2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

gördük tatlım kesemizi
pazartesi günü pıtpıtlar için gidecegim çok heyecanlıyımmmm
inş sorunsuz duyarız.rabbim sevincimizi daim etsin inşalah.

benimde canım bugün künefe istedi kızlar sipariş ettim geldi neyseki koca şeyi oturdum yedim iyimi

hadi bakalım hayırlısıyla duyarsınız inşallah pıtpıtları

ohhhh afiyet bal şeker olsun tatlılar yenmeye başlamış ben turşuyla başladım ve hala öyleyim

ben cok guzel zamanda hamile kaldim
tam bolluk zamani meyvede ve sebzede
hep de dogallar cunku ozbekistan azerbeycandan falan geliyorlar, zaten guzel seciyorum cabuk bozuluyorlar
anliyorum hangisi iyi hangisi kotu
uzume, seftaliye, erige.. bircok yaz meyvesine ve kabak, patlican, domates gibi sebzelere doydum iyki yazin hamile kalmisim burda, yoksa hicbir sey yiyemezdim dogal degil diye
ama bu mevsimden sonra havalar sogudu iyice ve kisin gelenler hep problemli iste onlar kotu

hadi bakalım hayırlısıyla duyarsınız inşallah pıtpıtları

ohhhh afiyet bal şeker olsun tatlılar yenmeye başlamış ben turşuyla başladım ve hala öyleyim

Canım benim güzel haberlerini aldım
çok sevindim kaç gündür aklımdasın tekrardan geçmiş olsun
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ve sağlıkla büyütmeyi inşallah

o zaman bizim cinsiyetler farkli olabilir
tatli istegi gostermis kendini
afiyet olsun canim

ben hamile oldugumdan beri tatli yiyemiyorum

Canım benim güzel haberlerini aldım
çok sevindim kaç gündür aklımdasın tekrardan geçmiş olsun
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ve sağlıkla büyütmeyi inşallah

inşallah canım benim inşallah çok teşekkür ederim bana çok iyi geldiniz sayenizde moral buldum canım

hepimiz sağ salim olalım bebeklerimizlee sen nasılsın bugün

off burası ne kalabalıkmış:) çok sevindim arkadaşlar. allah sağlıcakla doğmalarını nasip etsin inşallah. insan anne olduğu zaman fazladan bir şey yese, bir yere bassa, gözü seğirse telaşa kapılıyor:) hamile arkadaşlarım için abartıyorlar diye düşünürdüm hep ama değilmiş, davulun sesi uzaktan hoş gelirmiş:)

merhaba cok sevindim guzel haberinize. bence doktorunuza bu kadar guvenmeyin 2000 betahcg gecmeden dis gebelikten bahsetmesi cok dusundurucu. garanticilikle ilgisi yok bosuna uzdu sizi. umarim bundan sonrasi hep keyifle ilerler.

hoşgeldinnn

aynen dediklerine katılıyorum panikatak olmazsam iyidir

aklıma bişeyler geldikçe içimden dua ediyorum biraz hafiflememi sağlıyo yoksa düşün düşün işimiz zor

ya kızlar ben bebeğimin kalp atışlarını gördüm geçen pazartesi ama şimdide kalbi durcak diye herkez gibi bende çok korkuyorum ya bu ne biçim bişey ya önce düşükten sonra kalp atışından korkmaya başladım sizde de var mı böyle duygular yoksa tekmiyim

bu arada benm 13 mayıstan 11 mayısa düştü doğumum bebeğin büyüklüğüne göre değişiyormuş

evet ara ara kotu seyler aklima geliyor
ama bence tadini cikarmaya calismaliyiz hamileligin
bir mucize tasiyoruz icimizde
ne ona stres ne bize stres

huyu kendı guzel olsun dıye canım enıstem ablama bulmak ıcın hale gitmişti gece getırmıstı ayvayı :)
ve sana katılıyorum ablamda yengemde aynısını yaptı 6 7 aylık olmadan bır çöp dahi almadılar
bizde eşimle kendimizi tutuyoruz :)

Myhos cok sevindim minigini gormussunsaglikla buyusun

ya kizlar ayva demeyin cok canim istiyorrrrrr gunlerdir aklimda ama burda ayva yok ((

aklına getırdıgım ıcın uzgunum canım umarım bıranonce cıkar yersın ..

dua edelım ınsallah bebıslerımıze bırsey olmucak dıle vurmaktan korktugum seyı soylemıssın dusunmeyelım ıyı dusunelım ıyı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…