta dozu artırdık falan.
ben pıhtılaşma için coraspin ve ignede kullanıyorum bazen onlarda yan etki olarak yapabiliyomuş ama bilmiyorum tabi usg de bi sorun yoktu
dinleniyorum işte hiçbişey yaptıgım yok 1 haftadır yatıyorum
dr a gidince rahatlarım inşallaaaaaah
hadı gozun aydın cnm korktugumu gıbı degılmıs sonucçok şükür güzel haberlerle geldik kızlar
beta hcg çarşamba 1836 idi keseyi göremeyince dış gebelikten şüphelenmişti doktorumuz
neyseki bugün beta hcg 3860 çıktı doktor kesemizi de gördü
benim geç döllenmem olduğu için usg ye göre 4+6 imişiz sata göre 5+3
ondan bebişimiz hemen görünmemiş kalp atışları ve embriyoyu görmek için 15 ekimde gideceğiz
dualarını esirgemeyen herkesten allah razı olsun
işte miniğimiz de burda
Eki Görüntüle 519838
çarşamba doktor kontrolüm vardı.ultrasonda kese büyümüş kanama alanı geçmiş dedi.hatta bebek de oluşmaya başlamıştı.on gün sonra gel testlerini yapalım, kalp atışlarını dinleyelim dedi doktor. ama geldikten sonra akşam yine kanamam oldu ve dün gece de olmuş biraz. doktor bidaha olursa gel hastaneye yatışını yapalım dedi. ben progestan günde 600mg kullanıyorum ayrıca 3günde 1 iğnesini yaptırıyorum.artık yoruldum bu durumdan. 1. bebeğimde tek damla kanamam olmadı ama kalbi durmuştu.şimdi de sürekli kanamam var
kızlar 6 ekimde kontrolüm var sata göre 6+4 oluyorum o zaman kalp atışlarını görürmüyüm :26:
Mevsiminde olanada pek inanmıyorum ki canım ben
Herşeyimiz hormon olmuş, hazırcı olmuşuz, ekip biçmeyi emek vermeyi unutmuşuz, herşey şipşak olsun bitsin yapılıyor-insan sağlığı hiçe sayılıyor
Kendimiz ekip biçecek alanda kalmadı heryer bina-toprak yoken kötü kurutulmuş alacağız aktarlardan ama karpuz için ne yaparsın bilemedim
Sen TR gelene kadar bitmez herhalde canım
Bu rusya meyveden yoksun bir ülke sanırım, benim arkadaşımda vardı ağaçtan içki yetişse ona razılar derdi
hadı gozun aydın cnm korktugumu gıbı degılmıs sonuc
Ayva ne içinmiş merak ettimde bı de her gün 1 yasinde okunmaliymis daha bir çok şey var arkadaslar yapabiliriz inşallahkızlar 9 ayva 4. ayı dolmadan yemek lazım ama ne eksık ne fazla
50 bın kelımeı tevhıd
ve 9. ayda secde süresi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?